Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
kiskovacsi78 #50999 üzenetére
Csúfos leszek, az első mondatodban ott a válasz a kérdésedre.
-
kiskovacsi78
újonc
Bocsi , szóval ez egy Breitling replika asian szerkezettel. a masodpercmutató hozza a kronometer adatot, max 5 mp/nap ,de a mutatók meg- megállását nem értem. Tegnap pl egesz nap hibátlanul ment, ma meg lefeküdtem vele 2 órára és megint késik , azóta vagy 5 ször állítottam be
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
kiskovacsi78 #50996 üzenetére
Egy típus nem ártana..
-
kiskovacsi78
újonc
Sziasztok .
Van egy valjoux 7750 szerkezetü órám , egy különös problémával...
késik vagy meg is áll ha leteszem vagy nem mozgatom, de eközben a masodpercmutato tökéletesen müködik. Viszont ha a kronográfot elinditom semmi baja nincs..Mintha szorulna valahol, ha áll a kronográf . A mutatók nem érnek össze azt tudom.. valakinek volt ilyen problémája? valami ötlet mi lehet a gond? köszi elöre is .. -
Ra3
őstag
Ma jött meg az egyik rendelésem, egy Citizen eco-drive chrono, de közben megtetszett egy 2014-es Promaster ezért eladom, gondoltam rákérdezek hogy itt valakit esetleg érdekel-e mielött feldobom valahová.
Erről van szó, vadi új, hordatlan egy év garis, számlával, használatival, textil zacsiban, gyári doboz nélkül (postaköltség miatt nem kértem).
Saját fotókat majd este tolok fel, 40k környékén jó lenne ha elkelne, azért bukni nem akarok rajta, 70+ környékén szór az ára nálunk. -
petyuka1227
csendes tag
Citizen JY0020-64E-hez magyar nyelvű leírást tud valaki hol lehet találni vagy kinek van esetleg?
Citizen U600 leírás is jó lenne,köszönöm!!!! -
Tonus
csendes tag
válasz
bbuffy #50972 üzenetére
SM , konkrétan EZ
-
bbuffy
senior tag
A steinhart ocean 44-nél vajh a zafir lünetta mennyire lehet hártrányos? Mármint törik azért a zafir ha jól odavágom.
Egyáltalán meg lehet ezeket vhol nézni itthon?
-
Tonus
csendes tag
Sziasztok ,nagyon vacilálok egy Swiss Military óra vásárlásán, van tapasztalat erről a márkáról? Köszi!
-
csaszi72
senior tag
Ha már óra forgató........
-
Miamiquake
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #50960 üzenetére
Mondjuk meg így a legjobb.
-
Reverting
őstag
Urak van itt valaki tud segiteni ebben? Fossil nato szij... meretre es szinre is es arban is eleg jo... ezt lehetne rendelni? Vagy elkepzelheto h van keszleten valahol... azt sem tudom ki foglalkozik vele itthon... marmint melyik oras uzlet a hivatalos... Ha valaki tud infot...
Fossil S221070, S221071
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Wg5113 #50958 üzenetére
Az a gáz hogy nagy baromságot akart írni, és még ez se jött össze neki.
Na kis finomság ha már szóbakerült a Louis Vuitton és a táskák.
-
-
fiktív1
tag
válasz
Vegadog #50949 üzenetére
Igen, ez a sea force sorozatból a fekete, gumiszíjas. Minőségi kidolgozásúnak tűnik, pofás, nagyon masszív darab, szíj a formája, anyaga miatt szuperkényelmes.
Ok, Ronin, ki is próbálnám, de még hátul és tokon fóliás. Kellemes áron jutottam hozzá, de lehet, hogy nem tartom meg, mert van ugye a Certina DS action-öm, ami ugyanez a stílus. Inkább nem is piszkálom egyelőre.
-
Bati0501
őstag
Ígértem,h ha lesz pozitív fejlemény Fehérrel kapcsolatban,akkor azt is meg fogom írni.
Azóta ismét "levelezünk" és elvileg már úton van az óra...
Szóval tudna ő,ha normálisan oda tenné magát az első pillanattól fogva-és nem 3 hét után...
Tehát tőle veszem meg mégis...csak ennek az elvesztegetett 3 hétnek nagyon nem örülök... -
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #50939 üzenetére
Ez Wostok hátlap. Mi vele a gondja az órásodnak?
-
fiktív1
tag
Mit szokás csinálni, ha azt szeretnénk, hogy a lünetta könnyebben forogjon?
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #50930 üzenetére
Fényképezd már körbe légyszi azt a Wostokot, kíváncsi vagyok, hogy tényleg lego-e.
-
vadászcsiga
félisten
Visszajött a Wostokom kitisztítva, demagnetizálva. Kiderült róla hogy nem vagyok született régiségkereskedő. Plexi nem eredeti, hatlap valami idegen órából származik, sőt maga az óramű meg a tok sem együtt születtek
Ennek ellenére szép darab, nekem tetszik.
Összeállt a kezdő csapat, jelenleg ez a készlet -
Dr.Zoo
őstag
Leltem valamit: [link]
-
bbuffy
senior tag
Hú srácok, ez az Ocean 44 gyönyörű, beleszerettem. Vkinek van innen, jól szuperál?
-
Permet Elek
senior tag
Én csak a midora, általánosságban írtam az árat.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
vadászcsiga #50919 üzenetére
100e+ a legolcsóbb.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #50919 üzenetére
Kb. 300 000 pengő a Mido. Az hogy melyik a legolcsóbb COSC minősítésű óra azt passzolnám, de gyanítom, hogy innen indulnak az árak.
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #50916 üzenetére
Pont hogy azoknál számít, mert azok vannak kevésbé pontosan beszabályozva, és azoknál jellemzőbb a pozicionálási hiba.
Azzal sajnos nem
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #50916 üzenetére
Ez egy nem túl drága óra, nem egy unikum szerkezettel, mégis COSC minősítésű.
De van a Tissot-nak is Chronometer-je. Szerintem abban is valami ETA ketyeg.
Szóval azt akartam kihozni ebből, hogy az olcsóbb automata werkeket is be lehet szabályozni COSC minősítésűre.
-
-
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #50913 üzenetére
A gravitáció hat a szerkezetre. A szerkezet (beállítás) minőségétől függ, hogy mennyire érzékeny erre különböző pozíciókban. Az ideális az amikor tökéletes egy óra/szerkezet, és nem számít milyen pozícióban van (COSC tanúsítványhoz 5 pozícióban tesztelik az órákat).
Tourbillon meg pont azért forog, hogy ne egy pozícióban legyen, hanem folyamatos mozgásban, ezzel "semlegesítse" a gravitáció hatását.Szóval nincs ideális helyzet, az adott órától függ, hogy egyáltalán számít-e az éjszakai helyzete, és ha igen, akkor hordva éppen késik, így éjjel siettetni kell, vagy fordítva...
-
vadászcsiga
félisten
En is felteszek egy kérdést ami lehet másokat is érdekel. Mi a jelentősége annak hogy milyen pozícióban pihen éjszaka az óra? Mi az a helyzet ami ideális?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Miamiquake #50900 üzenetére
Neked milyen dolgod van ami LV?
-
ronin s8
senior tag
válasz
LLKobe #50909 üzenetére
Az órában lévő kerekek tengelyei vannak rubin kövekben csapágyazva. de pl. egy Rolex-ben található dátumtárcsa is kő görgőn fordul el.
Az óratörténelem egyik legnagyobb felfedezése az a gyakorlati tény, hogy a különböző keménységű anyagok kevésbé koptatják egymást. Ha acél/acél kapcsolódás lenne, (vagy kő/kő), az jobban kimarná, elkoptatná az érintkezési pontokat.
Van olyan Patek óra, amiben gyémánt fedőkövek vannak. -
LLKobe
veterán
Feltenném a topik leglámább kérdését, dehát úgy tanul az ember ha kérdez, és én láma vagyok óra ügyben.
Szóval: a kövek mire valók az automata órákban? -
hukocsat
tag
válasz
Miamiquake #50907 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #50902 üzenetére
Mit csináljak? Vegyem meg, vagy újítsam fel őket?
Mellesleg ilyen ZAIRA órám nekem is van, NOS állapotban! -
hukocsat
tag
válasz
Tothgera30 #50903 üzenetére
A Zaria-t örököltem, a Cornavin-t pedig túrkálóban találtam egy dzsekinek a zsebében.
Árat egyenlőre nem tudok mondani, azért hoztam ide a témát, hogy felvilágosuljak. -
-
hukocsat
tag
Sziasztok!
Hozzáértő fórumtársak véleményét szeretném kérni a linken látható órákkal kapcsolatban.
Csak a női Revlon és a Berna nem jár jelenleg, a többi tökéletesen ketyeg.
Véleményetek szerint a jelenlegi állapotukban mennyit érnek az órák?
Megéri őket egy kicsit felújítani?
Ha igen akkor felújított állapotban mennyiért tudnám eladni őket?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest