Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Aki belefut egy arany-acél Breitling Chronomat-ba és/vagy egy Breitling Lady Cockpit-ba, szintén használtan, szóljon légyszi.
Az órák lopottak.
-
Empsepo
senior tag
válasz
tPedro_ #44797 üzenetére
Ha jól látom az utolsó óra porvédőjébe az van beleírva, hogy " Spiral Breguet ".
Ez nálam azt jelenti, hogy Breuget hajszálrugó van benne, amit kevés óra mondhat el magáról, illetve csak egy bizonyos szint fölötti órákat szerelnek ezzel.
Szép a számlap is, kár, hogy sérült.Szerintem megvan rá az esély, hogy nagy értékű óráról van szó, de várd meg a többieket, sokkal jobban értenek ehhez.
-
tPedro_
őstag
Egy karorarol es 3 zseborarol szeretnek egy kicsit tobbet megtudni.
A karora egy Royce markaju, automata, 25 koves ora.
A zseborak kozul csak az egyiken talaltam markajelzest (Armada Watch), a masik ketton levo feliratok csak a szerkezetukre utalnak, ha hihetek a google-nek.
Kepeket egyelore csak a szamlapokrol es hatoldalakrol csinaltam, a tokok kulsejerol nem, de ha az is segit a beazonositasban, akkor keszitek meg kepet.Ami erdekelne, hogy jo/megbizhato orakrol van-e szo, illetve hogy van-e kulonosebb ertekuk?
Koszonom elore is.
Udv.
-
aischylos
tag
válasz
kinuklidin #44788 üzenetére
-
törölt tag
Dzsana, ebből polírozás lesz.
A huncut kis indiai kitalálta a küldött fotókra, h karcos és álljuk "együtt" a polírozás költségét, ami szerinte alsó hangon 400 frank. S mivel 5200-ért vannak ilyen modellek jobb állapotban így ő tesz szívességet, h ennyiért elviszi...Mondtam, h akkor vegyen olyat és engem kíméljen meg az óra ide-oda hurcolásától.
a végén mindegyiknél kibújik a szög a zsákból
-
Pé
senior tag
válasz
kinuklidin #44788 üzenetére
Szép, csak drága
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Egy Ronda 5030 szerkezet mennyire számít gagyinak?
Egy ilyennel szerelt óra vállalható?
Előre is köszönöm!
-
young78
tag
-
Misi1979
őstag
Diszkréten visszavásárolnám ellopott cuccaimat
Írtam neki a listáért..
-
törölt tag
válasz
KelemenUhr #44778 üzenetére
Köszi!
38as.
-
törölt tag
Sikerült 9 darab ezresért megvennem haveromtól egy Certina DS Traditiont, (tok és a fémcsat elég karcos már írtam róla régebben), és vettem hozzá 1800ért egy sima nyomott mintás kis bőr szíjjat, szerintem nagyon kis elegáncsos lett.
Néhány kép: 1, 2, vizsga, fémcsattal
A dobozban levő kis vonalkódról, illetve a hátlapon levő 2 számsorozatból megtudni valamit róla?szerk: képek ink linkben, bocs a telós képért..
-
WiZARD
addikt
5-8 éve reális lehetett az a 600k
-
Balli
őstag
Rolex hivatalos magyar árlistát (azaz, amely a Vörösmarty téri üzletben visszaköszön) találok valahol az éterben, vagy csak a boltban
?
Ez elég ó oldal egyébként alapnak: [link]
Ezt az oldalt [link] ismeri valaki? Létezik, az hogy a linkelt Explorer II-t (Állapot:új, doboz, papírok , garancia Oyster Perpetual Date Explorer II) az oldal szerint anno 610k-ért ellehetett vinni? -
Dzsana
senior tag
válasz
JackFeryll #44768 üzenetére
Ha elkurélja, meg kell csinálnia. Mondjuk egy Jager esetén húzós megvenni hozzá egy alkatrészt, de ez van. Az ETA-hoz nem drága az alkatrész. Épp most vettem egy Tissot automatába 1200 Ft-ért felhúzó tengelyt.
Persze nem én keféltem el, a tulaj autót szerelt benne, és eltört. -
ronin s8
senior tag
válasz
JackFeryll #44768 üzenetére
Igen. Ez törvény. Ezért van a javítási ár korrelációban az óra értékével (vagyis inkább a márka/típus újkori árával). Senki nem fog neked egy Rolex-et leszervizelni annyiért, amennyiért egy Poljotot. Nem hülye: az árba beépül a felelősségvállalás ára is...
-
-
ronin s8
senior tag
-
ronin s8
senior tag
Billegőtengely cseréje egy régi Rolex-nél.
-
Ra3
őstag
válasz
kerub99 #44754 üzenetére
A kinetic az tulajdonképpen egy kvarcóra, de mivel az energiát a kéz mozgásából nyeri, ezért valószínűleg egy kicsivel több mechanikus alkatrész van benne mint egy hagyományos kvarcórában. Ettől függetlenül nem hiszem hogy olyan szervízigénye lenne mint egy jóval több alkatrészből álló, teljesen mechanikus órának.
De lehet hogy valakinek személyes tapasztalata is van ezzel kapcsolatban, én csak találgatok.
-
WiZARD
addikt
Az AP Royal Oak tok felépítése
-
aischylos
tag
válasz
JackFeryll #44747 üzenetére
Mondjuk ez egy hír a neten, a valóságtartalma kérdéses.
-
ronin s8
senior tag
válasz
JackFeryll #44747 üzenetére
Főleg ha a gatyáit nézzük...
-
ronin s8
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
#46372352 #44739 üzenetére
Persze, nekem is van több is, meg adtam is el. Volt ez a Tourist ww-m, a kismásodperc kör felett van az írás. Ezen a Tourist órán a Tourist felirat alatt van. Ezen az Oriosa órámon szintén a kismásodperc felett van, és ezen az Oriosa ww-men is ott, ezt az órát mértem le. Aztán ezen a Favoriton a márkanév alatt van a ww fwlirat. Így hírtelen ennyi.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #44737 üzenetére
Élő példa, pl. erre is hiába írta rá, hogy ww, nem az, ebben a legelső AS1130-as van, ütésbiztosítás nélkül.
Ebben már az újabb generációs AS1130-as van, de szintén ütésbiztosítás nélküli, így szintén nem bírná a katonai igénybevételt, tehát nem ww.
Az Unitas 6325-ből pedig két féle híd kialakítású is létezik, mindkettő ww:Az első verzió hasonlít az AS1130-ra, csak itt rövidebb a híd. A másodikból lett a nagyobb werk, az Unita 6497-es, gyakorlatilag ugyan olyan, csak nagyobb. Ma pl. a Tissot is tokozza zsebóráiban, és ezt másolták le a kínaiak.
És ez az ütésbiztosítás nélküli változata, ez nem ww: -
Dzsana
senior tag
A wehrmacht a harmadik birodalom fegyveres erejének a megnevezése volt. Ezért szokták katonai óráknak is nevezni, de én az ilyen gyönyörű órákra nem tudom azt mondani, hogy katonai óra!
Soknak a számlapjára is rá van írva, hogy wehrmachtswerk, sőt, tegnap épp egy olyat szalajottam el az ebayen, aminek a hátlapjára volt felírva, ilyet nem is láttam még.
Két szerkezet kapta meg a wehrmachtswerk minősítést, az Adolf Schid, azaz AS1130-as, és az Unitas azaz UT6325-ös werk ütésbiztosított verziója. Sajnos ennél sokkal több werkre ráfogják, hogy ww, pedig csak ez a kettő az. -
pézoli
csendes tag
-
Dzsana
senior tag
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
gumorka #44721 üzenetére
Nem működő "dísz" mutatós izét csak a kínai piacokon, meg az internetes hirdetésekben árulnak!
Egy magára valamit is adó órakereskedő (óraszerető) rá sem néz az olyanokra, nemhogy árulná...
A TUTU pedig elég ismert, és korrekt órabolt - nem hinném, hogy olyan gagyi sz@arokkal foglalkoznának. -
veloke
tag
Ok, idáig én is eljutottam....))) pár napja nézegettem az aprod-on egy ilyet, de a neten nem találok róla az égvilágon semmit.....
-
Dzsana
senior tag
Huh, ennek a szerencsétlen Tissot-nak a felhasználójának a bőr ph értéke nem biztos, hogy rendben volt!
-
veloke
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, Fortis órából létezik kvarc kronográf ?
-
Dzsana
senior tag
válasz
gumorka #44705 üzenetére
Beszéljenek helyettem a képek.
Oriosa wehrmachtswerk, AS1130-al szerelve:Helvetia wehrmachtswerk, Unitas 6325-el szerelve:
M.Reiss wehrmachtswerk, AS1130-al szerelve. Azt leszámitva, hogy a hajszálrugó kulcson állítani kellene, mert picit késik, na de minden oldalon szinte ugyan annyit! Compressor tokban van, így nincs kedvem nyitogatni, mivel nem hordom, így nem állítgattam, de az eredmémyek magukért beszélnek. És ezek 40 éves órák!
-
Dzsana
senior tag
-
Donate
csendes tag
Közben akkor leírom az elképzelésem:
- fémszíjas
- quartz
- nagyon tetszenek a színes óralappal szerelt darabok, de ez nem feltételAmiket eddig kinéztem:
Tissot: http://www.centralora.hu/karorak/tissot/t-classic/pr100-T049.410.11.047.01.html
Certina: http://www.centralora.hu/karorak/certina/gent-quartz/ds-tradition-C260.7195.42.61.html
Roamer: jelenleg az oldal nem elérhető...így képet mutatok -
Misi1979
őstag
válasz
Donate #44704 üzenetére
Doxát nem hamisítják, Tissot-ot és Certinát igen, ráadásul eléggé durván el tudnak térni az árak, ezért kell azt csinálnod, hogy kinézel egy neked tetsző modellt az utóbbi kettő márkából és beírod ide, hogy "ez meg amaz tetszik". Ha ez megvan, elképzelhető, hogy tudunk jóárasítva szerezni neked az adott órából!
Ja igen, én a helyedben a Doxával nem foglalkoznék.
-
jookomak
őstag
válasz
Donate #44704 üzenetére
Elég pár oldalt visszaolvasni, gyakran ki van tárgyalva a doxa. Tissot Certina kb. egy, csak a dizájn más. Tissot-t inkább elegánsabbnak tartom, Certina sportosabb vonal. Keresd young78 topiktársat, tud olcsón szerezni garantáltan eredeti, garanciás darabokat, hátha van épp valamile, ami akciós, és tetszik.
-
gumorka
csendes tag
válasz
Dzsana #44702 üzenetére
A horométeremmel lemértem 4-et is, mind a négy az össze pozícióban baromi pontos, és szinte ugyan úgy járnak. Én még nem is találkoztam meghibásodott példánnyal!
Ezt részletezd légyszíves! Nagyon érdekel, mit tud egy ilyen óra ennyi év után. Összes pozícióban pontos? Ez hogy lehet?
Véletlenül benéztem a TUTUORA honlapba. Nézem az újdonságokat, tele van DANIEL KLEIN órákkal. Miféle márka ez? Képen egyik-másik jól néz ki, de ennyiért valóban működik rajtuk a stopper, vagy csak dísz?
-
Donate
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szeretnék már magamnak vásárolni egy svájci órát és a tanácsotokat szeretném kérni ez ügyben.
Tudom, hogy ezen a szinten már nem lehet gagyit venni, de mégis a márkanéven kívül mi a különbség egy Tissot-Certina-Doxa órában?Ezen 3 gyártó órái közt nézelődöm, olyan 50-80ezer Ft közötti darabokat, de szívesen utánanéznék más gyártók hasonló áru darabjainak is, ha van ötletek, segítsetek.
És az utolsó kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak az online webáruházak ilyen termékekből? Vagy jobban járok, ha bemegyek egy órásbolta és ott veszem meg? Nem szeretnék másolatot venni ennyi pénzért.
-
Dzsana
senior tag
válasz
kinuklidin #44700 üzenetére
Ó de kár azért a számlapért! Imádom a Tourist Praesidentet, de nehéz találni szép állapotút. Nekem is csak kettő van, és haveromnak is van kettő, mindezt 4 év alatt sikerült összeszedni.
aischylos: Nem szálltak el az árak, most kezdenek a helyére kerülni!
Az egyik legjobb werkek ezek az AS1130-asok, és az UT6325-ösök. A horométeremmel lemértem 4-et is, mind a négy az össze pozícióban baromi pontos, és szinte ugyan úgy járnak. Én még nem is találkoztam meghibásodott példánnyal!
-
aischylos
tag
válasz
kinuklidin #44700 üzenetére
Vaterán is van néhány, csak kicsit elszálltak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest