Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
-
WiZARD
addikt
válasz
Empsepo #43594 üzenetére
Nekem ott válik hiteltelenné a figura, amikor azt mondja, hogy Japánban nem tudnak olyat mint Svájcban...
ne mondja, hogy ez nem veszi fel a versenyt bármelyik csúcs svájcival...
-
Adamf40
csendes tag
válasz
Dzsana #43597 üzenetére
13.30-tól: duplafedeles, aranyozott
-
Dzsana
senior tag
Raketa 2609.HA szerkezet ebben a Raketában? Mikor az egy centrálos werk a 80-as évekből, ez meg szemmel láthatóan alsó kismásodperces!
-
szekra
addikt
válasz
phranxinatra #43587 üzenetére
-
Ra3
őstag
válasz
Gabor970 #43590 üzenetére
Én nem is akarok ezzel vitatkozni, nekem egy Seiko 5-ösöm van, aminek a kidolgozottságával a mai napig meg vagyok elégedve, pedig mióta megvan már vettem pár másikat. Orienteket csak üzletben láttam, meg ismerősöknél. Amúgy a Seiko-k árai is csak itthon vannak elszállva, ezek a diver típusokat 150-160 usd-ért már meg lehet kapni olcsóbb, megbízható helyeken.
-
TimeCenter
tag
válasz
macs072 #43579 üzenetére
Eco-Drive szerkezet, naptár, WR50, fémcsat
CITIZEN AW1170 -
trassher
addikt
120$/db. A sárga számlaposak szépek.
-
macs072
csendes tag
Sziasztok!
van egy leharcolt Seiko5-öm. hova lenne érdemes bevinni polír, tömítés, átnézésre (+új fémcsat), hogy ne kerüljön többe, mint az óra ára? szerkezete müxik, egész pontos, csak leraktam cirka 5 éve.
Esetleg tudtok-e valamit ajánlani ~50k körül ami nem automata, kerek, dátumkijelzős (+esetleg nap is) min. 50 méter vízálló, fémcsat, D 39-42 nem fossil, police...stb
tx -
WiZARD
addikt
-
Attila!
tag
A Rios Shop-nál meglehet személyesen nézni a szíjakat?
-
chabeeno84
csendes tag
Valaki tudna esetleg Tissot T-Race Moto GP T011.417.22.201.00 órámhoz kaucsuk szíjat? Honnan lenne érdemes relatíve jó áron venni?
-
bobby_30
tag
válasz
nostromo73 #43525 üzenetére
Üdv!
Nekem is ilyen volt a Fortisom semmi problémám nem volt vele. -
hzoltan
tag
Sziasztok,
Certina DS tömítéscsere fejlemények (Link).
Ma voltam bent a Pesti Barnabás utcai szervizben, és beigazolódott a második lehetőség. Az órámat nyomáspróbáztattam, mindkét teszt sikeresen lefutott (5 és 10 bar), nincs semmi baja a tömítéseknek az órában. Úgy hogy a lényeg, nem megyek többet az Andrássy úti szervizbe.
Amit szombaton találtam Seiko Premier órát, azt szerintem hanyagolom, nem megoldható az eladó részéről az, hogy úgy vegyem meg tőle, hogy egy órás üzeltben átnézetem. Kár érte, mert tetszett. Ellenben Valaki véleményt kért erről a Seiko SKZ211K1-4 óráról. Ez nagyon tetszik, viszont csak egy helyen találtam a neten, egy szegedi üzletben. Nincs véleltlenül valakinek egy ilyen vagy nagyon hasonló típusa, amitől megvállna? Vagy nem tudtok Budapesten egy üzletet, ahol ezt a típust meg tudom venni?
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru #43561 üzenetére
Nem,èn megszoktam....
-
ronin s8
senior tag
válasz
BAti77 #43540 üzenetére
Szemét az, amit semmi körülmények között nem vennél meg. Soha.
Van egy-két érdekes werkje, de azon túl, hogy az ETÁ-k megbízhatóan eldöcögnek, a bonyolult fejlesztéseik úgy vannak halomba összehányva, mint egy kínai szkeleton.
Bár igazad van: mindenki úgy szórja el a pénzét, ahogy akarja...
-
Toobee
veterán
válasz
Miamiquake #43556 üzenetére
Elemcserén úgy fél éve jártam, az rendben van. Nem is hordom túl sűrűn, még ezt az olcsó órát is úgy féltem, hogy csak kiöltözős dolgokon viselem, nem véletlen bírt ki 6 évet a bőrszíj. Köszönöm a segítséget! Akkor nézek hozzá ebay-en valami szíjat és ketyeghet tovább a kicsike
Valószínűnek tartom, hogy eredeti, hacsak nem vágtak át a szaküzletben, ahonnan megvettem, majd utólag megkaptam becsomagolva. Reményeim szerint hamarosan munkába állhatok és elkezdhetek gyűjteni egy komolyabb órára, akkor majd jövök kérdezősködni.
Szerk.: közben nézelődök szíj ügyben, 26 és 28 mm-es méretek vannak, én a kettő közé lőttem be. Nyilván nem a hiteles mérőeszközök királya a Spar-os centim
-
Misi1979
őstag
válasz
Toobee #43552 üzenetére
Üdv, erre a kérdésre azt szoktam mondani, hogy órát kidobni kb ugyanolyan vétek, mint könyvet égetni.. kivétel persze, ha valami hamisóráról van szó. Szóval a Te helyedben fognám az órádat, bevinném egy órásboltba, ahol megajándékoznád egy új bőrszíjjal és boldogan használnád tovább, ameddig megy.
Persze egy átnézés nem árthat neki, a quartz-szerkezetek is tönkre tudnak menni, ennek egyik legjellemzőbb tünete az "elemzabálás". Vagy ha szimplán csak megállnak a mutatók
A szerkezetek javítása ritkán fordul elő ilyen esetben, órástól függően a szakvélemény vagy az lesz, hogy az óra halott, nem javítható, vagy kap egy új szerkezetet és ketyeg tovább, megjavítva.
De! Ha a kérdésed arra irányult volna, hogy szeretnél "tovább" lépni óra-fronton, akkor is teljesen jó helyen vagy, szívesen segítünk tanácsokkal.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen órám, 6 éve kaptam ajándékba a születésnapomra. Szeretem, vigyáztam is rá, ahogy csak tudtam. A szíj már erősen cserés, 27 mm-t mértem a centimmel (pontosabb eszköz sajnos nem áll a rendelkezésemre). Amiért igazából írok az az, hogy érdemes-e átnézetni valakivel, vagy megy, ameddig megy, aztán kalap kabát belökni az első árokba és felgyújtani?
-
buci30
addikt
válasz
Zozzer888 #43544 üzenetére
Azért nem merek rámenni mert Vaterán ennyi pénzért azért nem szeretnék belecsúszni valami bakiba
Ez a Longines márka mennyire...?
Abból pl találtam egy szépet
-
Pé
senior tag
-
Ra3
őstag
válasz
ClayMore #43546 üzenetére
Szerencsére nincs csuklótámaszom sehol, majd holnap ebben megyek dolgozni, és meglátom, azért szerintem kicsit még alakulni fog ha felveszi a végleges alakját, most még feszül mert egyenes.
Az a bajom hogy a fémszíjnak meg a gépeléstől brutál módon összekarcolódik az asztallal érintkező része. -
Ra3
őstag
Nagy nehezen egy hónap átfutással megjött a szíjam Hongkongból (ugyanaz amit Busman is hozatott a Seiko-jára), hát vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban, ilyen brutál vastag szíjat többet nem veszek.
Egyébként szerintem jól néz ki az órán, és ahol szimplán van ott nem is gond, de ahol egymásra ér a két szíj ott brutál méreteket ölt: -
buci30
addikt
Aki ért hozzá írjon nekem pár nagyobb márkát amit minden fele megismernek elismernek és "nagy" márkának számítanak óra téren és persze itthon is kaphatok
Casio? XD Na ez csak vicc volt. -
ronin s8
senior tag
válasz
-secret- #43531 üzenetére
A szerkezet is csúcs, de ez a "picivel jobb, mint az átlag" sokkal többe kerül. A fejlesztést és a tetemes marketing költségeket valahogy ki kell termelni.
/Többieknek: bármennyire is hihetetlen, de a Rolex rengeteget költ fejlesztésre. A gyártástechnológiát fejleszti./
Olyan ez, mint az autóknál: a prémium márkák (Audi, Benz) sokkal drágábbak, mint az átlagosak (Fiat, Skoda, stb.). A minőségük csak egy picivel jobb, de az a "pici" sok esetben fényévnyi különbségeket jelent...
Azon kívül: a Rolex értéktartása messze kiemelkedik a többi márka közül. Ebben csak a Patek a vetélytársa. Egy Rolex mindig érték lesz, mint egy tartós valuta, vagy az arany.
-
petyus80
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Milyen értéket képvisel a képen látható Movado 1950-es karóra,amennyiben úgy döntenék,hogy eladom?. Ebayen elég vegyes az árfekvés. Előre is köszi az esetleges választ!
-
Egyébként Rolex órákban csak a márkát kell megfizetni vagy maga a szerkezet is csúcs?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #43527 üzenetére
Talán igen.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
tupacamaru #43515 üzenetére
Ezek a figurák vajon honnan szedik a baromságaikat? Van valami titkos útmutató gagyióra-árusoknak?
-
Miamiquake
aktív tag
A vaterás avensis81 elérhetőségét tudja valaki? Fontos lenne, köszönöm.
-
WiZARD
addikt
válasz
nostromo73 #43525 üzenetére
Én fortisomon is hasonló szíj van, és nem lötyög a zárószemnél.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Nagy az isten állatkertje!
És nagyon-nagyon-nagyon alacsony a kerítés!
-
válasz
Apródon törött üveges eredeti rolex volt.
-
pohár
félisten
válasz
hogy vannak megkopva az óra mutatói??
-
tupacamaru
veterán
Mondjátok már meg hogy ezért ki ad egyáltalán egy fillért is?
-
-
fiktív1
tag
Szeretnék vásárolni Budapesten órás szerszámokat, stift-kiszedőt, csavarhúzót, nagyítót.. ilyeneket, otthoni használatra. Hol tudnám ezeket beszerezni?
-
BAti77
aktív tag
válasz
-secret- #43500 üzenetére
Hát' Rolex-et, Hublot-ot nem fogsz 50k-ért találni, csak max. hamisítványt, az meg ugyan úgy sz@r...
A Michael Kors, ha jól látom egy divatmárka, olyat ezen a fórumon nem szoktunk ajánlani, inkább az "igazi" óragyártók felé hajlik mindenki...
Ha jól látom, egy elegánsabb stílusú, nem kronográf, bőrszíjas modellt keresel. Mechanikus vagy quartz legyen? Mennyire legyen szerviz igényes?(#43501) Dzsana
Látom, jó kezekben, lesz az ügy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest