- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
válasz TimeCenter #42496 üzenetére
Na tessék. Ezt nem tudtam. Jönnek fel mint a talajvíz
(#42495) atko67
Köszi, néztem. Most egy nagyobb projektre gyúrok, de jövőre szerzek egyet.[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz TimeCenter #42496 üzenetére
A Seiko 2009-ben $100-árt költött,2011-ben meg ~6-ot?
Ennyire nem érte meg az a nagy befektetés,ezért inkább ennyire visszavettek?Nem nőttek meg annyira az eladásaik,h ez megérje?[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz Tothgera30 #42483 üzenetére
Egy monster, új számlappal, ès mutatókkal...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
WiZARD
addikt
válasz Tothgera30 #42486 üzenetére
De az nincs nekem/itthon
Viszont ha jól sejtem, akkor a Sumoval nagyjából megegyezik e tekintetben.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #42477 üzenetére
Megszültem a nagy lume összehasonlító képeimet
jöhet, hogy mit kellett volna máshogy, de tuti nem állok neki még1x
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Pé
senior tag
válasz #46372352 #42479 üzenetére
A "mindenkinek olyan van"-ról jut eszembe, egy óraszalonban voltam tegnap, a srác most kezd el Bulovákkal foglalkozni. Mivel nem "tucatmárka" az újakat nem nagyon ismertem. Megmondom őszitén, nagyon kellemesen csalódtam bennük. A percisionist vonal különösen szép és magas szinvonalú a kidolgozásuk. (nyilván tartós tesztet nem tudtam csinálni)
Szerintem a márka, ha így folytatja, lassan feljön a második harmadik vonalba -
WiZARD
addikt
Najó, most untam meg, reggel f10 óta óránként fotóztam a sötét fürdőszobában, hogy mennyire világítanak az órák, 12 órát terveztem, de elég lesz az a 10 órányi cucc is ami megvan, a jobbak még most is olvashatóan világítanak
Bár nincs sok kedvem a képekkel szarakodni, photoshop, feltöltés, stb.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Pé
senior tag
válasz Dzsana #42475 üzenetére
Azaz Esetleg ....
-
Dzsana
senior tag
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #42473 üzenetére
Most hirtelen ilyen volt itthon, de majd intézel nekem szíjakat. Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz #46372352 #42442 üzenetére
Mi a gond a Tissot, Certina-val? Igaz kicsit elszalltak az arakkal de regebbi modelleket meg mindig jo aron lehet talalni elvetve a boltokban.
Zeppelin, Junkers is mintha svajci belsot hasznalna sok orahoz. Ha a Made in Germany nem zavarEn most pl. meg mindig a Seastar 1000-el vergodok mert tudom, hogy megbanom majd ha nem veszem meg mert az is lehet, hogy az utolso darab az amit most meg latok. Csak hat ott van mellette a Maurice Lacroix valaszteka is ami egybol elbizonytalanit, hogy nekem a Seastar kellene hosszu evekre
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #42463 üzenetére
Továbbra se nézem semmibe se, de mivel jó áron adták, nem vagyok a saját pénzem ellensége, már csinálom is a terméklapot, megy a vaterára.
-
Zozzer888
addikt
válasz phranxinatra #42441 üzenetére
gratula szép nagyon
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
csabulaxi
senior tag
Nincs az Aldinak annyi doboza, hogy beleférne.
Első átfutásra a 75. képen levő Omega jöhetne, meg pár Heuer.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #42458 üzenetére
najó végigolvasva eléggé marketing rizsa a nagy része, de pár rollerért cserébe én is szívesen írok hasonló cikket bárhova
nem bírtam, és megnéztem, dec 1-én állítottam a POC-t, azóta kb 65 másodpercet siet
-
WiZARD
addikt
10 dolog, amit tudni érdemes a Rolexről (angolul)
Miamiquake: nem
COSC, nagyjából elég az, és nem akarok azon izgulni hogy az napi -4 vagy +6-ra jön ki. Ismerem magam, hogy zavarna ha tudnám hogy a Steinhartom pontosabb. Ezt meg nem tudom/akarom állítgatni, de emiatt szervizbe se akarom vinni, hogy +6 helyett +2 legyen
így meg legalább megvan a lelki nyugalmam, hogy úgyis COSC szóval nagyjából pontosViszont ami képek épp készülnek a fürdőszobában....
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
Nagyon finom darab!
WiZARD: Ezen a képen kifejezetten úgy tűnik, mintha nem is lenne benne üveg, nagyon jó!
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Misi1979
őstag
válasz JackFeryll #42448 üzenetére
Attól függ, milyen átmérőjű óra érdekel.. de a vatera jó irány, plusz Dzsana topiktársat is érdemes kifaggatni
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
young78
tag
válasz JackFeryll #42448 üzenetére
Orient?
-
aggleány
addikt
Nagyon szép, férfias óra!
-
Reverting
őstag
Grat... Ez am az ora... Hasznald egeszsegel... Nekem meg csak alom... Vagyis varok meg vele had forrja ki magat... )
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
JackFeryll
őstag
Mai kvízkérdés.: Mit vegyen a szegény ember ha szép kecses (IWC,Tissot heritage, Longines heritage vonal) férfi órát akar ?
Szerintem valami vaterás antik lesz belőle. -
WiZARD
addikt
gratula
ez a 45.5 ugye?
(pont jó lenne egy ilyen nekem is a chrono mellé )
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
Nagyon szép és viseld egészséggel!
-
young78
tag
Használd egészséggel
-
BAti77
aktív tag
-
aggleány
addikt
válasz TimeCenter #42428 üzenetére
Válasz is.
-
pohár
félisten
válasz aggleány #42424 üzenetére
a körbekavicsos a gyémánttal kirakott, az 650.000Ft körül van, meg van a két fémszíjas, amit belinkeltem, azok 160 ezrek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
A Citizen búvárórákra is jellemző a "vanilia illat"? Tud erről valaki valamit? Nekem Bonetto Cinturini Black Rubber 285-nél olyan.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
aggleány
addikt
Nem kedvelem, csak használom. Ezt kaptam. Honnan tudod?
Tudom, hogy az, felismertem, de a Te linkednél csak a bőrszíjas, körbekavicsos verziót néztem. Ha a webshopban 159k, akkor miért írtad, hogy 650k?
BAti77
Ajjajj, kedzek bajban lenni. Ez már eléggé rendben van. Köszi a segítséget, érdeklődni fogok a kollégánál.
Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan tudtok olyat mutatni, ami tetszik. Én már keresgélek egy ideje, de ennyire szimpatikus példányt még nem találtam.
-
pohár
félisten
válasz csabulaxi #42419 üzenetére
az Andrea név eléggé közkedvelt a lányok közt...
aggleány... ez még mindig ugyanaz az óra, amit én linkeltem be neked, csak ő már egy webshopban mutatta meg
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz aggleány #42416 üzenetére
törődj bele, hogy indikátorként kapsz 3 kis kövecskét, punktum
ezen a képen annyira nem jön le, hogy a 12-nél 3 kis kő van
ez boltban 160, de young kolléga tud segíteni egy jóval kedvezőbb árban
-
aggleány
addikt
válasz young78 #42413 üzenetére
Próbáltam PR100-ast, de az már pont nagy. Ezért olyan nehéz, mert bár a nagyobb órák tetszenek, a mostaniak nekem hatalmasak. Azért majd megnézem megint a PR100-asakat, hátha azóta nőtt a csuklóm.
Nem néz ki rosszul, de valahogy mégsem az igazi.
WIZARD
Nem zárok ki semmit, egy csomót felpróbáltam, és ez a 40mm lett az a méret, ami általában még normálisan áll, de ez persze függ a szíjtól. Ha találok olyat, ami tetszik, mindig megnézem élőben.
pohár
Nem vettem észre, köszi. Tehát a fém szíj már megvan, de kövecske is van hozzá. Akkor sem tetszik, ha gyémánt a kövecske. Az is kövecske. Na jó, tulajdonképpen ha ideadják 150k-ért, akkor jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz aggleány #42412 üzenetére
az óra alatt van két nyíl, azokkal lehet váltogatni a modelleket, van belőle fémszíjas is: fehérben és feketében
amúgy azok a "kövecskék" csak gyémántok, és 650k az az óra
-
aggleány
addikt
Köszi. Ez fehérben valahogy jobban tetszik, mint feketében.
Chaika márkájú felhúzós óráról lehet tudni valamit? Találtam egy vicces kis példányt, női icipici valami. Nem is tudom, hogy hogy került hozzám. Plusz van még egy Lanco is, ami számomra teljesen ismeretlen név. Plusz egy régi Roamer.
-
Cha-b
senior tag
válasz aggleány #42406 üzenetére
Árról lemaradtam ha írtál, de ez sztem egy nőn is jól nézne ki ha a méret nem nagy élőben. 41mm
Certina DS Spel C012.417.11.057.00
Van más színben is.
Szerk.: Most olvastam vissza, ez túlmutat a 150en, de ha tetszik beszélj young kollégával, ő tud segíteni elvileg.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
aggleány
addikt
válasz TimeCenter #42401 üzenetére
Itt már találtam egy pár szimpatikus példányt. Mindjárt megnézem őket közelebbről is. Köszi.
Ra3
Nem rossz. Nem tudod, hogy pontosan mekkora?
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ikea utespelare asztal 160x80 íróasztal
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest