Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak nemrég találtam ezt a topikot és ártani sosem árt ha tovább informálódunk. Kiváncsi lennék a véleményetekre tanácsaitokra, a nem túl távoli jövőben esedékes óravásárlásommal kapcsolatban.
Az a helyzet hogy UK-ban élek, nem tudom ez mennyire befolyásolja a dolgokat.
2db óra van kinézve;
A 38as hamilton kakhi field murph, és egy Seiko prospex spb159.- Az ákategória teteje az a hamilton ára ami itt 900font körül van.
- Új órát szetetnék venni.
- Mechanikus de ez gondolom már tiszta.
- hordani használnám. Melóba is fel fogom venni néha, mert ugyan nem irodai munka de nem kalapálok meg hasonlók munka közben. Egyébként melóra vettem egy G-shock-ot.Na és akkor a lényeg, mert eddig nagy a szórás.
A két fentebb említett órát az alapján néztem ki hogy szeretnék egy órát aminek a számlapon vannak számok.
Tudom van egy rakás field watch, de az amelyikeken rajta vannak a délutáni számok is, nem tetszenek.
A dátumkijelzés engem egyáltalán nem érdekel, és ez alapján a hamilton lenne a tuti befutó, de mégsem zártam ki a seikot mert az annak ellenére is nagyon tetszik, plusz annak meg jobbak a perc indexei mert nem annyira sűrű mint a hamiltonon.Szóval számos óra lehetőleg dátum vagy bármi extra nélkül.
Lehet világos számlapis is.A Tissot 1938 heritage-et sokáig nézegettem, mert az designra teljesen jó, csak nem tetszik eléggé egyik szín variáció sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Intel találgatós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest