Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik #274297 üzenetére
Whoa, instant get, 25 dodóért pláne:) Ellenállhatatlannak tartok egy olyan órát, amely a számlapján viseli az anyaga megnevezését. Ennél már csak az lenne jobb, ha valójában krómozott lenne, az már dupla pszeudó, az már tripla csavar.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Icewloxy #274295 üzenetére
Áhh, csak unatkoztunk mostanában, azért is próbáltunk viccelődni kicsit.
A Certina órádhoz ezúton is szeretnék gratulálni, a márkának nagyon komoly innovációi is voltak, eléggé sajnálatos, hogy a Swatch-csoport nem kezeli ennek megfelelően.
-
Churpik
tag
válasz
driv4r #274296 üzenetére
És a kvarc automata. [Nibosi 2616]
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #274294 üzenetére
Igen, de helyesebb, ha úgy mondod, hogy létezik belőle mechanikus is és automata is. Lehet, hogy van elemes is belőle, bár még nem hallottam olyanról, de ez semmit se jelent.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23 #274290 üzenetére
Sajnos ezzel jár, ha automatát veszel, mert csak így fért bele. Ezért is sokkal jobb a mecha változat, nem olyan duci, és az is mindegy, milyen irányban mozog a kezed. De tehénfejéshez vagy betonkeveréshez azért talán jobb lehet az un. elemes óra.
-
-
Icewloxy
tag
válasz
driv4r #274284 üzenetére
A sima mechanikus kézzel lehet csak felhúzni az automata pedig felhúzza magát a kezeden folyamatos vízszintes mozgásakor is egyszerűen és röviden ennyi. Az automata pedig ha teljesen lemerül akkor elég egy párszor óvatosan vízszintesen megmozgatni és onnantól elindul. Vannak járástartalék kijelzősök is ami azt jelenti hogyha leteszed az órát akkor annyi óráig még üzemel aztán megáll .
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23 #274281 üzenetére
Ne terelj lécci. Itt most sokkal fontosabb Témák mennek, idestova három napja. Szeretném végre megtudni, mi az a mecha, miben más, mint az automata, de a megbízható webáruház kérdést is mindig érdekfeszítőnek tartottam. Erre te bedobsz egy bubis divatóra témát, ráadásul elsőre azt hittem, legalább egy ritkább Bubbleback lesz a kezén, ezért elég nagy csalódás volt, miután rákerestem.
-
dzsi23
addikt
Nem tudom, szokott-e itt valaki sznúkert nézni, de az Eurosport1-en Ding egy bubis Rolexet visel, ha jól látom. (International Championship elődöntő, felvételről megy, délután volt a meccs).
-
-
psg5
veterán
válasz
bigmasterg #274278 üzenetére
Na ez az. Zeppelint hova soroljuk?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Icewloxy #274276 üzenetére
Vannak igazi óragyártók, illetve léteznek divat órák. Jellemzően olyan cégek gyártanak divat órákat, akiknek nem fő profilja az óra, hanem pl ruhákat, designer cuccokat stb gyártanak és mellette mint kiegészítő árulnak órákat.
Ezeknek többsége nem túl jó óra, de sokan megveszik, mert ott virít rajta az emporio Armani, boss, Hilfiger stb stb logó. -
Icewloxy
tag
Igazából nincs ilyen kategória . tetszik vagy nem tetszik óra kategória van
Hogy ki mit hord az pedig számodra(És mindenki számára) teljesen mindegy. A lényeg hogy amit hordasz az neked tetszen, És kielégítse az elvárásaidat. Igazából semmi mással nem kell foglalkozni. Megveszed a számodra legjobban tetsző órát annyi pénzből amennyit rá tudsz szánni és ennyi. De előtte tényleg döntsd el hogy mechanikus vagy elemest veszel mert teljesen más életérzés a kettő.
-
psg5
veterán
https://www.pointtec.de/zeppelin/en/80621/lz-129-hindenburg/all-watches/men
https://www.pointtec.de/zeppelin/en/76421/lz-127-graf-zeppelin/all-watches/men
Fentiek között nem tudok dönteni. Van minőségi különbség?
-
speedimi
csendes tag
Jomán találtam egy olcsó Edox-ot: 284 dolcsiért, ha valaki erre vágyik.
[link] -
Dapro
senior tag
divatórákat nem érdemes, de ettől még mindig azt mondom , hogy vedd amelyik tetszik. én a divatórát is megvenném ha tetszene (most nem a drágábbakról beszélek)
nem szerkezet miatt veszünk órát (az olcsóbb kategóriában), hanem ha tetszik az a jó. szivesen hordod. nyilvan fontos figyelni az ár/érték arányt is azért. -
margithid
veterán
Nézegetve az orient star és a seiko egyes presage modeljeit, hát, nagyon nehéz megmagyarázni, hogy miért inkáb egy Tag Heuer Carrera-t vegyen az ember, egy ORIENT STAR 50 Standard vagy egy SEIKO Presage Sharp Edged helyett.
-
Dapro
senior tag
akkor miért nem azt veszel ha az tetszik? pl zeppelin atlantic, rome ezek 100-110k
persze quartz de az nem gond sztem, legalább pontos
100k körül amúgy seiko 5 sportokat is betudsz szerezni ha körbenézel, azok elég jó entryk ha automata kella lényeg , hogy azt az órát vedd ami tetszik
-
Icewloxy
tag
értem ,nagyjából tudod te hogy mit keresel ,továbbra is csak annyit tudok mondani hogy nézzél szét nagyon sok hazai weboldalon nagyon sok modelt és válassz közülük mert ez az óra téma nagyon szubjektív.
”az hogy acéltokos-e azt még nem tudom mit jelent,” azt hogy acélból van az óra.
-
psg5
veterán
válasz
Icewloxy #274248 üzenetére
Ok...megpróbálom körbeírni:
Kb, Zeppelin kinézet (ebben tetszik az atlantic a rome a los angeles is, az üveg nem szükséges, hogy a legkomolyabb legyen, de bírja az irodai munkát, szerkezet megbízható legyen, az hogy acéltokos-e azt még nem tudom mit jelent, de nyilván az a minőségibb így igen az legyen, automata mechanikus mindegy -
5-ös kezelő
senior tag
Nézz át a kínai topikba is. De tényleg áruld el, mik az elvárásaid. Látatlanban Casio, Seiko, Orient - de nem mindegy ott sem, melyik konkrét darab, csak jó eséllyel találsz problémamentes órát. Ha a kedvező áron szeretnél acéltokos, zafírüveges, japán szerkezetes órát (nem gagyit), Alin is nézelődj, de ne vásárolj, míg nem konzultálsz a másik topikban a szakikkal.
-
Icewloxy
tag
“
Irgalmatlan a kínálat ez nekem nem kedvez, mert probalok utanajarni ..”
na igen… ez engem is kicsit zavart mert el lehet veszni nagyon közöttük.én nem értek annyira mélyrehatóan az órákhoz ezért nem tudom hogy a százezer forintos modellek között milyen különbségek vannak belső szerkezet anyaghasználat között de laikusként azt mondanám hogy szerintem nem olyan nagy az a rés. De még mindig nem írtad le milyen fajtát szeretnél hogy itt tudjanak segíteni neked. Mecha,automata vagy Quartz .
-
psg5
veterán
válasz
Icewloxy #274242 üzenetére
Nem igy latom.
Egyrészt nem is mondtam hogy a legjobbat keresem.
Másrészt azt is tudom, hogy 100k kornyeke az eleve kompromisszum.
Viszont ugy veszem ki hogy vannak eleve kerülendő márkák 100 k korul vagy a szerkezetuk vagy az anyagminoseguk miatt.
Én ebben a szegmensben keresem azt a márkát márkákat amiben minőséget figyelembe véve egyáltalán érdemes keresgetni. Az hogy szubjektív az óra választás nem kérdés ellenben azt látom, hogy a hatalmas kinalatban elsőként szűkíteni kell a minőségi preferenciák szerint addig felesleges a design-t keresni. Persze nyilván ez csak szereny véleményem. Irgalmatlan a kínálat ez nekem nem kedvez, mert probalok utanajarni ..
S nem keseritesz el mert én nem a 400 ezres kategóriaban keresek, ahogy irtam
-
Icewloxy
tag
válasz
pulutodurumo #274243 üzenetére
Philippe patek volt azt hiszem. Arany,bőr.
-
Icewloxy
tag
Azt tedd hozzá milyet szeretnél.Mechanikus,automata vagy Quartz ? Ez erősen szubjektív nincs ilyen hogy legjobb. Hiába ajánl valaki valamit neked hogyha nem tetszik a számlapja ,formája vagy bármilye pl. Ez az óra választás olyan hogy csak te magad tudod kiválasztani hogy melyik vagy te.
-
psg5
veterán
-
Icewloxy
tag
válasz
pulutodurumo #274228 üzenetére
Tegnap egy videóba mondta egy óragyűjtő hogy a sok éves kézi felhúzásúval azért vigyázni kell mert eltörhető a rugó.
-
Churpik
tag
válasz
RetroAnalóg #274231 üzenetére
A Bering Arctic Automatic-ot óráscelebjeink dícsérgették, hogy ár-érték arányban jó.
-
dzsi23
addikt
válasz
RetroAnalóg #274231 üzenetére
Nagyjából annyi, hogy létezik.
-
RetroAnalóg
kezdő
A Bering óramárkáról mi véleményetek, tapasztalatotok?
-
Icewloxy
tag
válasz
pulutodurumo #274228 üzenetére
Na az jó
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Icewloxy
tag
Láttam ma egy videót ahol a kézi felhúzású mechanikust húzták fel és mondták hogy a végén egyre nehezebb és nem szabad erőltetni. az automatikusnál hogy működik hogy ne tudja saját magát túlhúzni?
-
fagyalllo
őstag
Seiko 5 reklám Budapesten
-
SOAD19
addikt
válasz
PiszokAlfréd #274192 üzenetére
Nem értem. Most saját magadnak lesz, vagy másnak lesz ajándék? Ha magadnak, akkor eldöntöd, hogy megfelel-e neked így vagy sem. Ha másnak lesz, akkor viszont nem értem, hogy mi alapján állítottátok be, hogy milyen hosszú legyen a szíj?
-
Icewloxy
tag
válasz
5-ös kezelő #274216 üzenetére
Neked melyik típus van pontosan ? Az automata hogy jelzi hogy már szervizbe kéne vinni tisztításra és olajozásra? Pl sokat késik? Mi számít soknak?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Icewloxy #274191 üzenetére
Sok örömet hozzá.
Enyém műanyagos, 7-8 éves kb., szervizt még nem látott és igen pontos.
Több tucat órát vettem már újonnan, de úgy a felén nem volt fólia. Sztem nem ez a probléma egy új óránál, hanem pl. ha rossz helyen állnak a számlaplábak v elnyomtatták, és ezért nem mutat pontosan az indexre a percmutató mindenhol (amikor 12-nél van a mp mutató). Na az érdekelne, javítják/cserélik garanciában, v elhajtanak, h ez ilyen. -
fagyalllo
őstag
válasz
Icewloxy #274209 üzenetére
A linked alján ott vannak a hivatalos szerviz árai és részletes leírása, hogy mit csinálnak vele, 200 CHF a jelenlegi állás szerint. Én azért kétkedve fogadnám a szerkezet tisztítását, olajozását, valószínűbb hogy kukázzák és beleraknak egy újat. 10 év a maximum legyen, de inkább hamarabb.
-
Veron
addikt
válasz
Swatchboy75 #274208 üzenetére
-
Swatchboy75
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy lünetta betétet , milyen ragasztóval szokták beleragasztani a lünetta keretbe?
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
brumi1024
veterán
válasz
bigmasterg #274205 üzenetére
Tokióban pl fóliásan lehetett próbálni, csak vételkor vették le a fóliát, de a szomszédos központi Grand Seikoban (Wako) fólia nélkül lehetett próbálni, és nem azt adták vétel esetén.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Icewloxy #274199 üzenetére
Legtöbb fizikai óraboltban kirakatban, vagy üveg vitrin mögött van az összes óra és nem tartanak pluszba extra készletet fóliásból.
Ezekről le szokták venni a fóliát.
Mondjuk az egyik londoni Omega butiqban fóliásan voltak kirakva az órák, amikor felpóbálásra kértem, akkor is úgy lehtett csak próbálni. Ennek is megvan a hátránya, kevésbé jön át az óra finishelése és hogy milyen lesz valóban hordva.
Csodálkoztam is rajta, máshol még nem láttam így.
Pesti Omega butiqban pl simán fólia nélkül volt az összes óra. (de a többi nagy bp-i, meg a legtöbb külfödli boltban is) -
válasz
fagyalllo #274198 üzenetére
Pl. B@bÓs déli boltjában egy istenért sem adják oda a fityegőt. Levágja és elteszi. Kérdeztem, hogy miért? A válasz az volt, hogy a "főnök" erre utasította őket a későbbi viszonteladás (nepperkedés) elkerülése érdekében
Jót röhögtem, mondván, hogy mindenhol máshol ideadják a fityegőt, mert az az óra része, sorozatszámával...stb... de a válasz NEM volt.
Mondtam, akkor köszönöm, de nem kérem.szerk.: jah, és egy Promasterhez egy alap Citi dobozt adott volna, mondva, ez jár hozzá
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
PiszokAlfréd #274200 üzenetére
Most néztem meg, kívülről nem látok rajta semmi kivetnivalót, makulátlan.
Azt meg hogy kicseréltek-e benne valamit, sosem tudjuk meg. (Miért tennék?)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest