Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
hát nagyon jó, rendeltem egy 16>22mm metal adaptert gshock gw-5000u hoz , hogy rakok rá 22es szíjat erre nem megy rá.. dw5600 hoz lenne alapból de kompatibilisnek kéne lennie a shockbase adatbázishoz mérve és nem jó
kicsit hátrébb van a lyuk
valakinek van hasonló és tud linkelni olyat ami fixen jó rá? -
Lev Abalkin
tag
Gyerönk a melóba!
-
válasz
Lev Abalkin #274796 üzenetére
-
Lev Abalkin
tag
(Ilyenkor érzek valami megnyugvásfélét, ami pár hétig kitart...
)
-
Kobe
veterán
válasz
@mriya@ #274789 üzenetére
Az ara 300 dollar, de a minosege siman a dupla ilyen draga orak koze rakja. Egy 100ezres lemezcsatos orienttel vagy low-end seikoval meg ne is hasonlitgassuk
Pl a lume komolyabb es sokkal egyenletesebb rajta, mint az 500 euros Zelos-omon, es a szamlap is kicsit jobban egybenlevonek tunik, reszletgazdagabb, domborubb. A Zeloson pl sotetben latszik hogy 1-2 helyen nem olyan eros a fenye, nem showstopper de szemmel mar lathato.
A zelosnak mondjuk a csatja kicsit komolyabb, a menet kozben mikroallithato csattal (ezen egy kulon stab van amit at lehet helyezni, de nem a buszon allsz neki ezzel szivni az fix) es a szogletesebb, nehezebb szijszemekkel
-
GEIL
addikt
válasz
Polarstar #274791 üzenetére
Karácsonyra 425-re van esély, de ha így folytatódik "minden", akkor jövő nyárig meglehet a 450-475 is akár.
(Asszonyomnak 15 éve jól mondtam, hogy minden megtakaritásunkat szigorúan Euroban kell tartani és nem beváltani....mert be fog érni a dolog....és lám igazam is lett.
Azóta is rendszeresen forgatjuk át Euroba a megtakaritásra szánt havi pár 10.000 Ft-ot....Felvidéki rokonoknak veszünk itthon Forintért pl zacskós dohányt és papírhüvelyt, aztán a nekünk jobban megfelelő árfolyamon váltjuk át nekik, így mindig van rajta még plusz haszon is és Euroban lehet félretenni...stb) -
Ma reggel rápislantottam a valutákra. Szerintem ha ilyen szépen megy tovább karira mindenkihez meghozza az 500-as ejrót a miki. Nem nagyon vagyok motivált bármi vásárlására.
-
válasz
Memmaao #274781 üzenetére
Egyáltalán nem érzem nagynak
Ma egész nap rajtam volt. Bejön. Nagyon. Féltem hogy sötét lesz a titanium szín miatt de egyáltalán nem. A kék pl nekem most túl világos lenne az acél tokkal.
Ez a sárga valahogy baromira betalált.
Vegyétek amíg van, mert az EU oldalon tudtommal még mindig nincs raktáron. Plusz 80k HUF nem 58 -
válasz
Lev Abalkin #274780 üzenetére
Nemár, most megleptél
Pedig ez a Glycine is mennyire jó.
-
válasz
Lev Abalkin #274776 üzenetére
Ha az alsó képeken szereplő, akkor azért ez egy más kávéház, de gratu, az is nagyon pofás darab
-
Lev Abalkin
tag
-
SOAD19
addikt
válasz
Lev Abalkin #274774 üzenetére
Elég pinduri koronát raktak rá.
-
Lev Abalkin
tag
Bering óráknak itt nincs nagy riszpektje, ez csak 100 méter, kvarc, meg furcsán vékony is, de a színei miatt - integrált gumiszíjjal - azonnal kéne:
[link]
-
Kobe
veterán
idén korán jött a karácsony
2 év 1 hónapos várólista
-
eldoble
aktív tag
válasz
bigmasterg #274767 üzenetére
Pedig nagyon szép a tokfül csatlakozása a szíjhoz, és egy 42mm-es órának pont szép a 20mm széles körbefutó szíj, ez egy 18mm széles körbefutóval hülyén is nézni ki férfi kézen.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
eldoble #274749 üzenetére
Ez a kék automata igen szép, de én csak a 262-esekre szűkítem az érdeklődést.
#274756fattyu : Hátha nekem sem jön majd be, spórolok kétszázezret. Igazából túlárazottnak tartom, de bizonyára van akkora kereslet rá, h nem gond eladni. Ugye a következő folyó mutatós óra a Spring Drive tízszer ennyiért, innen nézve meg nem drága. -
bigmasterg
addikt
válasz
eldoble #274748 üzenetére
Semaster 300M gyári fém szíjával kapcsolatosan meg az legsűrűbben előforduló kritika, hogy nem szűkül a szíja, végig 20mm.
Vásárlás előtt azt hittem ez probléma lesz számomra (PL a Planet Ocean szűkülő szíja jobban tetszett próbálgatva). De hordva rájöttem hogy ez a gyari szíja illik a 300M-re. Sok mindennel próbáltam, utólagos fémmel is, de mindig visszatértem a gyárihoz.
Bár láttam olyat hogy a gyári speedmaster szíjat (forstner endlinkkel) felrakták rá, az megérhetne egy próbát, de ennyi pénzt nem ér nekem. Lehet ez után is visszatérnék az origihez. -
dzsi23
addikt
Eco-Drive 4.7mm-ben!
Ez eddig nem nem újdonság, hisz láttunk már 3mm-es Citizent is, de ez több ezer helyett, csak 375 dollár. [video]
Citizen Suratto
-
tboldi
nagyúr
válasz
@mriya@ #274763 üzenetére
Erről eszembe jutott az ex-Lanciánk, ami a számoknak köszönhetően lett a miénk.
14 hónappal később sajnos összetört, de én nem hiszek abban, hogy bármi köze lenne bármilyen spiri baromságnak hozzá, az elsőbbséget meg nem adó kiás egyszerűen balfék volt. 🤷♂️
-
Na milyen az óra börze?
-
fattyu
veterán
válasz
5-ös kezelő #274746 üzenetére
én bementem ma felpróbáltam.
otthagytam. nemtudom. semmi gond vele. de nem lettem szerelmes. valahogy kicsit nem olyan kifinomult nem éreztem annyira minőségnek. és tudom nem szép 5 meg 10szer ennyibe kerülő órákhoz hasonlítani, de egyszerűen nem hozza a zenith meg a szobafestő órám szintjét.
-
-
eldoble
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #274746 üzenetére
Ez a Snorkel is nagyon szép, (a szíj szélességét már meg sem merem nézni ...).
-
eldoble
aktív tag
válasz
fakekorom #274747 üzenetére
A névleges méretet én használtam, hogy érthető legyen mindenkinek, hogy azt megbeszéltük, hogy a 20mm-es tokfültávolsághoz 20mm-es szíj való, de a szíjnak csak az első szeme 20mm, a harmadik szemtől 18mm, tehát a kezeden egy 18mm-es szíj fut végig (ez így normális egyébként a 20mm-es szíjnál), én ezt tartottam vékonynak. Egyébként lehet mostanában sokat hordtam az Orient órámat és az 22mm-es, tehát ott a kezemen egy 20mm-es széles szíj fut körbe...
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Schafranek #274743 üzenetére
És megosztod velünk, hogy miért érdekel, vagy szigorúan titkos?
-
lenox
veterán
válasz
bigmasterg #274741 üzenetére
Nem tudom mit akarsz ezzel, termeszetesen van ara a motornak, az enyembe 2 eve 9.5 misi volt, 911 pont nem erdekel, nezzen utana akinek az van.
-
Schafranek
tag
válasz
De én tudom, hogy miért kérdeztem...
Ha nem szeretnék szerkezetet venni, attól még nekem fontos.Ha nem kérdezed meg, minek a savazás? Jobban alszol tőle? Erre áll fel?
Na ilyen a cinikus válaszod.
-
rbalint88
addikt
válasz
Amcsiknak van erre valasza a crate engine V8-akkal, ott letezik is 6.2-es Mazda MX-5
-
bigmasterg
addikt
válasz
Schafranek #274740 üzenetére
Mennyibe kerül egy autóba egy motor?
pl egy Porsche 911-be?Na ilyen a kérdésed.
-
Schafranek
tag
Nem erről van szó, nem szeretnék csak szerkezetet vásárolni, csak az ár érdekelt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Schafranek #274737 üzenetére
Akkor lehet egy óra Master Chronometer, ha az adott szerkezet tokozva is átesett a teszteken. Így master chronométer minősítést, szerkezet magában nem szerezhet.
Nyilván nem vásárolhatsz külön ilyen szerkezetet.
Ha szükség van javításra, esetleg komplexebb alkatrészeket kell cserélni benne, akkor gondolom a gyári szervíz tud segíteni.Amúgy a caliber 8800-ra gondolsz. Esetleg ajánlom a railmastert, talán az a legolcsóbb 8800assal szerelt óra, ch24-en 1,3M-ért láttam hordatlan verziót naton.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Schafranek #274737 üzenetére
Pontosan annyiba kerül mint egy óra amiben benne van.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Schafranek #274734 üzenetére
Csak annak az árát lehet tudni, amelyiket külön meg lehet vásárolni, de ott is nagy különbség van az egy darab és az egy raklap között.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Schafranek #274734 üzenetére
Igen, be kell írni egy keresőbe (pl. Bing, DuckDuckGo, Google) a keresett szerkezet típusát. Esetleg még azt mellé, hogy price.
-
Schafranek
tag
Van lehetőség (pl neten) megtudni, hogy adott óra szerkezet jelenleg mennyibe kerül?
-
eldoble
aktív tag
válasz
Tsebacsi #274725 üzenetére
Most van a kezemen egy 42mm-es analóg mutatós óra, 18mm-es fém szíjjal (gyerekemnek vettem, de egyelőre nálam van), hát egy kicsit fura, ..., igaz itt a fültávolság is 18mm, míg a Bulovánál a fültávolság 20mm és a szíj első szeme után lesz 18mm, az talán jobban néz ki, de azért egy 18mm-es szíj nem az igazi egy ilyen szép órára.
-
SOAD19
addikt
válasz
ribarszki #274718 üzenetére
Köztes megoldásként ott vannak a meca-quartz szerkezetek, pl. itt van egy Dan Henry 1975-ös ilyen szerkezettel: [link] (videó)
Bár, a darabossága miatt lehet még kevésbé fog tetszeni a normál mp-enként egynél.
Annyi előnye van, hogy nincs az a félelem, mint egy normál kvarcnál, hogy vajon milyen órát kapok, mákom lesz, pontosan az indexre fog ütni, vagy sem. Hallottam, hogy a Longines kvarc óránál is előfordul olyan, ami nem indexre üt. Amúgy nekem nincs bajom a hagyományos kvarccal, csak üssön indexre. -
ribarszki
őstag
válasz
Tsebacsi #274717 üzenetére
Köszi,! Lassan típusszám alapján ismerem a Bulova 262khz órákat. Ha nem váltogatnák pár évente a palettát, és nem 42-48 mm között lennének normális óráik , már vettem volna. De se márkaképvidelet, se kézzel fogható példányok. Remélem.a Citizen összakpja a márkát,mert jelenleg teljesen szét van esve a Bulova. Az óráik kinézete pedig erős versenyt mutat a Police és Fossil órákkal
leszámítva kb 3 típust.
Egyébként az úszó mp mutató megvett kilóra. Azt sem bánom, hogy kvarc. De a mp-ként egyet lépő mutatót nem tudom megszokni. Más miért nem csinál ilyen kvarc szerkezetet?
-
-
ribarszki
őstag
Sziasztok! Egy noob kérdés....
Most szembesültem vele, hogy az automata kronográfokon a másodperc mutató nem jár folyamatosan, hanem kvázi stopperként szolgál.
Én nem szeretem ha egy óra látszólag áll. Szeretem nézni az mp mutatót, különösen ha magas az óra lengésszáma. (Talán pont ezért álomszép számomra a SpringDrive szerkezet, de ez mellékes) Lehet a kronográfokat úgy is használni, hogy folyamatosan megy a másodperc mutató, tehát kvázi mindig stopper funkcióban van? Vagy ez nem igazán tesz jót szerkezetnek? -
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #274709 üzenetére
Hogy ne pattanhasson le túl könnyen.
-
Dapro
senior tag
válasz
bigmasterg #274708 üzenetére
-
pulutodurumo
őstag
válasz
bigmasterg #274708 üzenetére
Érdekes, látni kéne élőben. Így képen túl lágyak az élek.
-
bigmasterg
addikt
-
válasz
Lev Abalkin #274706 üzenetére
Te is fiam blútúsz?
-
válasz
Lev Abalkin #274702 üzenetére
Nagyon jó szerintem
40 és 42 közötti óráim vannak döntő többségben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest