Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
ricsik #274598 üzenetére
Tegnap is az ablakban volt szinte egész nap, de a kezemen is mindig az ablak felé néz közvetlen közelről. Nyáron többször is tettem a ablakba egy pohár vízben. Na majd megpróbálom megint, Illetve kikapcsolatam az automa BT szinkront, bár a napló szerint egyébként is csak akkor csinálta, ha manuálisan csatlakoztattam a telefonra.
-
stellaz
veterán
Casio gmw5000b (full metál gshock) órával kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy napi hordás mellett még nyáron is csak 4 rubrikára töltődött az ötből, most pedig napi hordás mellett is 2-re esett vissza. Napközben kap fényt, pont ablak mellett ülök, ing se takarja.
Másnak ezzel mi a tapasztalata?
Előző soláros kocka G-shock maximum tél végére esett egy osztást az ötből.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Rigormortiis #274576 üzenetére
Szíját nézd meg, mire lehet cserélni, mert ha spéci a csatlakozása, gond lehet később. Én, ha tehetem, normál tokfüles órát választok magamnak, mert szeretem cserélgetni a szíjakat, és nagyon utálom az általában méregdrága gyárit, ha csak az jó hozzá.
-
válasz
SOAD19 #274591 üzenetére
Poénnak szántam de a smile lemaradt a végéről, bocsi.
Az nem volt az összefoglalóban hogy említsem meg hanyadik órrám lesz, ezért nem írzam első körben.
Első órának valami nem túl drágát akartam ami tetszik is, és mint kiderült a dress watchok tetszenek leginkább így letta bambini. De diverből is vannak kiszemeltek, tesómnak van egy kék seiko sharp edge, abból is a fehér tetszik nagyon és így tovább.. -
SOAD19
addikt
válasz
Kvelstadt #274582 üzenetére
"Mi az hogy túl vidám nekem? Mit mondtam hogy máris ilyen dolgokat lehet tudni rólam?"
Az jött le nekem, hogy az első, azaz egyetlen órát akarsz magadnak venni. És az általam mutatott Farerek inkább 2., sokadik óráknak jók inkább, ezt értettem azalatt, hogy nem lenne ideális Neked. Illetve amiket linkelték órákat, azok inkább konzervatívabb darabok. De írod, hogy már van órád, úgyhogy tévedtem.
A kék Farer most nekem is megtetszett, csak nem túl olcsó, és az 50m helyett is jobb lenne a 100 m-es vízállóság. És a butterfly csatos fém szíjért is:
Szerintem, csak elegáns órához illik a butterfly csat, és ez a Farer abszolút nem az.
-
Én most ezzel szemezek.....
-
Sziasztok!
Apukám ezt az órát nézte ki magának, tudtok róla esetleg véleményt mondani?
Doxa Challenge 215.10.021.10
Egy letisztult karórát szeretne, ilyesmi árkategóriában. -
válasz
SOAD19 #274574 üzenetére
Köszi a tippeket!
Mi az hogy túl vidám nekem? Mit mondtam hogy máris ilyen dolgokat lehet tudni rólam?
Egyébként két sötét számlapis órát néztem ki az igaz, de a hamiltonnak nem tetszenek a világos wlapin világos számok verziója, a sekio meg csak jó és kész.
Egyébként drágább órákból nagyon tetszik a Grand Seiko-ból a Snowflake, az első mechwnikus órám pedig egy bézs számlapis Orient Bambino.Azok a Farerek tetszenek amúgy, különösen a kék.ott majd szétnézek. De eddig úgy tűnik azok nyernek amiket én néztem ki, ami csak annyit jelent hogy sikerült olyanokat kiszemelnem amelyeknél nehéz jobbat találni.
Azokok a Laco-k sem rosszak, de most nem lünettást keresek. Van egy ami kb közutálat tárgya a neten de nekem tetszik és bőven jó míg veszek egy komolyabb darabot.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Tsebacsi #274579 üzenetére
Ezeket az árakat kaptam eddig:
310.30.42.50.01.001 – Retail price AED 26,950/- available
https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31030425001001
310.30.42.50.01.002 – Retail price AED 30,900/- available
https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31030425001002ennyiért itthon is kapok. sőt...
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata AbuDhabi óra vásárlással kapcsolatban? Ünnepek alatt kint leszek és a Tudor melle egy Omega, Iwc vonalról néznék valamit. Koszi! -
Rigormortiis
veterán
Ezt néztem ki magamnak. Esetleg van valakinek rossz tapasztalata hasonló órával?
-
SOAD19
addikt
Esetleg, ha lünettás, sportosabb darab is szóba jöhet:
-
bigmasterg
addikt
"The all-new Seamaster Diver 300M No-Date retails for CHF 5,200 / USD 5.900 / EUR 6,600 on the black or grey rubber strap or CHF 5,700 / USD 6,500 / EUR 7,200 on the mesh steel bracelet, regardless of the bezel material. That’s an increase of roughly EUR 500 over the standard Seamaster Diver 300M with a date. All versions are added to the permanent collection and are available as of now."Viszont ahogy nézem, az aktuális 007 verziónál olcsóbbak lettek.
-
válasz
dzsi23 #274571 üzenetére
Amennyire értek én ezekhez szerintem is jó ár. Mentem is egyből összehasonlítani azzal amit én néztem ki, hogy miben más, ez hogy ekkora akciót kap, és úgy látram ugyan az a szerkezet és minden más is, szóval ja. Filózok még rajta.
Vqgy nemtom. Nem vagyok ilyen scalperkedős, de lehet megérné megvenni majd pici plusszal eladni, közben meg én is ki tudnám próbálni.
De a hétvégén szerintem elmegyek megnézni élőben, az a biztos. -
bigmasterg
addikt
válasz
Tsebacsi #274566 üzenetére
Van még pár, így hirtelen a fentieken felül:
"Használt órák eladása / vétele / cseréje" -> talán itt van a legtöbb tag, közel 120ezer
"Használt-óra.hu / Használt órák piactere" -> 75ezer
"Órapiac" -> 55ezer
"ÓRAMÁNIÁSOK(adás-vétel-csere;licit;börze;fórum)" ->27 ezer
"Óravásár - használt óra adás-vétel, csere, licit" -> 22 ezer
"Luxus karórák -adás-vétel-csere" ->45ezerés még van pár, plusz van pár specifikus csoport.
-
válasz
dzsi23 #274568 üzenetére
Igen ez a revelot baromi jól néz ki! Számlap textura is tetszik! Sose hallottam még a márkáról de persze nem ismerek rengeteg márkát.
A másik is jól néz ki, de az a kivétel a számos órákból mikor a percek vannak rajta naggyal.
Biztos ismeritek, a Kuoe kyoto-t nézegettem még, ott is vannak jó órák, de ott több dolog nem passzolt mint a hamilton és a seikonál.
Egyébként most van egy Seiko prospex ami ugyan nem pont az a szín amit kinéztem, de sok helyen fél áron van most, és azért gondolkodom rajta.
-
Sziasztok!
Csak nemrég találtam ezt a topikot és ártani sosem árt ha tovább informálódunk. Kiváncsi lennék a véleményetekre tanácsaitokra, a nem túl távoli jövőben esedékes óravásárlásommal kapcsolatban.
Az a helyzet hogy UK-ban élek, nem tudom ez mennyire befolyásolja a dolgokat.
2db óra van kinézve;
A 38as hamilton kakhi field murph, és egy Seiko prospex spb159.- Az ákategória teteje az a hamilton ára ami itt 900font körül van.
- Új órát szetetnék venni.
- Mechanikus de ez gondolom már tiszta.
- hordani használnám. Melóba is fel fogom venni néha, mert ugyan nem irodai munka de nem kalapálok meg hasonlók munka közben. Egyébként melóra vettem egy G-shock-ot.Na és akkor a lényeg, mert eddig nagy a szórás.
A két fentebb említett órát az alapján néztem ki hogy szeretnék egy órát aminek a számlapon vannak számok.
Tudom van egy rakás field watch, de az amelyikeken rajta vannak a délutáni számok is, nem tetszenek.
A dátumkijelzés engem egyáltalán nem érdekel, és ez alapján a hamilton lenne a tuti befutó, de mégsem zártam ki a seikot mert az annak ellenére is nagyon tetszik, plusz annak meg jobbak a perc indexei mert nem annyira sűrű mint a hamiltonon.Szóval számos óra lehetőleg dátum vagy bármi extra nélkül.
Lehet világos számlapis is.A Tissot 1938 heritage-et sokáig nézegettem, mert az designra teljesen jó, csak nem tetszik eléggé egyik szín variáció sem.
-
válasz
hitvanyalak #274565 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Tsebacsi #274562 üzenetére
i400-ra rácsatlakozva, nagyon sok, akár márkaspecifikus és licites csoport van facebookon, de én pl. itt a hardveraprón is vettem, és talán adtam is el órát.
A facebook csoportoknál mondjuk jellemzően ugyanazok a körök mozognak, de tényleg nagy közönséget lehet megszólítani.
Ha a licit is belefér neked, akkor elég gyorsan is el lehet adni az órákat.példa: tikk-takk fórum, ugyanezen a néven licit. microbrand esetében a microbrand hungary. óramániások.
-
bigmasterg
addikt
válasz
No.01 #274561 üzenetére
Ez ugyanazt jelenti. Ha az egyikből lényegesen több van, akkor a másik ritkább. Nem ritka, ritkább.
Rigormortiis:
Ez sem igaz.hogy a zafírt csak a kristály karcolja
A kristály lényegesen puhább mint a zafír, ahogyan a tboldi által linkelt videóban is látható.
Esetleg a gyémánttal keverheted, az tudja karcolni a zafírt.Tsebacsi:
Van egy rakat FB csoport is, nem a sima nyílt marketplace. -
Segítsetek hol hirdessek eladó órát a Chrono24-en kívül, mert sima facebook marketplace pont olyan, mint a jófogás és társai, csak a csaló gls-packeta-stb kamuprofilok találnak meg, és kezdem unni...
Jöhetnek megbízható órás face csoportok is! Köszönöm -
No.01
addikt
válasz
bigmasterg #274560 üzenetére
Ugy mondanam inkabb, h lenyegesen tobb a nem zafir, mint az amit azzal szereltek
-
bigmasterg
addikt
válasz
Rigormortiis #274556 üzenetére
Zafirt normál használattal nem tudod megkarcolni. Van egy több mint 15 éve vásárolt seikom, amit sokáig egyetlen óránként hordtam és egyetlen mikrokarc sincs a zafíron.
Az ásványi kristály idővel össze tud szedni mikrokarcokat, ahogy egy fólia nélküli telefon is össze tud szedni karcokat, hiába vigyázol rá.szerk.: Van egy garmin fenix 3 HR-em is régebbről, na az tele van karcokkal, de nem is a zafíros kivitel.
ehhez képest az okosóra topikokban vannak fényképek karcos kijelzőkről
Itt mire gondolsz? Sima okosórákba azért ritkábban raknak zafírt. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Én zafír párti vagyok, utálom a karcokat. Mesterek szerint, ha törik a zafír, nagyobb kárt okoz a szerkezetben, mint a sima (zafírpor).
-
tboldi
nagyúr
válasz
Itt egy nem kikezdhetetlen teszt, de a lényeg látszik, a zafír ellenállóbb. [link]
Bár nekem még az ásványi üveget és a Hardlexet sem sikerült megkarcolnom, de igyekszem is vigyázni rájuk.
-
Rigormortiis
veterán
A zafír- és az ásványi kristályos órák között van -valódi- különbség, védelmet illetően?
Többször is olvastam a promó szövegeket, hogy a zafírt csak a kristály karcolja blabla ehhez képest az okosóra topikokban vannak fényképek karcos kijelzőkről. Nekem mondjuk egyik sem karcolódott még, pedig kapnak rendesen, használom őket.
-
SOAD19
addikt
válasz
Rigormortiis #274554 üzenetére
Nem feltétlen kell közvetlen nap se neki, csak ne legyen fiókba elrakva, illetve ne legyen túl sötét helyen tárolva. Néha kirakod a napra, de arra figyelve, hogy ne melegedjen túl (főleg nyáron kell erre figyelni, emiatt én nem teszem közvetlenül a napra). Az itt olvasottak alapján 10-15 évet simán kibír az aksija. Egyedül a tömítés csere miatt kell, lehet pár évente elvinni szervizbe, amennyiben vízben is lesz használva.
-
Rigormortiis
veterán
A tough solar-os casio órák milyen törődést igényelnek? Megvan, hogy naponta/hetente x időt közvetlen napfényen kell lenniük? Sosem volt még ilyen órám, a sima kvarcokat szeretem, de érdekel, mire kell számítanom...pl 5 év utan egy nagyobb szervíz?
-
sipi83
aktív tag
válasz
djeperto #274546 üzenetére
SNR033? - Gratula, lehet nem új beszerzés, csak én nem láttam eddig rajtad.
A nyár elején, vagy közepe tájékán volt egy jó áron, ha jól emlékszem egy franciánál, C24-n!
Mai napig bánom, hogy nem ugrottam rá.
Oké, az FXD sokat enyhít a fájdalmon, de mégis csak Spring Drive lett volna. -
dzsi23
addikt
válasz
Lev Abalkin #274548 üzenetére
Én az elsőt raknám rá, olyanom már van 6 színben (fehérben pont nincs még).
-
törölt tag
válasz
Jól passzol hozzá a fehér szíj. Én a jobb szélsőt választanám, a szíj lyukai olyan arányúak, mint a nagy indexeké a számlapon.
-
válasz
Minden színhez megy a fehér
(és a fekete is, meg az ezüst is
)
-
Lev Abalkin
tag
Ehhez az órához szerintetek illene fehér szíj?
Ti melyiket tennétek rá?
-
Édesapám (83) megkért, hogy rakjam már rendbe a játszós óráit
elemcsere, tisztítás, üvegcsere, stb.
Eddig is tudtam, de le sem tagadhatom, hogy miért szeretem a Japán és a kék órákat
Oceanushoz hol találhatok üveget?
-
Rigormortiis
veterán
Az első "kicsi" gshockom
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #274538 üzenetére
Azzal nem hiszem, hogy menőzne az általános iskolában. Ha a menőzés (lenne) a fő szempont, akkor leginkább a márka számít, szóval Casio alá nem mennék (azt a jútyúberek is szeretik).
Swatchboy75 #274539:
Költői kérdés? -
dzsi23
addikt
válasz
KubanitoS #274540 üzenetére
Ha olyat veszel, ami direkt ahhoz az órához készült (pl. strapcode, bár az nem olcsó), azzal jó eséllyel nem fogsz mellélőni. A többinél viszont zsákbamacska, hogy a végszem íve pontosan illeszkedik-e a tok ívéhez, illetve a végszemeken ugyanott van-e a lyuk, mint a tokfüleken.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok,
Orient órám van és szeretnék fém szíjat venni hozzá. Mit kell nézni netes rendelés esetén, hogy biztosan jó legyen a kiválasztott szíj? Mármint hogy kompatibilis legyen az órával.
-
Swatchboy75
csendes újonc
Sziasztok!
Így jár a tag heuer aquaracer professional 300-am.
Gondolom ezek jó értékek.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
baayNOk #274532 üzenetére
Ha látta a srác a Piszkos Tizenkettő c. filmet, esetleg menőzhet egy ilyen stílusú órával, van mögötte történet. Militado D12, Alin megtalálod 25-35 ezer között, akció és forint árfolyam függő. Nekem van, és szeretem. 36 mm, Seiko kvarc, acél, zafír.
Bár erős a gyanúm, h a mai srácok okosóráznak - igaz, azt meg talán kitiltották a suliból. -
andrew01
tag
válasz
baayNOk #274536 üzenetére
Nem tudom fontos-e, hogy fémszíjas legyen, DE van egy méretben ideális négyszögletes Casio, ami elég sokat tud, még lépésszámláló is van benne, világítás is, szerintem vagányul is néz ki és még elérhető ára is van. A tesztelők(klikk a videóért) mind arról számolnak be, hogy rajtuk kicsinek hat.
Még egy teszt (LWS-2200H)Ja látom komolyabb kinézetűt keresel... hirtelen még ez ugrott be, bár ezek viszonylag nem túl strapabírok, ellenben kompaktak: (Van sok színvariációban)
-
baayNOk
újonc
válasz
csatacsita #274533 üzenetére
37-esnél nagyobb biztosan nem lenne már jó
-
baayNOk
újonc
Gyermekemnek lesz születésnapja (12), szeretnék egy szép órát. Mivel a mostani fiatalok
korábban kamaszodnak, a tipikus gyerekes órák szóba se jöhetnek . Eddig egy versenyzőt találtam, Casio MDV 10d, ez 37mm-es, nagyjából jó lehet a méret. Esetleg valami komolyabb alternatíva? Mindegy hogy kvarc vagy esetleg automata
.
-
Churpik
tag
válasz
fagyalllo #274523 üzenetére
A Szikszai Guszti féle gyűrűórám (Clock Ring) - amiről Dávid cikket írt az ablogtowatch-on - nekem is van/volt, pár éve tönkrement benne az a pirinyó akku, és nem lehet cserélni benne. Igaz, Guszti sincs már sehol.
Maradt fityegőnek visszapillantó tükörre.
( [link] ) -
fagyalllo
őstag
-
SOAD19
addikt
Jöhet egy kis politika...?!
Az Instagram hirdetésben felhozta az Evolvenst, ezzel a jópofa képpel, órával:
Mondom megnézem, hátha van még róla pár kép. Kiderült, hogy ez egyedi, céges óraként készült. Van jó pár más ilyen céges óra is, köztük egy MKKP is, és az is vagány:
-
odipapa
senior tag
Sziasztok,
Citizen órákból hol van a legnagyobb választék Bp.-en?
Illetve miért van az, hogy pl. a TUTU és az orabirodalom.hu sem forgalmazza a márkát? -
válasz
hitvanyalak #274504 üzenetére
Akartam rendelni, mert egy hollandnál volt egy és nem kell vám meg tréfa..... Mire átgondoltam - huss! Elfogyott.
Egy másik amcsit is akartam magamnak, de a dolcsi úgy kilőtt, mint a rakéta!
Kaptam volna kedvezményt is.... De elengedtem. Az is elfogyott közben.
Idén nem lesz új ketyegő, vagy elemes. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
hitvanyalak #274504 üzenetére
Nekem is nagyon megtetszett, csak fura hogy nincs másodperc mutatója.
-
dzsi23
addikt
válasz
Rigormortiis #274506 üzenetére
-
andrew01
tag
válasz
dzsi23 #274505 üzenetére
Való igaz, mutató is más, maga a tokozás érdekelt, hogy kiderítsem mekkora az átmérő
Erről a '83as reissueről láttam már reviewt.. az rémlik jól mutat kézen.
Nekem már kicsit steril, ha ilyesmi érdekelne, akkor ezek közül választanék:Ezt egy magyar gyűjtő face posztjából mentettem le anno.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Rigormortiis #274506 üzenetére
A fóliát miért nem húztad le? Mondjuk aláfolyt a sós izzadaság és kikezdte a felületét.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Jó másfél-két éve nem volt rajtam és pihent az órás dobozban ez a Lorus, és ilyen lett a hátulja...
Hogy a fenébe lett et rozsdás?Egyfelől nem is magas nálunk a páratartalom, másfelől pedig nem rozsdamentes acélból van?
-
dzsi23
addikt
válasz
Memmaao #274502 üzenetére
Viszont egyszerre csak egy (hagyományos) órát vesz fel, hacsak nem képzeli magát Maradonának.
Ha meg Maradonának képzeli magűát, akkor jó eséllyel hasonló életvitelt folytat, mint anno Maradona.
andrew01 #274503:
"létezik normál kínálatban is a modell"Amit hirtelen látok, azon a mutatószett is más.
Na de ha már Timex... Timex Automatic 1983 E-Line Reissue 34mm.
-
andrew01
tag
válasz
dzsi23 #274468 üzenetére
Megnéztem ezeket az agyament hirdetéseket hogyan néz ki élőben a Timex, hát nem egy szépség, sőt... még pár hete néztem, hogy amúgy létezik normál kínálatban is a modell (az extra gravír, meg írások nélkül, letisztultan), de arról is csak renderelt képek voltak..már értem miért xD, így valószínű elengedem.
Inkább vennék ilyen indexes/számlappal órát : )) -
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #274499 üzenetére
Már sokszor leírtam, hogy az órák ma már inkább csak ékszer funciót töltenek be, de valaki mindig lehurrog, hogy "hát nekem bizony nem ékszer"... francokat nem.
Viszont, ha már van egy funkciója, akkor az működjön rendesen, akkor is, ha senki sem használja. Ezért nem veszek búvár stílusú órát, amin nem forog a lünetta, tahiméterest, amin nincs központi stoppermutató, holdfázisost, amin a hold nem 29.5 nap alatt megy körbe (azaz tesz meg egy félkört általában), stb-stb., és rádiószinkronost sem, ami nálam nem szinkronizál rendesen, bár ez nem feltétlenül az óra hibája, ezért írom csak offban. És ha búváróraként reklámoznak egy órát, akkor annak ne 50 méteres vízállósága legyen, egy pilótaóra pedig legyen megbízható, ami nagyon nem teljesül, ha nem tudjuk, hogy jár-e. (Utóbbi természetesen búvárórák esetén is igaz, nehéz lenne elképzelni mp-mutató nélkül.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest