Hirdetés
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hát én most adtam fel egy olyan állást, ahol a túlóra jól hozott, de gyak. minden este tolhattam még a melót + hétvégék (nyilván nem kötelező, de érdemes volt), és úgy sem haladt semmi semennyit, szóval inkább elmentem ugyanannyiért mást csinálni.
@V. Milán : Nekem már a sokadik olyan munkahely, ahova azért vesznek fel, mert ilyen szakmai hülyeségekkel foglalkozok
De volt pár hellyel korábban kollega, aki elnyögte az interjún, hogy melyik CPU tuningos csapatban van, és főni azonnal felvette -
Igaz, az nem akkora buli, ha nem szereted a munkád.
Viszont sajnos tapasztaltam, hogy milyen körülmények között mit tudok kihozni az életemből, és arra jutottam, hogyha nem vagyok végig elfoglalva előre megtervezett kötelességekkel, elkezdek hülyeségeket csinálniEz utóbbit meg senki nem akarja, így maradnék a szeretett munkával ledolgozott életnél
-
KROK640
nagyúr
Nehogy azt hidd, hogy milyen jó ez ... Maximum ha nagyon imádod a munkád, akkor.
Tizenéve csináltam én is így, csak épp a munkámat se szerettem annyira. Heti 6 napot dolgoztam reggel 9-től este 6-7-8-ig (mikor hogy), hétfőtől-szombatig, de havonta 1-2 vasárnap is becsúszott, volt olyan, hogy vasárnap este is 8-kor végeztem.
Eközben a haverok új gépet vettek, autót, ide mentek, oda mentek, éltek. Nekem meg támogatni kellett a szüleimet, így a lóvé is elillant, és a story vége az lett, hogy értékes évek vesztek el az életemből, amiközben előrehaladás sem történt.Abszolút megbántam ezt az irányt, és mai napig erősen befolyásolja a döntéseimet.
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Luck Dragon #66 üzenetére
Én most. Amint ideérsz te is ehetsz
-
Munka.
-
-
-
KROK640
nagyúr
Spagettit, mexikói szósszal, indokolatlanul horribilis mennyiségű reszelt sajttal és fokhagymával
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Itt ma felhalmozódott cuccok tesztelése, hirdetgetése, fodrász, majd meló
-
Főzés , takarítás, maradék munka befejezése ,-
-
Alusky
senior tag
Zacskós olaszos tésztát főzök épp a kis kemping gázon a PC mellett itt az asztalon miközben írok. Amikor már lusta vagy kimenni a konyhába is.
Örök fiatalság. -
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Nem leszünk otthon, anyám+anyósnál, meg Sóstón rendszeresen megfordulok amúgy is
-
-
-
Meló.
-
-
Alusky
senior tag
Most épp VBK-t iszom.
-
Dolgozok, közben mosás, aztán ha vége, akkor fusizok
Asszem ma fotóállvány javítás, mert hétvégén kelleni fog. Jó esetben.
-
-
Alusky
senior tag
Ha beleolvas néhány Facebook csoportba az is gyorsan elveszi a kedvét az élettől is.
-
-
-
Spenótot.
-
-igu-
addikt
melo utan meglatogattam a fogorvost, kenyszer nelkul
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szilvásbuktát...mert azt szeretem.
-
-
-
Dolgozok látástól vakulásig.
6:00-19:00
-
-
futo001
senior tag
Első körben meló otthonról, audit értékelés, aztán design review-ra doksik összeszedése, project planbe belekezdeni hogy legyen végre valami kiindulópont is papíron, aztán kondi mert indul a triatlonszezon, de kell macska meg kutyakaja is valahonnan, este pedig tanulás mert a hülye fejemmel nekiálltam egy gyógyszeripari biokémia szaknak.
Még talán egy autónézést is beiktatunk tanulás előtt.
Közben ki-kijárok és nézem mit csinálnak a szakik, éppen teszik fel a napelemeket és tök érdelnene mit hogyan merre de közben idegelni sem akarom őket.Ma kb ennyi.
-
-
Szevam
senior tag
-
westcoastog
veterán
eddig főztem egy kávét a munkahelyen, a többi majd jön
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kicsit egyhangúak lettek a napjaim; motivációt keresek, szóval ha publikus, ne habozz megosztani...
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Formula-1
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest