- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
2006-ban Isztambulban én magam is locsolgattam a folyékony nitrogént, a török bajnok (tousunermc) ellen. Athlon XP volt a fegyvernem
Hasonló célzattal jártam 2009-ben Franciaországban is.
Mostanában jó ideje nem vagyok benne nagyon, de a 2000-es években valid lett volna, párszor Debrecenben is járattunk pár komoly kört.még 2005-ből egy kis házi tuning (1466@2905MH)
2007-ben sem tételenkedtem : 1466@3006MHZ
a mai napig veretlen rekord 2008-ból : 1466@4008MHZDe a nevemhez fűződik a 2500+@4500+ (133@2750MHZ) Barton, a 3@6GHZ-es Cedar Mill, egy csomó 4-5GHZ-es Pentium D805, de itt van a polcom most is az a C2D E2140 ami 1600@4800MHZ-et ment 2009-ben általam
Ez bizony nem is túl régi, de annál szívhez szólóbb
1466@3250MHZ
Vagy egy kellemes MODolás
szintén 2022-ből
Most hirtelen röviden ennyi. Nem tudom, hogy a haverod milyen szinten áll(t) (de akkor lehet, hogy ismertem is), nekem ennyit sikerült kihozni akkoriban, de elégedett voltam vele.
Itt az a lényeg, hogy az új főnök ismerte a régit, és tudta, hogy kitapossa a sz*rt is belőlük, meg olyan felvételi van, hogy ihhaj. Úgy volt vele, ha ezt megugrottam, akkor nála sem lesz gond
-
Alusky
senior tag
Kicsit odaégettem a rizottót, de megettem enyhén kesernyésen. Egy-két rizsszem ropogott.
-
Itt locsolkodás és családlesz ma
-
Meló.
-
Itt szokott lenni, de nem azonnal pakolom fel, amikor időm van.
Ha sokat görgetsz lefele, akkor akad madár, mostanában nem sokat fogtam@V.Milán : Az egy local support volt egy multicégnél, és a csapat nagy része AMD rajongó volt
@bambano : El kellett menni sétálni, akkor már csak van az embernél gép meg egy 500mm tele, vagy nem?
Ilyenek voltak ám, hogy rozsdafarkú meg seregély
@KROK640 : Folyékony nitrogén + nemzetközi eredmények szinten?
Az a felvétel meg akkor ajánlás volt kbEz fordítva szokott inkább lenni, ha valahol összevesztél a tulajjal, akkor ellehetetlenít.
-
KROK640
nagyúr
"aki elnyögte az interjún, hogy melyik CPU tuningos csapatban van, és főni azonnal felvette " - akkor ott engem is szeretne. CPU tuningolásban eléggé benne vagyok, és 2006-ra már 1466@2669MHZ-en gépet használtam, ami 82% OC
Meg erről hosszasan tudnék írni.
Engem egyszer azért vettek fel így egy helyre, mert elmondtam, hogy mi volt az előző munkahelyem, és a főni ismerte az ottani főnit, és mondta, hogyha ott megálltam a helyemet, akkor én vagyok az embere
Ez kicsit megijesztett, de mérföldekkel jobb volt mint az előző hely, sokkal-sokkal több szabaidiővel, kevesebb stresszel, és alig alacsonyabb fizuval (gyakorlatilag az órabérem sokkal jobb volt, csak sokkal kevesebbet is dolgoztam).
-
-
Hát én most adtam fel egy olyan állást, ahol a túlóra jól hozott, de gyak. minden este tolhattam még a melót + hétvégék (nyilván nem kötelező, de érdemes volt), és úgy sem haladt semmi semennyit, szóval inkább elmentem ugyanannyiért mást csinálni.
@V. Milán : Nekem már a sokadik olyan munkahely, ahova azért vesznek fel, mert ilyen szakmai hülyeségekkel foglalkozok
De volt pár hellyel korábban kollega, aki elnyögte az interjún, hogy melyik CPU tuningos csapatban van, és főni azonnal felvette -
Igaz, az nem akkora buli, ha nem szereted a munkád.
Viszont sajnos tapasztaltam, hogy milyen körülmények között mit tudok kihozni az életemből, és arra jutottam, hogyha nem vagyok végig elfoglalva előre megtervezett kötelességekkel, elkezdek hülyeségeket csinálniEz utóbbit meg senki nem akarja, így maradnék a szeretett munkával ledolgozott életnél
-
KROK640
nagyúr
Nehogy azt hidd, hogy milyen jó ez ... Maximum ha nagyon imádod a munkád, akkor.
Tizenéve csináltam én is így, csak épp a munkámat se szerettem annyira. Heti 6 napot dolgoztam reggel 9-től este 6-7-8-ig (mikor hogy), hétfőtől-szombatig, de havonta 1-2 vasárnap is becsúszott, volt olyan, hogy vasárnap este is 8-kor végeztem.
Eközben a haverok új gépet vettek, autót, ide mentek, oda mentek, éltek. Nekem meg támogatni kellett a szüleimet, így a lóvé is elillant, és a story vége az lett, hogy értékes évek vesztek el az életemből, amiközben előrehaladás sem történt.Abszolút megbántam ezt az irányt, és mai napig erősen befolyásolja a döntéseimet.
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Luck Dragon #66 üzenetére
Én most. Amint ideérsz te is ehetsz
-
Munka.
-
-
-
KROK640
nagyúr
Spagettit, mexikói szósszal, indokolatlanul horribilis mennyiségű reszelt sajttal és fokhagymával
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Itt ma felhalmozódott cuccok tesztelése, hirdetgetése, fodrász, majd meló
-
Főzés , takarítás, maradék munka befejezése ,-
-
Alusky
senior tag
Zacskós olaszos tésztát főzök épp a kis kemping gázon a PC mellett itt az asztalon miközben írok. Amikor már lusta vagy kimenni a konyhába is.
Örök fiatalság. -
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Nem leszünk otthon, anyám+anyósnál, meg Sóstón rendszeresen megfordulok amúgy is
-
-
-
Meló.
-
-
Alusky
senior tag
Most épp VBK-t iszom.
-
Dolgozok, közben mosás, aztán ha vége, akkor fusizok
Asszem ma fotóállvány javítás, mert hétvégén kelleni fog. Jó esetben.
-
-
Alusky
senior tag
Ha beleolvas néhány Facebook csoportba az is gyorsan elveszi a kedvét az élettől is.
-
-
-
Spenótot.
-
-igu-
veterán
melo utan meglatogattam a fogorvost, kenyszer nelkul
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szilvásbuktát...mert azt szeretem.
-
-
-
Dolgozok látástól vakulásig.
6:00-19:00
-
-
futo001
senior tag
Első körben meló otthonról, audit értékelés, aztán design review-ra doksik összeszedése, project planbe belekezdeni hogy legyen végre valami kiindulópont is papíron, aztán kondi mert indul a triatlonszezon, de kell macska meg kutyakaja is valahonnan, este pedig tanulás mert a hülye fejemmel nekiálltam egy gyógyszeripari biokémia szaknak.
Még talán egy autónézést is beiktatunk tanulás előtt.
Közben ki-kijárok és nézem mit csinálnak a szakik, éppen teszik fel a napelemeket és tök érdelnene mit hogyan merre de közben idegelni sem akarom őket.Ma kb ennyi.
-
-
Szevam
senior tag
-
westcoastog
veterán
eddig főztem egy kávét a munkahelyen, a többi majd jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kicsit egyhangúak lettek a napjaim; motivációt keresek, szóval ha publikus, ne habozz megosztani...
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Autós topik
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest