Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz fagyalllo #192049 üzenetére
Pihenni járok strandra, nagyrészt 36-38°C-os vízbe mártózom. Anno a gagyi Q&Q órámnak se kottyant meg a dolog.
Btw. tengervízhez hogy állnak ezek az órák?Szerk.: Múltkori tanácsod után néztem Casio-kat, de egyet se láttam a büdzsé kategóriában, amit felhúznék, tehát maradt a kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz vzsryl #191879 üzenetére
Végül rá esett a választás: Citizen Corso BM7251-53L
Hét vége felé fog megérkezni.Van egy jó barátom, aki azt mondta, hogy sorba fognak jönni a következő órák, mert a sógora is így kezdte, mint én, csak akart egy korrekt ketyerét, aztán van már egy 20-30 darabból álló kollekciója.
Igaza lett, mert a következő projekt az ez lesz: Orient Golden Eye II AG03001DAzért nem kezdek az Orient-tel, mert nem "strandálló", és most szezon előtt ez nagyon fontos szempont.
Jól gondolom, hogy nagyon nem tudok mellényúlni ezekkel az órákkal?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
rbalint88
addikt
Megjott usankabol az ismeros, meghozta a harom orat, amit kertunk (doboz nelkul, mindegy). Jott asszonynak egy nixon time teller 26mm, 25 dollarert jo vetel volt, de nagyon pici, eloben teljesen jatekora Sogornak jott egy seiko recraft, kek szamlap, barna bor szij, az is rendben van, az en fulemnek kicsit hangosan huz. Szep kidolgozasu ora, egyetlen dolog faj, a seiko felirat a szamlapon nem rakott, hanem csak tamponnyomott, mikozben az indexek rendesen meg vannk csinalva. Mondjuk 100dollarert ez boven belefer, csak igy picit kilog a lolab meg jott nekem egy skx007, szep es jo, jatszos buvarnak tokeletes lesz. A tok es a jubilee szij fasza, a szamlap meg ugye celszeruseg (leolvashatosag, lume) miatt olyan, amilyen. Nem lett szerelem, de alapvetoen tetszik, valoszinu meg is marad egy darabig.
-
gipsztigris
addikt
-
Land
veterán
válasz BAti77 #192041 üzenetére
Ehhez képest egy SII NH35/38 mennyire gatya? Általában a Miyota 9015-tel szerelt órák alá van pozícionálva árban.
NH35/38 kb. 200 dollártól
Miyota 9015 kb. 360 dollártólGyakorlatban (megbízhatóság, minőség, pontosság) van ekkora különbség?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
BAti77
aktív tag
A saját tapasztalatom az a Miyota 9015-el, hogy gyárilag nem figyelnek a túlzott beszabályozásra, de ezt könnyen lehet orvosolni. Jól szabályozható COSC értéken belülre és a beállítást hosszú távon is megtartja. Külső (hőmérséklet, mechanikai) behatásokra a járás kevésbé hektikusan reagál, meglepően stabil, masszív szerkezet japán létére. A 8-as Miyota viszont közel sem tud ilyen tulajdonságokkal büszkélkedni, se felépítés, se kidolgozottság, se a járást érintő tulajdonságok terén...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #192029 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy a Khurabhuri iszonyat üt kinézetben és bizony nem Seiko 5.
Még mindig gondolkodom egy ilyenen.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gipsztigris
addikt
válasz pulutodurumo #192033 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy egy kissé bazári a kinézete ezzel az arany színnel! De persze kinek a pap, kinek pedig a paplan.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fagyalllo
őstag
válasz pulutodurumo #192033 üzenetére
Na, azt még nem is néztem, köszi!
Fel is iratkoztam rá, így már savagegeese nem unatkozik egyedül.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
bence0929
tag
válasz gipsztigris #191993 üzenetére
Uhh, Victorinox-ék kifúrják mindkét lukat, így a kaucsukoshoz is tudnék rendelni egy óra áráért gyári fémszíjat
-
fagyalllo
őstag
Rendes fotók és rövid bemutató az új acéltokos G-Shockról: [link]
Nagyon tetszik a masszív rugós stiftekkel összekapcsolt szíj, pofonegyszerűen szerelhető és bolondbiztos.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #192024 üzenetére
Igen áfával, vámmal már sok. Akkor inkább 210 dolcsiért EU-ból Phoibos Wave Master vagy Reef Master.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #192024 üzenetére
Teljesen jó az ár. Ingyen csak nem fogják elküldeni neked.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz doka03 #192016 üzenetére
Át kell nézni a jogszabályokat, mielőtt balhézna az ember. Gondolom, ha nem javítható a termék, vagy csak gazdaságtalanul, akkor kérhető a csere /72 órán túl/. Utálom a duál kijelzősöket, persze az enyémet kivéve.
[link] Talán csak egy AR bevonat hiányzik a belsejéről, h lássam is szürkület után.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
M.Sanya
újonc
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a forrást? http://www.mastersintime.com/us/en/seiko-stainless-steel-bracelet-m0ev214j0.htm
Mennyire megbízható? -
Land
veterán
válasz pulutodurumo #192015 üzenetére
A hétvégére ígérte a Helm Khuraburi, illetve a Helm Vanuatu vs Khuraburi tesztet. Előbbiről már csinált videót "Best watch under 300 dollars" címmel.
-
titán
-
doka03
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek hátha valaki már járt így vagy esetleg tud tanácsot adni!
Szóval kaptam egy Citizen jz1065-05e órát 2018 03 04 lett vásárolva. 12 napra rá már vittem is a körútra a hivatalos Citizen márka szervizbe garanciális javításra hisz mindig késett, megállt és újraindult... elég dühítő volt egy 80k órától. Nos a szervíz rajta ült 15 napot és kicserélték benne az elektronikát ha jól emlékszem nem vagyok nagy spíler az órákba. Utána jól működött a tegnapi napig amikor megint csak +bolondult lentebbi képeken látni mit produkált... a kérdésem az lenne hogy mit tanácsolnátok? Csapjam ki a Palávert és kérjek cserét? Szívem szerint azt csinálnám hisz 2 hónapos az óra és másodszorra menne szervizbe...! a válaszokat előre is köszönöm! -
pulutodurumo
addikt
válasz petipetya #192014 üzenetére
Az ausztrál skót szerintem is jó. Tetszik hogy Omega, Oris is megfordult nála, és emellett akár 60$-os kínai cuccokat is mutat. Nem vetít, mondja a lényeget, kész.
A profik közül The Watches TV, ha relaxálni akarok, akkor Watchfinder.
Meg sok más, de nem akarok műsorajánlót írni.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
petipetya
nagyúr
válasz fagyalllo #192012 üzenetére
Kevés kivételtől eltekintve irtózom a hazai vloggerektől, így ezt nem nézem meg. Szerencsére van pár színvonalas külföldi csatorna, ahol számomra remek órákat mutatnak (habár azt nem tudom, hogy éppen ez volt"e már valamelyiken a kettő közül):
24Hours At A Time
Just One More Watch (a tegnapi Omega Speedmaster például egy élmény volt)[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
fagyalllo
őstag
Az csak személyes vélemény, hogy tenyérbemászóan idegesítő a stílusa, de hülyeségeket is beszél.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
petipetya
nagyúr
válasz mbela69 #192008 üzenetére
Nem az izzadt kezeddel érintkezik az óra hátlap, így ez kevésbé hagy rajta nyomot. Ugyanez igaz visszafelé is, ha valakinek gondot okozna az acél hátlap érintése.
Emellett az egyrétegű szíj (RAF) esetén te igazitod be a lyukak és a bújtató helyzetét, amely által elkerülhető a visszahajtás, és esztétikusabb látványt nyújt.
Hirtelen ennyi jut eszembe, itt egy példa fotókkal az egyrétegű RAF szíjra: link
"nincs rá lezsóidő"
-
mbela69
csendes tag
mi az előnye a hátlap mögött átfűzött (egy vagy dupla rétegű) nato szíjnak a két részes, fültől indulóval szemben (-hez képest)?
-
Szivacs85
tag
válasz schawo #191996 üzenetére
Hát azért ez durva. Így én tuti a fémszíjast venném.
Mondjuk alap, hogy azt kell venni, mert azt a legnehezebb beszerezni, de itt hatványozottan igaz.
És a magasabbnál egy Nato/Zulu is hülyébben mutat, hogy jobban feljön.#gipsztigris
Szerintem szuperül fog állni neki. Majd dobj fel egy képet, ha megjön.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
gipsztigris
addikt
válasz 5-ös kezelő #192005 üzenetére
Ezt vettem meg tegnap az INOX-ra, remélem nem nyúltam mellé minőségben!(Geckota/Zuludiver) Szerintem a kék számlapos Victorinoxhoz jól illik majd. Végre a méretezésnél gondoltak a nagyobb csuklójú emberekre is! 130/85 mm!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Sungoo #192004 üzenetére
Tisell. És diver. Driver a lámpás fórumon van.
Csak azért vagyok még fenn, mert meló után elkezdtem próbálgatni a friss zulukat az óráimra. Eddig elég lehangoló, nagyon megemeli az órát és szélesebbnek hat oldalról. Maradok szilikonnál, bőrnél és acélnál. Esetleg egyet szétvágok, RAF-kósra alakítva.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
BAti77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest