Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz g0n21 #190485 üzenetére
Hát, hmmm... azok a sajtófotók pedig olyan ígéretesnek tűntek. 20 éve voltam szerelmes a sok mutatóba, mára úgy gondolom tényleg elég a három. Képek alapján fellelkesedtem a Longinesre, de hát csak élőben kell vadászni. Volt pár Davosa amit kinéztem, aztán már a vitrinajtó előtt tudtam, hogy kár kivenni. Na majd csak rátalálok, amire érdemes spórolni 😃
-
fagyalllo
őstag
válasz g0n21 #190485 üzenetére
A Longines kronók kifejezetten rondák, az egész kiállításon pedig tragikus a világítás, igazán jó fotót még sehol se láttam.
A 6L35 Presage ugye nem volt kiállítva? Arról mindenhol csak gyári képeket mutogatnak, pedig az a legnagyobb Seiko újdonság.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nagyúr
-
nagyúr
Az az RW AC/DC sajnos nagyon a kínai piacos 15ezres szép óra kivitele....
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
-
g0n21
senior tag
válasz gipsztigris #190486 üzenetére
A Raymond Weil a zene köré épül. A típusai: Nabucco, Parsifal, Tango, Freelancer, stb.
Az elmúlt években késüzlt Beatles, David Bowie, Gibson.
Most AC/DC, plusz, összeálltak a Marshallal és készült olyan, ami a Marshall holmik vásznának, keretének a hangulatát adja vissza.Ha csak egy darab lenne az AC/DC-s, akkor nem lenne alapja, de e gy kollekció részeként, ha ez az irány, akkor nem rossz. Amúgy maga az óra abszolút igényesen van összerakva.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
csabulaxi
senior tag
az AC/DC tényleg maxi gáz.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
bence0929
tag
Az előítélet már csak ilyen, nem mondom, hogy nincs túllihegve ez az egész, de minden mendemondának lehet igazságalapja
-
gipsztigris
addikt
válasz bence0929 #190484 üzenetére
Úgy féltek a Sellitától,mint Ördög a tömjénfüsttől! Nem értem! Nekem volt (igaz, csak egyszer) de napi 1-1,5 mp-n belül járt.
(#190485) g0n21
Értem én, hogy üzlet, meg limitáció, meg blah blah blah, de szerintem ez nagyon gáz! .....mármint az AC/DC. Hogy is mondta Esterházy Péter? „Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
g0n21
senior tag
válasz Dudikoff. #190476 üzenetére
Nem estem hasra a Longines-októl sajnos.
Volt viszont ACDC Raymond Weil
Szerintem ez elég "semmilyen" lett:
A tenger mélységére emlékeztető hatás:
És az énamel számlapos Presage:
Sajnos a Seiko tárgyalójában nem volt díjnyertes világitás...
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
gipsztigris
addikt
"Pár eladóval akivel beszéltem, normálisan állt hozzá a dologhoz/ a személyhez, készségesen válaszoltak."
Ezek szerint változott a morál az elsőkhöz képest!
Őszintén szólva még nem voltam egyszer sem, talán a következőre elmegyek de megkérem Provident és Cofidis barátaimat, hogy kísérjenek el![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Tiszteletes
aktív tag
"Már csak egy dolgot kellene elfelejteni: hogy majdnem mindenre eurós árat mondani (ez nem az a piaci közönség)."
Nem voltam kinn, de ezt egy nagyon jó meglátásnak látom. Mi itt soha nem leszünk Európa, akármennyire is kapálóznak a sznobériától, rátartiságtól fetrengő nepperek.
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Spet
addikt
válasz gipsztigris #190473 üzenetére
Sikerült kinézni.
Volt minden: egyszerű vintage daraboktól az újabb modellekig. Nyitás után voltam így akkor még tömeg nem volt, kényelmesen meglehetett nézni amit szeretett volna az ember. (bár volt pár tülekedős emberszabású ahogy mindíg).
Pár eladóval akivel beszéltem, normálisan állt hozzá a dologhoz/ a személyhez, készségesen válaszoltak.
Már csak egy dolgot kellene elfelejteni: hogy majdnem mindenre eurós árat mondani (ez nem az a piaci közönség).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Dudikoff.
csendes tag
-
Veron
addikt
válasz rbalint88 #190463 üzenetére
Köszönöm!
Régóta szemeztem ezzel a vintage C60-nal, most jó áron jutottam hozzá használtan (de gyakorlatilag új állapotú).
A kidolgozásra nem lehet panasz, a SARB035-ömet juttatja eszembe. Szép a tok kétféle finiselése: polírozott és szálhúzott rész váltja egymást. A számlap egyszerű, de szép rakott indexei vannak, ami az "old radium" miatt világít sötétben. Nekem személy szerint jobban tetszik az új logó és a fekete dátumtárcsa miatt is egységesebb az összhang a fehérrel ellentétben. Egyébként koronazáras, 150m-ig vízálló, ami meg is lepett.
A SARBtól egyébként jobban kézreáll, az üvege domború, ez ad neki egy szép fénytörést. Pont emiatt vastagabb is az óra bő 1mm-mel, mint kellene, így a méretnövekedés nálam nem előny.
A szerkezet állítólag Sellita SW200, ráírva nincs, de emiatt nem szedtem szét. Pontosságáról, megbízhatóságáról nem tudok beszámolni egyelőre.@fakekorom: Ez egy Eulit perlon szíj, ebayen vettem német eladótól.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés a hozzáértőkhöz.
Ha egy óra mellé hibás, nem hozzá való garancia kártyát adtak(nem stimmel a gyári szám), akkor annak a cseréjét a forgalmazónál van nagyobb esélyem cseréltetni, vagy a gyártónál?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
oba
addikt
Vékony, raf stílusú (tehát egy darabos, segéd szíj és gyűrű nélküli) bőr natot keresek. Valaki rendelt már ilyet valahonnan?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
rbalint88
addikt
válasz Szulita28 #190466 üzenetére
A GMT-nél jobban megéri a 15%-os kupon (141gbp spórolás), de majd csak novemberben lesz aktuális a vásárlás, addig a szeptember végi esküvőbe lapátoljuk a pénzt vasvillával, ami marad, az meg megy az autóba, ha épp kéri.
Csak néztem már annyi mindent... ez árban egy olyan határ, amit még jó szájízzel kiadok, a dizájn nagyon tetszik (iparági best of + a saját mutatókészlet), a GMT-ben nem sellita van és 40+ órás a járástartaléka -> bár ha a saját SH21 szerkezetes COSC modell meg lesz akciózva 50%-kal, akkor rárepülök, csak abból nincs színes verzió sajnos (bordó lünettásat venném a GMT-ből fém szíjjal)sipi83: feliratkoztam a hírlevelükre
btw valamikor lehetne csinálni egy topiktalit, ha van rá érdeklődés.
-
törölt tag
Sziasztok,
Már szinte eldöntöttem, hogy a Certina C001.647.11.057.00 lesz a kiválasztottam. Ismét köszönöm az infókat, főleg a titán verzióval kapcsolatban.
Egy utolsó kérdésem lenne. Ebbem az ársávban(max a 350k), van e esetleg jobb választás? Ehhez hasonló kinézettel.
Előre is köszönöm!
-
nagyúr
Happy Hollyday mindenkinek!
Szép az Walds Veron! Ez már az 5 napos?
Lássuk mit tojt a nyuszi!
Nagyon csinoska kis rendberakott finomság. Kell majd plexi polir és belső igazítás.
És meglepetés! Lett magyar Spinnaker forgalmazó! Seiko belső szerkezetesek.
Az Evolvens pedig hozott két új órát. Ezeket nem linkelem.
De volt egy funky Seiko!
-
Szulita28
senior tag
Van 100 fontos kupon is, 31ig. A kék kijön ezzel 540 fontból.
Nagyon jó minőség, ahogy mondani szokás, túlmutat az árán. Akciósan kell amúgy venni . Mindig van vmi akció, mint említették.
Ha élőben meg szeretnél nézni egyet, keress privátban.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Mercutio_
félisten
Évente 1-2-szer van 30-50℅-os akció ha tudod, hogy kell 1 a gyűjteménybe érdemes kivárni és akkor megvenni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Sanyi.mTs
addikt
Óra szíj készítésével mely fórum társakat érdemes keresni?
-
titán
válasz fakekorom #190455 üzenetére
Nem, az csak a jelerősséget mutatja. Nálam is simán előfordul, hogy l2-es jelvételnél is sikertelen a szinkronizáció. Milyen típusú óra? Az 5610-nél például az rcvd felirat van kint a kijelzőn, ha aznap hajnalban sikeresen szinkronizálta az időt és a dátumot is.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Még nem is mutattam az új szerzeményt. [kép]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Mercutio_
félisten
válasz Sungoo #190448 üzenetére
Az beépített, de a mikrót én is, de SEMMi!!444négy44!!
Ehh, senkiháziaké a.....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Rocky975
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz Rocky975 #190435 üzenetére
A Grovana egy svájci tokozó cég, aki túl azon, hogy saját márkás órákat is gyárt, sok egyéb gyártónak is "bedolgozik".
Az oldalukon csak a saját kollekciójukat látod. Az órán a "by Grovana" felirat nem más mint szimpla reklámfogás.[ Szerkesztve ]
-
gyulagy
tag
A casio GW5000 simán vette a jelet, a citizen manuálisan sem..majd holnap
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem ezt az órát: swiss alpine military
by Grovana 7043.9135sam.
De a grovana oldalán nem található ez az óra. Hogyan lehet ez?Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
-
titán
Éjszaka vett jelet és tökéletesen át is állt az 5610 G-shock-om.
-
apuc
őstag
válasz gipsztigris #190424 üzenetére
Top komment!
-
DJosef
őstag
Reggelt Urak!
Radiojel vezerelt tulajokhoz lenne egy aktualis kerdesem: Van akinek teli idoszamitasban maradt az oraja sikeres pontosito jel vetel utan is?
Szoban forgo ora Citizen CB0010-88E.
Varoskod Parizson.
A koronat masodik kattanasig kihuzva SMT OFF-ot mutat.
Otlet?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
nagyúr
Na már csak egy pár órát kell aludni a mai Chronomeetingre..
-
Ijk
nagyúr
Erről mi a vélemény? [link]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
alphaville
aktív tag
Köszönöm a véleményeket, hozzászólásokat.
Az M-Force helyett ő lesz a befutó, ha elpattintottam a Citizent. -
Rocky975
senior tag
Még annyit,hogy a német e-bay-en 10 jurót írnak a postára.
Ez magyarországra is ennyi?Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
titán
Néztétek a breitlinget a face csoportban?
-
fagyalllo
őstag
válasz gipsztigris #190408 üzenetére
Ez a különbség egy Invicta és egy Aquaracer kronó között.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz gipsztigris #190406 üzenetére
A ronda szerkezetekből van két fajta, sw parts és made. Sw made órába csak utóbbi kerülhet, ezekben több a kavics és nikkelezés helyett aranyszínűek.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
gipsztigris
addikt
-
titán
válasz gipsztigris #190404 üzenetére
Van a "swiss parts" és a "swiss made" változat.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest