Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Szia és köszi a választ.
Most néztem rá újra a régi elfelejtett Poljotomra és még mindig ketyeg! Most már kereken 30 órája megy azzal felhúzással és ahogy nézem, most úgy 5-6 másodperc körül késik a kvarcomhoz képest. Kíváncsi leszek, hogy ezzel a tegnap déli felhúzással meddig fog járni majd? Mivel előtte meg vagy 20 évet pihent, hát már most szép teljesítmény tőle. És ráadásul ennyi állás után pöccre elindult. (Hiába na. Tudtak valamit az oroszok.
)
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Tegnap ráleltem a kamaszkori Poljotomra.
Ez volt az órám a húszas éveim kezdetén. Legalább negyedszázada pihent már egy elfelejtett szekrény félreeső fiókjában. Most, hogy kézbe vettem, hát jó nehéz a titán órámhoz képest.
Tegnap délben rögtön fel is húztam, egyből el is indult, és azóta még mindig ketyeg. És ami a meglepőbb, legalább is nekem, hogy ebben a leketyegett 28 órában (a kvarc órámhoz igazítottam tegnap a felhúzás után és ahhoz viszonyítva) mindössze 4 másodpercet siet!
Más.
Egy szakmai kérdés a hozzáértőkhöz: - pár napja szóba hoztam egy Doxa Incabloc órát, amire lehet licitálni (még egy napig). Jó állapotban van és alig használt. Az eladója szerint utóbbi közel 20 évben nem is volt használva. Ha ez az óra kapna egy teljes szervizt és kenést, akkor mennyire lehet beállítani a napi pontosságát? Mennyit tudnak/tudtak ezek az akkori, '70-es évekbeli Doxa-k napi pontosságra?
Én ezekhez nem nagyon értek, ezért kérdezem. -
seiko
senior tag
igen, kerámiának tűnik.
-
jericho69
tag
Sziasztok!
Sajnos a minap észrevettem, hogy a Rado órám oldaláról az egyik kis díszítő elem leesett. Voltam pár órásnál, de ilyent senki nem tud szerezni. Esetleg tudtok valami megoldást, hogy hol/hogyan tudnám pótolni ezt a kis díszítő csíkot?
-
seiko
senior tag
válasz
botarobi #15029 üzenetére
Nem tudok neked másikat javasolni, mert én ennél leragadtam.
Amúgy ha a furatok nem láthatóak, és a finiselésre is odafigyelnek, akkor ez a szerkezet is lehet szép: Poljot 3105
Viszont az általad kiválasztott óra esetében ez nem lényeges az acél hátlap miatt!
-
-
seiko
senior tag
nézd csak:
-
young78
tag
válasz
yodamastah #15014 üzenetére
egy kék mako-m (cem7500) véletlenségből van...
-
csabulaxi
senior tag
válasz
ujskodas #15016 üzenetére
Szebb mint a régebbi változat.
Én a Westendben vettem még 2007-ben, akkor is 28 ezer volt ára.
Ebben már más a szerkezet mint a régebbiben volt?
Az enyém először késett, állítás után meg sietett és sietne most is, de a Monster óta csak fizikai munkához veszem fel, néha néha.Elhűlve láttam a 300 m-es Orient árát.
-
ujskodas
tag
Köszi! Először itt próbálkoztam, de a sokaknak már segítő topictársunk sajnos nem tudott beszerezni. Ez a TUTU-ból van. 1 db. volt, azt tetettem félre és hozták el nekem. (nem postáznak) Feketét szerettem volna nagyon, de ahogy "élőben" megláttam, változott a véleményem, abszolút nem bántam meg. Múlt hét elején volt a vaterán is belőle egy, de leütötték, ha jól tudom a sárga maradt fenn belőle.
-
Mosanke
senior tag
válasz
yodamastah #15014 üzenetére
-
ujskodas
tag
Ez lett az új szerzeményem:
[link]
Remélem jól fog megjelenni a kép.
-
Mariner
tag
válasz
Mosanke #15005 üzenetére
Az "Incabloc"nem az óra típusa,hanem az óra billegőtengelyének az ütésbiztosítását jelzi.Az incabloc a talán legelterjedtebb ütésbiztosítási módszer.Amúgy szép az állapota,én is olyan 15-20ezerre becsülöm.A werkről nem sokat tudok mondani,szerintem ETA,mert elég fiatalnak nézem.
-
Empsepo
senior tag
válasz
csomatamas #15006 üzenetére
Ez hogy jött? -
csomatamas
csendes tag
Bocsi, ha nem szokás ilyet csinálni, de gondoltam itt is meghirdetem, hogy 3 hónapos hibátlan automata zafíros Orient órámat el szeretném adni, mert kicsit komolynak tartom magamnak.
Ár: 33000Ft
http://www.vatera.hu/orient_kek_automata_ferfi_karora_zafir_bp_gar_1533271391.htmlVaterán kívül is megbeszélhetjük a dolgokat!
-
Mosanke
senior tag
Ráleltem egy gyöngyszemre.
Doxa Incabloc az óra neve. Sajnos eléggé életlen a kép róla, de nem én készítettem csak bemásoltam. Ez sem mai gyerek már de állítólag szinte alig volt használatban és teljesen újnak látszik. Erről az óra modellről tudtok mondani valami közelebbit?
Köszi.
-
apralatti
csendes tag
mit szóltok ehhez az újraélesztett doxácskához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest