Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
válasz
TimeCenter #17995 üzenetére
Köszönöm válaszod és a Többieknek is!
Ugyanakkor a két óra ára között jelentős különbség van.
Nekem pedig semmi szükségem holdfázis adatokra meg mittomén barométerre...Meg tetszik abban az olcsóbban, hogy olyan nagy a kijelzője.
-
TimeCenter
tag
válasz
Zozzer888 #17996 üzenetére
A holdfázis adatokat sok mindre lehet használni.
Pl. Ha egy romantikus teliholdas sétára vágysz, már napokkal azelött be tudud lőni az időpontját,
vagy
Ha hajózol a tengeren érdemes nem korom sötétben megközelíteni a kikötőket, így a hajókázást időpontját is be tudod lőni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Remélem a nicknév mögött a bolti is ott van. Certina-val kapcsolatban ment egy pm.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Nem is tudtam hogy a vérfarkasok is fontos piac a Casionak
(Holdfázis adatok)
-
TimeCenter
tag
válasz
Empsepo #17991 üzenetére
Ugyanez a tudás van G-SHOCK-ban is. Iránytű és hőmérő, sőt ebben még elemet sem kell cserélni:
CASIO G-SHOCK G-9300-1 -
Zozzer888
addikt
köszi
Azon lepődtem meg hogy orosz, meg régi is, na meg mint látjátok nem éppen egy restaurált, felújított darab (finoman szólva
) és ennek ellenére mikor kézbe vettem és kicsit megmozdítottam a felhúzóját, már el is indult
Éjfélkor felhúztam rendesen, még jár
Amúgy a korára nincs pontosabb tippetek?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Empsepo #17991 üzenetére
Hát ami nekem van az "elég régi".Úgy tudom ~98as és azóta nem volt gond vele.Nem is tudom mikor volt benne elem cserélve, de az tuti hogy már több mint 6éve ezzel az elemmel megy.Amúgy, igen, a linkelt változat kicsit más mint a Gshock, de ilyen téren Casio órába még nem csalódtam,eddig mindegyik bírta a kiképzést.
-
Empsepo
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat Casio-ügyben!
(#17984) Zozzer888
És mégis mennyit bír egy ilyen óra?
Úgy értem, hány évig megy?
Vagy ez egy nagyon hülye kérdés? -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
először is
Sokat nem tudok róla, 50-60as évekbeli Pobeda, (az eladó ezt írta róla legalábbis) a szerkezete ilyen (ez nem saját kép)
kíváncsi vagyok mit mondtok róla
A vásárlás hajtóereje az volt hogy még nem volt orosz órám...
másodszor
Úgy tűnik alul méretezett óratartót vásároltam, 6 darabosnak volt írva... 5 fér bele... és már megtöltöttem...
Lehet kéne lassan vadásznom egy "12es" dobozt...
-
pohár
félisten
válasz
runner 125 #17986 üzenetére
nincs még mindig Certina
ez csak amolyan utolsó darabos akció volt -
Empsepo
senior tag
Annyit nyomatjátok már itt a Casio-kat, hogy ez frankón elgondolkodtatott...
Játszósnak bringázáshoz nem rossz.
Szerintetek ér ez ennyit? -
young78
tag
válasz
TimeCenter #17975 üzenetére
Az újak viszont már vízállók. A korábbival a legtöbb gondot a beázás okozta, okosan ráírták a 30m-t, amit a tulajok félreértettek, aztán csalódtak.
-
TimeCenter
tag
-
aramis45
csendes tag
-
young78
tag
T-Touch tulajoknak:
az első generációs T-Touch helyett, amennyiben meghibásodott, most féláron lehet T-Touch II-t kapni -
Kelvin
őstag
A múlt héten egy álom szép órával lettem gazdagabb young78 fórumtárs segítségével.
Titánium tokozás és csat, Zafír üveg valamint svájci ETA 988.333 szerkezet. /ennek a szerkezetnek egy hőkompenzációs változatát tokozza a Breitling Aerospace modelljeiben/
Seiko-nak is köszönöm a hozzáértő véleményét, információit.
-
toldy
őstag
Sziasztok,
A Boss Orange órákról van tapasztalat? Szerintetek milyenek? -
Mariner
tag
válasz
Dzsana #17948 üzenetére
Minden nap?Minek?Ha nem hordod folyamatosan mindet akkor miért baj ha megáll?Heti1 alkalom bőven elég,hogy a kenőanyag ne süljön be.A Roamert próbáld meg úgy állítani,hogy előretekered a mutatót a dátumváltásig,majd szép lassan visszafelé tekered egy halk kattanásig,majd ismét előre a dátumváltáshoz.Így nem kell 24órákat előretekerni,hanem csak éjféltől vissza este 8-9-ig majd ismét éjfél utánig.Kis gyakorlattal 1 koronafogással végigválthatod a hónapot.
-
Mariner
tag
válasz
aramis45 #17911 üzenetére
Az mindenképpen jó jel,ha a járáseltérése közel állandó(azaz mindíg 3másodperc).A tisztaságára pedig jól lehet következtetni arról,mennyi ideig jár egy felhúzással(30órától felfelé már normálisnak tekinthető,40óra felett kifejezetten jó),valamint abból is,hogy amikor az álló órát húzod fel,magától elindul-e vagy mozgatni kell a billegő tengelyére merőlegesen(olyan mint ha az órát forgatnád a másodpercmutató járásával megegyező és azzal ellentétes irányban is,hogy így a billegőt mozgásba hozd).Az ideális az ha az álló órát mozdulatlanul tartod és elkezded szép lassan felhúzni,az óra pedig minél hamarabb(azaz már olyankor amikor még a motorrugó éppcsak feszített)elkezd "magától" járni.Amúgy a tartóssága miatt ne aggódj,az IWC nem az kategória amit 5évre terveznek...
-
blt.62
őstag
Szio!
Tudnátok segíteni nekem abban,hogy a CASIO PRW-1500T-7VER PRO TREK SOLAR óra ha 10 napja sötét dobozban van akkor miért mutatja a "LOW" jelzést? Mert állítólag egy feltöltéssel 5 hónapg kellene bírnia. Vagy az a gond,hogy pár hétig úgy használták,hogy bevolt kapcsolva az automata világítás,ami a kézmozgásra kapcsolt be? Éjszaka sok kézforgatással nagyon meríti ez a funkció?
-
Dzsana
senior tag
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Mennyire kell felhúzni egy órát?És mennyit megy el egy felhúzással?Visszajelez valahogy a szerkezet?Most felhúztam a doxát és egy idő után nehezebb volt húzni,aztán mikor beállítottam az időt, akkor megint könnyen lehetett tekerni.Javaslat?
-
Tomate
veterán
Cserebere útján hozzám jutott egy ilyen IWC replika órához. A szíj egy hányás, azt cserélném valami jó kis RIOS szíjra. Maga az óra nagyon szép munka, finoman ketyeg és tetszik is. Viszont nem szívesen hordom az IWC jelölések miatt, mert zavar... Amúgy nagyon tetszik az óra, de azért nem kéne, hogy rajtam röhögjön a fél város.
Szóval tudtok olyan órást aki levarázsolja nekem az IWC feliratot valahogy a számlapról, meg a koronáról? Köszi!
-
Zozzer888
addikt
pohár, Misi1979, Empsepo köszi
-
aramis45
csendes tag
-
seiko
senior tag
-
Misi1979
őstag
-
seiko
senior tag
válasz
HourHand #17912 üzenetére
Nagy valószínűséggel kínai gyártmány, mint majdnem az össze fém óracsat.
Érdemes lenne körülnézned az ebay-n, hátha ott a legolcsóbb!
Nagy valószínűséggel átcsúszik a vámon, mert apró a csomag.
Én már több csatot rendeltem az USA-ból, de HK-ból is, semmi gond nem volt velük.
Ha legalább 98%-os az eladó, akkor már megbízható. -
Zozzer888
addikt
Írtam hogy múlthéten beszereztem egy Doxát
Mára ide is ért
Ő lenne azés természetesen megvan a másodperc mutató is,csak hosszú volt a záridő
szerintem nagyon szép (nekem tetszik
) és tök szépen jár
-
WiZARD
addikt
válasz
arpad.attila #17914 üzenetére
miért nem daytona van a képen?
-
HourHand
csendes tag
Találtam egy remek óraszíjat, legalábbis nekem nagyon tetszik: SUPER Engineer Type II
Búvárórához fogom megrendelni. Egy probléma van csak mégpedig az, hogy nem találok beszerzési forrást EU-n belül. Távol-keleti és USA-beli webáruházakban szinte mindig kapható. Esetleg ha valakinek van ötlete hol nézzem azt megköszönném. -
aramis45
csendes tag
válasz
Mariner #17907 üzenetére
Az bisztos hogy nem mai gyerek,a 2-3 kozotti kis pontokra gondolsz azok csak kinagyitva latszanak. Tistitas kellene neki,vagyis nem tudom mikor volt olajozva,de az elteres 24-oraban 3mp es nem valtozik. Az olajozast Budapesten vagy esetleg Beogradban tudnak elvegezni,esetleg ha elmegyek Miskolcra (ott el a noverem) ott megprobalom.Remellem addig nem lessz semmi baja. Koszonom a valaszt
-
Mariner
tag
válasz
aramis45 #17900 üzenetére
Szia!
Szép óra,egy kis hiba van csak rajta,a számlapon 2-3óra között.Maga a márka méltán nagyon elismert,gratulálok hozzá.Ha a tisztaságáról nem vagy meggyőződve akkor érdemes lenne óráshoz vinni egy tisztításra/olajozásra.A magyar nyelvtudásod miatt ne aggódj,jól érthető és sokan örülnénk ilyen szintű idegennyelv tudásnak. -
seiko
senior tag
válasz
yodamastah #17905 üzenetére
Ok, elnézést kérek a DB-tól! ;-)
-
seiko
senior tag
válasz
yodamastah #17903 üzenetére
A segédszámlapok kiosztása, és funkciója miatt gondoltam: hét napjai, hónapok, és 24 órás kijelző.
-
seiko
senior tag
válasz
yodamastah #17901 üzenetére
Hamisítványokban elöszeretettel használt kinai szerkezetet sejtek benne! :-O
-
yodamastah
őstag
Egy erdekes DeepBlue ujdonsag
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest