Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok! Seiko és a többiek tanácsát is utólag mégegyszer köszönöm a Casio órám kiválasztásában. Végül úgy döntöttem, nem kell nekem komolyabb óra, majd ha ez egyszer meghal, akkor veszek egy svájci kvarcot, vagy lehet simán megin Casiot, azt majd akkor eldöntöm. Túl macerás nekem az automata, nézegetni a pontosságot, sokszor hordani stb..
Ezúton szeretnék még mindannyiotoknak Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest