Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsher
őstag
válasz alphaville #120697 üzenetére
Nem jó helyről rendelte, aliexpressen 2-8 hét boldogságot kapott volna
In the pipe - five by five!
-
condy
senior tag
válasz alphaville #120697 üzenetére
Mit mondhatnék: Tud élni a barátod!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
alphaville
aktív tag
válasz condy #120695 üzenetére
Postaköltsèggel együtt három euróèrt rendelte a haver, állítása szerint nem a termèk birtoklása, a várakozás öröme volt a cèl. Három euróèrt 7napi boldogságot vásárolt. Ennyi idő alatt jött meg e giccs. A srác zsebèben lenne a boldogsághoz vezető Bölcsek Köve?
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz alphaville #120694 üzenetére
Ez már majdnem okosóra.
-
kadet93
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy fél éves ilyen óra még másfél év garival mennyit érhet? Hibátlan, szinte karcmentes állapotban, minden gyári tartozékkal. -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #120690 üzenetére
Ez már másik app.
Besokaltam az Ipad miatt. Vettem egy új (androidos) táblagépet, de az itteni store-ban még nem találtam meg a régi szerkesztőt.
De megkeresem."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
-
_stick_
őstag
válasz KelemenUhr #120683 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a szállítás (várható) utolsó napjától van 30 napod case-t indítani.
Ha case nélkül akarod intézni, akkor bele kell kalkulálni, hogy ne csússz ki a fenti időintervallumból.[ Szerkesztve ]
-
Robi1985
csendes tag
válasz KelemenUhr #120683 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint 45 naptári napon belül teheted meg.
"You can go to school, but you can't buy class."
-
KelemenUhr
aktív tag
Bocsánat a félig offért, de órával kapcsolatban van szükségem az infóra: E-bay-en a vásárlástól számítva meddig tudok visszatérítést kérni?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #120639 üzenetére
+1
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #120649 üzenetére
Ugord át őket!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #120649 üzenetére
Pl az utolsó képen csak az óra formáját látni...ha nem tudnám mi az rá nem jönnék!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
chris-v
senior tag
Nem tudom, hogy ez volt-e már, de elég jó akciónak tűnik a skywatches-on:
Citizen Automatic Scuba Divers Watch NY2300-09G"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
törölt tag
válasz phranxinatra #120665 üzenetére
Persze, csak írtam három patinás. a példa kedvéért. A Heuer (ohne Tag) anno azért nem volt a "legalja".
Nem lepődnék meg, ha a Swatch csoporton belül lenne okosóra. A profit az mindenütt profit. Ha látnak benne mások is lehetőséget meg fogják csinálni.
-
Deskdiver
senior tag
-
tupacamaru
veterán
válasz Deskdiver #120662 üzenetére
Nem, a Kairos talán egyszer megvalósítja ezt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Deskdiver
senior tag
válasz flexxx2 #120659 üzenetére
Valószínű ,hogy igazad van. Azt írják Tag Heuer Carrera Wearable 01 lesz a neve. A kereső meg ezt a modellt dobálta fel. Szóval akkor csak ennyit mutattak meg belőle. Töprengtem is rajta, hogy ez vajon milyen kijelzőt fog használni. Olyasmire gondoltam ,hogy az maga az üveg lesz. Túl sok sci-fi-t nézek?
-
Robi1985
csendes tag
válasz #76385920 #120654 üzenetére
Szerintem nem a TAG lesz az, ami egyfajta lavinát indít el a svájci óragyártásban egy ilyen lépéssel.. A TAG nem (csak) egy óra-brand. A profiljukba simán belefér egy ilyen kütyü anélkül, hogy bármelyik "horo-szexuális" emberben megállna az ütő, amikor ezt megtudja. Legalább is nekem ez a véleményem.
"You can go to school, but you can't buy class."
-
Deskdiver
senior tag
válasz #76385920 #120654 üzenetére
Azért raktak bele egy kis mechanikát is. A leolvashatóság más kérdés. Nekem egy Edifice-ra hajaz. Azt is olvastam ,hogy bővihető lesz szóval nem kell kidobni minden másfél/két évben mint az Apple masináját. Én tuti nem veszek, biztos eladnak belőle egy 200-300 darabot.
(#120655) ronin s8 Igen ,tudom. Én is ezt próbáltam érzékeltetni. Voltam egy-két faáru boltban Toronto-ban, de sehol nem láttm még moose néven fafajtát. Ott a moose leginkább ezt jelenti. :-)
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz szbalogh #120653 üzenetére
Egy kínai óraszerkezet, ha igényes koppintás , jobb minta mostani orosz mechanikus. Nem költök órásra, nem ér annyit az egész, 70 dolcsi volt. Így is működik, és a többi Amphibia is ilyen a hozzászólók szerint. Ha nem lesz rá vevő, marad nosztalgia órának meg ütős-vágósnak.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
törölt tag
A vég kezdete?
[link]Vajon melyik patinás gyártó lesz a következő? Rolex? Breitling? Omega?
-
szbalogh
addikt
válasz 5-ös kezelő #120652 üzenetére
Pedig ott valami nem kerek.
A gagyi kínaim határozottan landol mindegyik állásban. A HMT-mmel volt ilyen gond, lehetett tekerni meg állítani, de mikor szétszedtem akkor láttam, hogy kiakadt a kar, ami pozícióban tartja a szotoárt, az meg azért akadt ki, mert megemelkedett és alá ment a szorítórugója. Meg kéne nézetni.Nick: HE_Storm
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz szbalogh #120611 üzenetére
Szbalogh, Rundumdi Úr : Sztem csak gyenge az a bizonyos rugó, a mp mutató meg nem hiszem, h laza. A Seiko 5 is csinálja, ha le van járva. Teljesen felhúzva meg minek lötykölném. Óraforgatót kell beszereznem, a test watch winder változatból, akkor könnyebben menne a pontosítgatás, meg a felhúzott állapotban tartás. Meg egy órás "mikroszkóp" se ártana. Csak félek, ha elkezdek beruházni szerszámokba, nem lesz megállás.
Lume kivehető még takaró alatt 8 óra alvás után. MM 45 Radit majd C3-mal kérem Getat-tól, akkor lesz összehasonlítási alapom.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #120639 üzenetére
Miért, ennyire zavarják az uraságot?
Mindegyiken van karóra.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120638 üzenetére
Nincs sajnos, csak van egy fadobozom, amiben még egy cipőmet kaptam (limited edition volt és egy marha jó fadobozban adták).
Már kinéztem amúgy egyet boltban, ami szép és fa, nem ilyen gagyi műbőr. Lehet az lesz[ Szerkesztve ]
-
Marv1988
tag
ez milyen szerintetek?omega
-
condy
senior tag
válasz Rundumdi Úr #120618 üzenetére
Várd meg míg beáll teljese. Akkor tekerd az órát előre vagy 3-4 napot (órát, ne a dátumot).
Ezt követően állítsd be rendesen a mai dátumot és az aktuális időt.
Ha megismétlődik a problémád: irány az órás.resool: Venni kell egy olcsó humidort és akkor már csak a belsejével kell bajlódni.
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120633 üzenetére
Hát igen, én beszéltem egy DIY-es blogot író csajjal, aki mindent magának csinál. És ő sem vállalta Azt mondta a férjének is inkább vett egyet. Nekem amúgy lenne jó dobozom hozzá, csak én ügyetlen vagyok a belseje megszerkesztéséhez.
-
vadászcsiga
félisten
válasz resool #120630 üzenetére
300 USD-ért csinálok
Amúgy nincs kapacitásom ilyenre. Kevés hozza a tudásom, asztalosság egy szakma én meg nem vagyok az.A doboz csak az egyik ebben a témában. A belső kialakítása legalább olyan fontos ha nem fontosabb. Ahhoz megint egy aranykezu szaki kéne. Ebben az országban nagyítóval kell keresni az ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Skyhunter #120629 üzenetére
Én fogok csinálni magamnak egy hasonlót. Ezek egész jópofák csak a króm fogantyúk és zsanérok nem illenek a képbe. Túlságosan csillognak és újnak hatnak a matt fához képest.
Ki kellene találni hogy milyen fából legyen, az már fél siker. He kész lesz akkor rakok fel képeket róla -
Skyhunter
őstag
Ehhez hasonló dobozokat nem tud/akar valaki itt a fórumról tehetségéhez mérten készíteni?
-
szbalogh
addikt
Játszottam kicsit az androidos mágneses alkalmazással.
Az első hullámokat egy 10x5x2mm-es neodímium mágnes csinálta 2-3 cm-ről, a kisebb hullámokat a SOKI búvár órám ugyan ilyen távol. Itt a skála mikroT-ban van. Eléggé mágneses ezek szerint de nem érdekel, mert mindössze napi 2-5 másodpercet siet
A 10 T mágnesünk elég jól le van árnyékolva. Oldalt 20-30 cm-re 7-8 milliT, alul ahol nincs árnyékolás 15-20milliT. Azért ez nem kalibrált műszer és nincs is mihez kalibrálnom, bár a programban van rá lehetőség. Nem is ilyen nagy térerőkhöz van tervezve gondolom ez a modul.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Csari93
aktív tag
válasz g0n21 #120615 üzenetére
Köszi a kimerítő válaszod!
Teljesen egyetértek abban, hogy ennyi pénzért nem várható el reálisan semmi, ennél viszont azért mégis többre számítottam.
Na mindegy, ez a retró digitális óra egy kattanásunk volt, a baráti társaságban többen vettünk hasonlót(mindenki másik típust de ugyanez a család), nem vágok eret magamon miatta, csak rossz, hogy vigyázok rá, és mégis csúnya.
És arra gondotlam, hogyha elfogadnák a panaszt, legalább egy régi fém modellre cserélnék(ami nem illuminátoros meg camouflage), mert úgyis jobban néz ki az alacsonyabb óratokkal, szebb szíjjal(emez ráadásul teljesen sarkos-sorjás) és feleannyiba kerül, a maradékból meg valami hasonló játékszert családnak-barátnőnek.www.flickr.com/csari
-
Sikeadam27
csendes tag
válasz vadászcsiga #120617 üzenetére
Köszi!
Végül is vevőbarát, mert jót tettek velem, még ha ők nem is tudják
-
teratti
senior tag
válasz Sikeadam27 #120614 üzenetére
Nagyon szép és nagyon jó választás!
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Rundumdi Úr
csendes tag
Kérdés: 3 hónapos 2834-2 werkes Hamiltonnál aggódni kell ha ma reggel 7re a napszámláló csak félig ugrott át?
Soha nem állítottam este hat és reggel hat között dátumot, mielött valaki kérdezné. -
vadászcsiga
félisten
válasz Sikeadam27 #120614 üzenetére
Gratulálok!
Akkor a Sas utcai üzlet igazan vevőbarát hely -
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #120587 üzenetére
Szia 5-ös kezelö,
ez a "lötykölős felhúzási módszernél lazán előremegy a mp mutató 10-20 mp-et v többet" probléma pontosan mit takar? Ha jól értem, amikor mozgással 'húzod fel', elörelötyög a másodpercmutató? Mert ilyent még sosem láttam.Hogy amphibia luméja kitart reggelig, olyant se úgy látszik valamit fejlesztettek a tatárok.
A koronáról húzást szerintem totál meg lehetne szokni, de amúgy minek. Minimális erökifejtés kifelé, közben teker, teker. Nekem talán egyszer a legelején ha átugrott így mutatóállításba.
-
g0n21
senior tag
válasz Csari93 #120609 üzenetére
Nyugodtan rakd ontopikba, ilyenekről is van szó.
Ezek az órák igazából a retro hullám miatt visszahívott darabok, annyi, hogy egyik sem fém tokos. Mind műanyag, krómozva, ha jól emlékszem.
Na most ez a réteg rettentő könnyen sérül, ha logikusan levezeted, 11.390-ért lehet most kapni, abból min. 30% kisker árrés, meg 27% áfa, tehát 6.000 körül vana nagyker ára, amin a nagyker már fog.
Ennyi pénzért viszont sajnos nem elvárható, hogy olyan minőségben gyártsanak egy krómozott, műanyag tokos órát, hogy az ne sérüljön mindentől.
A strapa óra a G-shock széria, de abból nem is látsz fémhatású krómot, hanem anyagában színezett műanyagot, vagy fémet.
Az ötezres széria pedig annyira puritán fekete műanyag, hogy azon nyilván nem látszik semmi sérülésSzóval sajnos nem fogja megállni a helyét a panaszod. Szerintem.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Sikeadam27
csendes tag
válasz vadászcsiga #113604 üzenetére
Még egyszer köszi az info-t, írtam nekik, de azóta sem érkezett válasz...
De közben sikerült beszereznem egy olyan órát, amit kinéztem[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Napi szentimentalizmus rovat
Ma ezt vettem fel. A dédapámé volt, valamikor 30 éve ebben az állapotban csatolta le a csuklójáról. Évek óta gondolkodom, mi legyen a sorsa. Többször elhatároztam már, hogy restauráltatom, de valahogy nem vettem rá magam. Nem azért, mert a piaci értékének a többszörösét kellene ráköltenem, hanem azért mert úgy érzem, ezzel kiölném belőle az eszmei értékét... Tegnap hoztam haza az órástól, 24 óra elteltével percen belül van a pontossága. Tudom, a nato nem a legjobb rá, de ez a szíjam hasonlít legjobban az eredetileg rajta lévő szövet szíjra.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban, ki mit tenne?
Holnap majd jól beletépünk...
-
szbalogh
addikt
válasz 5-ös kezelő #120587 üzenetére
Mechanikus vagy kvarc? Ha mechanikus, akkor a szotoárban kiakadhatott a rugó, ami a megfelelő pozícióban tartja a tengelyt. A másodpercmutató meg lelazulhatott.
Ha kvarc, akkor óraállítás pozícióban elforoghat a percmutató.Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz von toth #120581 üzenetére
Azt nem tudom, de a basic chronograph sorozatból a VD55 van ebben az 5 ezer Ft-os kínai órában. Tehát annyira nem lehet drága az sem.
ZiD: Egész halk, csak éjjel hallani de azt is csak egész közelről. Viszont felfedeztem, hogy van nekünk egy falióránk (azért kellett felfedezni, mert nem használtuk a nagy hangja miatt ) és abban ugyan ilyen szerkezet van
Na azt ma szétszedem és megnézem, hogy mit szól egy kis szilikonzsírhoz. Műanyag kerekek vannak műanyag házban. SZerintem sokat fog javítani rajta.Nick: HE_Storm
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, de offba rakom, mert kétlem, hogy itt digitális casio órákról beszélnétek. Ettől függetlenül, úgy gondolom, tudtok segíteni.
Körülbelül fél éve vettem egy digitális casio órát, egész pontosan egy A168WEC-1EF-et.
Ez a retró termékcsalád ugyebár általánosan olcsó órákból áll, de ezek az újabb fajta, illuminátoros, nem műanyag típusok azért drágábbak, mint az eredetiek: Az enyém ~13.000-ért ment itthon mindenhol(sejtem, most is), míg egy fekete műanyag, szilikon tokos eredeti verzió, meg annak a fém változata is 5-6 ezer körül, újonnan, boltból.Szóval az lenne vele a problémám, hogy (és ezt előre nem tudhattam) az óratok puha műanyagának vékony krómozása borzasztóan karcolódik, teljesen óvatos viseléstől is. Sosem végeztem benne még csak könnyű fizikai munkát sem, és közelről elég csúnyán karcos, de simán karról ránézve is látszik.
Kérdésem: Van-e esélyem ilyen problémával esetleg garanciaigénnyel élni, becserélni másik típusra, vagy bármi?
Úgy gondolom, hogyha a szinte strapaórának is alkalmas műanyag darab 5-6 ezer forintba kerül, a 13 ezerbe kerülő modellnek legalább az óvatos és alkalmi(több órám van) használatot bírnia kéne nyom nélkül.
Köszi a segítséget, és remélem nem baj, hogy ide írtam ezzel.www.flickr.com/csari
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #120604 üzenetére
Van egy a Sas utcában is, de az nem Bond.
Szerk. Már nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz Mr. Deluxe #120585 üzenetére
Nem rózsafa. Madárszemes jávor.
Gyökér feletti furnér.Felmágneseződéshez: Sokkal ritkábban történik meg, mint amennyire gyakran füllentik a szevizesek ahelyett, hogy szétszednék a szerkezetet, és valóban rendbe tennék. Hacsak nem jár teljesen hektikusan, órákat késve, sietve, mert akkor valóban felmágneseződött a hajszálrugó.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest