Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Erről az uj Tudor caliberről van már valami tapasztalat a neten?
-
fagyalllo
őstag
Dutyfreen-n megint egy nagyon komoly akció: Seiko SSC357P1 Sportura Chronograph Perpetual
Zafír üveg, WR100, solar, kronó, öröknaptár, ébresztő, igényes szíj... Itthoni listaára 180kA szebbik (kék) persze drágább: [link]
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #120774 üzenetére
Csatlakozva szbalogh észrevételéhez, és egyben kiegészítve azt: lehetne még a számlapon három segédszámlap (az egyik feltétlen GMT), illetve rózsaszín kerámia lünetta.
Persze csak ha megoldható.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
_stick_
őstag
-
szbalogh
addikt
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #120788 üzenetére
Na ez az. Konkrétan hiányzik a fél homokóra.
Írtam is a kishölgynek, hogy szomorkás a hangulatom."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
resool
aktív tag
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #120786 üzenetére
korábban a black bay-nek piros volt a lünettája.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
resool
aktív tag
válasz phranxinatra #120775 üzenetére
Na ez már valami. Tetszetős. Hmm.
-
törölt tag
válasz phranxinatra #120779 üzenetére
-
törölt tag
válasz phranxinatra #120775 üzenetére
Úgy tudtam, hogy 15-én mutat be valamit a Tudor. [link]
-
resool
aktív tag
válasz WiZARD #120772 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, hogy az a belépőszint Csak örülnék ha lenne másik verzió is ebben az árkategóriában, nem csak ez. Ez az ár megfelelő nekem amúgy semmi gondom nincs vele, csak jobb lenne, ha ebben nem csak 2 szín közül lehetne választani, hanem lehetne több opció.
-
WiZARD
addikt
válasz resool #120769 üzenetére
A Bond SMP a belépőszint, ez a sima fényes számlap nem is túl régi, majd megkapja Master Coaxial werket, azt ennyi...
Ha olcsóbb órát gondoltál belépőszintnek, arra ne várj. Swatch csoport az Omegát próbálja folyamatosan feljebb pozicionálni, és drágítani. Először voltak az áremelések, aztán elmúlt időszakban elkezdték elvenni a forgalmazási jogot a boltoktól, és már csak az Omega butikban árulják - ez is egyfajta áremelés, sokkal kevesebb kedvezményt adnak ott, mint amit 1-1 független forgalmazó megadott. Az alkatrész ellátást is megszigorították, így a gyári szervizt erősítik.
Olcsóbbnak ott a többi márka a cégcsoportból:
High Range
Longines
Rado
Union GlashütteMiddle Range
Hamilton
Certina
Mido
Tissot[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
izmike
tag
A FB csoportba felraktam egy Seiko Snzg15k1-et. Ha valakit érdekel a fórumtagoknak beszerzési áron eladó.
Remélem ez így nem minősül hirdetésnek.[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120744 üzenetére
Az lenne a legjobb ha jönne egy új szériás belépőszintű, mint most a Bond SMP, a szíja nem az igazi a jelenleginek.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Egy kerdes. Ki mit mond? Tissot seastar 1000- rol le vegyem a gyari szijat es rakjak ra zulut vagy natot? Vagy hagyjam a gyari femen. Nem tudok donteni.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
trassher
addikt
-
resool
aktív tag
válasz Rundumdi Úr #120748 üzenetére
Vidd el, ez nem egy normális dolog.
-
Marv1988
tag
Most akarnak velem cserélni, mit tudtok mondani erről az óráraól
-
Szulita28
senior tag
válasz Rundumdi Úr #120748 üzenetére
Szvsz az nem normális jelenség, ha 9.10-kor áll be a napi dátum pontosan. És mivel a szerkezet váltja, hacsak nem piszkáltad, garanciálisnak kell lennie. Egy próbát megér az agyalás helyett, én elvinném a helyedben.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Marv1988
tag
Mennyire eladható darab ez? certina
-
Rundumdi Úr
csendes tag
Na hogy utánajárjak, végigtekertem egy napot az órán hogy lássam mikor ugrik mi.
A hét napja éjfélkor átugrott, a naptári nap éjfélkor csak félig, és 9:10 körül teljesen.
Bár ez nem tünik teljesen normálisnak, gondolom ezzel mint garanciális üggyel nem foglalkoznának?
Egyelöre gondolom érdemesebb hagyni, nem? Van még majd két év gari rajta... -
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120744 üzenetére
Amúgy Omegák közül a 233.30.41.21.01.001 jön be legjobban, [link] de ez már más kategória árban. Akkor már akár Subot is vehetnék még egy kis gyűjtéssel.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz resool #120743 üzenetére
Ha tudnék sem árulnám el
Neked kell kitalalnod, indíts el egy újabb mini divatot.Egy olyan 2254-hez amit írsz kivételes szerencse kell, ha tálalsz is, olyan összeget kérnek majd érte aminél elgondolkodsz hogy ennyiből már inkább mást. 6-700000-ért láttam már ebayen hasonló feltételékkel mint amit írsz.
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120734 üzenetére
Szívesen fogadok ajánlásokat még nem fix semmi. Tény, hogy az új órákat preferálom a használtakkal szemben (sajnos), de a 2254 es jobban tetszik a jelenleg futónál. Ha vennék is használtat, akkor csak kimondottan valakitől akinek 1 volt a sok közül az az óra, valakitől aki all-in ben hordta az óráját biztos nem vennék.
Listán van még egy aquis egy flagship heritage, de ezek "kisebb" vásárlások.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #120737 üzenetére
van remény
[link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
bucsher
őstag
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz condy #120727 üzenetére
Köszi!
Ma elviszem. Vasárnap reggel állítottam a pontosságán (eddig 10 mp+ / nap volt, most 1mp- / 3 nap) és mivel ennyire pontos lett annyira megszerettem hogy hétfôn ezzel bicikliztem a munkába. Gáz lenne ha a 2x7 km-tôl valami szétment volna benne, amúgy a Szejkó automata tölti be ezt a funkciót 2 éve, gond nélkül... -
törölt tag
Ezek tetsznek...
-
bucsher
őstag
válasz vadászcsiga #120729 üzenetére
SMP-vel meg aztán tényleg (szinte) mindent vivő lesz
In the pipe - five by five!
-
WiZARD
addikt
válasz KelemenUhr #120726 üzenetére
A Hublot kerek, az AP 8 szög, és a tok többi része is jóval szögletesebb, de valóban akad hasonlóság
Az adott parnis viszont egyértelműen Hublot koppincs.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
condy
senior tag
válasz Rundumdi Úr #120723 üzenetére
Akkor szerintem jobb ha látja egy órás is.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz WiZARD #120710 üzenetére
Voltaképpen ez egy Hublot koppincs? A tok kialakítása eltér, bár a csavarok tényleg úgy állnak. Igazából néhány AP-t nézegettem még nyáron a londoni Harrods-ban, akkor szerelmesedtem bele ebbe a hajóablak témába. Ezek szerint a Hublot is simán koppintja ezt a tokformát?
fagyallo: Régebben mintha mutattál volna webshopot, ahol mutatókat, számlapokat, tokokat lehetett kapni, de nem találom. Ha tdsz ilyet, belinkelnéd?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz Rundumdi Úr #120618 üzenetére
...ma is csak félig tekeredett át a nap, 14.ére...
-
resool
aktív tag
válasz fagyalllo #120720 üzenetére
Hát az üres helyre kerül szerintem. Azóta semmi olyasmit nem láttam, ami annyira megfogott volna, mint amit mutattam neked képen, de az 165 dollár Drágább, mint az óra.
Steinhartra most csaptam fel a világos Zulut, de még nem biztos, hogy ez marad, csak téliesítettem kicsit, a mai hideg és egész napos fázásom emlékére.
Köszi a linket, nézelődökRa3: köszi 007-es órára, 007es szíjat illik.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz resool #120718 üzenetére
A békés egymás mellett élés szép példája.
Az új jövevény viszont problémát okoz, az üres helyre kerül, vagy lehozol valamit fentről?
Szíj ügyben van már fejlemény? A múltkor megszabott keretből kilóg, de azért érdemes megnézni, összevissza lehet variálni a színeket: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
RCTiv
tag
dugnád vagy rúgnád?
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #120707 üzenetére
ETA klónszerű valami van bennük, valószínűleg a mutatók is kompatibilisek az eredetivel.
Steril számlappal még nem láttam ezekből, a méret pedig... ki tudja.A szintén Hublot másolat kronójuk érdekes cucc, Seiko mecaquartz szerkezet van benne.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
szbalogh
addikt
Sikerült lehalkítanom a régi falióránkat
Volt benne egy kis buktató de megoldottam.Nick: HE_Storm
-
WiZARD
addikt
válasz KelemenUhr #120707 üzenetére
A Hublot-t nem Genta tervezte.
Az alsó meg érdekes párosítása a PP tok formának és az AP számlap design-nak
-
Marv1988
tag
Ebayre hogyan szoktátok felrakni az órát, vagyis a postára mennyit írtok?
-
alphaville
aktív tag
Gúnyolódjatok csak!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz condy #120703 üzenetére
Letárgyalom velük, bár elég nehézkes, igazán megtanulhatnának angolul... Köszönöm a válaszokat mindenkitől!
Egy kicsit más téma, amiben tanácsot kérnék azoktól, akik benne vannak/voltak a Parnis-témában: Sajnos menthetetlenül beleszerettem ebbe a Gérald Genta-féle 'hajóablak' tokba, arra viszont még várnom kell, hogy a nagyágyúkat megengedhessem magamnak, ezért a következőt találtam ki: Van ilyen tokos órája a Parnisnak:
Ez már majdnem meg is felelne, de gondoltam egy kis moddra, hogy egyedibb és szebb legyen. Tetszene ez a szép texturált számlap:
Vajon kompatibilis a számlap és a tok? Gondoltam még, hogy keresnék szebb (esetleg kék) mutatókat is hozzá. Mit honnan érdemes rendelni? Előfordulhat ilyen texturált számlap logó nélkül is?Elnézést, tudom, hogy van már kínai topic, de ott a Parnis valahogy nem népszerű.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
condy
senior tag
válasz KelemenUhr #120702 üzenetére
Ilyen estben (mert sajnos volt már rá példa az én praxisomban is), én megírom neki, hogy küldje vissza a pénzt, és majd ismét megrendelem tőle a cuccot.
A megnyitott case veled zárul. Ha letelt az idő, akkor téged kérdez majd az Ebay. Te meg megírod, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz condy #120687 üzenetére
Természetesen, azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy indítottam case-t, és újraküldik a cuccot, csak a hosszú szállítási idő miatt bizonytalanodtam el. Persze regisztrált küldeményként jön majd így látom, hogy elküldték-e, csak be akarom biztosítani magam, mert nem vagyok biztos benne, hogy másodjára legalább sikerül eltalálni a színt, bár szájbarágósan leírtam és a hirdetésben is csak az az egy típus van, amit én akartam...
Tehát ha indítottam case--t, az addig véd engem, amíg meg nem oldódik a dolog?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest