- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar #1241 üzenetére
A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Ez a válaszom.
Dzsaver nem túlozni akartam, hanem kezdem unni, hogy folyton magyarázkodnom kell valami miatt, mert folyamatosan támadó jellegű kérdéseket kapok. Én, egyedül. Mintha én döntenék el mindent, mint atyaúristen, holott ez nem így van, csak más nem nagyon nem veszi a felelősséget, hogy közzétegye, és részt vegyen benne.
JJ én nem emlékszem, hogy volt olyan szabály, hogy ugyanazzal a vezérlővel kell menni, mint amivel regisztráltál, viszont az eléggé egyértelmű, hogy kocsit nem váltogatunk. Nem fogom még 500x kihangsúlyozni, hogy szimulátorról beszélünk, és a valóságban sincs kocsiváltogatás.
Röhej, hogy most jegyzel meg olyan dolgokat, amiért még te sem szóltál sohasem. Falnak megyek az ilyentől. Az nem baj, hogy én sárga autóval fogok nevezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- iPhone topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 13600 k
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest