Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Bujjék mindenkinek.
Az idei év nagy valószínűséggel egy lpgdokis látogatással fog kezdődni
-
Doggy dog
senior tag
válasz
mohabá 007 #67497 üzenetére
Elsőre úgy nézem itthon nem forgalmazzák már.Majd jobban utánanézek.
Köszi. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Doggy dog #67493 üzenetére
Szerintem nem mattítaná le.Ha nem akarod hogy mattuljon a búra,időnként pucold át.kb:500 pézé vegyél ilyet:
puha ronggyal vékony egyenletes rétegben elkened a teljes felületen,vársz egy pár percet amíg megszárad,majd puha rongyot erőteljesen rányomsz,és letörölgeted.Ha nagyon matt,többször kell csinálni.Felpolírozod. -
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #67494 üzenetére
Köszönöm, holnap ránézek a bizti táblára!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
odorgg #67492 üzenetére
Ez a vekim bizti táblája,de neked is ilyen az elrendezés.
piros nyíl=tükörfűtés relé
zöld nyil=tükörfűtés bizti 41-es 10A-os
sárga nyil=hátsó szélvédő fűtés reléje
fehér nyíl=hátsó szélvédő fűtés bizti 3-as 40A-os
Ha ezek megvannak,akkor csak a tükör nem fűthető,vagy a vezeték nincs rátéve. -
Doggy dog
senior tag
válasz
mohabá 007 #67491 üzenetére
Mióta kicseréltettem a termosztátot,meg vagyok lepődve/elégedve a fogyasztással.
6,8L/100km,vegyes használatban.Persze nem rúgom neki.Abból már kinőttem,de néha-néha "megkínálom".Múltkor volt szó Imo mosóról.A régit többször vittem oda,de ezt még nem,mindig gőzborotvát kapott.Mennyire mattítaná le az első lámpákat?
-
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #67491 üzenetére
Megköszönném a képeket
!
-
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #67489 üzenetére
Nekem az úgy tökéletes, nem is akarom külön kapcsolni
Van esetleg némi esély rá hogy be is van kábelezve?
Köszi a részletes infót!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
odorgg #67476 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű.Az astra g bizti táblában a 3-as a hátsó szélvédő fűtés biztije,és 40A-os a biztosíték,és van még egy relé is a szélvédő fűtésnek.
Külön van a tükör fűtésnek biztije,a 41-es 10A-os,és ennek is van még külön reléje is.A tükörfűtés együtt kapcsolódik be a hátsó ablakfűtéssel,külön nem kapcsolható.(gyári bekötés) -
odorgg
addikt
válasz
diablo1984 #67478 üzenetére
Majd még utánna járok a dolgoknak, de nem hiszem hogy a kábelek előbb olvadnának mint a biztosíték.
-
Calogero
addikt
válasz
#45553408 #67479 üzenetére
Az ESP kikapcsolható ha van sport gombod.
Sport gomb hosszan tartásával ki lehet kapcsolni [link]
Addig marad kikapcsolva, amíg le nem állítod a motor, újraindítás után újra kell kikapcsolni
Egyáltalán van benne ESP? 2007-ben nem volt szériafelszereltség. Extraként lehetett kérni
-
Gergőke88
addikt
válasz
B-L-A-C-K #67483 üzenetére
"
Az ESP jól reagál a hóra, ha az autó mozgásban van. Induláskor azonban a rendszer tapadásgátló funkciója bizonyos körülmények között blokkolhatja az autót. Például különösen jeges útburkolaton, vagy lejtőn való induláskor. A legújabb ESP berendezések már rendelkeznek olyan helyzettel, ami kis csúszást megenged a havon. A régebbieknél elegendő induláskor néhány pillanatra kikapcsolni a rendszert, és ismét visszakapcsolni, amikor az autó mozgásban van." -
SPF
senior tag
G Astrara pontosan milyen meretuek az elso ablaktorlo lapatok? Cromax oldalan is tobb meret szerepel.
-
odorgg
addikt
válasz
diablo1984 #67475 üzenetére
Akkor honnan tudnám kideríteni hogy mekkora áramot vesz fel a tükörfűtés, és az ablakfűtés, és hogy az ablakfűtés biztosítéka mekkora terhelésre van méretezve?
Kábelezés nem gond, csak a biztosíték kérdéses, hogy elég e a gyári, illetve mire kellene cserélni ha cserélni kell. -
odorgg
addikt
Szerintetek az mennyire életképes elképzelés, hogy vennék fűthető tökörlapokat, és bekötném a hátsó szélvédő fűtéshez? Agyamra megy már a tükör jegesedése/párásodása.
-
w333
félisten
B.U.É.K mindenkinek...
-
-
Pitterix
őstag
válasz
trassher #67468 üzenetére
Ha tuningos az egész kocsi, akkor talán nem annyira feltűnő. Mondjuk nem igazán vagyok már az agyontuningolt kocsik híve, de a mostani kocsimban látok egy kis potenciált. Ezidáig az alufelni sem érdekelt. Mondjuk egy 92-es Seat Toledóra, majd egy 98-as békaszemű Corollára kár is lett volna.
Sokan azt mondják, hogy nem igazán szép sem ez a Meriva, sem a H Astra, de nekem mindmáig mindkettő nagyon tetszik. Az új Meriva nekem kicsit csúnyácskának tűnik pl. Sőt Astrában is inkább egy szép H Caraván, mint egy J. -
trassher
addikt
válasz
Luck Dragon #67466 üzenetére
Itt egy időben rá voltak állva de egy terepjárón nem tűnik fel. Személyautón tuti szemet szúr egyből.
-
gban
veterán
válasz
Luck Dragon #67466 üzenetére
Úgy érted hogy most eladott L200-on volt ilyen rács?
-
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
szentkuti11 #67452 üzenetére
Az a puch itt felénk elég felkapott lett idén a vadászok körében.
beg: Nyíregyházán a mai napig van tudtommal leselejtezett rendőrségi f sedan amit polgárőrök használnak. Azok is kaphattak már eleget.
-
trassher
addikt
válasz
odorgg #67434 üzenetére
Szerintem teljesen jó minőség azért az árért. Ha valaki keveset használja akkor annak megérheti egy swf vagy bosch szett de azok árából kijön legalább 5-6 bosoko.
beg.: Ilyen kpm narancs f astra-kat gyakran látni még igen. Katonai zöldet nem láttam még csak 1-es focus-ból de azok mind osztrák import.
-
beg
veterán
válasz
szentkuti11 #67448 üzenetére
Volt narancs kpm flotta is belőlük ha jól rémlik
Meg még látok gyakran honvédségi zöld f, g astrát is HA rendszámmal. -
-
-
-
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Olcsóbb üzemanyagot,sok kilométer baleset mentes vezetést! -
AMD Power
titán
Minden kedves márkatársnak kilométerben gazdag és balesetmentes boldog újévet kívánok 2017-re!!
-
Üdv Urak!
Nemrégiben volt egy érdekes tapasztalatom egy Corsa D Z14XEP-vel, gondoltam, megosztom néhány szóban.
Augusztusi vásárlást követően használtam egy jó hónapot az autót, hogy lássam, van-e vele valami gond, és mivel rendben volt minden, csináltattam rajta egy teljes vezérlés cserét, meg néhány apróságot, amiről kiderült az 1 hónap alatt, hogy csere érett, vagy csak szimplán nem működik. A lényeg nem is ez, hanem a vezérlés cseréje. Gyári alkatrészekkel történt minden, friss folyadékokkal, vízpumpával, ahogy kell. Eltelt egy hónap, és egyszer csak azt láttam, hogy hab van a víz kiegyenlítő tartályában (hétvégi autó, feleségemé, ritkán hajtjuk, szóval heteket áll mozdulatlanul a garázsban). Miután a lefosott bokámat sikerült gyengéden áttörölnöm, megállapítottam, hogy talán nem hengerfejes az autó, mert nem füstöl fehéren, nem gyenge, és az olajsapka alatt sem találtam habot. Ha jól emlékszem, itt is kérdeztem ezzel kapcsolatban, de nem tudom már biztosan, mert hatvanezer cikket és fórumot néztem át a hengerfejesség tüneteivel kapcsolatban. Gyanús volt, hogy esetleg a szervizben töltöttek bele valamilyen fagyállót, és maradt a fűtőkörben esetleg egy másfajta, majd ennek keveredése okozhatta a gondot, de ezzel csak nyugtattam magam. A víz nem fogyott, az olaj se (ez persze nem zárta ki, hogy nem keveredik egymással), szóval kissé idegesített a dolog. Végül bevittem szervizbe, mértek kompressziót, szerintük sem hengerfejes, de a hűtőrendszer átöblítését javasolták, mondván, ennél a motornál (Z14XEP), a vezérlés és a vízpumpa cseréjénél elkerülhetetlen, hogy néhány csepp olaj kerüljön a vízbe (ami nálam egyben azt is jelenti, hogy víz is kerül az olajba).
A kérdésem ezzel kapcsolatos: létezik, hogy tényleg csak így lehet megoldani ennél a típusnál a karbantartást, és csak ennyi volt a gond? Szkeptikus vagyok. A másik kérdésem, hogy az említett öblítés megtörténte után rózsaszín fagyálló került a gépbe, de ha jól tudom, ez CSAK alublokkos autókba való, és erről a motorról nem tudom, hogy az-e. Egyelőre nincs habosodás, de ez a rózsaszín fagyálló nem tetszik, mert mintha előtte nem ez lett volna benne, de hogy őszinte legyek, nem is figyeltem eddig. Megrögzött B Vectrásként már megszoktam, hogy a fagyálló zöld, lehet, hogy csak ez zavar!
Köszi a válaszokat!
-
tutis ezek szerint én tudtam rosszúl. Nem tudom miért rémlett az évjárattól.
Ezek szerint felszereltség és motor függő . -
Calogero
addikt
válasz
Gergőke88 #67427 üzenetére
1,4-1,6 jött ki 4 csavarral is , és felszereltségfüggő volt.Enjoy-ig
4 csavaros kivitel hátul dobfékes volt, 5 csavaros már elől-hátul tárcsás.
Az én 1.4-sem is azért lett pl 5 csavaros, mert Structure kereket kértem alá. És pl a kerékkel együtt járt a hátsó tárcsa fék is.
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Bocsi Corsa gyujtaskapcsoloba csak forog a kulcs nem csinál semmit, kormányzarat ki tudom oldani vele de se gyújtás se indítás. Megoldás csak a csere lehet?
Köszönöm előre is!
-
Gergőke88
addikt
válasz
Luck Dragon #67425 üzenetére
Én úgy tudom motor függő hogy 4 vagy 5 csavaros.
Az 1.4 melle volt a 15 colos gumi 4 csavarral. -
-
tutis
őstag
válasz
diablo1984 #67421 üzenetére
Igen. Én is elkezdtem keresni az 5x110-es felniket, szerencsére megnéztem a dísztárcsa alatt mi lapul
-
tutis
őstag
válasz
Luck Dragon #67406 üzenetére
vagy 4x100 ET 37-es. Nekem ez van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon #67417 üzenetére
Bosch enyémre volt amit visszavittem ugye ~7 (2db, azaz 1 pár), és Auchanba vettem, nem hinném máshol ennyivel drágább.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon #67415 üzenetére
Persze, csak 10e egy ablaktörlőért sok szerintem, akkor már mind1 ha bemegy az Opelba és egy eredetit vesz rá. Persze lehet jóval több mint 10 H-ra ott.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon #67413 üzenetére
Kikötés volt hogy csak ott veheti?
-
-
Calogero
addikt
Bosoko-t ne vegyetek 1 hónap után nyikorog
-
-
válasz
#45553408 #67405 üzenetére
Az ablaktörlő gumikra én is kíváncsi lennék.
Még az előző tulajdonosa tette rá őket utoljára még ebben az évben, de a hátsó szerintem régebbi és kezd csíkokat húzni.A lemez felni ha 16" szeretnél akkor igen,205/55-lesz. A kiosztása 5X110-es és az ET-39-es azt hiszem. Most csak fejből írom. De ez rémlik.
-
válasz
B-L-A-C-K #67402 üzenetére
Így se rossz, de maximum csak Olaszország,Ausztria útjain merném használni. Inkább még mindíg a gyárit preferálnám.
AMD Power
Lényegében Bodrik autója nem a szembe lévő ezüstös színű autó az övé, mert az egy Renault.
Bodrik autója az amiből fotózták.
Csak kettő fő összekeverte.
Semmi több -
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #67380 üzenetére
Ezt én igy most nem igazán értem!
Ez itt van nálunk az északi összekötő hidnál! Baba a gép...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #67359 üzenetére
Unatkoztam megint, most pluszban ültetést is kapott.a nagyobb felnin kívül ..
-
válasz
Calogero #67400 üzenetére
Ezt nem tudtam.
A linkelt gép sárkány nagyon szép, és a megfelelő motor is van benne.Bodrik
A kézifék alatt van egy fém kerettel ellátott Jack aljzat. Oda lehet bedugni az AUX kábelt amivel külső média forrásból származó tartalmát le tudod játszani a kocsi fejegységével. Az AUX gomb megnyomásával.Majd előrébb haladva van egy sík műanyag burkolat. Annak eltávolítása után elő kerül az OBD csatlakozók. Elvileg kettő van ott mindegyik más nagyságú és alakú. De nem mindegyiknél van kettő, legtöbb H-ban csak egy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest