- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Tudom, hogy te máshogy gondolod!
Én is csak azóta vagyok ezen az állásponton, amióta elég sűrűn láttam félig szétszedett motorokat/motortereket, abban a műhelyben, ahol haverom melózott. Sokat a "direkt" miatt bontottak meg, mert csak úgy lehetett eltávolítani a lerakódott szutykot. Ezek közül némelyiken alapjárat motort, vagy légtömegmérőt kellett cserélni, mert az sem szerette ezt a fajta szennyeződést hosszútávon. Én elhiszem, hogy te sűrűn tisztítod, de az olajréteg, amit ráfújsz, a benne megkötött porral egyűtt szépen leis szokott válni a szűrőről sajna. Nem tudom mennyire voltak alaposak ezek a tulajok, de nagyon nem volt bizalomgerjesztő a látvány. NA meg itt vannak az internetes/szaklapos újságok. Azok sem véletlenül írták le a frankót. Én inkább bízok a szakemberek véleményében, meg a saját szememmel látottakban, mint az értékesítő reklámszövegének.
Aztán, hogy ki használja, meg ki nem az már nem rám tartozik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is csak azóta vagyok ezen az állásponton, amióta elég sűrűn láttam félig szétszedett motorokat/motortereket, abban a műhelyben, ahol haverom melózott. Sokat a "direkt" miatt bontottak meg, mert csak úgy lehetett eltávolítani a lerakódott szutykot. Ezek közül némelyiken alapjárat motort, vagy légtömegmérőt kellett cserélni, mert az sem szerette ezt a fajta szennyeződést hosszútávon. Én elhiszem, hogy te sűrűn tisztítod, de az olajréteg, amit ráfújsz, a benne megkötött porral egyűtt szépen leis szokott válni a szűrőről sajna. Nem tudom mennyire voltak alaposak ezek a tulajok, de nagyon nem volt bizalomgerjesztő a látvány. NA meg itt vannak az internetes/szaklapos újságok. Azok sem véletlenül írták le a frankót. Én inkább bízok a szakemberek véleményében, meg a saját szememmel látottakban, mint az értékesítő reklámszövegének.