Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Na hat az en emberem pont ez a lajhar joszag volt

Nagy kapkodas amugy sincs erre fele. Szepen akkuratusosan bosch munkakesztyü felvesz, akku körbenezegetese a motorterben jobbrol-balrol, balrol-jobbra, csavarkulcs...

Mindentöl függetlenül, remelem nem csak szerintem felhaborito, hogy ha az ember vesz egy draga akkut egy nagyobb brandtöl, akkor az lenne a minimum ilyen esetben, hogy kedves ügyfelünk, sajnaljuk a kellemetlenseget, termeszetesen a csere dijat a bosch fizeti....es nem pedig feszegetik, hogy egyebkent a panaszban azt irtam, hogy majusban vettem az akkut, de a szamlat amit küldtem, azon aprilis 27-e datum szerepel.....
mintha nem lenne amugy teljesen mind1..... de azert egy ablaktörlö lapatot adnak.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Crimson Desert
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mintha nem lenne amugy teljesen mind1..... de azert egy ablaktörlö lapatot adnak.....