Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Nekem most lett végre csepegésmentes az ablakmosó. Repedtek voltak a kis L alakú csatlakozók, a szivattyú alján/oldalán is szivárgott. És míg ezeket egyenként végigzongoráztuk, elég sok idő volt. Az Unixban vett új szivattyú fordított bekötésű volt, ha elől akartam mosni, hátra spriccelt és fordítva. Bárdinál 2500 körül akarták adni a kis csatlakozók darabját, rendeltem hát a Temu-ról párszázért. Igen ám, de az új szivattyúra nem jó, nagyon picit nagy rá, szivárog alatta, így inkább a szivattyúra ment a vízcső direktbe. Eszméletlen sok pöcsölés volt, de most már jó
Jövő héten jön a következő menet, a szellőző zsalu és a külső tükrök lesznek soron.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer Egér RGB!!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jövő héten jön a következő menet, a szellőző zsalu és a külső tükrök lesznek soron.