Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapco1269
tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Szia!
Valamit tisztázni szeretnék a Panasonic 2000 OLED szériával kapcsolatban.
MZ-LZ-JZ-HZ-GZ típusoknál az 1500-hoz képest mindig volt + a kép minőségben. Az a bizonyos Luminance Booster technológia.
A 2000 modell a hűtőbordában is különbözik 3 rétegből áll nem csak 2-ből.
Mindig és mindenki a különbségnek a jobb hangrendszert említi a 2000 és az 1500 között.Ez a különbség csak akkor látható ha a 1500 és a 2000 modell egymás mellett van és ugyan az az anyag fút rajta.
A 2000 széria minden model évnél látható: minimálisan fényesebb, átrajzoltabb, a szín tónusok még finomabban elkülönülnek és a kép méretezése is jobb.
Ez a tapasztalat OUT OF BOX készülékeknél igaz. A kalibrált készülékeket nem volt szerencsém tesztelni egymás mellett.MZ 2000: 4K OLED / Master OLED Ultimate / Luminance Booster technológia
MZ 1500: 4K OLED / Master OLED PROLZ 1500: Paneltechnológia 4K OLED / Master OLED PRO
LZ 2000: Paneltechnológia 4K OLED / Master OLED PRO / Luminance Booster technológiaJZ 1500: 4K OLED / Master HDR OLED Professional Edition
JZ 2000: 4K OLED / Master HDR OLED Professional Edition / Luminance Booster technológiaHZ 2000:4K ULTRA HD / Master HDR OLED Professional Edition
HZ 1500:4K ULTRA HD / Master HDR OLEDGZ 2000: 4K ULTRA HD/OLED Professional Edition
GZ 1500: 4K ULTRA HD / OLED abszolút fekete szűrővelA minden 2000 modell a menüjében tartalmazza ezt a csuszkát.
-
Laraxior
titán
Megnéztem a hdmi kábelem, simán tudja a 4k@120Hz-et, viszont nem tudok vele beallitani 60Hznél többet. Probaltam uj profilt letrehozni driverben, de igyse ment.
Van valami okosság erre? Gyakorlatilag én csak monitorként használom. (77S90C)
-
Swami
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Magyar oldalon 50/60 Hz-et írnak, a Pana oldalon lévő technical sheetben pedig alapértelmezett képfrissítési gyakoriságnak 100 Hz-et adnak meg. Szerintem utóbbi lehet a valós.
500 az nagyon jó ár, de kérdés az, hogy egy s90c vagy egy C3 mellet megállja-e a helyét, illetve, hogy milyen a szerviz háttér? [kép] -
Piftuka
veterán
válasz
kolosszus87
üzenetére
"Megjelent az új (butított) belépő MZ800 széria, 60hz-es panellal, gyengébb procival. "
Elnézést, de a Panasonic MZ800 egy 120 Hz-es panellel szerelt készülék.
(Az "MZ700" a 60 Hz-es, "belépő" OLED modelljük, az LG "A" sorozatának analógiájaként.)
A teszt alapján kifejezetten korrekt darab, és szerintem az EURONICS mostani Black Friday akciós áraival nagyon jó vétel is mindazok számára, akik Kína, vagy a "kistigrisek" produktumai helyett japán terméket választanának.
-
cujo69
tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Gyakorlatilag a Panának hagyományosan nem volt olcsó, belépő butított oledje 2023-ig!
De igen,2020 ban a HZ980
-
-
alaves
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Már régóta probléma, hogy ha pl. a codec settings helytelen 'Maximum Content Light Level' és 'Maximum Frame-Average Light Level' értékeket tartalmaz, akkor sötét lesz az egész kép. Tavaly volt erről szó, Vhiktor meg is nézte, képeket is készített hogy milyen. Keress rá a fórumban: Maximum Content Light Level.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
Ahhoz képest h ma 24-én van elvileg a "hivatalos" BF nap, lófasz akciózás sincs sehol idén. Egyedül az Emagnál voltak értelmes akciók múlt hét pénteken, ők akkor tartották a BF-et, akkor aki gyors volt vehetett 500-ért 65-ös LG C3-at stb. Én akkor vettem Elux szárítógépet ott 30k-val olcsóbban mint bárhol máshol. Többi cégnél semmi, csak a gagyi "black novemberezés, meg BF hetek" mennek mindenhol pár kiválasztott termékre, minimális akcióval.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nem ártana tudni vagy mérni, hogy a Samsung-ok belső lejátszója mit kezd pl. ezzel a formátummal (nyilván az LG-k helyesen kezelik): Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.05.06, BL+RPU, single track single layer mp4. Mivel próbálja megjeleníteni HDR10, HDR10+, SDR vagy zöld valami?
Megnézhetné egy Samsung tulaj 'UFO971' rilízzel. -
pkaresz
őstag
válasz
Taylor1235
üzenetére
Szia!
Szerintem, TV-ki-be kapcs. legalább 10mp szünet legyen közte. fizikailag kikapcs.
Üdv: Karesz
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
hunspikey
üzenetére
Nyílván nem optimális, akinek a DV anyagok helyes megjelenítése kell DV képes tv-t kell vennie.
HDR10 anyagoknál is van olyan amikor nem tartalmaz a video minden metaadatot (DV esetében sem köteleuő sok minden), ebben az esetben általában 1.000 nites tone mappinget használnak a tv-k (amit a gyártó ilyenkor jónak lát).
-
szkutyi
addikt
Lehet itt akármilyen fényes csúcs mla stb stb oled, baszhatjuk ha ilyen anyagok jonnek ki mint mostanság....
Oppenheimer...leszedtem minden értelmes realset, hát 180nit csúcs fényerő....
Anyag mint egy sdr....volt olyan hogy croopolt anyag rpu-jat tették rá a remux imax jelenetes anyagra....wtf????
[kép] -
hunspikey
őstag
válasz
Taylor1235
üzenetére
Én elsőre megnézném, hogy a wifis kliensek a routeren szabadon beszélgethetnek e a LAN-on lévő kábeles eszközökkel, vagy szeparáltak lettek?
Ezt ha nincs megfelelő ismereted akkor érdemes kiváltani azzal, hogy tiltod a TV-n a wifit és kábellel összekötöd a routerrel.
Próbáld ki - hátha csak ennyi.
-
Celtis
veterán
Úgy tűnik hiába vártam a nagy 77-es OLED leárazásra. Egyedül az Euronicsnál láttam egy soványka akciót. 899 a 77C3.
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Na, számomra pont ez az ami nem fér bele abba a fogalomba, hogy azt nézzük ami az anyagban van - mert ha delta kettes színhibával dobozból kikerülő kijelzőket (mint a G3 a teszted alapján) azon gondolkozunk, hogy kalibráltassuk, akkor az hogy fér bele, hogy van egy pl sötét jelenet, ami egy nem dovi képes TV-n azzal a PQ körbével megy amit a TV kitalál magának. A DOVI lényege pont az, hogy kényszeríti a TV-t a helyes fényességi beállításokra a panel tudásához mérten. Itt én sokkal nagyobb eltérést érzek az anyaghoz képest. Csúcsfénynél ugyan ez - vagy sokkal sötétebben jelenik meg, vagy kiégés/részletvesztés lesz, mivel a TV-nek nincs lehetősége az anyag helyes ábrázolására.
Rosszul gondolom?
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sajnos az LZ1000 egy eléggé mellőzött tv (még a Panán belül is), egy értelmes tesztet nem találni róla az egész neten. Így nincsenek róla pontos infók. AVforums-on kutakodva futottam bele egy tagba aki megvette a tv-t, volt neki neki mérőműszere és az ő állítása szerint filmmaker képmódban mért rajta 830-850nit körül 10%-os ablakban ha jól emlékszem. Kb. 100nittel tud többet mint az LZ980. Lehet,hogy ehhez még nem lenne szükséges hűtés, de ettől még a Pana belerakhatta bizrtonsági vagy minőségi okokból, éppenséggel a csillagászati árazásukba belefér és ők voltak az elsők amúgy is az Oled gyártók között akik hűteni kezdték a panelt és kiokoskodták hogy hozzák ki a legtöbbet az alap WRGB panelból. Az LG még lófaszba nem járt még a G szériával amikor a Pana 1000nitet tudott HZ2000-rel 2020-ban.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
kolosszus87
üzenetére
Még sehol nem láttam, olvastam, van a sima hűtőborda meg van a spéci hűtőborda. Eddig kizárólag az 1500/2000 széria kapott hűtést. Emiatt tud nagyobb fényerőt folyamatosan, hosszabb ideig is, nem csak 5-10mp-ig, mint a többi gyártónál.
A 800nithez meg nem kell hűtés, az én 4 éves Panám is tud 750-800nitet, mindenféle spéci borda nélkül.
-
Taylor1235
csendes tag
Sziasztok. Tudtok abban segiteni, hogy:
LG C3, Nas-on a film, Nas-on media server telepitve. Wifi-n a tv szépen látta is, lejátszoban a minta képek mellett megjelentek a mappák. Tökéletesen vitte a filmet. Másnap kapcsolom be, mappák sehol. Semmi nem változott, egy hálozaton van, a media server köszöni szépen név szerint ismeri a tvt, látja h ott ül. A tvböl azota se sikerül elöcsalogatnom a nason lévö filmeket. Semmit nem tud rola. Nincs valami másik media lejátszo vagy filekezelö aminek be tudnám neki mutatni a hálozatot? Ha csak ugy alapbol nem ment volna nyilván vmit nem jol csinálok. De zokszo nélkül szaladt rola a film egyik nap másik nap meg igy nézzük egymást, h na, mi legyen. -
ripo05
tag
Oled tv-t lehet képernyővel felfelé fektetve szállítani? Ezen a samsungos oldalon (igaz led tv) azt írják lehet. [link]
Ha jól emlékszem plazmánál volt olyan kikötés, hogy csak állítva. -
Partz
senior tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Az LZ1000-ben nincs "hűtőborda", ami gyakorlatilag egy alu-hátlap. Viszont képfeldolgozásban erősebb az LZ980-nál, ezért erősebb csúcsfényben.
-
Celtis
veterán
Vhiktor támogatásával (
) leteszteltem az LG 55A1 (60Hz-es!) 25p és 50p kadenciahelyességét a belső lejátszóval. Talán van akit meglep, de tökéletesen kadenciahelyes mindkettő. Sorrendben 25p és 50p teszt alább.
Csináltam egy szuperlassított felvételt is. Ha van érdeklődés felteszem valahova.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Külföldi oldalakon említik itt-ott, de itt egy olasz bemutató a tavalyi oled modellekről, ami feliratot kapcsolva érthető: [link] Minden 22-es Pana oledbe is már az LG EX panelja került, az LZ1000 már kapott hűtőbordát is, az LZ1500+2000-ben a hűtöborda mellett még extra dolgok is kerültek amik a hűtést szolgálták és nagyobb fényerőt sajtoltak ki a panelből. A hűtőborda miatt Master paneles már az LZ1000 is.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
kolosszus87
üzenetére
"Ez felett van egy kis extra hűtést tartalmazó LZ1000"
Ezt pl. hol írják?
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ne keverd az LZ980-at az új MZ800-al! Tegyük tisztába akkor a Pana oledeket: A tavalyi az LZ széria...hagyományosan 4 modellel: LZ980, LZ1000, LZ1500, LZ2000 Gyakorlatilag a Panánank hagyományosan nem volt olcsó, belépő butított oledje 2023-ig! Az LZ980 egy LGC2-vel pariban levő 120hz-es középkategóriás oled tv! Kiváló modell már ez is, ilyen van nekem is. Ez felett van egy kis extra hűtést tartalmazó LZ1000 (ezt már Master panelnak nevezték el), ami össz vissz annyiban tér el a 980-tól, hogy nagyobb fényerőt tud, ez kb fényerő tekintetében mondjuk az idei C3 szintje kb. Az LZ1500 már komolyabb hűtéssel rendelkező Master pro paneles, közel 1000nites csúcsfényerővel, az LZ2000 meg ugyanez, csak egy egészjó beépített hangrendszert is tartalmaz. Amint az látszik Panánál kicsit zsúfolt volt idáig a modellválaszték, apró lépcsőkkel a tv-k képteljesítményét illetően. Ez idén megváltozott, a 2023-as MZ széria már sokkal inkább körülhatárolható, valódi ugrást jelentő lépcsőzetes modellkinálattal rendelkezik. Megjelent az új (butított) belépő MZ800 széria, 60hz-es panellal, gyengébb procival. Az MZ980 ami maradt ugyanaz a középkategóriás tv mint tavaly is, ugyanazt is hozza kb mindenben. Az 1000-es szériát megszüntették (helyesen mert sok értelme sztem nem volt). Az MZ1500 gyakorlatilag az lett ami a tavalyi csúcs LZ2000 (1000 nites csúcsra képes oled hűtéssel, beépített hangrendszerrel) és a csúcsopn levő MZ2000 lett az új MLA panelos prémium oled modell.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
magickonfig
üzenetére
Játéka válogatja. Például amikor bekapcsolt HDR mellett szürke lesz a feketéből, az igen ocsmány dolog. De van aminél jól van megcsinálva.
Ettől függetlenül kalibrálni jó és kell is, csak ugye nem mindenen tudsz segíteni.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
magickonfig
üzenetére
Pcn még mindig nem igazi a hdr játék.
Nézd meg q tv beállításait is, minden dinamikus vacak legyen kikapcsolva. Állítsd hgig-re. -
magickonfig
tag
Köszi!
Ugyan ez a tapasztalatom ha Pc-n játszanék az Oleden Tv-n. Zavar a HDR, pedig állítgattam a játék menüjében a fényerőt és az intenzítást. Lehet ez megszokás kérdése vagy állítanok kéne még valamit. Iszonyat látványos hogy fényesebb minden és színesebb, de a szemnek szinte már kellemetlen tud lenne. Kimondottan a saját tapasztalatom alapján persze. -
ρσгτσ
addikt
válasz
magickonfig
üzenetére
Nálam 2 TV van a nappaliban. Az egyik leginkább gaming TV, másik pedig nagyjából minden másra való. Többek között arra is, hogy a gyerek mesét nézzen, de néha megy rajta cloud gaming is...stb...stb.
Előbbi feladatot a C1 látja el, utóbbira pedig egy Samsung Mini LED -et vettem. A Samsung megmakkant garancián belül, így kaptam egy csereutalványt. Néztem pár opciót, teszteket, egyebeket, és végül maradtam a Samsung -nál. Vagyis a fent említett modellnél. Jobban tetszett a Samsung, meg már eleve van egy LG a szobában.
Nagyjából ennyi a történet.
Egyébként LG -n én sem használom a DV -t, illetve az ilyen játékhoz kapcsolódó auto-HDR opciókat sem konzolon. Szóval a DV sem hiányzik, és HDR is csak akkor megy, ha normálisan meg van csinálva. Mert sajnos ez sem mindig jön össze a játékoknál.Series X és PS5 fut nálam, tehát PC -t nem használok. Illetve volt két évig Switch OLED, de annak meg nagyjából mindegy mire van kötve.

-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez egyébként a valóságban hogy zajlik? Tehát az a része, hogy a DoVi-t nem ismerő TV honnan tudja, hogy milyen egész filmre érvényes fényességi adattal kell végig tolnia a műsort? Vagy ez az anyagban mint metaadat szintén meg van adva, a TV csak előveszi és alkalmazza?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
magickonfig
üzenetére
Hdrkent fogja lejátszani, de az esetek nagy részében bukod a dinamikus metaadatot ami azért nem mindegy. Lesz pár anyag mit hdr10+-ban fog vinni, ez a jobbik eset.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tudsz dobni egy linket, amin jól kalibrálnak game mode -ra? S90C -re. Ami szerinted tényleg jó beállítás. HDTVTest -nél nem láttam videót. Jó lenne, ha figyelembe venné a konzolok képességeit is.
Illetve valószínű hülye kérdés...nála is lehet külön kalibrálni az SDR és HDR tartalmakat, mint LG -nél?
Nálam most LG OLED -et vált, leginkább gaming -re. LG is marad, csak innentől másra lesz használva. A Samsung még nincs nálam, majd kedden érkezik.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
magickonfig
üzenetére
Szerintem csak game modeban működik a 144 hz, ha működik. Sokszor egyedi felbontást kell hozzá készíteni Windowsban.
Elsősorban világosban vagy sötétben használnád?
Ha fontos számodra a dv akkor lg. -
magickonfig
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Gondolom van is egy "ismerősöd" akit tudnál ajánlani erre a célra ( csak vicc
).
Köszi a tájékoztatást a 2 tv vel kapcsolatban. Nekem kb .70%film 10% youtube 20% játék.
Samsungnál ha nem game üzemmódban játszom akkor is enged 144hz-en játszani és nem lesz erős ghosting ? Erős utánnahúzós ghostingtól kivagyok...LG-nél én is úgy olvastam mintha a respons time-ja pár ms-dal jobb, de ha nem észrevehető a különbség a 2 tv között, megfelel a Samsung is.
ui. egyébként a game üzemódot sose szerettem a Tv-ken.Ennél a Philips is iszonyat nagy a kontraszt , túlszaturáltság és kiveri a szememet , ha HDR üzemmódban van a játék. A tesóm 4 éves LG B tévéjén is zavaró a game mód.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Köszi.azota mások is jelezték hogy látják, különböző eszközökön.
Itt elég jól megfigyelhető.: 1:13:53 tol 3mpig háttérben szekrenyek -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
magickonfig
üzenetére
Mindkettő tv nagyon jó. Samsungnak homogénebb a képe és a színek fényereje is nagyobb, de nincs dolby Vision támogatás és nem is lesz. Az, hogy melyik a fontosabb Neked kell eldönteni.
Mindkettő tv-vel jól jársz. Ha játszól is rajta akkor LG.Természetesen helyre tehető a Samsung is kalibrálás után. Ez a samsungons túlszaturált kép, már egy ideje csak városi legenda (ha megelelő képmódban van használva). Viszont a game módja az valóban borzasztóan túltolt gyárilag.
-
szkutyi
addikt
-
Dareiosss
senior tag
válasz
magickonfig
üzenetére
Moviemaker mode alapból egész jól be van rajta állítva. Nekem nagyon bejön a 77S90c rossz szavam nincs rá.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
magickonfig
üzenetére
Ha jól be van állítva a tv akkor mindkét tvn tökéletesen látszódik aminek látszódnia kell. C3-nál alapból black crush van, S90C-nél nem. Kalibrálás után midnkét tvből a maximumot lehet kihozni.
Azt azért hozzáteszem, hogy a hdr és dv filmek sötét szobához készülnek. Nem csak a nagy fényerőről szól a hdr/dv hanem a megfelelő sötétek megjelenítéséről is. Szóval aminek sötétnek kell lennie az az is lesz. Filmeknél van amikor az a cél hogy allig kivehető legyen ami történik. Ez nem baj, az a baj amikor balck crush van, tehát vesznek a fekete közeli részletek.
-
szkutyi
addikt
Na oledesek!
Kérnék valamit..
Van a viragboltban egy oppenheimer cimű realse, 84gb mérettel
Nos a kérdésem hogy nálatok is (fuggetlenül milyen tv) villodzik??nem mint a stroboszkóp, de a háttér az ég a stb enyhén villodzik...egyébként le estem a székről olyan a látvány....
Nekem telefonom és LG c3 látszik a tünet!
Köszi
Up: 51 gigás No1 realse is villog -
bbuffy
senior tag
válasz
magickonfig
üzenetére
Mindenképp

Addig jobb kép picit:
-
Laraxior
titán
Nem nagyon adja vissza a fotó, de besza-behu érzés...
Top Gun: Maverick, 4k, h265, hdr.
-
Csandi
addikt
válasz
magickonfig
üzenetére
C2-vel nekem semmi olyan problémám nem volt a sötét jelenetekkel mint amit leírtál.
KODI pedig ahogy mondták nincs egyikre sem, de ha az mindenképp kell akkor szerintem (nem biztos) Sony-ra van, csak az meg nyilván zsebbenyúlósabb. -
torma1981
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Hidd el ezt mondták a ügyfélszolgálaton. Telefonon is. Utána beszélt a felettesével és mondták, hogy nem kell fizetni. Nem tudom miért, de arra hivatkoztak előtte, hogy már nem garanciális a tv, csak a panel. Én meg mondtam, nem értem mit mond, mert a panel a hibás, miért kellene fizetni. A kaposvári LG szervizes is ezt mondta. Utána hívtam fel az LG-t, hogy mi van?? Fizetni mire?? Vicc. Erre tartásba kapcsoltak és utána a hölgy mondta, hogy mégsem kell fizetni felettese mondta. Hívták a szervizt, és utána hívott a kaposvári srác, hogy nem kell fizetni így döntöttek. De én a honlapom nem is találok semmi olyat, hogy fizetni kell a garancia időn túl lévő tv-re, de amit cserélni kell főelem pl panel arra van még garancia.
2020 decemberi vásárlás a tv. 2x cseréltek benne panelt ez lenne a 3.dik. Tavaly cseréltek decemberbe benne utoljára panelt. Mindent láttak a rendszerben, még is erre hivatkoztak, hogy ki kell fizetni a kiszállást, munkadíjat.
-
Yodamest
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Sosem tud elég nagy lenni, amit a lehetőségeid engednek, annak megfelelően a legnagyobbat kell venni. Én is vennék 77-est, de a szoba adottságai miatt nem lehet, mert nem tudnánk kinyitni az ajtót akkor. Cserébe az 55-öst kb 1 méterről nézem a PC előtt, nah ott megvan az immerzió.
-
-
torma1981
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Nem tudom, hogy jogszerű, de ez van most náluk. Lejárt a hivatalos 2 év garancia a tv-re, de panelt tavaly cseréltek benne. Tehát még jövő év végéig garis a panel, Most megint sajnos nem oké, erre írták, hogy ki kell fizetni a munkadíjat, kiszállást. Vagyis a szervizes srác mondta. Amikor felhívtam a LG ügyfélszolgálatát ott is ezt mondták, de utána mondta a csaj mégsem kell fizetni érte. Most akkor vagy csak nekem döntöttek így vagy nem értem. Valóban furcsa az egész. Ha valami garanciális, hiába csak egy fő alkatrész akkor miért kell fizetni?? Ügyfélszolgálat váltig állítja, hogy most ez van náluk. Csereutalványt sem adnak, mert már a TV nem garanciális csak a panel az. Nem is értem.
És nézzétek meg:
Ugye G3/G2 3év+2év panel garanciát kapott.
ÉS mit írnak kisbetűvel??*5 év kijelző panel garancia (3+2 év): A kötelező jótállási időn felül további 2 év korlátozott jótállást vállalunk a készülék kijelző paneljére. Az esetlegesen felmerülő további alkatrészeket valamint a munka- és kiszállási díjat ki kell fizetni. Most itt ti mire gondoltok? Mert nem egyértelmű. Az felmerülő alkatrészek okés 3 év után, de a munka-és kiszállás díja mire vonatkozik? Az felmerülő alkatrészek javítására vagy a panelcserére?? Marhára nem egyértelmű.
**A kijelző panelra vonatkozó 5 év (3+2 év) garancia a 88Z2, a 77Z2, a 83G2, a 77G2, a 65G2 és az 55G2 típusokra vonatkozik.
-
magickonfig
tag
Kodi élet mentő volt , ha akartam nézni az elmúlt 2 évben 4k HDR, HDR10, Dv filmeket a Philips oled tv-n.
Ha a Samsung vagy az Lg nek vinni fogja ezeket a filmeket nem lesz szükségem rá. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
kb 2,5-3m-re OP lenne egy 77-es tv?
-
válasz
magickonfig
üzenetére
Philipsre tudsz csak Kodi-t.A kép kalibrálás után vagy megfelelő beálítással lesz jo DoVi alatt,márkától függetlenül.
Philipsen nekem a kalibrálás óta tökéletes a Dovi,elötte nem tudtam belőni maradéktalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem sem kell DV.
Még az Avatar is HDR10-ben jelent meg, gondolom nem véletlen.