Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Hidd el ezt mondták a ügyfélszolgálaton. Telefonon is. Utána beszélt a felettesével és mondták, hogy nem kell fizetni. Nem tudom miért, de arra hivatkoztak előtte, hogy már nem garanciális a tv, csak a panel. Én meg mondtam, nem értem mit mond, mert a panel a hibás, miért kellene fizetni. A kaposvári LG szervizes is ezt mondta. Utána hívtam fel az LG-t, hogy mi van?? Fizetni mire?? Vicc. Erre tartásba kapcsoltak és utána a hölgy mondta, hogy mégsem kell fizetni felettese mondta. Hívták a szervizt, és utána hívott a kaposvári srác, hogy nem kell fizetni így döntöttek. De én a honlapom nem is találok semmi olyat, hogy fizetni kell a garancia időn túl lévő tv-re, de amit cserélni kell főelem pl panel arra van még garancia.
2020 decemberi vásárlás a tv. 2x cseréltek benne panelt ez lenne a 3.dik. Tavaly cseréltek decemberbe benne utoljára panelt. Mindent láttak a rendszerben, még is erre hivatkoztak, hogy ki kell fizetni a kiszállást, munkadíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor