Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ez így nem rossz én is így vettem az S95C-t amit vissza is kellett küldenem. Ha valaki itt veszi a TV-t és esetleg el kell állni a vásárlástól azzal számoljon, hogy másfél hónap mire lezajlik az egész folyamat. Sok telefonálás, üzletbe bemenni meg ilyenek mert a TV-t nem viheted be, küldik érte a futárt amiről nem értesítenek hanem hív a futár mindjárt ott vagyok a TV-ért.
Küldtem már vissza máshova is cuccokat de ennyire rosszul és szerencsétlenül senki nem állt hozzá.
Szóval a Telekom kritikán aluli ha valaki TV-t küld vissza.
-
cs.zs.
veterán
válasz
ricsko72
üzenetére
Szia,
ha esetleg Telekom előfizető vagy, érdemes szétnézni a kínálatban.
Telekom-előfizetők előnyben.példa: LG OLED55C31LA mindenhol 450.000 körül szóródik, stimmel a Telekom ekkora listaára is. Bármilyen apró szirszar előfizura is aláírhatsz, ennek függvényében kapsz valamekkora készülékkedvezményt, de ez csak a sztori egyik fele.
Én a meglévő 5000 Ft-os internetemre írtam alá további 2 évet (internet úgyis kell, jövőre is, meg azután is), erre ~33.000 kedvezmény dukált.Az így kialakult árat elosztják 22 hónapra - de csak 21-et kell kifizetni, mert az elsőt is ajándékba kapod, csak a második hónaptól kell fizetni. (Karácsony előtt szállították ki, februárban esedékes először)
Semmilyen új szolgáltatást nem vállaltam be, egyetlenegy meglévőre írtam alá,
és így 398.000-be kerül ez a TV. Vagy ki lehet fizetni egyben, listaár minusz kedvezmény, nem tudom hogy 1 havi részt akkor levonnak-e.Jó sok TV-jük van, lehet hogy valamelyik pont passzol majd neked is.
Előtörleszteni pedig bármikor, kb bármekkora összeggel lehet.
-
Haart
addikt
Hogy tudom előhozni a beépített lejátszót DLNA-ra C2-n?
VAn egy CX-em ott a menüben alapból van Photo&video és ott látszik a NAS.
Viszont C2-n nincs ilyen menü ikonom.
-
Tar_
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy van beárazós topik, de sajnos rossz tapasztalatom van vele, szóval inkább itt kérnék tanácsot. Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy beégett kijelzős LG OLED55B7V-t? A beégés a piros színben látszik, főleg a Youtube és a Netflix logó van beleégve. Doboza és a tartozékai megvannak.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. 1,5 éve cseréltem le az Oled B8 tv-m egy Samu QN90B-re, gondoltam megnézek Oled után egy top LED TV-t. Viszont hiányzik az Oled képdinamikája és most szeretnék visszaváltani. Vhiktor írta is anno, hogy ez hiányozni fog
Több kiszemeltem is van és eddig csak 55-ös készülékeim voltak, vonz a 65-ös méret is
LG G3, Samu S90C vagy 95C. 90%-ban PS5, XSX-re lenne használva, néha filmezés. -
válasz
ricsko72
üzenetére
Plazma után ne is gondolkodj (szerintem)másban,mint oledben,bármennyi is az összeg.
Használtan van 300 körül B széria LG,CX ilyesmi,még garis is.Sőt 65" is van fent annyiér,csak alaposan nézd meg a panelt,mielött megveszed.(beégés,foltosodás,üzemidő,kiálított volt e, stb) -
-
junkpod
nagyúr
válasz
darthdenes
üzenetére
Miért jobb (itt ez általános vélemény) kikapcsolni az automatikus külső fény érzékelőt és helyette kézzel váltogatni az esti és nappali szinprofilok között?
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem feltétlenül ez az a topic ahol ezt a kérdést fel szokták tenni, de próbálok az útvesztőből kitalálni.
A kérdésem az, hogy 300ezerig bezárólag van e értelme oledben gondolkodni 55"-os méretben. Eddig plazma volt 50-es méretben. -
szkutyi
addikt
-
Cyberbeni
addikt
Van egy webOS 4-es TV-m, ahol bekapcsoláskor a Netflix appot nyitja meg, ha kikapcsoláskor az volt megnyitva.
Most vettem egy LG 48C1-et, itt viszont általában a normál TV-t nyitja meg (ráadásul ebbe nincs is bekötve a kábel, tehát csak egy festményt mutat). Esetleg van valami eldugott beállítás, ami ezt kapcsolja?
(Netflix app = Jellyfin app, csak át lett írva az app ID és developer modeban felrakva. A normál Jellyfin appot a másik TV sem nyitotta meg bekapcsolás után.)
-
torma1981
veterán
-
ρσгτσ
addikt
55 és 77 S90C -ből az eMAG Elektro hétvége alatt le lehet csípni pár ezrest. Csak be kell tenni mellé valamit, amivel érvényesíthető a kedvezmény.

Szerk.:
S95C -nél is egy-két méretre. -
Kókuszdió
nagyúr
-
viera
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
+1
Nekem annyira tetszik gyárilag az A95L ,hogy elgondolkodtam kell e kalibráltatni.
De nyilván fogom mert akkor még jobb lehet.
Nekem volt előtte a Samsung S95C amit vissza kellett küldenem a mozgás megjelenítés miatt. Ha nem lenne ebben annyira jó a Sony akkor maradt volna a Samsung. Szerintem egy nagyon jó TV az is, a Game mód nagyon túlszaturált volt de azon lehet segíteni. De nekem annyira megtetszett a QD-OLED panel, hogy jó ideig maradok ennél.
-
darthdenes
tag
Üdv.
Hisense A9g oled fény beállításokon belül van egy olyan , hogy " fényerősség dinamikus tartomány" ki, alacsony,közepes,magas. Ez mi célt szolgál és hova célszerű állítani? Az automatikus fényérzékelőt kikapcsoltam.
Köszönöm a választ. -
lala666
őstag
Na, de az szamítson rá nyugodt szívvel benne van a pakliban. Azért az kirívó eset már, van jó pár játékmajom ismerősöm amit te írsz azért már extrém...egyhuzamban nem megy, ott is alszik stb. mikor kikapcsolja a tévét és az rendezi amennyire tudja magát. Nem egy beégés tesztet csinál azért.
-
Vhiktor
Topikgazda
G3 youtube tesztemben benne van. De hogy fair legyek, hozzátenném, hogy amikor LG teszt tvt kapok, azok érdekes módon mindig meglepően jók gyárilag, amikor meg bolti darabbal találkozom az már nem hozza azt a szintet.
De hamarosan kalibrálok egy bolti darabot, arról majd megsoztom, az lesz inkább a valóság. -
lala666
őstag
Rengeteg a sport csatorna amit nézek, ha olyan egyszerű lenne belesütni a logókat már rég ott lennének nálam. És sok játék is volt rajta.
Amúgy meg minden előfordulhat bármelyik használati eszközzel. Superb pl. most kellett 57e. kilométernél vízpumpát cserélnem mert az elektronika elhalt benne széria bibi, szóval mindig mindenben ott a hibalehetőség... -
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Persze hogy nem. Én feljebb nagyon extrém használatra gondoltam, ahol jelentősen nő a beégés kockázata.
-
undercover
őstag
Gondolom az nem probléma ha én néznék rajta TV adást, sorozatokat, youtube. Ezeknél nem fix a képernyő. Playstation esetében is 1 évben játszom mondjuk vagy 5 különböző játékkal. Itt meg játékoként belemegy vagy 50 óra. Mondjuk F1-es játékba lehet eltöltök 300 órát is, de gondolom még az sem annyira rendelenessen sok meg nem 1 hét alatt kerül bele.
-
zozika84
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Erre a forza bukóra csak nézd meg mennyi COD fogy minden évben csak PS-en... na ez a kövi résztől már az MS bevétele lesz. Sosem az exkluzív eladásokból éltek a konzolgyártók. Az sokszor picsafüst a multiplatform címek ugyanazon az egy konzolon való eladásaihoz képest....
Ha nem követelné meg a piac, akkor már rég leállt volna a Sony is a tripla "A" játékok ilyen minőségben történő gyártásával.Na de tényleg sok az off, bocsi topikgazdák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
OLED mellé (meg amúgy is) szerintem érdemes a kereskedőtől kiegészítő biztosítást vásárolni. Persze függ attól is, hogy az adott kereskedőnél/biztosítónál milyen feltételekkel kötöd, de szerintem ártani nem árt.
Ha meg van otthon kisgyerek is, akkor meg talán kifejezetten ajánlott is lehet.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nem szeretnék ennyire belemenni, mert ez nagyon OFF ebben a topikban. Ott vannak az FTC peranyagok. Tökéletesen látszik, hogy mennyire éri meg és mennyire veszélyes ez a Sony -ra nézve.
A Microsoft -nak egyébként bőven van annyi lé a zsebében, hogy fejlesztésből/fejlődésből és felvásárlásból származó negatívokat elnyelje. Semmi mást nem csinál, csak baromi nagy tőkével felgyorsít egy működőképes piaci folyamatot. Ezért jár alacsonyabb nyereséggel.
Az ABK felvásárlással még nincs vége, és jelenleg piacot vásárol a Microsoft. Sajnos...mert ez sem túl egészséges dolog a piaci szereplőkre nézve.
-
Quadgame94
őstag
Bevételt. Profitot is? Egy Forza Mototsport kifejlrsztése is legalább 150m USD de marketingel egxütt 250m is van. Bedobva gamepassba - kitudja hány előfizető közé (mert az MS titkolja évek óta khm) nem lehet profitábilis az biztos. A konzolgyártók szoftver eladásokból élnek. Ha kevés a konzol kevés a szoftver eladás is. Ez egyszerű logika. GoW Ragnarők 10m+ eladás felett jár. Csak az az egy játék hozott vagy 600-700m USD bevételt. MS álmodozik erről csak Xbox fronton Tehát összefoglalva: kevés konzol -> kevés szoftver eladás -> alacsony értékű exkluzívok -> nagyon alacsony hype
Mivel day one jönnek az exkluzívjaik ezért az emberek nem látják az értéket bennük. Az MS saját maga devalválja (értékeli le) a játékait.
CoD és más gamekkel majd több Gamepass előfizető lesz, de mire bissze jön a 70mrd USD befektetés + az a pár mrd amit méf a játékokba tesunek hopp vége is a generációnak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Függ attól is, hogy ki milyen felhasználói szokás mellé veszi. Mert vegyes használatnál sokkal kisebb a beégés esélye, mint amikor valakinél 90 százalékban 1 vagy 2 adó fut háttérzajként.
Vagy mondjuk a felhasználás nagy része 1 játékra korlátozódik. Sok az ilyen ember is.
Tehát én azt gondolom, hogy nem minden felhasználási módra jó az OLED. Függetlenül attól, hogy melyik márkáról van szó.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
A Microsoft Xbox üzletága az ABK felvásárlás miatt, a több platformos GPU -val, a szélesebb körű szolgáltatással termel annyi bevételt jóval kevesebb konzol eladásával és kevesebb exkluzívval is, mint a Sony. Ez tökéletesen kiderült az FTC per anyagaiból is.
Sokan még mindig azon pörögnek, hogy mennyi konzol megy el és mennyi az exkluzív, csak a bevétel jelentősebb része nem ebből származik. Ezért nyit a Sony is a PC felé (meg majd a mobil irányba is), ezért próbál a Gaas irányba fejlődni. Illetve ezért igyekezett volna megtartani a CoD exkluzív marketing szerződését is.
Tehát most azon a piacon az egér dugja az elefántot és a Microsoft szerint még nincs vége a felvásárlásoknak. Amit a Sony részben! csak tétlenül néz és hangosan ellenez. Mert amúgy pénze arra soha nem lesz, amit a Microsoft csinál.
Jelenleg egy nagyon furcsa helyzet állt elő a piacon, és piacvezetőként sem mondható egyértelmű győztesnek a Sony.
Egyébként nem kifejezetten szeretném, ha 20-30 éven belül a Sony ezt az üzletágát is elveszítené, mert a cégcsoportra, a konzolos piacra és a játékiparra nézve is óriási veszteség lenne az eltűnése.
-
alaves
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Igen, de egyértelműen látszik, hogy a C2 a jó (elvileg meleg 50-en van, mert a filmmaker alapon az). Az S90C-n nem is kék az ég, és a szürke beton is pirosas, ezt bizony be kellene jól állítani. Attól még hogy az S90C színfényereje átlagosan ~2-3x nagyobb a C2-nél nem így kell kinéznie ha jól beállították.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
De levontad a következtetést, leírtad, hogy a Sonyk gyárilag nem jók.
Így általánosan.
A TV -k minőséget lehet rangsorolni. Bár mondjuk azért legalább az Android TV sw előnyét is megemlithetted volna. Meg a teljes dd és dts passthrough és dekodolas képességét is.
Az pedig hogy túlárazott egy szubjektív szempont. Kinek mire, mennyi pénze van/akár rá költeni. Ez nem érv.
Másrészt úgy látom itt nem a "sonysok" kardoskodnak más TV -k ellen hanem az LG vásárlók próbálják minden második hsz -ben leszarozni a sony tv-ket, legfőbb ervukkel , az árral alátámasztva.
Egyébként meg továbbra is azt gondolom, hogy OLED esetén képminőség terén hangya bokanyi elteresekrol vitatkoztunk. Egyrészt annyira magasan jó minőségű az OLED technológia, másrészt a legtöbb TV ben ugyanaz a gyártó panelje van, csupán marketing hab meg user pletykák hypeolnak fel egyes készülékeket. -
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki LG C2 vagy C3 Oled Tv-t használ PC-hez? -
Dareiosss
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Hagyjad, ő megint okosabb, teljesen széttrollkodja a topikot... Valaki igazán tehetne ellene..
-
Quadgame94
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
De miben emészti fel? Erre nem valaszolsz. Amit meg írsz megint igaz a ps plus-ra is: Ott is kapsz kedvezményt és ott is van rengeteg régebbi és nem olyan régebbi AA vagy AAA cím.
Egyetlen egy dolog nem.igaz rá: Az exkluzivok nem day one kerülnek be. De azok érnek is valamit. GoW Ragnarök 10+ milliód eladás. Nincs egy MS cím sem az elmúlt 8 évbő ami ezt megtudná közelíteni. Ezért bedobják gamepassba mert havi 3-4 ezret hajlabdóak fizetni az emberek de 20+ ezret? Dehogy. Még a szerényen teljesítő (de annál jobb) Returnalt sem érnék el ha megkéne venni teljes áron. Forza az egyrtken húzó címűkcevek óta. Na ez mundent elmind.
A konzolt a játékok adják el. 3 év telt el és 1 db max okés játék jőtt tőlük. Nem csak gamepassból áll a piac meg ps plusból, hanem abból hogy eladnak egy játékból X mennyiséget és annak a 70%-át PS-n kel el. Na ez a durva.
-
Sasi001
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Amelyiknek számodra szebb a képe azt válaszd.
-
lala666
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Sokat vagyok itthon egy ideje, az meg menjen ha már van

-
Quadgame94
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Megy napi 14 órát. Vannak olyan családok/embetek ahol ez teljesen normális. Akár éjjel is megy és úgy alszanak.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
Egy csomó játékhoz csak kedvezményeket add ,kevés a nagy cím.
Gamepass ra a Microsoft pedig sok játékot felrak ,egyre gyakoribb ,hogy friss címeket is.
Ebből a szempontból sokkal lehúzosabbd a Sony -
Quadgame94
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Miben emészti fel? A Series még a One-nal is rosszabbul fogy azonos időszakot nézve. Pedig a One nagyon gyatra volt.
As of Nov 2023
Total Lead: 1,295,002 - XOne
Xbox Series X|S Total Sales: 25,373,618
Xbox One Total Sales: 26,668,620
VGChartsPS Plus extrában 400+ játék van. Mi az hogy nem ad semmit? Premiumban pedig 700
-
Sasi001
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Felejtős ez a beégés. Szintén S95b.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Samsung hamarabb beégne, sokkal hidegebb a panelja működés közben.
-
Kókuszdió
nagyúr
Pedig szép lassan felemészti a Microsoft őket ,Gamepass on rengeteg játék jár már most havi 5k ért míg a Sony szinte semmit nem add ennyiért.
Am nem is ez volt a mérvadó a két konzol között ,inkább a kontroller megszokása ,vlki ezt szereti ,vlki meg azt…
Én mondjuk a Xbox kontrollert mindig jobban szerettem ,nem vagyok PS fan ez miatt. -
lala666
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Nekem annyi üzemóra van az S95B ben 1,5 év alatt mint másnak 4.év alatt, semmi beégés meg egyéb probléma sincs 7410 óra.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Az a marha nagy szerencséje, hogy a Microsoft szerencsétlenkedik. Mert ha okosabban csinálná már rég bedózerolta volna a Sony egyik legfontosabb üzleti egységét.
Majd meglátjuk mit hoz a jövő, mert olyan piacon, ahol egy cég szemrebbenés nélkül betol közel 70 milliárdot egy felvásárlásba, ott azért később lehetnek problémák.
-
undercover
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Én rengeteg tesztett megnéztem. Ha a szívemre teszem a kezem az S90C képe jelenleg szebb mint a C3.
Viszont parázom, hogy az LG C3 sokkal tovább bírja beégés nélkül mint a Samsung. Ebben nem hiszem, hogy van sok embernek tapasztalata

Tehát hosszútávon jobb lehet az LG. Mert én nem akarok 3 év múlva újat venni.
-
válasz
kingpython
üzenetére
[link] Nekem ez bevált!
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
4K 120-144Hz-es Oled tv-hez milyen HDMI 2.1-es kábelt ajánlanátok, ami jó minőség, de nem túl drága csak mert rengeteg félét látok a számtech webshopokban? -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
A75K amiről írt.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
EZ tényleg led tv?

123xyz
Próbálok erőt venni magamon ,ignorálni a sok támadást és kordába tartani leginkább magam.
Minden Tiszteletem ,
-
lzolka
csendes tag
Szerintem a felhasználók között sokkal nagyobb szórás lehet mint a tv-k között. Ami kép az egyiknek nézhetetlen, az a másiknak tök jó lehet, nem is érti mi ezzel a képpel a probléma.
A vásárlók 90%-a szerintem ilyen, kiveszi a dobozból és nézi. A maradék az aki igényesebb és veszi a fáradtságot hogy legalább ízlése szerint beállítsa a képet. És csak 1% aki még ennél is komolyabban ráfekszik a beállításokra és megpróbálja kihozni belőle a legtöbbet.
Na ők vannak itt akik próbálják meggyőzni egymást hogy az általuk preferált gyártó, típus, beállítás, stb. a tuti.De hát az hogy kinek milyen kép az ideális az annyira szubjektív hogy nehezen összehasonlítható. Van akinek a kissé túlszínezett kép tetszik jobban, amire a másik köpköd, van akinek az élesebb kép tetszik amire persze jön az ellenvélemény hogy nem felel meg a gyári előírásoknak.
Szerintem mindenki olyan képet állítson be magának ami neki tetszik, nem kell ráerőltetni a véleményét másra.Nekem van itthon több LG OLED és van Samsung QLED is, nem vagyok elfogult egyik márkával sem.
A korábban említett Sony 77A95L és a Samsung 77S95C out-of-box tapasztalatairól is tudnék írni bővebben de nem akarok senkit befolyásolni. -
123xyz
aktív tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Köszi a korrekt választ

"Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás" - Remélem a továbbiakban mindenki hanyagolni fogja a kötekedő, beszólogató stílust, hogy barátságosabb hely legyen ez a topic. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
zozika84
üzenetére
Mondjuk szerintem pont az egyetlen sony termék a ps az ami hozza azt amit kell és jó árszint mellett. A nextgen belsős jatékfelhozatala viszont siralmas, amik vannak azok jók egytől egyig, de nagyon kevés címet adtak ki. Hol van egy tlou vagy egy uncharted szintű jatek? Sehol, és ezekből mara már lennie kellene vagy 10 dbnak.
-
Kókuszdió
nagyúr
Eljöttek a MM ba ,hogy keressek vlmi Pana oled et de esélytelen ,itteni vélemény ,hogy kivonulnak az országból és ők nem is árusítanak már Panasonic tv t.
Sony is szintén zenész ,pár db van kiállítva és ha elfogy befejezik a forgalmazását mert az emberek nem veszik ,ezzel az okkal fogadott a eladó.Kiállítva viszont van egy db XR-55A75KAEP típus ami eléggé meggyőző számomra ,igaz 2021 es model de elég brutális a megjelenítése ,és ez 100Hz.
490k az ára ,jobb vételnek bizonyul az A80L nél.
Itt rágom a körmöm a bolt előtt ,utolsó db.Vhiktor
Dobsz majd nekem egy pontos kép beállitást és akkor megcsinálom az Samsung oled en ,anno mikor javasoltad a mozi opciót az annyira nem jött be nekünk.
Kiváncsi vagyok hogyan állítottad be és akkor legalább kiderül ,hogy tetszik e nekem a valós megjelenítés e vagy sem. -
Alien4
tag
Sziasztok! Kicsi help pls!
Oled65c31la. Ma jott. PC kimenetet HDMIn nem sikerul fentebb allitani. Nem vagyok egy lama, de a teljes lakas atalakitasa utan...kabelezes es egyeb...az istennek nem jovok ra. PC egy 3060rtx, kabel se egy noname gagyi...
Segitsetek kerlek
-
powerup2
addikt
-
dropi
senior tag
Hátha segít valakinek. Volt egy LG C2-m, amit lecseréltem egy S90C-re. Mielőtt eladtam volna a C2-t. Előtte csináltam pár képet egymás mellett a két tévével. Tudom, csak a teló, ennyire nem tűnt hidegebbnek a C2, de azért észrevehető. Mindkettő gyári Film/Mozi módra volt állítva.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ricsip
üzenetére
A lényeg a deltaE érték, minél alacsonyabb annál jobb. Semmi mást nem kell nézni rajta.
1 alatt referencia szint van. Minél magasabb a deltaE érték, annál távolabb van az adott szín a szabványtól. 3 még elfogadható, felette egyre rosszabb.A Sony A95L-nél az átlagos deltaE eltérés 5.9 a maximális 9.1 volt.
A Samsung S95C-nél az átlagos deltaE eltérés 2.8, a maximális 3.4 volt.
Hatalmas különbség.Mindkettő a gyárilag legszínhelyesebb módban lett mérve, mindkettő 77 colos volt, szóval a panel ugyanaz volt. Egy helyen volt a 2 tv.
-
ricsip
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Erre rakhatnál fel egy magyarázó videót, mert szerintem az itt őshonos emberekből jó ha 2-3 érti mit jelent az a rengeteg input és output ábra és táblázat. A többiek (én pl. 1 pixelt sem) nem értenek a belinkelt 2 db ábrából egy betűt sem, sem a before sem az after-t nem

Különben ezzel keresnék a kenyeret!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Több kiszemeltem is van és eddig csak 55-ös készülékeim voltak, vonz a 65-ös méret is
LG G3, Samu S90C vagy 95C. 90%-ban PS5, XSX-re lenne használva, néha filmezés.

Remélem lesz lassan. Kupon sincs most az oldalra.