Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- ASUS blog: Zephyrus G16 notebook, az Univerzális
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- SSD kibeszélő
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, van esetleg valakinek tapasztalata LG CX -g-sync-PC-1080ti felallasban kb hogy alakul egy full HD kep felskalazasa 4k-s screen-en?
ha a kartyam mondjuk 60fps kornyekere van belove fullHD mennyire lesz "szetesve a kep" es hogy alakul erzetre az FPS? -
VincentVG
senior tag
válasz birorichard #53869 üzenetére
koszi sracok. ha jol latom adapterrel lehet hmdi2.1 et "csinalni".
https://www.youtube.com/watch?v=1mO5U11YX98
viszont o is azt mondja h gsync igy nem muxik.hat. valszeg ez is az a kategoria h ki kell probalni... aztan majd 1x valtani egy gtx 3080ra..
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, LG CX 55, 399ert
https://www.electrovision.hu/LG-OLED55CX3LA-4K-HDR-Smart-OLED
szerintetek erdemes meg varni vagy ez a vege kb?
bonus kerdes: azt jol tudom h 2021 tol ebben az ertekben 3 ev garit kell adni? -
VincentVG
senior tag
válasz FearFmRadio #54154 üzenetére
koszi szepen az infot mindenkinek, merlegelni fogom
-
VincentVG
senior tag
tudnatok ajanlani LG OLED CX (55 bar ez mind1) bevalt kep-setupot?
sotet szoba, mozi es gaming hasznalat. ( tudom szubjektiv, de szivesen kiprobalnam masnak mi valt be)egyebkent sztem elkepesztoen tulbonyolitott, h a ( valaszthato) Picture Mode ok valtakoznak, HDR, YT vide, Netflixen belul folyamatosan vissza kell ellenoriznem h eppen hol all. ez nem tudom miert jo megoldas igy.
persze az is lehet h csak en benazok. -
-
VincentVG
senior tag
hello, iden ev vegeig black friday es cyber monday mellett varhato valahol komolyabb akciozas LG OLED fronton? ( hatha valakinek van info/tapasztalat ) koszi
-
VincentVG
senior tag
Euronics C3/77 899k HUF. szerintetek ez mehet meg lejjebb iden?
-
VincentVG
senior tag
válasz Celtis #90671 üzenetére
igen en is azt varnam h C3 vagy ahol van meg C2 77 bemenne min 800 ala,
de pl a G2 es a C3 77esek most a mediamarktban egy arban vannak ( 980 kornyeke ) mikozben kb fel milla van a ket TV kozott alapbol..btw G3 ennyivel jobb mint a G2? hogy irjatok h a 990 nem egy nagy durranas arban?
most igy bevarva a penteket nem lett ezen a teren sehol sem nagy valtozas
-
VincentVG
senior tag
válasz Calogero #90713 üzenetére
koszi. valahol mintha olvastam volna h a G szeria 5 ev garit kap, mig a C "csak" 3at?
ezt jol tudom? vagy mindig adott cegnel kerdes ahonnan vasarolod?ez a C3 vs G2 kozotti 100as kulonbseg elegge foglalkoztat
( bar mivel en sem falra raknam a plusz talp macera nem tetszik )Laraxior: koszi, ugy ertettem ha latsz valahol C seriat 1600 eur kornyeken
-
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, ha garis a TV ezert a pixelhibaert lehet reklamalni?
LG 55CX - kb 2 eves, ez itt a bal felso sarok, keret legszele.
hogy miota van ott fogalmam sincs, vilagos hatternel tunt fel,
nem kulonosebben zavaro de azert bosszant elegge. -
VincentVG
senior tag
válasz torma1981 #90817 üzenetére
uhhh azt hiszem epp idoben vettem eszre. kicsit le is izzadtam mert nem talaltam a szamlat, de rajottem h online kuldtek anno. megvan. 2021.01.07. vasarlas.
gondolom elso kor ilyenkor mediam. es nem az LG.btw ez a fajta pixelhalal mennyire jellemzo? nagyobbra valtason gondolkozok epp es LG maradna, de ez most annyira nem tetszik. nagyon kimeltem, keveset hasznalt darab..
-
VincentVG
senior tag
válasz hunspikey #90819 üzenetére
koszi. sztem maradok LG-n, de az biztos h gari idoszak alatt nagyitoval fogom nezegetni h nehogy ne vegyem eszre ha meg1x van ilyesmi. de engem is meglep h ilyen "hamar" jelentkezett..
torma1981: koszi az infot. kozben mediamarkt oldalon is talaltam kozvetlen LG markaszerviz kontaktot, de valamelyiknel tamadok. remelem cserelek egy az egyben egy G3 asra, hiszen a C1 mar nincs.
( csak viccelek mielott valaki... )
-
VincentVG
senior tag
válasz Yodamest #90903 üzenetére
ilyenkor mi a menet? kiszall egy ember akinek a hatan ott az osszes panel 48tol-83ig? ha cserelni kell ?
btw, en is pont varom a hivasukat 55CX gariztatas, 3 eves. kivancsi vagyok ezt meg cserelik-e, mediam-es elado azt mondta lehet h visszakapom az arat ha nincs panel lehetoseg. kivancsi leszek, ugyfelszolgalat eddig szuper kedves volt.
-
VincentVG
senior tag
emlitettem itt par napja a pixelhibamat LG 55CX, - kozel 3 eves., epp meg gariban.
szervizelmeny: 10/10
szuperkedves ugyintezo, extra jofej szervizes. volt is raktaron panel, fel ora alatt helyszinen cserelve. 2 nap alatt: done. azt hiszem maradok is LG-n.
es mivel jon az uj TV, ugyanitt elado karcmentes LG55CX folias, friss panel, 2 ev garival.
erdeklodni privatban[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
válasz szkutyi #90995 üzenetére
most melo van, este tudom majd tesztelni - elvileg a settingsem is maradt szval lathato lesz ha van kulonbseg, irok majd.
mondjuk sokat mar nem is akarom hasznalni mert a foliakat rajta hagyom h az uj tulaj szedhesse le , es azt hiszem (bar inkabb csak hosszu tavon ) nem tul jo. ( es nyilvan kicsit ront a kepminosegen is )
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, nalam is 120hz problem van. adott egy pc 4090el ami eddig az lg 55 c1 en kapasbol 120hz-et beadta, most a C3 al csak 60hz. otlet? ( kabel/gep ugyanaz ) - koszi
-
VincentVG
senior tag
válasz Zoli951011 #91113 üzenetére
sajnos itt sem adja be a 60 hz feletti barmit.
-
VincentVG
senior tag
forumokon raturva egy velemeny: szerintetek az letezik h ujabb hdmi kabelt kell vennem ( redditen a srac: optical HDMI 2.1 (48gb/s) -t emlit. nala ez bevalt., de nekem ez nagyon furcsa h egy C1 el tokeletesen ment most a C3 pedig nem tudja ugyanazzal a kabellel...
-
VincentVG
senior tag
válasz Laraxior #91118 üzenetére
koszi. probaltam a hdm1-et es 2ot a TV-n de ugyanaz.. lehet h megnezem majd a masik kettot de az furcsa lenne.. lehet h egy nvidia driver frissites kellene a PC-n.. meg arra gondoltam h valami bekavarhat h ugyanazon a hdmi porton megjelenik egy masik screen. jo mondjuk nagyon nem kellene, de lattunk mar 1et smast
-
VincentVG
senior tag
válasz OgreImre #91129 üzenetére
vegul a HDMI Deep Color beallitas oldotta meg, orok hala XoZ kolleganak.
egyebkent tudom h a tokeletes kepminoseg miatt vagyunk itt ebben a topicban de az mennyire bosszanto mar h a C3 bol kikerul a jack out, de bluetooth-on keresztul meg mindig nem sikerult megoldani h egy apple airpods al ne akadozzon a hang - 3 eve problema. mikozben kb mar a hutoszekrenyemmel is hibatlanul tud mukodni.
LG LG.. vannak azert problemaim a termeketekkel
-
VincentVG
senior tag
válasz Quadgame94 #91142 üzenetére
koszi, igen van keses is - ezert is alltam at egy hosszabitos vezetekes megoldasra,
ami kenyelmetlenebb de nem akartam szerencsetlenkedni. de most ugyebar ez sem jo mert nincs "sima" kimenet a C3.. csak optical..nalam is van egy "gagyi" parezer forintos bluetooth azzal nem akad, csak egyszeruen nem ertem miert nem tudjak/akarjak javitani. sztem kb pont az a vasarloreteg aki 70-80%ban apple termekeket hasznal, es letezo problema, redditen is evek ota tema.
ok tudjak..
-
VincentVG
senior tag
par helyen olvastam "bejaratasi ido"-rol OLED-del kapcsolatban. ez egy letezo dolog? lehet olyasmi h az elso X oraban van itt ott "felhosodes". pl fekete reszeken? es ez kesobb eltunik? koszi
-
VincentVG
senior tag
tudnatok nekem ar/teljesitmenyben jo kulso SSD-t ajanlani -
amirol tudok nagyobb meretu 4K filmeket nezni? mire kell figyelni? USB 3.1?
sry nem kimondottan oled a tema. DE azzal hasznalnam majd koszi! -
VincentVG
senior tag
válasz hunspikey #91383 üzenetére
Ez egy tok erdekes kerdes es valoban full egyeni preferencia. en most pl pont azzal szenvedek h az uj tv elvileg tokeletes magassagban van, de ugy vettem eszre h sokkal jobban farasztja a szememet ( nagyobb mint a regi) , foleg ha gaming is van es a felso sarkok is fontos infokat tartalmaznak ( tobbet nezek "felfele").. ugyhogy most tervezem h kicsit atalakitok egy regi ikea butort ( egy "lakberendezesi szempontbol" eleg nevetseges magassagra ) es azzal tesztelem majd.
-
VincentVG
senior tag
válasz Quadgame94 #91376 üzenetére
koszi mindenkinek a valaszt.
alap HDD vel volt rossz tapasztalatom ( egy regebbi kulsos samsung cucc) volt TV-m mar ahol akadozott, de pl most az uj LG tokeletesen lejatszott 60Gb -os file-t szval valszeg ez is eleg lehet.
mivel itt tarolok egyeb archive cuccokat, ezert kell valami mas.
filmeket nem gyujtom, nekem arra kell majd h pc-rol letolt / atmasol / megnez / letorol / megy fel az uj. erre egy kisebb SSD lesz a befuto most ugy latom. -
VincentVG
senior tag
válasz boborján2 #91391 üzenetére
valoszinuleg teljesen igazad van, es tulsagosan oldschool-ban nyomom.
nade ezert jarok ide, h okosodjak
van valami varazsszo hogy merre induljak? app, vagy ilyesmi a tv-n?
egy LG C3 lesz a vegallomas, a pc lan - al osszekotve, tv wifirol.(de szoljatok ha ez mar nagyon off es nem itt spam-elem a topicot )
-
VincentVG
senior tag
válasz Pro Koryak #91396 üzenetére
persze. az is lehet. es azzal is kikerul egy lepes. regebben kulon szobaban volt a gep es a tv, innen is jon ez a kimasolom odebb viszem letorlom stb benazas. +++ valahogy ugy voltam vele h a pc ne "zajongjon" ott a hatterben amikor filmet nezek, ugyebar alapvetoen felesleges is ha at van masolva persze csak akkor.
-
VincentVG
senior tag
válasz Mauzes #91401 üzenetére
pontosan ugyanez van nalam is. ezerszer pihentetobb ha enyhen lefele nezek.
mondjuk en viszonylag kozel is ulok hozza, ez is rasegit a "monitor nezesi szog preferenciara valszeg +++ nyilvan atlag nappaliban egy nagyobb screen-nel kb kivitelezhetetlen. vagy butan nez ki. -
VincentVG
senior tag
válasz demmer123 #91586 üzenetére
ha te is hasonlo cipoben jarsz mint en, ( csak en LG C3 al "szivok" ),
sztem ez elvileg megoldja:
optical to jack ( female )
ahogy latod oriasi az osszeg , viszont a review-k miatt meg nem vettem meg,
mert nem mindenkinel mukodott. nyomozom h van e 100% biztos megoldas - biztos h van, csak kinek van erre ideje..egyebkent meg elkepeszto idegesito ez az agressziv only bluetooth fules iranyba tolodo strategia ( apple szepen kikovezte az utat -orias marginnal), foleg ugy h nem mindegyik eszkoz viszi at tokeletesen a hangot ( lasd nalam a 2.gen airpods "akad" random ) + van keses is ami pl jateknal nagyon zavaro.
beugrottam mediamarkt-ba es emagba, de annyira retegtermek h nem tartanak ilyesmit.
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, LG C3 arak szerintetek szivarognak meg lefele? 48as-t szeretnek, most 300 kornyeken van az alja. Black Friday elott lesz esetleg meg valami?
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, valaki mintha irta volna h LG-nel van 10% kedvezmeny. ez csak teljesen uj regisztraciora? ha igen, akkor gondolom uj reg masik cimmel is mukodhet?
-
VincentVG
senior tag
sziasztok LG OLED guruk
egy C3 as LG-t szeretnek PC-hez "kotni"Club3D CAC-1087 DisplayPort 1.4 - HDMI 2.1 el (3m) probalkozok.
nem sikerul.
egy pillanatra felugrik a kep, utana no signal es sehogy se tudom visszahozni.
( HDMI kimenetem foglalt, szval most nem opcio a hdmi2.1 to hdmi.)
valakinek barmi tipp? elore is nagyon koszi. -
VincentVG
senior tag
válasz Quadgame94 #97923 üzenetére
egy rtx4090 esre van kotve, odaig jutottam, ha a HDMI Deep Colour be van kapcsolva akkor tuti no signal ha kikapcsolom akkor van 4k de csak 60hz el ( szval felsiker ) - amugy eleg bena mert hiaba allitom visza csak akkor lesz megint kep ha kihuzom, visszadugom.
masik kepernyot nem raktam ra, illetve probaltam mar ugyis h masik porton is van egy monitor de ugyanez a vegeredmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest