-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
"😅 Ha elmondtam volna neki mindent a 30 év alatt, hogy pl egy hangsugárzó kábelt miért vettem 400K-ért, már elvált volna tőlem..."
"Azt kívánom, ennél nagyobb gondod soha se legyen az életben!
"Viccen kivul, mibol van egy ilyen kabel? Iridiumbol?
Vagy Szuz Maria gyemant berakasos fux? -
válasz
Datsyuk
üzenetére
Nem kell mindent tudnia az asszonynak
Én is mindig fele annyit mondok mindenre, ha valami műszaki kütyüt veszek magamnak, a nők 90%-át hála istennek nem érdeklik ezek a dolgok, így nem is értenek hozzá és, hogy mennyibe kerülnek 😅 Ha elmondtam volna neki mindent a 30 év alatt, hogy pl egy hangsugárzó kábelt miért vettem 400K-ért, már elvált volna tőlem... -
-
Datsyuk
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és megszerettem volna kérdezni itt a fórumon, hogy szerintetek fog-e lejjebb menni a OLED55C11LB-nek az ára? [link]
Jelenleg 380-körül van a legolcsóbb, volt már 360 körül is. Tudom, hogy nehéz jósolni de esetleg az eddigi tapasztalatok vagy infók alapján mi várható?
Főleg PS5-re használnám.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
T560i
tag
Üdv! Philips 806 nál a fekete szintet hova érdemes lőni? Vagy ahol tetszik?Illetve ki milyen kép beállításokat használ? Köszi
-
so_ha
senior tag
válasz
GuruZone
üzenetére
... de volt már ... 06.24.-én #74543-ban.
-
GuruZone
őstag
ha jól láttam, nem volt még.
Újra 3+2 év gari a G és Z szériás panelokra!
88Z2 és 77Z2
valamint
83G2, 77G2, 65G2, 55G2 típusokra vonatkozik."A garancia az üzleti célú vagy nem rendeltetésszerű használatra nem vonatkozik, és csak a termék eredeti vásárlója veheti azt igénybe, amennyiben a vásárlás hivatalos úton, Magyarország területén belül történt.
Abban az esetben sem kell aggódnia, ha Ön már megvásárolta a fenti készülékek egyikét - a garancia már automatikus érvényes a készülékére. Döljön hát hátra és élvezze tévékészülékét!"
-
Janaboy
veterán
Nektek a Philips 806 az új frissítés óta nem csinál olyat hogy a tv műsorok műsor listáját már nem tölti be megfelelően és előre?
Korábban mindig mutatta jól most nem persze lehet vodafone hiba is. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Meg arra gondoltam mint tipp, hogy ilyenkor erdemes fenykepezogeppel tesztelni. Akkor ki lehet kerulni a szem atvereset.
DSLR-el szoktam, de ma mar barmely telefonban van Pro mode. Siman manualisba kell rakni a WB-t, az expot, ISO-t es a rekeszt, es osszevetni a ket fotot. (Nyilvan kozotte kint kell hagyni az huzamosabb ideig az abrat) Ha ket foton is lathato a kulonbseg, akkor tenyleg a panel csinalja.
A ghostingot pl igy teszteltem... ilyen WB valtozasokat szerintem az agyunk es a szemunk auto-WB-je okozhat csak, ahogy fentebb irtam.
-
alaves
addikt
válasz
koadam777
üzenetére
Esetleg a flatpanelshd fehéregyensúly korrekcióját megpróbálhatod: 2 pont - magas képvezérlés : piros: -13, zöld: 8, kék: 0
Régebben is írtam, hogy nekem 'kellemesebb' nézni a WBC kijelzőt, mint a WBE-t. Okát nem tudom (összehasonlítási alap: C1/WBE - OLED754/WBC egymás mellett, majd C1/WBC). -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
koadam777
üzenetére
Ennyie durva jelenséggel még nem találkoztam, de nem is láttam még valóban telejsen 0 órás panelt.
Elképzelhető, hogy ennyire instabil még a panel és járatni kell.De az is lehet, hogy csak a szemedet veri át.
Ha ezt [link] vagy ezt [link] huzamosabb ideig kint hagyod akkor is vátozik a színhőmérséklet?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Csak leírtam, itt US-ben sem megy minden olajozottan. A Fedex/UPS/Amazon Prime az tényleg király, de vannak ugyan úgy rossz tapasztalatok is futárcégekkel. Gyakran az ügyfélszolgálatok rosszabbak mint otthon. Legalább 3x telefonáltam valami félkoreai-indinglish nyelven, mire totál nem történt semmi. Azért volt fontos amúgy, hogy időben kijöjjön, mert így csak 1-2 napom lesz tesztelni őket egyszerre (Aug 13-ig visszaküldhető még a másik)
Pedig már bekészítettem 3 TB tesztanyagot a hétre. Sajnos így minimális időm lesz és kevés infót tudok majd megosztani. Bár Ribarszki kolléga már leírta a tapasztalatait.Persze first world problem...
...
Miközben Magyarországon apuék még épphogy tudtak venni egy köbméter tüzifát 1 hónapja, extra áron...ha esetleg Putyin elzárná a gázt. Na meg készülnek a 800 Ft-os októberi benzinre, és 500 Ft-os Euróra és 2000 Ft-os kenyérre. Ez a szopás, nem a WOLED és QD-OLED öszzevetése. -
Ren Hoek
veterán
válasz
koadam777
üzenetére
Nem,
Ez a latorendszered adaptacioja. Mindenkinel igy mukodik. (Ezzel is foglalkoztam anno)A feheregyensuly egy nagyon erdekes tema amugy, rovid tavon elkepesztoen gyorsan korrigalni kezd a latorendszer. Ezert csaloka a WB beallitasa sokszor. Ha egy erosen Warm settinget nezel egy ideig, utana a Cold brutalis kulonbseg lesz. Az agy a valtozasra nagyon erzekeny, es kiegyenliti mindig a latottakat.
Valamennyi plaszticitas lehet hosszutavon is van, konnyu hozzaszokni a fenyerohoz, vagy egyes WB beallitasokhoz. Onnantol ido kell, mire atallsz egy masik beallitasra es megszokod. Utana az lesz a termeszetes.
Erdekes kiserlet pl, allitsd a telefonodat meleg/szemkimelo modba, a TV-t meg hidegre. Ha egy ideig a TV-t nezed, utana szinte fosbarnanak fog hatni a telefon WV-je. Forditva meg a TV lesz hideg.
Masik kiserlet:
Mindket szemedet csukd be, es a telefonod zseblampajaval vilagitsd meg a bal szemhejadat. 20 masodpercig.Nyisd ki a szemeidet, es nezd a TV-t. Majdnem kettoslatasod lesz! Az egyik szemed brutalisan leszabalyozza a fenyerot es a white balance is jeghideg lesz, annal amelyiket megzseblampaztad.
Ezt lathattad a piros tesztkepnel is. Az egesz latorendszerunk dinamikusan alkalmazkodik folyamatosan.
-
Ren Hoek
veterán
Na ugy tunik a 77C1 melle jon egy S95B QD-OLED is tesztelesre. Lesz par napom.
Kivancsi leszek. Bar eleg merges vagyok a Samsungra. Juli 29-en rendeltem... Aug 4-re volt a szallitas "expected". Miutan kifizettem, egybol Aug 8-ra ugrott. Megprobaltam Cancel-ozni, de nem sikerult mar. Az ugyfelszolgalat eleg hulyere vett, azt igertek megoldjak 4-ere. Cancelozni nem lehet, csak ha fizikailag nem veszem at a futartol (Ez is milyen buta megoldas)
Nem csinaltak vele semmit... Ma 8-a, egesz nap vartam 9tol 13-ig, mert csak ilyen gyoker idoablak volt ..., es a futarszolgalat is atvert, kiderult irtak egy mailt (semmi nem jott es a honlapon is 8-a szerepelt), hogy 3 napot kesnek.
Ennek tetejeben meg egy napra ra ujra visszaallitottak a -77K HUF akciot.
tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.Ehhez kepest az Amazon Prime zsenialis volt az LG 77C1-el, par nap alatt kihoztak. GPS-en pontosan mutatta hol jar az auto es mikor kanyarodik be az utcaba, mint az Ubernel. (Egyebkent is van night szallitas, ami azt jelenti, hogy ejjel megrendeled es reggelre ott van a cucc az ajtod elott.)
Na majd en is irok par sort a kettorol. Foleg panel homogenitas es a tinting az ami erdekes. Ennyi penzert mar muszaj osszevetni a ket panel techet... de mindenkepp az LG fele huz a szivem es a 77 col tobbet fog erni 65 colnal, alig dragabban.
-
koadam777
csendes tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Elkezdtem csökkenteni, kb. Meleg20-nál látom egységes fehérnek, 20 fölött egyre erősebb a piros.
Nem tudom, hogy a szememmel van-e baj, de kipróbáltam, meleg50 beállítás, látom, hogy pirosas, sárgás fehér képnél. Ez után youtuberól beraktam ilyen beégéses teszt videot, ahol egyszínű képeket jelenít meg a video. Ezt követően, visszamentem a fehér képernyőre és a meleg50 teljesen másképp látszódott, kevésbé volt piros.
Változhat ilyen rövid idő alatt valahogy a pixelek másabb színt produkálnak? -
koadam777
csendes tag
válasz
alaves
üzenetére
Ezt direkt megnéztük, sejtettem, higy WBE panel az előző a pirosas színek miatt, az is volt. A csere panelt is megnéztük szervízmenüben, ez már WBC. Ahogy írtam itt nincsenek csíkokban, foltokban pirosas elszíneződések (legalábbis annyira minimális amit már sokan nem biztos hogy észrevennének, engem sem zavar), viszont meleg50 mellett egy erősebb pirosas, sárgás hatást látok, de úgy az egész panelre.
-
tibaimp
nagyúr
Halihó minden tisztelt fórumtársnak!
Elmentettem a fórumot, majd még visszanézek
, mert bár idén nem, de jövőre TV-t szeretnék venni! -
Sziasztok!
Adott egy Apple TV 4K az első generációs modell közül. Ez elvileg támogatja a Dolby Atmos és Visiont is egyaránt viszont amikor a elindítom a Netflixet vagy Disney+ aminek van is ilyen tartalma csak sima HDR-ként indulnak el...
Ha viszont Infuse által kezdem el lejátszani a tartalmat amit virágboltból szedtem ott aktiválódik mind a kettő... A másik pedig, hogyha a TV-m "natív" alkalmazásából indítom szintén aktiválódik a DV és DA is...
Ez mitől lehet és esetleg mi a megoldás, hogy az Apple TV-ből is menjen "rendesen"?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
koadam777
üzenetére
Az hogy mi a színhőmérséklet neve az semmit nem számít, a Hideg50 is lehet 6500K, ha arra van kalibrálva.
De az tény, hogy LG esetében a Meleg50 van a legközelebb a 6500K-hoz.
Lehet az is gond, hogy a korábbi a tv-det nagyon hideg színhőmérsékleten nézted és most azért ennyire furcsa a Meleg50 (még ha gyárilag egy kicsit valóban is pirossas/sárgás).
A valóban kalibrált fehér az fehér (elszíneződésmentes)
Még ha gyárilag most valamiért még rosszabb a Meleg50 mint amilyen általában akkor le lehet venni mondjuk Meleg40-re, de a Hideg50 az biztosan erős túlzás.
Jeleníts meg a tv-n fehér hátteret, tegyél mellé számodra fehérnek tűnő papirlapot és kezd el csökkenteni a színhőmérsékletet amíg olyan nem lesz a tv mint a papirlapod és akkor lehet tetszeni fog. Ez hatalmas kókányolás, de ha a szemednek tetszik akkor már jó

-
Taurimod01
csendes tag
Helo lenne egy olyan bajom , hogy van egy lg c1-es tv-m és erre szeretnék egy rog strix 7.1-et csatlakoztatni de sehogy nem ismeri fel a tv. Amit tudni kell a fülesről hogy van egy külső hangkezelő doboza , amit 1 usb3-as és 1 usb2-es portal lehet áramoltatni. Ez a doboz adja át a fülesnek az áramot és a jelet is HDMI-n keresztül. A füles hibàtlan , mert elötte pc-n használtam. A tv-n van elég sok hangfunkció de egyikel se bírtam a hangot beállítani . Még annyi hogy sima usb-s fülhallgatóval se bírtam hangot inditani a tv-n keresztül , hiába állítottam fülhallgatóra a hangbeállításokat. Köszi a segítséget előre is!
-
ribarszki
őstag
válasz
koadam777
üzenetére
Tedd fehér ábrára/képre, és a 2 pontos fehéregyensúlynál a magas pontnál a pirosat kezd el csökkenteni. Változni fog a fehéred piros telítettsége. Ezt szemre nem fogod beállítani, mindössze arra jó, hogy lásd mennyire szar a fehéregyensúly beállításod. Vagyis kalibráltatnod kell majd. De érdemes járatnod jó pár órát.. (kb 100órát) szóval no para, kalibrálás helyrehozza.
-
koadam777
csendes tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Előző panel is hasonló volt, csak ott erős tinting is játszott, így arra fogtam, hogy biztos amiatt van. Ennél oldal nézetből is hibátlan, nincs színelváltozás, csak szemből amikor nagy felületen fehér tartalom van (rendszerint reklámok), akkor a fehéret pirosas fehérnek látom.
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok, segítségetek szeretném kérni.
LG Oled C1em van és elmúlt időszakban volt egy panel cserém, ez a panel abszolút homogén és tinting mentes.
Beállítottam a javasolt képbeállításokat, meleg50 filmmaker mode stb.
Kalibrálãs mėg nem történt, de ami kérdésem lenne, hogy az a kalibrálás hiánya, ha meleg50-es beállítás mellett a fehér tartalmakat egységesen pirosasabbnak látom? Nem teljesen hófehér, hanem pirosas melegfehér. Ha visszább veszem a meleg50et akkor javul a dolog, de akkor meg az egész kép lesz kékesebb és az már nem tetszetős.
Valami apró beállítással lehet ezen javítani esetleg, hogy meleg50 mellett a fehér tényleg fehér legyen vagy ehhez kalibrálás fog kelleni?Köszönöm.
-
válasz
Ghostman78
üzenetére
router restart megoldotta
-
zsozsa74
őstag
PS5-nél is valami gebasz van ezzel. Ki is kapcsoltam abszolút ezt a funkcióját, mert rohadt idegesítő. Xbox-on meg kiválóan működik. Ott az történik, amit beállítok, ps-en, meg amit írsz, hiába állítok akármit. Amúgy a gépen lehet a részletszabályokat belállítani, a tévén csak annyit, hogy ez a HDMI-CEC funkció legyen bekapcsolva.
-
LG CX nem tud frissíteni, és telepíteni Lg contentből.
Net van, streaming tvk mennek. (Netflix,disney,apple,amazon, youtbe stb)
"Nem sikerült a telepítés próbáld újra"
Netflixet akarta magától frissíteni a tv, így vettem észre , hogy gondok vannak.
Esetleg valami ötlet ? -
DVlad
őstag
Ciao!
Hátha Te tudod (HZ), ezért neked címzem, de bárki más is kiokosíthatna.
Mit állítottam el, illetve hol kéne azt beállítanom, hogy ha a tévén a hdmi 3-ra (ide van dugva a ps4) kapcsolok, akkor ne induljon el a ps4? Tehát, azt szeretném, hogy ha a ps4-et bekapcsoljuk, akkor a tv váltson automatikusan arra a (hdmi 3) bemenetre, ahonnan a jelet kapja, de fordítva ne legyen ez a bekapcsolás. Ezt egyáltalán a tévén kell állítani vagy a ps4-ben?Más,
a bemenetek kiválasztásának nincs más módja csak az, hogy av gomb, utána kiválaszt a bemenet, majd ok? Tudom, hogy lehet a 2 utoljára használt között váltani, de pl. a Kuro-n van input 1, 2, 3, 4 gomb, ami szerintem sokkal kényelmesebb megoldás.Előre is köszönöm mindenkinek!
LOL Most látom, hogy a #76031MrTwister hasonló okosítást kér. Egy oldalon?
-
MrTwister
őstag
LG CX OLED-em van egy Yamaaha erősítővel(RX-485), a TV mellett optikain hozzá van kötve a PC-m hangkimenete is. Be állítottam a menüben, hogy tudjam a TV távirányítójával az erősítőt is vezérelni(CEC ugye, gondolom ez az EARC-os HDMI-n kommunikál) az lenne a kérdésem, hogy nem e lehetne valahogy beállítani - a CEC deaktiválása nélkül- ne kapcsoljon ki az erősítő is ha lelövöm a tévém. Nincs erre a távírányítón valami varázsgomb vagy beállítás? Hol keressem TV menüjébe, erősítőébe? Köszi! Már agybajt kapok nem jövök rá, hogy lehetne megoldani.
-
alaves
addikt
válasz
lionshamlet
üzenetére
Aha "arányos" a szolgáltatás, a promó az megy ezerrel, a DTS-t és a HDR10+ -t meg persze ki kell spórolni.
-
lionshamlet
senior tag
Ingyen Google Stadia Pro 3 honapig az Lg tévéken
[link] -
blakey
titán
Csak pontosítás:
Pl Apple Tv is csak korlátozottan támogatja a DTS lejátszást. - a támogatás fogalmát át kéne fogalmazni, mert az Apple TV az összes hangformátumot "támogatja", tehát mindenből lesz hang, viszont a vesztességmentes továbbküldést már csak korlátozottan küldi tovább (maga a szoftver tudná), és a kettő között vannak különbségek, pl. aki az erősítőre szeretné bízni a lekeverést annak nem megfelelő az Apple TV tudása aki viszont elégedett az Apple TV lekeverésével annak bőven megfelelő, a csatornák száma LPCM 7.1 vagy DD, DD+, DD+ és Atmos lesz. Akinek kell a vesztességmentes továbbküldés (RAW) annak más eszköz után kell nézni, pl. Amlogic box + CoreELEC, Shield TV/TV Pro.Tehát, hogy mindenki megértse, a támogatás és az érintetlen továbbküldés (RAW) nem feltétlenül "fedik" egymást, egyes TV-k támogatják, fogadják a vesztességmentes hangokat viszont továbbküldeni már nem feltétlenül tudják, egyes hangformátumok ún. magokat tartalmazhatnak, ebben az esetben az lesz továbbküldve, ha az eszköz képes rá, amennyiben nem akkor LPCM lesz, hogy az 2.0 vagy többcsatornás az az eszközön múlik.
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Hát lehet ezt ragozni de sajnos nem támogatják a Tv-k a veszteségmentes Audio kodekeket, Az atmos is DD+ a stream szolgáltatóknál.
Vannak kliensek amik támogatják az LPCM átkódolást és megszólalnak pl Infuse Apple esetén, mert ott sincs közvetlen támogatás illetve más eszközhöz kötött.
Ha van eARC az AVR nél is meg a TV nél is akkor át tud menni magasabb bitrátájú hang is,de csak ha van támogatás vagy olyan támogatott kliens kell hozzá, ami átkódol.
Ha bármilyen egyéb külső eszközzel ,ami támogatott jut rá a hang akkor is mindent megszólaltatnak.
Ezért az egyik legjobb ilyen eszköz jelenleg a Shield 2019 mert mindent támogat.
A DTS HD és a True HD dekódolása úgy épül fel ,hogy tartalmaznak egy veszteségesen tömőrített központi hangsávot amit minden DTS vagy Dolby támogatott eszköz le tud játszani( 20 éves technológiák ezek már) és ez mellett tartalmazzák a veszteségmentes kiegészítő adatokat amit támogatás szinttől függően használ a kodek.
Ha csak ARC van az AVR -nél akkor ebből a tv kiemeli a veszteséges hangsávot és azt szólaltatja meg mert nincs elég sávszél. Ha van sávszél akkor az általa maximálisan támogatott lejátszásig megy el kodek szintjén, ami korlátozott és végül erre jön rá a legfelső szint mikor mindent átengednek érintetlenül külső lejátszóból.A Philips esetében a DTS ből és Dolbyból teljes körű a kompatibilitás eARC-on át,de valamiért a lejátszásnál nem .
A True Hd audio veszteségmentes atmos nem támogatott. Ha esetleg virágbolti verzióról van szó az esetedben valószínűleg a fájl csak ezt tartalmazza és Plex tudja hogy ez hivatalosan nem támogatott .
Ezért írtam ha teljes körű audio támogatást akarsz akkor a Tv nem jó választás media lejátszásnak vagy úgy kell válogatnod a RIP-eket a boltban hogy az működjön, és ez mellé nem árt egy eARC képes erősítő vagy eARC támogatott átalakító, ami kivonja a hangot a Tv HDMI csatlakozásából.. -
Toth_Jani
őstag
Tudom, de igy hogy megnéztem én csak az alsó sávban látok lehúzható fóliát ami a feliratot és a visszajelző ledet + fénymérőt védi a karcolástól.
Különben meg azért van a kijelzőben egy tábla vaslemez hűtse az, a fém elég jó hővezető, meg lehetne alumínium is, de ez mágnesezhető, meg az alumínium képes deformálódni egy rugó acél minőségű lemez viszont nem. -
bnorci71
addikt
-
lionshamlet
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Vegulis az aramtalanitas segitett.
-
lionshamlet
senior tag
Helo, lg c9 nem latja a kulso hdd mappáit, ha a fenykep es video opciot valasztom.
(Csak a sotet kepernyo fogad)
Ha a zene opciot ugy pedig mukodik minden ahogy kell.
Egyik nap még mukodott, masik nap mar nem.Egy masik c9-en kiprobalva viszont tokeletesen mukodik minden.
Mi lehet a baj?
Szerk.: Most kiprobaltam a media servert es az sem mukodik.
Ugyanugy sotet kepernyo.
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Ha a Tv a lejátszó eszköz és nem támogatja teljes körüen a hanganyagot akkor sajnos lekeveri a hangot vagy néma marad, lásd LG @ DTS, és PLEX is úgy áll hozzá, hogy a lejátszód ( ez esetben TV) mit enged és támogat. hogy hangot csiholjon ki ha tud, mert ő úgy kezeli mint ha rajta néznéd és rajta is hallgatnád.
Az hogy ARC vagy eARCon át van rajt egy AVR az őt nem igazán érdekli, hiába tud mindent is az AVR. Ezért jó a dedikált, mindent támogató media player, pl Shield pro, amikor a Tv csak képmegjelenítő végeszköz. -
bnorci71
addikt
A 706-ra akasztott AVR DTS-t jelenít meg a kijelzőn a True HD-t meg le se játssza nem lekeveri, aztán, hogy a tv mit keverget nem tudom.
De a TV minek kevergessen? Nem kel neki azzal semmit csinálni ki kel nyomni HDMI-n az AVR majd megoldja ha tudja. De fogalmam nincs pontosan hogy működik. -
válasz
bnorci71
üzenetére
Nem egészen megy az neki hidd el és a samud sem tudja azt csak lekódolja.
A True HD ma már annyit annyit enged meg hogy 7.1 hangot lekeverje az eszköz 5.1 re de meghagyja a bitrátát, míg a DTS HD engedi a lekódolást gyengébb formátumra , így a lényege a veszteség mentesség elveszik.
Azt egy ezer éves AVR is lekódolja de ez nem azt jelenti hogy valóban azt a minőségű hangot kapod, ami eredetileg rá lett keverve a képformátumra. Hidd el hogy dedikált lejátszók direkt licensszel amik hitelesítve vannak tudják ezt megoldani maradéktalanul, a többi kompromisszumos, de persze nem vállalhatatlan.
A Philips így is kiemelkedően széles támogatást biztosít jelenleg mind kép mind hangformátumban, de én a Shield pro-val vagyok maradéktalanul elégedett. -
rainman72
nagyúr
válasz
darthdenes
üzenetére
A kicsomagolásnál elakadtam,később..
-
darthdenes
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Nekem ilyen tv-m van lassan fél éve és volt rajta fólia.
Én nagyon szeretem és teljes a megelégedettség egy Lg oled után.
Egy bug van ami picit idegesít, hogy a mozgás javító egyéni állásban használom (talán 3as a 10ből) de minden bekapcsoláskor ezt újra ki kell választani mert valami ultra smooth verzióba ugrik magától.
Neked ezt nem csinálja? -
rainman72
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
A Philips oleden se papir csík se folia.
Ebből indultam ki.
Szóval ilyen alapon lehetett vna a kijelző is tiszta karc,ezért maradt abba a beüzemelés,és kérdeztem inkább
Plus a kevés idő amit rá tudtam szánni.
Ha a Hisense nem tesz rá foliát akkor most kevesebb lenne egy tv-vel itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konteó topic
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Vagy Szuz Maria gyemant berakasos fux?

Én is mindig fele annyit mondok mindenre, ha valami műszaki kütyüt veszek magamnak, a nők 90%-át hála istennek nem érdeklik ezek a dolgok, így nem is értenek hozzá és, hogy mennyibe kerülnek 😅 Ha elmondtam volna neki mindent a 30 év alatt, hogy pl egy hangsugárzó kábelt miért vettem 400K-ért, már elvált volna tőlem...
Pedig már bekészítettem 3 TB tesztanyagot a hétre. Sajnos így minimális időm lesz és kevés infót tudok majd megosztani. Bár Ribarszki kolléga már leírta a tapasztalatait.
tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.
, mert bár idén nem, de jövőre TV-t szeretnék venni!