-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McKalton
tag
lassan át kéne nevezni a topicot:
LG OLED TV garancia kérdések és válaszok topikra
-
szabessz
tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
Igen az a gond most más feltételek vannak mit tavasszal.
Oda is van írva most Olde résznél alul " Business Box Kft.megállapodása
alapján a „BBox PREMIUM Vásárlói Gondoskodás” újtán a Business Box Kft nyújtja az alábbi feltételek mellett."
Tehát gondolom BBox szerződése a mérvadó. -
válasz
torma1981
üzenetére
Értsd már meg, hogy jófejségből cserélik miatta. Nem kötelesek! Benne van a leírásban is. Örülj, hogy még cserélik, de ha nem cserélik kuss a nevünk.
Éppen ezért amit az LG ügyfélszolgálat mondd, hogy mindenre ami az alap 2 évbe benne van, kiterjed az 5 évesre is, az igaz. Ahogy az is, hogy a biztosító a 2 év után nem biztos, hogy fizetni fogja a beégést, mivel le van írva LG által is, hogy az nem garis probléma.
Az, hogy valaki az utcán hozzádvág egy tizezrest, nem jelenti azt, hogy minden alkalommal hozzád fogja vágni ha találkozol vele vagy mindenki máshoz is hozzávágja. -
-
MrBazsi
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
bocsi a beégés téma miatt de talán nem árt ha most van kivesézve és nem utólag okos az ember. igen nekem is ezt mondták, de most az 5éves ászf alatt pont az ellenkezőjét írják....
nem lettem okosabb h megéri e így 5évvel venni egy b8at, mint mondjuk egy c8at sima két évvel... -
torma1981
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezt a beégés dolgot megbeszéltük már nem?? Többen leírtuk, hogy cseréli az LG. Nem értem mit mondod még is a témát. Mivel nekem cserélték és beszéltem is velük higgy már nekem. Ha meg nem akkor meg csinálsz amit akarsz.
-
MrBazsi
senior tag
most beszélek chaten az lgvel, idézem a választ: " minden olyan gyári meghibásodásra vonatkozik a kiterjesztett garancia, mely az alap 2 éves gyári garanciában benne van"
az a baj h egy biztosítónak ne nagyon lehet hinni....
én abban a hitben voltam hogyha bevállalom 5 év gyári garival akkor ha elromlik 3és fél év után mondjuk akkor is az lg-t kell keressem nem egy biztosítót... -
-
válasz
MrBazsi
üzenetére
Én már egyszer befotóztam, hogy a sima garanciában is az van írva hogy a beégés nem garanciális probléma.
Nyilván ugyanúgy benne van a biztosítós szövegezésben is.

Innentől kezdve döntsd el melyiknek hiszel jobban... ha elhiszed (és jelenleg a gyakorlat is azt mutatja), hogy a 2 évre van beégés gari, akkor valszeg ugyanígy lesz az 5 év alattival is, ha azt mondják.
Másrészt 5 év alatt sokminden változhat, akár az LG hozzáállása is. -
MrBazsi
senior tag
válasz
Mcleod
üzenetére
Na pontosan ugyanezt kérdeztem telefonon én is az Lg ügyfélszolgálattól!
Nekem is azt mondták hogy az 5év gondoskodásban benne van beégés is. Kérdeztem is az ügyintőzőt hogy akkor ezt vehetem készpénznek, azt mondta igen, és őket kell keresni 5évig a vásárlástól számítva ha baj van. Most akkor nem ők intézik hanem külön cég? erre most én is olvasom az apróbetűs részt. is... na utána kell ennek még egszer kérdezni mert nagyon nem mindegy, a kettő üti egymást...
Most akkor magyarul a plussz 3évre nincs beégés garancia? ez így gáz..
én is b8at terveztem 5 évvel, de akkor ennyi erővel c8 egy Bf alatt esetleg plussz egy év garival szinte ugyanúgy jó vétel lehet.... -
törölt tag
Úgy voltam vele most hétvégén, hogy kipróbálom, de akkor előtte még frissítek, hogy biztos ne legyen probléma. Na, ezt nem kellett volna.

Azt nem tudom sajnos, hogy előtte milyen volt. Most a tévé és AVR is a legfrissebb FW-rel fut, és így akad az ARC. Netflixen biztos, a többi belső alkalmazással nem próbáltam.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
renatto
üzenetére
Jelenleg van egy androidos lejatszom (Zidoo X9S) ami tudja az atmost viszont nem netflix certified, ugyhogy azt tudom hasznalni kaloz tartalmakhoz atmossal.
Olvastam hogy tobbeknek mukodik az atmos visszafele is, csak a lossless atmos ami nem megy. Probaltad esetleg hogy mi a helyzet pl netflixen jatszott tartalmakkal, ott atmegy az atmos a TVrol az AVRre? -
-
Tufa_
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ah, akkor marad a kulso lejatszo..

-
renatto
őstag
válasz
szly01
üzenetére
Így a kör bezárult.

"Milyen esetekben kell mégis nekem fizetni a javításért?
Az Általános Szolgáltatási Feltételekben részletesen meghatározott okokból
bekövetkező meghibásodás, vagy működésképtelenné válás esetén a szállítási-,
javítási-, szükség esetén csere-, valamint a szerviz kiszállási költségeit Ön
köteles viselni. Ilyenek például:● Szándékos rongálás, vagy súlyos gondatlanság okozta hibák (pl.: a Használati
Útmutatóban foglaltak be nem tartása, karbantartás, ill. tisztítás folyamatos
elmulasztása),● A készülék működését nem befolyásoló esztétikai hibák (pl.: karc a készülék
burkolaton, színfakulás, “pixel hiba”),"Mondjuk az érdekes hogy egy tévén, amin a kijelző az egyik legfontosabb, ott a "pixel hiba" abszolút nem játszik.
-
-
renatto
őstag
válasz
Mcleod
üzenetére
Aha. Így már értem. Én nem váltottam át OLED-re és így ezt olvastam, ami ezek szerint a sima UHD-tévékre vonatkozik csak. És miután ez majdnem ugyanaz, mint a tavalyi, amit a B7-hez kaptam, nem is kételkedtem benne. Ezek szerint valamilyért idén külön szedték és az OLED-ekkel biztosító foglalkozik.

Így nyílván a Te felvetésed a mérvadó.

-
szly01
csendes tag
Hoppá!
5.2. FIGYELEM! A Termékben az alábbi, vagy az alábbi okból
bekövetkezett Működési Hiba / Baleseti Meghibásodás esetén a
Termék szállítási-, javítási-, illetve szükség esetén csereköltségeit a
Vásárló köteles viselni, azzal, hogy a BBOX Vásárlói Gondoskodás
ilyen esetben is kiterjed a Termék szállításának, javításának, szükség
esetén cseréjének a megszervezésére:(21) pixelesedés és a képernyő beégése;
Így hát ennyi!
-
törölt tag
Felhívtam az euronics ügyfélszolgálatát és azt az infót adta, hogy a 65b7v kiállítási darab, darabok.
-
Mcleod
tag
válasz
renatto
üzenetére
Ha megnézed az LG oldalán a részleteket a "Feltételek és regisztráció"-nál, utána OLED-re váltod, akkor Ezt a dokumentumot találod, tehát attól tartok, hogy ez sem LG gari lesz... Bár ne így lenne.
-
daneel_hu
addikt
válasz
szabessz
üzenetére
Azt gondolom, hogy igen.
De van egy Biztosítási Szövegíró barátom, illetve megrendelőm
akinek dolgozom egy másik cég végett.
Ő szövegezi egy életbiztosítónak a pénzügyi termékeit, és nagyon penge a gyerek. Persze az nem Vagyon, de azért mégiscsak hasonló.Ha valami gebasz van majd szépen megkérem, hogy értelmezze a szerződési feltételeket.

Nekem elsőre úgy tűnik, ha nem javítható a készülék akkor minimum az eredeti vételár szerint egy másik tévét kell adniuk.Nekem amúgy GOLD van, és 49 999 volt az ára.
-
Tufa_
aktív tag
WebOS 4.0 tulajoktol kerdeznem, valaki hasznal Plexet a TV-n? Van valami problema a lejatszassal Atmos(esetleg 7.1 vagy 5.1.2 ha ez szamit..), Dolby vision vagy barmi egyeb nem atlag 4K tartalmak eseten?
-
renatto
őstag
válasz
szabessz
üzenetére
Az 5 év gondoskodás az LG Magyarország saját garnacia. Lehet ő a többi esetre gondolt, amikor nincs ilyen LG promóció, akkor olyan a kiterjesztett garancia amit a Telekom kínál.
Igen, amúgy jól érted. (De a kérdés mindig ott lesz, vajon a beégés beletartozik vagy sem? Mi van ha azt mondja nem rendeltetés szerű használat miatt égett be? Ez valahol biztos le van írva a szerződésben, hogy jó rá vagy sem.)
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
szabessz
üzenetére
Ez a GOLD, és ennél van egy drágább a PLATINUM.
Bár ebben a Cardiff biztosító van még benne, amint tudjuk ez már az AEGON.
De ezt most a netről kopiztam, otthon meg kell néztem az Aegonos kötvényt."Biztosítási szolgáltatás
Ha a biztosított termék nem javítható, vagy a javítása nem gazdaságos: • a Biztosító az eredeti vételár értékének megfelelő, a Media Markt áruházaiban azonos termékkategóriába tartozó termékre beváltható csereszelvény formájában megtéríti a biztosított termék vételárát a Biztosított részére, • a csere esetén a Biztosító szolgáltatása nem tartalmazza a csere során felmerült szállítási költségeket."
?
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Sony-nál 7 db pixelhiba kell vagy 3db 1cm2-en belül (4k-nál). Amikor már panelcserés a gyári garanciánál.
Így van, a biztosítás inkább törésre lehet jó, de ott már van 10-20-30% önrész is, ami kijelzőnél nem lesz kevés és a biztosítás is lesz vagy 50-100k +3 évre egy ilyen tévére.Szóval nem olyan rossz az az ajándék +3 év LG garancia.
-
szabessz
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Az ár amit írtam törés nélkül,a törés +50-60e
Akkor nem érdemes rákötni?
Ezt a garancia+ céget ismeritek jobb?Sajnálom nincs 5év mindenhol. C8 szimpatikusabb mint B8.
Akkor lehet be kell érni 2év garival.
Nekem is főleg beégés miatt lett volna jó.
Sokat nézve RTL,TV2 de könnyen be éghet.Amúgy esténként megy Pl:4-5órát TV2 és RTL. Napközbe több órát más tartalom,akkor beéghet?
-
daneel_hu
addikt
válasz
renatto
üzenetére
Nem fogadják el, vagy mégis de mindenképpen az avultatott árat fogják a tévéért kifizetni.
Pixelhibára is fizet, de meg van határozva, hogy 1 millió pixelre mekkora mennyiség az amennyinél már sírhatunk.
Úgy rémlik, hogy 1 millió pixelnél valami 10 db az a határ amire már adnak valamit. A 4k az több mint 8 millió pixel, lehet számolgatni.A mediás biztosítás nem rossz, de inkább törésre vagy lopásra jó.
Persze azt még mindig csinálhatod, hogy ha beég a vas, akkor max kettétöröd a panelt.
-
renatto
őstag
válasz
coolrob
üzenetére
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot. A kérdés: Az ALZA.hu-n vásárolt televíziókra érvényes a magyar garancia?
Az ügyintéző azt mondta az alza.hu-n vásárolt termékekre érvényes az LG garancia (ahogy bármelyik EU-s vásárlás esetén, erre külön rákérdeztem). Viszont ha cserére lesz szükség, akkor a vásárlás helyén kell intézni. Tehát ha a webáruház nem Magyar vagy külföldi vásárlás akkor oda kell visszajuttatni.
Ha jól sejtem alza.hu esetén a budapesti irodába kell eljuttatni a tévét (vagy futárt küldenek mint emag? Nem tudom) és ők fogják cserélni/adni egy újat.
-
szabessz
tag
válasz
coolrob
üzenetére
Én hasonlóan gondolkodok.
Én jobban C8 szeretnék de sajna az nincs 5év garancia.
Telekomnál csak B8 sajna.
Az egyik opció 65C8-t akcióba MM-be vennék rá +3év garit(30-40e) akkor lenne 5év garancia. vagy Telekom 65B8 5év.Szerintetek megéri C8 különbséget.Látni jobb a képminőség TV adásoknál feljavítás miatt ,játékra HDR stb..?
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De ez bruttó 814 rugó.

-
coolrob
aktív tag
Jelenleg valóban az Alzás 65C8 tűnik best buynak, és biztató hogy sokaknak azt mondta az itthoni LG hogy garizzák, de sajnos szerintem nem foglalkoznak majd vele.
Ezt két dologra alapozom.
1. Az Alza pla és lla- t is forgalmaz. Utóbbi van kis országunkba szánva, azt garizzák, de a másikkal sztem nem fognak foglalkozni. Ezért van hogy az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy alza is jó, mert ők a pla tipusra gondoltak.
2. Ismerősöm van LG-nél aki rákérdezett, és még vállalaton belül is megoszlik a vélemény, de a szervíz azt mondta végül neki, hogy csak azokat szervizelik amiket tőlük vesznek a partnerek.
Így tehát most én is örlődök, hogy a B8 710 ért de tuti garival 5 évig, vagy a C8 bizonytalan garival. Hiszen oké hogy itthon rendes az LG és beégesre is ad garit, na de vajon külföldön ahova az lla-t viszik, ott is adnak-e rá. Még mielőtt valaki belém állna, hogy túl aggódom a beégést, ennyiért min 5 évre szeretnék tv-t, és a filmek mellett napi 5 -7 óra Tv is megy, szóval ha valahol beég, az én leszek.. -
daneel_hu
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
"Mivel neked E8 van most kérdezem: szerinted megér 250e pluszt az E8 a C8-hoz képest?
Ugye pl. E8 üveglapra van szerelve ami pl. szállítás közben sokat számít. Nem feltétlen amikor én mozgatom, hanem általában ahogy jön-megy a TV országokon keresztül és mozgatják áruházban a dobozt stb.
Elméletben az üveglapra rögzített panel nagyobb arányban lesz bandind és hasonló hibáktól mentes mire célhoz ér..."Jó kérdés.
Annyit tudok mondani, hogy kb. 25-30 óra tévézés után nulla banding-et tapasztalok.
Tegnap szürke flekkel is néztem, csak a kíváncsiság végett.
Subpixel hiba sincs, vagy van de akkor rossz a szemem.
Szerintem a c8 és az e8 is lengyeleknél van összerakva, nincs az olyan messze.
Az e8-as design-ja szebb, nekem jobban tetszik és minőségibb anyagokból van összerakva, de ettől még a c8 is nagyon tetszik, főleg a talpa. Ha számít-e ez egyáltalán egy tévénél.
Szerintem nem ér 250 e-rel többet.
-
Tulku
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Rendben...félreértettem...azt hittem, ki kell vinni az anyacéghez...ezzel nincs nagy probléma...
-
dgyuri0123
nagyúr
Az Alza fogja visszaküldeni Csehországba, tehát csak Alzáig kell elvinni, ők intézik a továbbiakat.
Én Digitalko-nál vettem a tévét (Debrecen), így hozzájuk kellene bárhogyan visszajuttatnom, ha esetleg cserés lenne a vas. Hivatalos kereskedőnél vásárolt, javíthatatlan tévét a szerviz elviszi a lakásodból és ad egy cserepapírt, amivel mehetsz a boltba másikat választani. Ez az előnye a hivatalos boltnak... amennyiben a dolognak ezen része érdekelt. -
Tulku
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Javíthatatlanság esetén ki kell vinni a csehekhez?
(nem értem)"Na ezt én sem...és valljuk be.....ez egész egyszerűen nevetséges....még hogy a szenvedő alany, (vagyis a vevő) furikázza a hibás eszközt...agyam elszáll...szerintem ilyen nincs, épp azért adtak ilyen infót, hogy elvegyék a kedvüket a vásárlástól...
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Alza-s is 2 év itthoni LG-s gari.
Mivel neke E8 van most kérdezem: szerinted megér 250e pluszt az E8 C8-hoz képest?
Ugye pl. E8 üveglapra van szerelve ami pl. szállítás közben sokat számít. Nem feltétlen amikor én mozgatom, hanem általában ahogy jön-megy a TV országokon keresztül és mozgatják áruházban a dobozt stb.
Elméletben az üveglapra rögzített panel nagyobb arányban lesz bandind és hasonló hibáktól mentes mire célhoz ér. -
renatto
őstag
válasz
Ezekiell
üzenetére
A B8 és a B7 közötti - képminőségbeli - különbséget lehet még akkor sem vennéd észre ha a két tévé egymás mellett lenne. Viszont a 55" és a 65" közötti különbséget az utca végéről láthatod!
Én is a 66B7-re szavazok. Biztos nem lesz hiányérzeted (sem képminőségben sem méretben)! -
daneel_hu
addikt
-
-
coolrob
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
A B8-ban is új panel van már, csak a chip maradt alpha 7. Sztem is a C8 a best buy, és én is cívódok, de a B8 nem olyen mint a B7, és sok helyen kifejezetten ajánlják (Rtings, Hdtvtest).
A gond az hogy ha van C8 650 ért akkor 710 a B8- ért nem tűnik olyan jónak, csak hát előbbi 2 év külsős gari, a másik meg 5 év atombiztos ithoni gari.
-
törölt tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Engem minden olyan megoldás frusztrál, amikor a tévé nem a falon van, a kábelek pedig nem a falba húzott csatornában mennek.

Nekem személy szerint mindig is "uncanny valley" volt ez a lebegő dizájn, technikailag viszont biztos kitalálták, ilyen tekintetben okés szerintem.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Szerintem akkor inkább:
- 65" B7 az euronicstól… (kérdés ez kiállított-e vagy sem)
- 65" c8 az alzától.B8-at nem venném meg, ha csak a pénz számít, akkor inkább 5 kilóér' az euro kínálata a tavalyiért.
Az már rohadt jó ár, és ki tudja miben jobb a b8 ettől? (kb semmiben szerintem)Viszont ha jobb panelt akarsz akkor fizesd meg a c8-ast.
Garantáltan nagyobb a fényerő, bár nem tudom számszerűsíteni.
Az biztos, hogy az e6v-hez képest az e8 hdr-ben még 70-es oled fénynél is kiégeti a retinámat.
(e6v pedig még 100-ason sem!)e8 és c8 panel elvileg ugyanaz...
Ráadásul a c8 szerintem sokkal szebb mint a b8, és abban az új cpu van, mozgásban is jobb. -
Gtaati
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Helló Laci!
Én az egy év alatt kb. 3-4.szer lefuttattam és azt tapasztaltam, hogy a bandig rengeteget javult, szinte tökéletes lett. Igaz én az elején nagyon odafigyeltem a készülékre, meg kb nincs áramtalanítva soha, csak ha huzamosabb ideig nem vagyunk otthon, illetve van is használva 3700 óra körül járunk már

-
A kérdés már csak az, hogy melyik:
65B8 700-ért 2+3 évvel Telekomtól vagy 65C8 660-ért 2 évvel Alzától?
Mondjuk Alzánál is lehet +3 évet venni 100-ért, de kétségeim lennének a javítással kapcsolatban, ha az mondjuk beégés miatt kellenne.
C8-nak ugye jobb a képe stb. (Ennek jó alaposan utánajártam.) -
renatto
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az enyém is ilyen, most egy éves, még nem futtattam, nem is látom értelmét. Az én tévém többet van kihúzva mint bedugva, ha eljövök otthonról, mindig kihúzom (használat után azért hagyok neki 2-3 órát ha frissíteni akarna).
-
daneel_hu
addikt
Itt egy példa, hogy más országokban ugyanazt a problémát másképp kezelik...
De kezelik.https://www.avforums.com/threads/lg-oled65e6v-screen-problem.2198414/
Itt símán panelcsere volt, pedig a tévé ugyanaz mint ami nálam ment közel 2 évig.
-
daneel_hu
addikt
Érzékeny dolog ez és az sem biztos, hogy minden vállakozás (köztük az anyacég) jól számol ebben a történetben.
Itthon ganciális javítás vagy cserekészülék esetén a magyar kft jóváírást kap az anyacégtől. De a full költséget nem az anyacég állja, a teher megosztott.Sok más multinál és a hozzájuk tartozó gyári szervizzel rendelkező kft-knél is ez a helyzet idehaza.
Pl. EPSON.
Volt aki felvetette a topikban, hogy a visszavett készülékeket esetleg újra eladják
, vagy outletekben feltűnhet.
Ez nem igaz.Azt sem tudjuk, hogy ilyen esetekben milyen viszontbiztosítások vannak ilyen helyzetekben.
Összességében örülhetünk, hogy van 2 éves önként vállalt gyári garancia.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, adott egy b7-es oled
van a menüben ilyen hogy közel egy órás pixel frissítés.
azt érdemes lefuttatni időközönként?
nem nézek tv adást, mindig változik a nézett tartalom, szóval nem tartok a beégéstől, de azért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy csak akkor kell ha tlálok valami beégés szerűt vagy hagyjam a francba?
a tévé mindig áram alatt van, szóval kikapcsoláskor elvégzi az automatikus feladatát.
előre is köszönöm a választ
-
ImACeltic
őstag
Rákérdeztem az LG oldalán, chat-ben, hogy tényleg csak a Telekomnál lesz-e 5 év gondoskodás promóció. Igen....azt mondták csak ott. Ott viszont nincs C8, csak B8.
Nem hiszem el, hogy mért nem lehet más üzletekben is ez az 5 éves promóció.....Meg hogy a Telekomnál mért nincs C8....
F@szom kivan.
-
renatto
őstag
Úgy néz ki tényleg csak a Telekomnál van LG 5 év gondoskodás akció, de van.
És elég szük a lista, csak 3 model különböző méretekben: OLED B8; UK6300MLB; UK6950PLB/PLA.
-
i.attila
tag
A dupla tunerrel kapcsolatban:
Nem tudom, hogy ez pontosan mit is jelent, egy német oldalon találtam, higy ennyiben más az LLA. A tv hátulján van egy koax csatlakozó meg 2 RF csati satelite main és sub felirattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED C1 55"
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor