Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001 #112010 üzenetére
Bevallom, nálam most többet ment a normál TV adás is, mert április 17 -től 23 -ig kódolatlan HBO napok vannak One -nál. Néha van egy-egy film, amit szívesen megnézek és annyira nem fontos, hogy jobb minőség legyen.
Olyan filmekre gondolok elsősorban, amit már elfelejtettem, hogy létezik. Vagy még nem is láttam. Múltkor például a Bíborszín (2023) ment, és számomra nagyon pozitív meglepetés volt.
Nem fizetnék az HBO csatornákért havonta, de ingyen, néha teljesen jó. Ilyenkor legalább nem sajnálom, hogy van TV előfizetésünk, de nem is miattam aktív... Meg mondjuk jár hozzá néhány kiegészítő előfizetés is. Mint például az említett RTL+.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2 #112007 üzenetére
CI kártya jobb megoldás. Akkor jöhet jól egy multimédiás box, ha fontos, és máshogy nem tudod megoldani a felvételt, illetve a visszajátszás funkciót. De az szolgáltatón keresztül amúgy is korlátozott módon működik. Nem minden csatornán, és nem mindenre.
Szerk.:
Illetve a csomaghoz járó kiegészítő előfizetések miatt lehet még fontos a box, mert az nem minden TV OS -en elérhető. Pl. RTL+ -
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2 #112004 üzenetére
Koaxot rákötöd közvetlenül a TV -re és sanszos be fogja hozni a csatornákat. Csak azokat nem, amihez kell kártya a kódolás feloldáshoz. Digi -nél nem sok ilyen volt, és szerintem a régi rendszer még mindig maradt. Én januárig használtam, aztán migráltam One -ra.
One -nál is megy az adás közvetlen koaxról, de ott több csatornához kell már vagy box, vagy CI kártya.
-
TROMF2
csendes újonc
Ezt a BOX-t "örököltem" az eddigi TV-vel és előfizetéssel. Van benne valami DIGI-s kártya is a hátuljában. A direkt koaxos csatlakozással azt nem fogja hiányolni?
Az csak jó lenne, ha a bérleti díjas box kimaradhatna!
Persze, lehet, hogy csak úgy tudok megszabadulni tőle, ha új szolgáltatás kötök, most már az ONE-val. -
TROMF2
csendes újonc
Pár nap múlva megérkezik egy SAMSUNG QE 48S90DAE készülék.
Jelenleg egy DIGITV / DIGINET előfizetésem van.
A bejövő üvegszálas kábel egy HUAWEI HG 8242H beltéribe csatlakozik.
Ebből hagyományos koax kábel vezet a DIGI TV boxhoz.
A régi SAMSUNG CRT sík képcsöves TV mellett van a DIGITV Kaon NA 1600HD box.
A kettő között RCA csatlakozás.
A DIGI TV boxon HDMI csatlakozás is van.
Elegendő-e ha az új TV-t és a DIGI-boxot egy jó minőségű HDMI kábellel összekötöm?
Vagy kell-e még valami bűvészkedés?
(természetesen Wi-Fi is van, de most a HDMI-s kábel lenne az első lépés.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest