- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkaresz
őstag
válasz
Taylor1235 #91069 üzenetére
Szia!
Szerintem, TV-ki-be kapcs. legalább 10mp szünet legyen közte. fizikailag kikapcs.
Üdv: Karesz
-
hunspikey
őstag
válasz
Taylor1235 #91069 üzenetére
Én elsőre megnézném, hogy a wifis kliensek a routeren szabadon beszélgethetnek e a LAN-on lévő kábeles eszközökkel, vagy szeparáltak lettek?
Ezt ha nincs megfelelő ismereted akkor érdemes kiváltani azzal, hogy tiltod a TV-n a wifit és kábellel összekötöd a routerrel.
Próbáld ki - hátha csak ennyi.
-
Yodamest
veterán
válasz
Taylor1235 #90898 üzenetére
Én nemrég cseréltettem panelt a C2-ben, volt rajta egy fekete halott pixel. Sajnos a cserélt panelon is már másnap megláttam szinte ugyanott egy ugyanolyan fekete pixelt. Szóval ott vagyok ahol a part szakad, majd jövőre veszek ki szabit aztán megint cseréltetek egyet.... Nekem ez nem tűnik ritka hibának.
Mivel ezeken az oledeken a fekete tintafekete, így a pixelhiba is zavaróbb, mint egy lcd-n.
-
szkutyi
addikt
válasz
Taylor1235 #90898 üzenetére
Küldd vissza!ha nem küldöd roszabb lessz aztán varhatod a szervizt!ez nem gyakori hiba!
-
szkutyi
addikt
válasz
Taylor1235 #90887 üzenetére
Te miről beszélsz?mennyit fizettél érte?ne válaszolj, tudom!
Ilyen nincs amiről te beszélsz! Addig kell vissza küldeni, amíg nem kapsz egy normalissat! Nehogy már te vállalj kompromisszumot ezért a pénzért....
Ne haragudj ha nyers voltam, de baszki....ezt hasznalják ki a mocskos gyartók és szervizesek....
Nálam ilyen nincs..egy hangyányi kompromisszum sincs a penzemért....saját magammal lenne tiszteletlenség. -
hunspikey
őstag
válasz
Taylor1235 #90871 üzenetére
Ha annyira friss és neten rendelted akkor 14 napos elállasi jogod van, ezt gyakorold.
Ha boltban vetted akkor lg-nél jelentsd be, szerintem panel csere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest