Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
Kedves szakik, felsorolnátok a jelenlegi piacon kapható 3 legjobb 77" OLED TV-t 1.000.000 Ft-ig? jol gondolom,hogy az egyik a Samsung QE77S90CAT? Philips 55oled806-ot fog váltani, várhatok ennél folyamatosabb képet ? jó lenne nem csak méretben, hanem képminőségben is feljebb lépni. Amire kell: netflix,youtube,twitch,(gyári tv appokkal) és gamer pc rákötve hdmi-n. az oled806 120hz -ét szeretem,de feljebb lépnék ebbe is ha lehet. fontos lenne hogy modern bluetooth is legyen a tv-be ha van ilyen, szóval LDAC-ot tudnia kéne, esetleg aptx LL-t is. a mostani androidtv-vel amúgy nem nagyon volt gondom,(kivéve hogy a bluetooth-ja csak sbc tud,ami botrány)viszont nem ismerem a samsung tizenjét és lg webos-ét, ezért jó lenne ha erről is tudnátok adni infót,melyik miben erős,gyenge,alkalmazásfelhozatal, stb. egyébként 55oled806-al semmi gondom nincs,de nagyobbat akarok,kinőtte a szemem már
és akkor már legyen jobb képe és több hz-es pc játék miatt,ha megoldható. egyenlőre ennyi jutott eszembe első körbe, várom a szakik válaszait,akik nyakig benne vannak a tv-k világába,köszönöm. a lényeg hogy ha lecserélem az 55oled806-ot akkor az új tv-re elégedetten bólogassak hogy megérte,szintet ugrottam. -
42c3-at hol érdemes most venni?
alzán 324 ingyen szállítással, nemtom van e ennél lényegesen jobb ajánlat... -
Partz
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Nagyon valószínű csak Élénk képmódban, kalibrálva meg tudnak ...
"Bocs, nekem ez egy kérdésnek tűnt a kérdőjel miatt a végén, de hátha mást is érdekel a téma.
Mindenesetre én szívesebben olvasok itt ezekről a technikai dolgokról, mint a melyik tv-t vegyem és a mit hol találok a menüben társaival egyetemben. Amiknek igazából gyártó specifikus topikokban kéne zajlania.
-
Partz
senior tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de simán benne van a pakliban. Most egymásra licitál a Samsung Display és az LGD és lehet az utóbbi a fiókból teszi ezt, csak most már rávannak kényszerítve.
Mint ahogy ez a mikro-lencsés oled panel se újkeletű. Konkrétan 10-15 éve olvastam a technológiáról így a "bottom-emission" oled gyártás kapcsán, csak ugye tavaly kellett virítaniuk.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ezért kell a konkurencia.
-
Partz
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tegyük kicsit helyre a dolgokat. Teljesen más amit a nyers panel tud, mint amit egy fogyasztói piacra szánt tv készülék.
Itt arról van szó technikailag maga a hardver mire képes. Igen, 10000K körüli színhőn, 1-10%-os ablakban, eléggé meghajtva.Erre a kész termékeknél azért az egyes gyártók raknak szoftveres tartalékot, elkerülendő az "image retention". Plusz a kalibrált 6500K színhő is visszavesz valamennyit ebből az értékből.
Nagyságrendileg amúgy elmondható 10 évre visszamenőleg, amit a hardver gyártó (itt ugye a Samsung Display illetve LGD-ről beszélünk, akik nem foglalkoznak tv gyártással) megad csúcsértéknek, annak ~2/3-át hozzák a piacra szánt modellek.
Konkrét példa: a tavalyi első Gen MLA woled nyers panelek 2100 nitre voltak képesek a méréseken, a piacra szánt készülék (LG G3) kalibrálva 1400 nit körüli csúcson mozgott. -
hunspikey
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
A tetves panasonic is ült a tudáson. Aztán amikor látták, hogy pofa be, roló le, vége a plazmának akkor kiadtak egy utolsó szériát amibe beletették a valós tudást - ez lett a 60-as széria, nekem volt VT60 képében és becsoki vadállat képe volt- referencia szerintem mai napig. Mozogni plazmásan fosgányószopóroller volt - utáltam a rainbow effektet meg a foszfor trailt meg a tököm tudja mit még, de lassabb jeleneteknél és állóképnél maga volt a plasztikus vizuális freccsentés

Az OLED fronton igazából mi a bré történt c9-c2 között? Semmi. Nuku, zéró, nada.. ici pici dithering taknyolás firmware-ben, meg néha elvettek fényerőt, hogy kövi évben megtalálják megint - szóval gyász volt az egész. Én ezért nem is cseréltem. C9-ek tudnak 850nitet HDR-ben, szerintem egy C1 is, de lehet a C2 is csak ennyit tud.
Most persze, hogy lett konkurencia a C3 már sokkal jobb lett, a C4 szerintem egyenesen isteni lesz. G4 meg egy fúziós reaktor plazmagömbjének fényével fog koponya CT-t rajzolni a hátsó falra a fejünkből..
A "nagy" fejlesztés:
-
torma1981
veterán
-
hunspikey
őstag
Tegyük hozzá, hogy amit írsz az annyira, teljesen otrombán egyértelmű, hogy az LG mást sem csinált látva a samsung erőfeszítéseit, minthogy kihúzott egyel hátrébbról egy aktát abból a szekrényből amire az van írva: "OLED panel fejlesztések 2.000-10.000 nit).
Még azon csodálkozom, hogy nem úgy megy ez, hogy firmware-ben zárolt a max fényerő, ami alapból 2000 nit és ha kéred, akkor plusz pénzért kaphatsz többet is. Mennyi kell? 3000 nit, oké az havi 7 USD. Vagy inkább 4000? Na az már 10 dodóka... Hardware ugyan az... lol - ne legyen soha igazam...
De tényleg csak annyit és egy nüansszal sem többet lőnek el a fejlesztési puskaporból, mint amennyi szükséges ahhoz hogy ugyan azt lehessen marketingelni mint samuéknál.
-
junkpod
nagyúr
-
Partz
senior tag
Kis érdekesség a témában jövőre már 4000 nites csúcsfénnyel bíró oled paneleket szeretne a Samsung és az LGD is a piacon látni.
Korábban említettem, hogy múlt hónapban a CES-en az LGD már demózott 3700 nites panelt, amit jövőre szán.
És ezek a panelek még mindig nem az idén megjelenő új kék ph-oled anyagokat használják. Jót tett a Samsung ezzel a QD-oled versenyhelyzettel. Kicsit felrázta az állóvizet, ami 2016 óta ment LG oldalon oled fronton.
-
Celtis
veterán
válasz
bghistvan
üzenetére
Azt, hogy egy készülék bekapcsoljon-e amikor a másik oldalt bekapcsolják, általában az adott készülék CEC menüjében lehet beállítani.
Ahogy nézem az LG tv-n az összes CEC konfig annyi, hogy igen vagy nem. Tehát ott a box bekapcsolását nemigen tudod letiltani úgy, hogy más funkció megmaradjon. Azért megpróbálhatode letiltani, hátha a T-s boxot nem is CEC-en vezérli. -
Celtis
veterán
Kevés a CEC-nél hasznosabb extra funkció van a tv-n. Évek óta minden eszközön használom. Soha nem kell külön bekapcsolnom a az erősítőt, soundbart; a tv távirányítója kezel mindent. Mindeféle gyárók készülékei között szuperül működik.
Speciel az amlogic box mindig be van kapcsolva, mert nem látom értelmét leállítani. A CEC menüjében annyi van beállítva, hogy ha a tv-t kikapcsolom vagy másik bemenetre váltok, akkor állítsa le a futó lejátszást. -
Partz
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
De nem azt tudja, ráírják, hogy 2.1 és mellette az is rajta van (kisbetűvel a doboz hátulján), hogy 18 Gbps-re van hitelesítve.
Ezen nincs túlbonyolítva semmi a tény az, hogy magában a hdmi 2.1 =/= a 48 Gbps-el.Ezért félrevezető a verzió szám és inkább az "Ultra High Speed HDMI®" plecsnit vagy konkrétan a 48 Gbps sebességet kell keresni.
-
junkpod
nagyúr
Vicces módon használható a Sony Android TV mikrofonos keresés. Már régóta küzdöttem vele, hogy angol nyelvű kereses6is működjön, de mindent erőszakosan magyarul ért csak. Magyarul teljesen ok.
Tegnap ismét kerestem egy film trailert és mivel félreértette (the kid who would be king) és mindig jött a viccesen magyar kiejtéssel felolvasott "something went wrong" szöveggel.
Ekkor jött az ötlet és betűnkent magyar kiejtéssel diktáltam be a film címét és így megtalálta! -
Vhiktor
Topikgazda
Amikor utolsónak kapok meg egy teszt tv-t, majd 3 óra használat utan megnézem hány órát ment a panel összesen és jön az elcsodálkozás
-
Vhiktor
Topikgazda
Egy a lényeg hogy a csomagra legyen rairva a sebesség. 48 Gb/s, a többi nem számít. Ha ez nem szerepel rajta akkor nem kell megvenni.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem írtam, hogy "baj"..... csak mivel a boxra van kötve egy 1 Terrás vinyó filmekkel, így az is indul a box-al együtt.
Ha egy nap többször ki-be van kapcsolva a tv (tv adás vagy stream nézésre) teljesen feleslegesen indul a box és vele együtt a külső vinyó, és állandóan ki kell kapcsolni.
Amúgy köszi 😉 -
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol és milyen módon tudom beállítani a C3-ön, hogy mikor bekapcsolom, ne kapcsolja be a hdmi porton keresztül a média boxot? (hk1 amlogic s905x3)
Mindig bekapcsol.
A Telekomos médiaboxot pedig nem,annak ellenére, hogy a magic remote-al tudom léptetni a csatornákat....Köszi 😉
-
-
Partz
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
Ez nem teljesen így van, ha bármi 2.1-es funkciót tud egy eszköz az már megkapja a 2.1 plecsnit.
Pl.: Egy 18Gbps csatlakozóval rendelkező eszköz, ami képes ALLM-re, az már hdmi 2.1-nek minősül. És ezt az egyes kábel gyártók ki is használják.
Ha csak a TV-ket nézzük ott a leírásban: 4 db HDMI 2.1-es port van rajtuk, amiből 2db 48 Gbps-re képes.

-
mattheus
őstag
LG magyarországi webshopját TV vásárlásra mennyire ajánlanátok ?
Próbáltam rákeresni Facebook-on meg rá is gugliztam, de nagyon sok sikerrel nem jártam. -
Celtis
veterán
válasz
ricsip
üzenetére
Hát pedig a szabványok különböző adatsebességeket határoznak meg.
1.4: 10.2 Gbps
2.0: 18 Gbps
2.1: 48 GbpsValóban rá lehet írni a sebességet, ahogy rá is szokták írni, de ahhoz megint csak tudni kell, hogy a 2.1-hez mennyi is kell. Szóval szerintem teljesen jó ez így. A "2.0-ás" kábel legalább 18-at kell tudjon, a 2.1-es pedig 48-at.
-
ricsip
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Ha csak a kábel sávszélesség-átviteli képessége számít, akkor annak semmi köze ahhoz h. 1.4, 2.0 vagy 2.1 van ráírva.
Ha át tud vinni 48gbps-et simán hibátlanul, akkor az a kábel megfelel a szabványnak. Akkor írja rá a gyártó h. hdmi 48gbps cable, és pont. Azt ugyanis nem tilos. Nem pedig a 2.0 vagy 2.1-t, mert nem attól függ a kábel jósága. A kábel gyártója ha nem meri ráírni h. 48gbps, akkor egy konkrét számonkérhető mérhető paraméterrel sunnyog. Mert ha pl. HDMI 2.0-t kell érvényesnek eldönteni, azt hogy a lótúróba méred ki h. azt akkor viszont teljesíti-e? Főleg mert arra nincs semmi direktíva hiszen a hivatalos mérési szabvány is a sávszélt fogja kimérni, nem pedig 2.0, 2.1 megfelelőséget, mert az egy konkrétan megfoghatatlan elv. -
Celtis
veterán
válasz
ricsip
üzenetére
Futhatunk újabb felesleges köröket ezzel. Korábban én is ezt vallottam amit te.
Ez az elnevezés nem szabvány. Egyszerűen a hdmi.org bevizsgálja (remélhetőleg) a kábelt és engedi, hogy a csomagolásra rákerüljön az általuk kitalált kiváló áruk fóruma pecsét. No persze nem ingyen. Ha a gyártó nem akar ezért a tanúsítványért fizetni, akkor nem teheti rá. Ettől még a kábele lehet jó vagy jobb is. Az, hogy a kábel kompatibilis adott hdmi verzióval egy teljesen érvényes állítás és őszintén szólva logikusabb és egyértelműbb is, mint a hiper-ultra speed meg hasonló fantázia megnevezés.
Szóval marketing. Részletek itt. "Certification program"
-
ricsip
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Csak az a baj, h. nincs olyan h. hdmi 2.0 vagy hdmi 2.1-es kábel, mert ilyen kategorizálás nincs a hivatalos szabványban. Igen, a hdmi gittegyletnek a kurva anyja jár ezért, ez nem is kérdéses, azok a hülyék baszták el az elnevezéseket és így az emberiség 99,9999%-a könnyen átverhető zavarodottságban van hdmi téren. Szóval a szabvány kitalálói is nagy faszok voltak, mikor megalkották a hivatalos kábel megnevezéseket. A piac meg lecsapta a magas labdát, és a tróger noname kábel gyártók úgy verik át az embereket, ahogy csak tudják.
Sajnos ezért lehet hülyíteni az embereket h. hdmi 2.0 meg 2.1-es kábel, mert ha ilyet írsz a dobozra, azért nem fog a hdmi gittegylet megbírságolni. Mivel egy nemlétező kábelminősítést használsz. Viszont ezzel nem is bizonyítja a madzag gyártója h. tudja-e a terméke a 48Gbps-et. Mert végeredményben csak az a lényeg h. ezt tudja-e v. sem. Onnantól ha tudja, bármilyen hdmi felbontás és refresh rate fog menni azzal a kábellel, nem kérdéses. Na ezt jelenti ha az van ráírva a csomagolásra h. Ultra High Speed HDMI cable. A hdmi 2.0 vagy hdmi 2.1 szöveg meg nagyjából semmit nem garantál. Ha pedig a madzag gyártója hazudik ebben, akkor hazudni fog másban is.
2-3 ezer forint egy 1-2 méteres UHS hdmi plecsnis madzag, annyi mint 2 kiló kenyér ára a boltban. Ennyiért már garantáltan tökéletes hibátlan kábelt kap az ember. Efölött már jönnek az aranyozott csatlakozók, meg a hússzorosan árnyékolt erek: na az a parasztvakítás humbug és átverés kategória. 4-5 ezer forintnál többet egy tökéletes 2-3 méter hosszú hdmi kábelért bűn kiadni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Az mondjuk nem derült ki, hogy mi a terv. Hosszabb kábel kellene. Vagy nincs meg a gyári kábel.
Viszont valamiért sokszor kerül elő, hogy a konzolokhoz kapott gyári kábeleket szeretnék lecserélni (PS5/XSX), hátha jobb minőséget tud nyújtani. De igazából szükségtelen, ha ez lenne a cél.
Felesleges másik kábelt venni, ha csak nem rövid a gyári.
-
Celtis
veterán
válasz
Beleth
üzenetére
Hülye kérdés nincs.
A kábelek között az áron és hosszúságon kívül a legfontosabb különbség a sávszélesség. Amelyik nem tudja az adott formátum átviteléhez szükséges sávszélességet, ott képhibák lesznek vagy egyáltalán nem lesz kép. (A fránya fizika miatt ez a kábel hosszával növekvő kihívás. Egyre vastagabb vezető kell bele.)
Hogy melyik kábel mire képes azt vagy a ricsip által említett HDMI minősítés is jelzi, de amelyik gyártó nem akar fizetni ezért a plecsniért a hdmi szervezetnek, az ráírja, hogy 2.0 vagy 2.1 kompatibilis. Ez ugyanolyan jó lehet. Nem szükséges feltétel a plecsni.Lehet, hogy megint vitát gerjesztek, de ha a sávszélesség megvan és átmennek a bitek, akkor semmiféle képminőség különbség nincs a leghitványabb és a legdrágább kábel között sem. Legalábbis ilyenre objektív bizonyítékot hozni senki nem tudott. Az ellenkezőjére viszont számtalan van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kiki22
üzenetére
Talán a 48 colos C3, de én kis esélyt látok rá. Eddig a 42 -es volt, amit be lehetett vinni 300 alá. Vagy Telekom -nál, ha kapsz rá valamilyen egyéni kedvezményt.
Sokat amúgy már nem kellene hozzátenni, hogy egy 48C3 -at el tudj hozni, vagy marad a részletre vásárlás.
55 colos OLED TV -ket (S90C/C3) egyébként egyes akcióban, kedvezményekkel be lehet vinni 400 alá, de 300 vagy alatta tuti nem lesz.
Már ha új készülékeket nézel. A használt piacot nem igazán vágom.
Szerk.:
Vagy ott van még az 48/55 OLED718, amire érdemes lehet kedvezményt várni. -
Beleth
csendes tag
Sziasztok!
lehet hülye a kérdés. lgc3-hoz a legjobb élmény maxolasa érdekében milyen hdmi kábelt ajanlotok ami ps5re csatlakozik? van különbség a 3 ezres és annál sokkal többe kerülő kábelek között egy átlag felhasználónak? köszönöm szépen
-
junkpod
nagyúr
-
kiki22
senior tag
Sziasztok ! 250-300 ezres arkategoriaban lehet mar kapni 50-55 colos oled tv -t ? Filmezesre lenne hasznalva
-
hunspikey
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Én átérzem a parádat, de szeretnélek megnyugtatni, hogy az általam ajánlott állvány minden létező és szükséges csavart tartalmaz.
Az én 77g3-mom ugyan azzal megy rá mint a te 55g3-ad, de amúgy kb 10 féle átmérő és hossz + mindenfele távtartó gyűrű képzi a csomag részét!
Vedd meg nyugodtan. Ráadásul nehéz vastag durralumínium dög, full profi kinézettel, falhoz kötést biztosító drótfonattal mindenfelé állítható kivitelben. Nincs szerintem jobb.
-
mattheus
őstag
Köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos tanácsokat és megjegyzéseket.
Lehet, hogy parás vagyok, de szerintem még mindig jobb felkészülten érkezni és nem ott helyben rosszul improvizálni.Ha abból indulok ki, hogy az LG szakszervíz (HU, AT és UK) nem tudja pontosan megmondani, hogy mire kell figyelni az állvány vásárlásakor, milyen csavar kell hozzá pontosan, onnantól kezdve nem fogom magamat rosszul érezni, még ha valaki szerint ilyen hozzáállással kihívásokkal teli éltre számíthatok, mert neki (szerencsére) minden pofonegyszerű.
Redit-en és más fórumokon eddig 3 féle ajánlott M6-os csavarhosszt találtam (M6x15, M6x25, M6x30), szóval többféle opció is adott, valami biztos lesz, megoldom.
Szóval köszönöm mindenkinek!
-
Celtis
veterán
válasz
mattheus
üzenetére
Ahogy írták is, M6-os csavar kell a G3-hoz. Ezt az információt magad is megtalálhatod a készülékhez elérhető leírásban.
A samsunggal ellentétben az LG nem adja meg a menet hosszát. Viszont a tv-ben egy zsák furat van. Ha kézzel könnyedén betekersz egy 6-os csavart, akkor meg tudod mérni milyen mély a menet. Ügyelni kell rá, hogy a furat alját ne érje el a csavar -vonj le legalább 3mm-t- de leglább kb. ~1 centi hosszan fogjon a menet és ne csak 1-2 fordulatot*Ehhez hozzáadod, hogy milyen mélyen van a furat, a távtartó hosszát és a konzol anyagvastagságát. Ha a csomagban pont nincs ilyen csavar, akkor bemész az OBI-ba vagy bármelyik csavarboltba és veszel.
*A TCL-hez amit vettem nemrég gyárilag olyan csavart adtak, ami alig éri el a menetet.
-
zsero
aktív tag
Egyébként M6.

-
ricsip
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
A vesa szabvány csak a felfogatás méretére vonatkozik (hány darab luk van egymástól milyen távolságra, milyen elrendezésben). A bele való csavar meg M (mint metrikus) és egy szám (M4, M5, M6 stb) plussz a megfelelő hossz a konkrét távolság függvényében.
-
*Tata*
senior tag
válasz
mattheus
üzenetére
Nem tud kikandikálni a képernyőn, mert a tvben nem egy anya csavar van beépítve hanem egy hüvely.
De elvileg egy normális falikonzolhoz l(egalábbis nálam ez volt).
Többféle vastagságú és hosszúságú csavart adtak,+ voltak a csomagban műanyag gyűrűk is amik a távtartásra szolgálnak, ha esetleg hosszú a csavarod. -
mattheus
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Reméltem, hogy csak vicces kedvetekben vagytok, de akkor ezek szerint ez tényleg ilyen nyögvenyelős
(legalábbis számomra) és akkor ezek szerint a végén, amikor szerelném össze, akkor még el kell mennem a csavarboltba egy fogpiszkálóval a kezemben, hogy kiválasszuk a megfelelő hosszt. -
alaves
addikt
Nem nagy kunszt, de elfogadható ár: LG OLED77B3: 779 eFt MM
-
mattheus
őstag
Ne haragudjatok előzetesen, hogy ennyire beragadt nálam a téma (LG OLED 55 G3 és asztali állvány).
Nektek köszönhetően jó pár állvány opció összegyűlt (ha kell szívesen berakom az eddig ajánlásokat egy kommentbe), azonban egy fontos dolgot nem tudok és sem az LG sem más szaküzlet nem tudott rá érdemben még válaszolni.
A kérdés nem más mint az állvány rögzítéshez használt csavar?
- Ezt honnan kell beszereznem? (TV vagy az állványhoz tartozó csomag része vagy külön megvásárolandó)
- Honnan tudom, hogy amit használni akarok az megfelelő? (Nem túl rövid vagy hosszú)Találtam olyan hozzászólást a neten, hogy márkától függően mást kell használni, de ezen felül semmi érdemlegeset nem találtam.
Köszönöm!
-
zsistvan7
kezdő
válasz
Joco_77
üzenetére
Szerintem ez se rosszabb, se jobb pixelhiba előfordulás szempontjából, mint bármilyen más lcd vagy oled tv.
Anno amikor az első notebookom meglett 2007-ben annál is a pixelhibát kellett vizslatni, rá 13 évre pixelliba miatt kellett visszaküldenem a samsung ívelt monitort, kettőt rendeltem egyszerre, az egyik pixelhibás volt.
Számomra meglepő hogy ennyi idő után is itt tartunk, hogy még mindig velejárója a gyártási technológiának. -
-
Joco_77
senior tag
Köszi szépen! Ahogy nézem sok embernek van itt gondja a C3al pixelhiba ilyen olyan hiba...kicsit bátortalan vagyok még a cserét illetően emiatt (A panasonic plazmák nagyon megbízhatóak voltak időtállóság szempontjából), . Mindegy van még időm legkorábban tavasszal lenne aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és akkor már legyen jobb képe és több hz-es pc játék miatt,ha megoldható. egyenlőre ennyi jutott eszembe első körbe, várom a szakik válaszait,akik nyakig benne vannak a tv-k világába,köszönöm. a lényeg hogy ha lecserélem az 55oled806-ot akkor az új tv-re elégedetten bólogassak hogy megérte,szintet ugrottam.
"

Megvan a gyári kábel, csak gondoltam,ha van attól jobb, akkor beszerezek hozzá olyat, de akkor szükségtelen.

(legalábbis számomra) és akkor ezek szerint a végén, amikor szerelném össze, akkor még el kell mennem a csavarboltba egy fogpiszkálóval a kezemben, hogy kiválasszuk a megfelelő hosszt.