Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz alaves #91994 üzenetére
Még mindig nem valaszoltal milyen tv...
És mit mondasz az lg-nek?hogy a viragboltos realse ami hibrid, nem megy csak hdrben?de ha megy is dv-ben, nem használja az rpu-t?ebből még te jonnel ki szarul...a tesztet nem közvetlen, hanem közvetett, de Vhiktorral végeztem el, sajnos nem lakik közel hogy atugorjon egy tesztre. De én kíváncsi voltam rá... ...hiszem hogy Vhiktor segítségével és a teszt anyagokkal(azt is tőle kaptam) sikeres volt ez a teszt.! LG c3!!ez fontos.[ Szerkesztve ]
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Vhiktor #91995 üzenetére
Szerintem annyit nem ér a dolby vision hogy most ezért kelljen megválni a tv-től. Jobb a HDR-től nyilván, de nincs ég és föld különbség egyáltalán. Én mindig azt mondom ha az embernek "csak" HDR-ben van meg valamilyen tartalom ami mondjuk létezik dolby vision-ban is, ne dőljön a kardjába mert jobb esetben egymás mellett nézve, lehetőleg ugyanolyan tv-n tűnne fel a különbség és az sem lenne akkora hogy a szívemhez kapjak, hogy jaj mennyivel jobb a DV. Szeretem én is a DV filmeket, de még egyszer nem éreztem úgy egy HDR film után sem hogy hát ezt DV-ben kellene megnézni mert biztos mennyivel jobb. Egymás után nézve meg elég nehéz lenne észrevenni a különbségeket.
-
Vhiktor
Topikgazda
Nemrég linkeltem univerzális talpat. Van egy csomó, olyan mint a vesa fali konzol csak van talpa.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Mtex1
kezdő
Végre ideert a G2 Holnap jön a neheze a felszerelés a régi üreges téglába.. Aztán a próba ma egész nap telefonálgattam ijedtségemben, hogy hol a francba lehet talpat venni hozzá, de hát természetesen kb sehol.. Lg. Hun azt mondták a helyi lg szervizt kell hivogatnom, talán náluk lenne, 5 óra alatt nem vették fel a telefont..
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz alaves #91994 üzenetére
Nincs nálam ilyen tv, nem tudom kiprobalni a gyári lejátszót. De ami van nálam azokon majd megnézem.
Ezért biztos nem adnám el a tvt, kell venni külső lejátszót.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
alaves
addikt
válasz szkutyi #91991 üzenetére
Tehát a streamingen használja a TV a DV RPU-t , a gyári lejátszón, plexen stb. pedig nem.
Ezúton kérem Vhiktor fórumtársat, hogy szíveskedjen mérési adatokkal alátámasztani, ugyanis ha ez így van, akkor kérni fogom a csereutalványt az LG-től.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
boborján2
aktív tag
-
alaves
addikt
válasz szkutyi #91984 üzenetére
Szerinted a TV-n telepített streaming app-okkal is 'fake' a DV megjelenítés vagy csak az 'internal player'-rel?
[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
Ebből amúgy pont van single DV-s UFO-rilíz.
A C1 ts-be áttéve DV-ben viszi a dvhe.07.06- BL + EL + RPU rilízeket, a C2 nem. Viszont a C2 mkv-ból viszi a HLG-t, a C1 nem csak ts/mp4-ból.
LG informatikusok, programozók: csak majdnem jó...Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
ripo05
tag
LG C3-on ki milyen beállításokkal néz focit/sportot?
-
dropi
aktív tag
Nah az van, hogy én ezt:
Fast.X.2023.2160p.REMUX.UHD.BluRay.TrueHD.7.1.DoVi.HDR.HEVC.HuN-No1
Az itt pár nappal korábban leírt mindkét módszerrel próbáltam konvertálni, de saját lejátszóval, Plexen, Xboxon, szal mindenen keresztül csak HDR-ben hajlandó elindítani? Adjam fel a Dolby Visiont?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Peetey91 #91968 üzenetére
A G3 jócskán jobb, hogy mennyi plusz pénzt ér meg mindenkinek saját magának kell eldöntenie.
C3 és g2 között nincs egetrengető különbség.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Az 55-ös LG c9-et szeretném lecserélni 65-ös OLEDre, maradnék LG vonalon most a Telekom kamatmentes részlet miatt (nem terveztem TV-t venni még, de ezt meglehet, hogy kihasználom)
Konzolozásra (PS5) és filmezésre lenne főleg használvaAmit kinéztem C3 (561 ezer) G2 (647 ezer), G3 (830 ezer).
Teszteket olvasgatva kétlem, hogy a G3 megérné ezt a felárat.
Kérdés inkább, hogy a G2 (plusz talp, mert egyelőre nem a falon lesz. A későbbiekben majd lehet, hogy felkerülne) megéri-e a (talppal együtt) nem kevés plusz pénzt?
Mit javasolnátok? Én hajlok a C3 felé, ha nem tud annyival többet a G2/G3.
Köszi előre is -
boborján2
aktív tag
válasz Celtis #91966 üzenetére
A kartonra vágni kell egy kis ablakot és amekkora pl. tetőlecet enged ,azt odahúzni csavarokkal a kartonhoz a lecekhez meg a konzolt.
Lényeg hogy az erő, ami feszíti, minél nagyobb területen legyen elosztva.
Alig több munka/utómunka és sokkal nagyobb stabilitás.Bár nagyon jó megoldás a gipszkarton fém dübel ,ami szétnyílik és ráfeszül a hátamögött, de a tévét nem bíznám rá.
Persze minden helyzetben az alapvető kiindulási pont ,hogy tisztességesen legyen kartonozva a fal. És nem a 10 csavarból 8 átszakítva a papíron és társai.
Láttam már csodákat[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
félisten
válasz wiggen123 #91949 üzenetére
Én a Hamához Fischert kaptam pont. Itt írtam róla.[link] Előszőr azt hittem a másikhoz volt a jobb dűbel, de pont nem.
[link][ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
boborján2
aktív tag
válasz wiggen123 #91949 üzenetére
"Ha nem értesz hozzá elmondod mire kell, meg milyen falba teszed és biztos segítenek a legtöbb helyen."
Az ilyen mondatokra fognak 1200 Ft/db áron eladni tiplit + csavart ,mert belebeszélik az emberbe ,hogy a többi gyenge és majd leesik.
Nyilván a mellé csomagolt valóban sokszor kevés , de ha tényleg semmi barkács beállítottsága nincs valakinek ,akkor ezt be kell nyelni.Csavarboltban egyébként ezeket valóban aprópénzért lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Justsuj
újonc
Sziasztok! Szokott lenni az év végén, vagy az év elején valamilyen akció, árcsökkenés vagy valami ilyesmi?
Köszi! -
PATTA86
csendes tag
Ha már ennyire feljött itt témába a konzol felrakása... lenne egy gyors kérdésem nekem is, hogy akinek G2-je van az a gyári csavarokkal rakta fel a konzolt a falra vagy vett inkább másikat hozzá? 65" tvről lenne szó tégla (30X38) falra. Ki mit ajánl? Thx
-
szkutyi
addikt
Nekem is felkéne tegyem csak itt szimpla van...60cm széles a konzol, szóval kb 6gipszkarton dubell3l lehetne feltenni, az még bírja is szerintem, de kíván ha maga a karton nem?láttam olyan képet hogy kartonostul esett pofára a tv.xdd
Pl [kép] [kép]
Igaz nekem nem kihuzhatós a konzol...de akkoris nagyon fosok.xd[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz lzolka #91951 üzenetére
Azt sem szabad elfelejteni, hogy esetlegesen ki rendeli meg az összehaosnlító videot.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az OLED tévék képernyője, illetve felülete fizikálisan mennyire érzékeny a "tapizásra"? Ujjlenyomat, gyerek zsíros kézzel hozzányúl, stb. Pl. nem tudom, az OLED-eken alkalmaznak-e bármilyen felületi bevonatot, vagy egyszerű üveg, stb.
A kérdés háttere: nekem most egy Samsung Q82R QLED tévém van, ráadásul valamiféle anti-reflective felületi bevonattal. Na most azt nem tudom, hogy a képernyő önmagában is ennyire érzékeny lenne, vagy csak az anti-reflective bevonat miatt ilyen, de iszonyatosan nehéz róla bármiféle nyomot eltüntetni. A legkisebb zsíros ujjlenyomatot is ha óvatosan letörlöm mikroszálas kendővel - próbáltam már szárazon, kis hideg vízzel, kis melegvízzel, gyengéden, erősen, stb - akkor is marad egyfajta homályos folt nyom a képernyőn. Bizonyos ráeső fényben látszik. Egy komolyabb tapizás meg csíkokat, karcokat hagy rajta. Ezek mondjuk működés közben szerencsére nem látszanak, de kíváncsi lennék, hogy ti az OLED-eknél mit tapasztaltatok.
-
blau24
tag
Sziasztok! A két készülék közül melyik éri meg jobban?
LG OLED65B33LA / 560k
LG OLED65CS6LA / 550kKöszönöm!
-
lzolka
csendes tag
Azért ezek az összehasonlító tesztek sem mindig korrektek.
Sok helyen látni YT videókban hogy a három legjobb összehasonlításakor fej-fej mellett teljesítenek, egyiknél a G3, másiknál az S95C, vagy éppen az A95L a nyerő.Csak azt nem szabad elfelejteni hogy milyen árkülönbség van a három készülék között.
77-es méretben most pl. a Samsung 1 milla alatt van, az LG 1,7 míg a Sony 1,6.
Ezek az árak a márkabolt vagy a nagy elektronikai áruházak árai, mindenféle kupon meg akció meg "most esett le a kamionról" nélkül, olyan helyeken ahol van is belőle nem csak 10 percig a készletértesítés után.Ha így nézzük akkor ez a Samsungtól nagyon jó teljesítmény a 60-70%-al drágább vetélytársakhoz képest.
Lehet hogy egészen más eredmény jönne ki ha azonos árkategóriájú (+-100 eFt) készülékeket hasonlítanánk össze.
-
wiggen123
senior tag
válasz Celtis #91942 üzenetére
Én csak fisher dübelt veszek ilyen célra. Finoman fogalmaztál, szerintem konkrétan szar ami a Hama tartóhoz jár. Minden falazat típushoz megvan milyen kell bele. Nekem lyukacsos klímatéglába kellett, inkább vettem bele 10x80 mm fishert bazi nagy csavarral. 4 db 1800 Ft volt a fisher szaküzletben. Ennyit megér a nyugalmam, mert ez biztos nem fog kijönni a falból... Ha nem értesz hozzá elmondod mire kell, meg milyen falba teszed és biztos segítenek a legtöbb helyen.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
lala666
őstag
válasz ***ANDRÁS*** #91946 üzenetére
Nem szoktam kihúzgálni semmit sem, egyszerűen kikapcs. Nedves szűrt vizes mikroszálas törlő, utána száraz és kész.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz kolosszus87 #91945 üzenetére
Tesztelnem kellene
[ Szerkesztve ]
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Sziasztok! Nem nagyon volt róla még szó vagy én nem találkoztam vele, de kérdés: OLED TV képernyőjét hogyan takarítjátok? Kikapcsolás és kihúzni a konnektorból, az alapvető, de pl a HDMI kábelt is ki kell húzni a takarítás idejére? milyen tisztítószert használtok és milyen kendőt? hengerben lévő nedves képernyőtisztító törlőkendőt lehet-e használni vagy csak mikroszálasz törlőkendőt? tisztításkor rá lehet fújni a képernyőre vagy a kendőre fújjam ki a tisztítófolyadékot? mi nem hagy foltot takarítás után a képernyőn? ezzel kapcsolatban jöhet nyugodtan pár termék is nyugodtan.
-
kolosszus87
senior tag
válasz Vhiktor #91938 üzenetére
HBO max nincs Panán, ami a játékmódot illeti már van minden mi szem-szájnak ingere, tavaly óta ráfeküdtek a gaming témára, ugyanúgy elérhető minden modern funkció, game bar, stb mint a többi márkánál. Sőt a Pana az idei MZ szériától bevezette a True Game dedikált módot is, ami ugyanolyan pontosra kalibrált mint a Filmmaker. Ezzel gyakorlatilag a legpontosabb színhhűséggel, fehéregyensúllyal rendelkező játék módot kínálja az összes gyártó közül.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Skyhunter #91939 üzenetére
Szívesen kalibrálom.
Letesztelni nem tudom, ahhoz kevés pár óra. Nálam minimum 2 hetet van egy készülék teszten, nem csapom össze.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Skyhunter #91935 üzenetére
Nem láttam még MZ2000-et,így nem tudok mit mondani.
Streaming szolgáltatók közül nem biztos, hogy minden elérhető Panasonicon, korábban voltak ebből problémák.
PC használathoz én nem vennék Panat, a játék móddal sem igazán foglalkoznak nemhogy a pc móddal, de ez az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
ugyes
senior tag
válasz Skyhunter #91927 üzenetére
Én ezt javaslom, ha nem kell dönthető. A dübel benne van a csomagban. A hozzáadott mütyűr szintezőt felejtsd el, javasolt/kell hozzá egy méteres.
Nekem ennek kisebb testvére van. Egy hátránya van: a tv rögzítéséhez (nem a falba rögzítőnek) szükséges csavar becsavarásához az átlagosnál hosszabb csavarhúzó kell! -
akika85
csendes tag
-
Celtis
veterán
A konzolnál a fő kérdés, hogy kell-e kihúzható vagy sem. A dönthetőség szerintem felesleges. ha már dönteni kell, akkor túl magasan van a tv.
Hamaval nekem rossz tapasztalaotm van. A Stell-le viszont csak jó. Viszont nem kell ez a brutális, még az 5610 is bőven túlméretezett.A dübel a falazat anyagától függ. Nem hsizem, hogy bármiféle fogó kéne hozzá. Feltételezem nem 25x80-as dübelre gondoltál, hanem 10x80-asra. Én 12-est raknék jó kis hatlapfejű állványcsavarral. Felül 3 alul 2 csavar elég.
-
Vhiktor
Topikgazda
Előszerettel osztanak meg ezen a csatornán ilyen videókat amiknek semmi értelmük nincs, sőt inkább félrevezetőek.
-
alaves
addikt
Az A95L-en a triangular RGB OLED kijelző jellegzetessége látszik, ha nincs jól beállítva (vagy kalibrálva), akkor a szürke árnyalatai pirosodnak. A WOLED kijelzőnél bármennyire is túlszaturáltra állítod, ilyen nincs.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
szkutyi
addikt
válasz Pro Koryak #91928 üzenetére
Ez már rég javítottak....
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra tervezek egy 65 colos OLED-et venni (típust szándékosan nem írok, pont előttem megy az eszmecsere, mi éri/nem éri meg.... )
A TV 28 kg. Falra tenném fel. Visszakerestem a "dübel" szóra itt a fórumban.
Ehhez a 28 kg-s tv-hez néztem ezt fali konzolnak :
HAMA
Elég lehet neki, vagy legyen másfajta, amit korábban írtatok :
Stell ShoÉs a szintén korábban ajánlott Fischer Duopower 25*80mm dübel is? És ez is jól jön hozzá szerelőfogó ?
Másik téma :
Napokban találtam ezt az összehasonlító videót az A95L vs Mz2000 -ről. Sony fényesebb, részletesebb, Pana nagyobb kontrasztú, természetesebbnek tűnik nekem. A végén a Marveles filmben miért olyan fos lila színű pl a Sonyn az ég. Ez vmi DV, vagy csak nincsenek bekalibrálva a készülékek? -
viera
őstag
-
torma1981
veterán
válasz Quadgame94 #91918 üzenetére
Nem véletlen, hogy alig van Sony tulaj. Ilyen árak mellet.
-
viera
őstag
válasz Quadgame94 #91910 üzenetére
A Sárkányok háza sötét tengerpartos jelenete is sokkal szebben jelenik meg az A95L-en mint S95C-n.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz alaves #91911 üzenetére
Vannak akik tv-zés közben is szeretik az erotikus élményt, konkrétan így b***za a szemet
Egyébként már sokat segített, hogy betették az adaptív HDR opciót, régebben nem volt ez az opció benne, még nagyobb szívás volt kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz Vhiktor #91905 üzenetére
Azért nem korrekt, hogy átlag felhasználónak ezt szánták, hogy alapból HDR-en menjen a box, gondolom azért, hogy ámuljon- bámuljon milyen "szép" a kép.
Vajon hányan hagyják úgy, mert adaptív HDR-re kell állítani, újraindítani, sőt még a HDMI vissza alapbeállításra opció is szokott kelleni.
Egy 'auto frame rate' is alap lenne a boxon. A kadencia-helyességhez kézzel kell állítani a frekit. Egyébként a C1 pull down-okkal érdekes módon megoldja (ha a box 59,94 Hz-en van) a 23,976, 24, 25, 30 fps-eket. Ha a box 50 Hz-en van csak a 25 és az 50 fps jó, a 23,976, 24, és 30 fps-eket nem képes megoldani a pull down.
Próbáltam régebbi afr appokat, de semmi nem működik rajta.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Quadgame94
őstag
Igazából azokat a jeleneteket leszámítva tetszett eléggé a HDR10 rajta. De például a Bálna c. film nagyon sötét volt. Eleve sötét az a film, de így.. egyébként a besötétítés nagyon sokat segített az S90C-n amikor HDR10 ment rajta DV helyett. Nekem ami nagyon bejött az S90C-n az természetfilmek. Our Planet például szebb volt rajta sokkal mint a C2-n.
-
viera
őstag
válasz Quadgame94 #91898 üzenetére
Nekem tetszett képminőségre az S95C, a DV tartalom is szép volt.Mondjuk én kaptam kalibrált értékeket indulásnál.A mozgás javítás viszont nagyon nem volt jó. Game mód iszonyatosan túlszaturált volt.Kalibrálással lehet rajta sokat segíteni de nálam nagyon nem úgy működött a TV ahogy elvártam volna.
Sony A95L viszont egy nagyon eltalált TV lett az biztos.
Kalibrálás nélkül is nagyon szép rajta minden.
Nem gondoltam volna, hogy a DV tartalom jobban fog tetszeni rajta mint a HDR10.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
wiggen123
senior tag
válasz demmer123 #91896 üzenetére
S90C tökéletes a betekintési szög most is oldalról nézem. Nem fogsz csalódni. Rtings beállításokat állitottam be teljesen, biztos nem tökéletesen, de sokkal jobb, mint az alap. Még 30 óra van benne, bejáratási időben van, de beállítások után nagyon jó a képe.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz boborján2 #91904 üzenetére
Nem jön hdrben a Telekom, tévesen a set top box hdr jelet küld ki, tehat ő csinal hdrt az sdr-ből.
Szerencsére ez most már kikapcsolható a box beállításaiban.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
boborján2
aktív tag
neki is HDR-ben jön a telekom
Mármint az a 2-3 csatorna ami 4k HDR?ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Vhiktor
Topikgazda
Egy fontos info lemaradt, mégpedig, hogy melyik tv milyen képmódban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest