-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajbii
tag
válasz
Pro Koryak #112496 üzenetére
Köszi az infót
Ez már tényleg szuper ár így
Meg is rendeltem -
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #112434 üzenetére
Egyetértek. Még ha nem is kell szemüveg, akkor is hálásabb dolog idősebb korban a minél nagyobb méretű kép (az 'öreg szem' egyéb hiányosságai miatt is). A hölgy 3,5-4 m-ről nézi, akkor pedig pláne.
Én is hiába látok szemüveggel élesen, pár év múlva valószínűleg 98" (vagy nagyobb) felé veszem az irányt. Hátha olcsó lesz akkor már a 97" OLED is.
-
pjen
félisten
válasz
Pro Koryak #112434 üzenetére
Attól, hogy valaki 60+ még nem vak. Én is 60+.vagyok. Van egy philips 8245/12, egy Lg NANO 793, egy Sony A80 OLED . A Sony egy másik kategória. Persze ez is csak egy vélemény.
-
mp54
senior tag
válasz
Pro Koryak #112418 üzenetére
Valszeg azt vesz, amit mi javasolunk neki, hiszen nem ért hozzá... (orvos).
65-nél nagyobb méret kizárva, 65-ért is küzdenem kell...
fald lcd számomra ismeretlen: mi a lényege? (mások mini-LED-et ajánlottak, ha nem OLED) -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Pro Koryak #112122 üzenetére
Melyik teljes filmmel?
-
válasz
Pro Koryak #111734 üzenetére
Mert jó dolog, pl filmnézéshez napközben.
Nekem este zavaró amikor pihennék, háttérzajnak megy a tv és villog, akkor a tv fényerőből is visszaveszek.
Nem 2 ezer hanem 8k pl, amit patikán a tv hátuljára lehet applikálni és bedugni a tv usb portjába.
Jól be kell lőni az energiamenedzsmentet és kikapcsolás után pár perc múlva az is kikapcsol, addig pedig hangulatfényként üzemel. Nekem ennyit bőven megér, többet is.
philips ambija meg nyilván komolyabb cucc, kár hogy más nem liszenszelheti. -
KTTech
veterán
válasz
Pro Koryak #111531 üzenetére
Teljesen mindegy, melyiket mikor készítették... volt olyan film a kezemben, amit teljesen analógon vettek (nem volt digitálisan belenyúlva, fényelve, színkorrekciózva és effektelve) és sötétebb volt, mint a GoT. Egyszerűen ilyennek képzelte el a rendező, így is valósította meg az operatőrrel.
Természetesen csak teljesen sötét környezetben volt élvezhető, és bár a mai értelemben vett black crush nem volt, de bebukott részekkel lehetett találkozni.
-
válasz
Pro Koryak #111406 üzenetére
Igen mintha más minőségű lenne a két felvétel.Néztem az eredetit itthon, nem ennyire mosott mint itt a képen.
Szép a színe a lángnak az elsőnél is nálam néztem Philipsen és C2-n is.
A másodiknál nincsenek a lángon belül részletek és körbe poszterezettség van nálam, C2-n főleg.( az nincs kalibrálva) Viszont a karós rész környezete sokkal jobb a módosított verzión, ha választanom kellene én is a módosítottra szavaznék. -
krx21
nagyúr
válasz
Pro Koryak #111211 üzenetére
Nem
-
válasz
Pro Koryak #110917 üzenetére
Buta demagóg hasonlat, tükrözi az intelligenciát.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Pro Koryak #110917 üzenetére
“éjjel még 0 fényerőn is nagyon erős
“
Ha nem látsz semmit a képből az pont ugyanúgy rontja a szemed mintha iszonyat fényerővel nézed. De ha valakinek elég a 0 fényerő, nekem mindegy.
-
lala666
őstag
válasz
Pro Koryak #110788 üzenetére
Nalam az appba ez alap ,mégis mi lenne. Nem kell külön kód ehhez! Ennyi.
-
lala666
őstag
válasz
Pro Koryak #110781 üzenetére
-
gab1ka
senior tag
válasz
Pro Koryak #110781 üzenetére
Stimmel pedig, ha valaki az appból nézi, ahol vagy kézzel már beírta, vagy az app neki automatikusan levonja az 5%-ot is, akkor: 649 900 x 0,95 = 617 405.
-
lala666
őstag
válasz
Pro Koryak #110755 üzenetére
617 405 Ft ennyire írja most alapból kosárba rakva.
-
szkutyi
addikt
válasz
Pro Koryak #110585 üzenetére
Kívanok neked nagyon sok 5-10 000es anyagot, olyan készülékkel, ami tudja is! Fényes nappal is bőven elég a 800-1000nit, nem hogy sötétben...attól még hogy 10 000nit van, nem fogsz többet látni a sötét reszekből..
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Pro Koryak #110585 üzenetére
Van igaza Szkutyinak azért, a 800 nit is tud k*va vakító lenni.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Pro Koryak #110573 üzenetére
a John Wick sorozat az frankó HDR-ben nem? vagy is arra nem nagyon panaszkodtak ilyen téren emlékeim szerint
neem, ha megcsinálom szerintem a kicsivel 1000 nit alattira belőtt értékekkel fogom.
-
szkutyi
addikt
válasz
Pro Koryak #110573 üzenetére
Sztem qrva vakító már 800nites valós csúcs is....
-
válasz
Pro Koryak #110540 üzenetére
Néztem ezt is. Elvileg a Philips is bontatlan. Ellenőrizni fogom, személyes átvételre kértem.
A kérdésem inkább arra irányult, hogy a Philips amúgy jó választás-e szerintetek.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Pro Koryak #110532 üzenetére
Alita? Az már tervben van egy ideje, de abból az open matte verziót szeretném megcsinálni
nemrég találtam hozzá normális forrást
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Pro Koryak #110375 üzenetére
Nem, úgy nincs.
Ezt tanácsolta a szerelő, nem én találtam ki -
earbash
csendes tag
válasz
Pro Koryak #109936 üzenetére
Szuper, hozom a formámat
Arról nincs infód esetleg, hogy érdemes lehet-e várni hátha lesz promóció a közeljövőben is?
-
earbash
csendes tag
válasz
Pro Koryak #109807 üzenetére
Sziasztok, 65" C4-et készülök venni, ez a kedvezmény még élhet? Most regisztráltam de "csak" az 5%-os welcome kupont tudom érvényesíteni, a mozi10-et nem fogadja el erre a típusra. Illetve, ha kikeresem a típust van egy "LG webáruház 10% kupon" de azt meg nem lehet megvenni. Nem értem. Elfogyott volna a promóciós készlet?
-
válasz
Pro Koryak #109809 üzenetére
-
válasz
Pro Koryak #109807 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de köszönöm, itt 710-re jönne ki, én az Alzától 670-ért kapom tehát talp nélküli árban a talpasat...
-
hunspikey
őstag
válasz
Pro Koryak #109681 üzenetére
Hát az tutti, hogy ennek a hibának a meglátásához nem kell a Düne éjszakai, homokon befosva osonós jelenetét megtekinteni...
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Pro Koryak #109702 üzenetére
Ő javasolta a mérnökségnek mert szerinte egy másik alkatész okozza a hibát. Főleg úgy, hogy ez már akkor megvolt amikor itt volt csak nem foglakozunk vele. Minjdegy lehet elbasztam, hogy ezt megírtam.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Pro Koryak #109681 üzenetére
Sötét jeleneteknél jobban látszik, világosnál annyira nem vagy csak mozgásnál ezért félek mit fognak mondani, mondjuk a pixel frissítéstől csak rosszabb lesz. Nem tudom cserélik-e vagy mi lesz, de már bánom, hogy lecseréltettem a kijelzőt azokért a pixel hibákért amik voltak sokkal rosszabbakat kaptam most mondjuk lassan chatelek az LG agenttel emailben. Visszajelzek nekik mindenre. Azt mondják a szervízes el fog járni az ügyben. Nem tudom kicsit csak olyan hitehagyott vagyok inkább levert.
-
Partz
senior tag
válasz
Pro Koryak #109136 üzenetére
Én még bízom benne hogy lesz egy Z95C széria. Egyedül azt sajnálom, hogy az ideibe nem kerül be a MediaTek Pentonic 800 chip, hozta volna a 4db hdmi 48 gbps portot + fejlettebb videófeldolgozás jobb gradiens kezelés. Azzal a kis műanyag távirányítóval is kezdhetnének vmit kicsit méltatlan, amúgy mestermű.
-
eL Geri
őstag
válasz
Pro Koryak #109136 üzenetére
Kár értük, pedig én hogy szeretem az utolsó előtti plazmájukat még most is…. ja bocs, másik fórum, másik évtized
-
Omateee
tag
válasz
Pro Koryak #108829 üzenetére
Igen láttam, kicsit szívtam is a fogam, hogy nem kapcsoltam hamarabb, de hátha az elkövetkező pár hétben lesz még valami kupon LG webshopban. Euronics-ot mindenképp kerülném, egyrészt az itteni tapasztalatok, másrészt saját bőrömön tapasztalt minősíthetetlen vásárló és RMA kezelés miatt. MM egy fokkal jobb, de ott is bele lehet szaladni a csőbe.
Nem feltétlen fogalmaztam jól a direkt napfénnyel, az ablakon beszűrődő nappali fényre gondoltam, ami a nap forgásával végig halad azon a falon, ahol a TV lenne.Köszönöm a többieknek is a megerősítést, nem lövök akkor mellé a C4-el, ez jó hír.
-
Biga123
addikt
válasz
Pro Koryak #108503 üzenetére
Mennyire kell ehhez bátornak lenni ?
Van hisense garis ügyintézéssel tapasztalata valakinek? -
Oplex
tag
válasz
Pro Koryak #108396 üzenetére
Igen, Németországban.
A 8X9 (809, 819, 849, ...) széria kb. azonos ha jól tudom, érdemi különbség nincs közöttük.#108382 hunspikey
Boltban tudtam megnézni, de ott nem az igazi, ráadásul két különböző tartalom ment rajta... (mármint az egyik valami demo anyagvolt , a másikon meg TV-adás ment talán).Közben én is megtaláltam, hogy tényleg az LG panel van benne, úgyhogy nagy különbség nem lehet ahogy írtad.
-
apszi
őstag
válasz
Pro Koryak #107912 üzenetére
Egyszer már megpróbálta, de egy ugró-forgó kombóval elvetődtem előle.
Csak azért volt érdekes számomra ez az oled 4 órás pixel tisztítás, mert még sosem hallottam relét, vagy bármi jelét, hogy csinálná (ami egyébként egyáltalán nem baj, ha műkszik a dolog).
MINDENKI:
Játékos lelkületűeknek érdemes még óvatosnak lenni a frissítéssel (Lg), sokan panaszkodnak a bekapcsolt VRR mellett ~60-70 fps közötti szaggatott mozgásra. -
PTM
aktív tag
válasz
Pro Koryak #107848 üzenetére
Ezek nem egymást kizáró dolgok. MLA réteget éppenséggel az új panel is kaphatna.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Pro Koryak #107023 üzenetére
Vodafone-tól jött a tévé, teljesen null km-s. Kibontást követően nem vettem észre, csak pár nap után ültem és random odanéztem. Bosszant, hogy ilyen, igaz alig látszódik, nem akarnám hurcolni vagy postázni, mert a végén abban sérülne meg. Csak maga a tudat, hogy egy új termék, mindenre vigyázok. Később, ha mondjuk a garanciát nem befolyásolja akkor elfogadom, gondolom használtan később nem jelent majd mínuszt, ha a panel minden jó benne.
-
Quadgame94
őstag
válasz
Pro Koryak #106828 üzenetére
Óóó pedig mi vagyunk a hibásak mert nem fogyasztunk eleget! A probléma, hogy nem fogalmatlan idióták vannak ott mert nem tudom elképzelni hogy Nagy "majdjövőreszuperlesz" Márton ennyire hülye lenne. Nem. Csak azt mondja, amit a főni akar hallani. Szervilizmus a szó amit keresel. Persze ez gyakran párosul dilettantizmussal is.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #106828 üzenetére
Mindig mondják hogy előre megyünk nem hátra. Csak azt nem mondják, hogy hova vezet az előre
-
Csandi
őstag
válasz
Pro Koryak #106773 üzenetére
Ja értem igen hát ez jogos persze, de hiába akkoris, fényerő tekintében akkor is "csak" egy OLED, vagyis ugyanúgy jobb neki a sötétítés
-
Csandi
őstag
válasz
Pro Koryak #106751 üzenetére
Tehát azt is ugyanúgy megoldja a sötétítés, mert akkor nem lesz világos. Vagy nem értem ez miért volt válasz az enyémre.
-
makoss
veterán
válasz
Pro Koryak #105982 üzenetére
Nincs is Daewoo topik
Mondjuk engem annyira nem érdekel mit mond, csak érdekes -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #105923 üzenetére
Tapszatalatból mondom, hogy ilyen esetben a szülők, nagymamák azt sem tudják miről beszélsz, még egy ips paneles tv és egy oled képét sem tudják megkülönböztetni, még akkor sem ha megmuatod mit figyeljenek, legalábbis a nagy átlag.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #105669 üzenetére
Kárba veszett idő azzal a videóval foglalkozni. Tized pontok alapján beírt sorrend
-
válasz
Pro Koryak #105304 üzenetére
Miért kellene ízlésről vitatkoznom veled vagy bárki mással? Gyűlölöm a Prometheust. Az első kettő Alien filmet szerettem, utána a többi egy gagyiság volt számomra.
Én ettől a filmtől( Romulus) kizárólag szórakozást vártam és megkaptam. Aki ebbe mély filózófiát vár az szerintem kissé el van tévedve.De Ez csak az én véleményem.
Ezek petét raknak egy emberbe aztán utána felfalják őket vagy teljesen mindegy egy hót egyszerű sztori az alapfelvetés. Egy mezei lopódarázs , aki pókba petézik többet küzd ezért és inteligensebb mint ezek azt alienek.
Túl van misztifikálva az egész, ráadásul a kérdésedre válaszolva Michael Fassbender-ből számomra egy is sok ( ki nem állhatom) nem hogy kettő, akik filozofálnak, furulyáznak és meleg hangon duruzsolnak. Engedjük el. Számomra értékelhetetlen volt. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Pro Koryak #105270 üzenetére
meglátjuk jövőre a sorozat milyen lesz, az meg a Földön fog játszódni elvileg és bőven a filmek előtt..
-
ndomokos
tag
válasz
Pro Koryak #104936 üzenetére
Nembaj szeretek legozni
-
ndomokos
tag
válasz
Pro Koryak #104933 üzenetére
Igen, csak a részlet játszik
-
szakavatott
csendes újonc
válasz
Pro Koryak #104811 üzenetére
Köszi a reakciót és a javaslatot!
-
sony89
tag
válasz
Pro Koryak #104555 üzenetére
Oh... Köszi
-
anderledani
őstag
válasz
Pro Koryak #104449 üzenetére
Igen, én azt vettem meg. De EXXH volt a dobozban, sőt, csak a terméknévben van TXXH, az emagos cikkszámban is EXXH van…
-
amdboy
senior tag
válasz
Pro Koryak #104303 üzenetére
Persze értem, viszont az nonszensz, hogy egy közel fél millás tv-t nem nézhetsz úgy ahogyan akarod. Értem a technikát is, hogy oled meg beég de akkor is. Egyébként tervben volt, hogy oled helyett Neo Qledet veszek ( hasonló árban volt az is) de azt olvastam, hogy ott is van ABL panelvédelem.
-
belan
addikt
válasz
Pro Koryak #103126 üzenetére
Jah 😂
-
RockCNC
őstag
válasz
Pro Koryak #103034 üzenetére
Köszi, még délelőtt irtam nekik, várom a választ garival kapcsolatosan.
Samsung nem érdekel csak az LG és azon belül is a G4 a befutó. -
makoss
veterán
válasz
Pro Koryak #102991 üzenetére
Nem sufni bolt csak jó volna ha észre venné már magát és bekötné már végre az optikát mint a környéken minden településre
-
makoss
veterán
válasz
Pro Koryak #102979 üzenetére
-
Sasi001
senior tag
válasz
Pro Koryak #102979 üzenetére
Valami amúgy sem tiszta annál a Telekomos hirdetésnél.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Pro Koryak #102936 üzenetére
Elnézést. Benéztem, hogy kinek írtad.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Pro Koryak #102933 üzenetére
Ha jól értettem akkor a Telekom-tól vette az 3-év gari.
-
makoss
veterán
válasz
Pro Koryak #102895 üzenetére
-
belan
addikt
válasz
Pro Koryak #102900 üzenetére
😂😂 miden forint számít . Nem gond amúgy .
-
belan
addikt
válasz
Pro Koryak #102898 üzenetére
460 pontosan azt tudom azért kérdeztem valahol 450 .
-
belan
addikt
válasz
Pro Koryak #102895 üzenetére
Hol 450 ?
-
makoss
veterán
válasz
Pro Koryak #102769 üzenetére
Pontos specifikációit nem ismerem, de az is lehet, hogy ha nagy, olcsó, az nem biztos, hogy jó is, lehet labdába sem rug az Oleddel szemben
-
makoss
veterán
válasz
Pro Koryak #102766 üzenetére
Én az LG-ből az 55G42LW-t néztem k, az van most olyan áron mint az a miniLed amit betettem
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pro Koryak #102738 üzenetére
Én is így. Bár mostanában a 400-as euró sajnos nem tett jót az áraknak.
-
StLui
veterán
válasz
Pro Koryak #102499 üzenetére
Köszi! (digi-t el is engedem akkor)
-
StLui
veterán
válasz
Pro Koryak #102473 üzenetére
tehetem, már évek óta szeretnék oled-et, de pár éve is egy sony led lett végül (ár miatt)
Bár valószínű digi-nél nem lesz olcsóbb, ezek a szolgáltatós árak régen mikor néztem még telefonok miatt nem nagyon változtak kifutásig (itt pedig van kamatmentes) ha viszont máshol olcsóbb akkor már nem is kamatmentes a kamatmentes -
Sasi001
senior tag
válasz
Pro Koryak #102473 üzenetére
Ha az tetszik akkor hajrá!
Szerintem az idén nem lesznek nagy mértékű áresések bár ne legyen igazam. Nekem már mindegy -
junkpod
veterán
válasz
Pro Koryak #102464 üzenetére
A ma kapható OLED TV -k minősége nem mutat akkora szórást, hogy a képi jellemzők alapján válasszunk.
Lehet, hogy inkább a meglévő kiegészítőkkel való, bizonyított kompatibilitás fontosabb.
Lásd erősítő és tv együttműködés. -
szkutyi
addikt
válasz
Pro Koryak #102459 üzenetére
Igen láttam. És? Lehet akármilyen prémium termék előfordul hiba nem? tömeg gyártás....ne vonjunk már le következtetést 1 darabról.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #102150 üzenetére
Germany az
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Pro Koryak #101918 üzenetére
-
Niky_92
csendes tag
válasz
Pro Koryak #101298 üzenetére
400e lenne a teteje, néztem b4-et, rtings szerint elvileg hasonló a c3-hoz.
A samu qn95c 350e az euronicsban.
Tcl-en nagyon gondolkozom. -
Niky_92
csendes tag
válasz
Pro Koryak #101290 üzenetére
Átlagosan napi 4 órát fog menni, nagy részt netflix, hbo max.
Ritkán ps5.
Nézegettem még az 55s90c-t is.
Samsung is cseréli a panelt azonnal, ha hibás? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #101101 üzenetére
Pedig ez 98 col, most ellenőriztem le. (Lehet csal a perspektiva), de a tv akkora amekkorát írtam. Legalábbis a tulaj 98 colt mondott én nem mértem le. Viszont 85 colos tvn nem lepődök meg, le sem fényképezem, abból viszonylag sokkal találkozom.
-
Delphinus
kezdő
válasz
Pro Koryak #101094 üzenetére
borzasztó csalóka igy képről én azt hittem egy 55" körüli először. élőben biztos durva.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #101094 üzenetére
98"os tcl c805.
A videó pedig egy dolby vision kalibracios lemezről van (csak megvenni lehet) -
Delphinus
kezdő
válasz
Pro Koryak #100995 üzenetére
Nagyon nem érdekel , sok fórumba csak vergődnek nekem tökéletesen működik, ez bőven elég.
-
Delphinus
kezdő
válasz
Pro Koryak #100986 üzenetére
Hát nemtudom régebben Telekom box volt most digi kábel és szerintem ez szebb. Teljesen jól néz ki a HD csatornák , éles, tiszta. a nem HD nyilván rosszak de az nem a szolgáltatótól függ.
-
sinick
senior tag
válasz
Pro Koryak #100833 üzenetére
Elég az, mert nincs akkora helyem.
-
sinick
senior tag
válasz
Pro Koryak #100828 üzenetére
Engem is meggyőzhetnél, hogy a 10 éves Panasonic 50GT60-amat 55MZ2000-re cseréljem-e. Vagy másra!
-
válasz
Pro Koryak #100828 üzenetére
-
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak #100753 üzenetére
A80L a mindennél jobb tv. Akkor jól rémlik a dolog.
-
hunspikey
őstag
válasz
Pro Koryak #99971 üzenetére
Szerintem lehet hogy félreérted annak az értéknek a jelentőségét.
Azt pontosan azért vezették be mert a tv gyártók (főleg a Samsung) olyan firmwaret írnak ami felismeri a tesztábrát és jobban hajtja magát / máshogy viselkedik mint a normálisan videó anyag lejátszása közben. A Samsung konkrétan megdőlt ezzel, más érték volt a fényerő 9 és 11% méretű mérő ábrán mint 10%-on.
Szóval a real scene brightness mint a neve is mutatja valós videó anyagban mérhető csúcs fény - ezért küldtem a videó linket nézd meg, látható hogy a folyó felületén csillogó vízre mérnek rá és ez sokkal többet jelent mint egy szaros teszt ablakban mért fényerő.
Szóval sorry, de valós anyaggal sötétebb (SDR-ben) a c4 mint a c3.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Pro Koryak #99974 üzenetére
Végre valaki.. mi csak jót akarunk tényleg. Páran szívtunk már azzal, hogy nem vittük vissza..
-
hunspikey
őstag
válasz
Pro Koryak #99964 üzenetére
Én még ezt is fenntartással kezelném, mert a szintetikus fehér ablakos mérések helyett a valós videó lejátszás közben mérhető tényleges jeleneten belüli csúcsfényben meg mégis csak sikerült gyengébben teljesíteni:
Ez az érték azt jelenti, hogy a londoni hídas jelenetben mekkora maximális fényerőt tudtak mérni (a jelenet a youtube-on megtekinthető itt: REAL_SCENE vid)
-
junkpod
veterán
válasz
Pro Koryak #99915 üzenetére
Korábban nem arról volt szó, hogy csak marketing fényerő növekedés volt? Most meg 20-30% fényerő javulást emlegettek?
-
Quadgame94
őstag
válasz
Pro Koryak #99918 üzenetére
Bocsánat, az egyes nem kellett volna. 50%-ot akartam írni. De te neked volt igazad.
Fehér: +51%
Piros: +34%
Zöld: +26%
Kék: +39%
Cián: +25%
Magenta: +32%
Sárga: +28%Átlag: +30%
-
Quadgame94
őstag
válasz
Pro Koryak #99915 üzenetére
Színfényerőben meg 150% a differencia kb. Ami azért eléggé nagy differencia. C4 nem lett rossz, de akkor már G2. Ott van heatsink is.
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak #99912 üzenetére
Hol írt C3-at? G3-at írt.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #99740 üzenetére
Meglepő módon ők nem szoktak kamuzni, sőt sokszor még a zónák számát is megadják.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #99738 üzenetére
A C845 2400-2500 nitet tud kalibráltan. Sokkal volt dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Opera böngésző
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest