Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ferdzsoo #55792 üzenetére
"de azt már látom hogy mivel Te Mindenhez IS! értesz"
Se azt nem értem, miből vontad le ezt a következtetést (amihez gőzöm nincs, ahhoz mondjuk nem szólok hozzá) se azt nem értem, miért kell a személyeskedés irányába terelni a témát.Nem azt mondtam, hogy megoldottam volna, hanem két teljesen más dolgot.
-1: A kutyának köszönheted, hogy megúsztad a bukást, hiszen az ABS-el sem álltál volna meg időben azt írtad, elkerülő manőver pedig eszedbe sem jutott (és nem is nagyon lehet tövig satuzott fékkel)
-2: Azt írtam még, hogy megfelelő gyakorlással reflexből is megy a helyes fékezés késlekedés nélkül, és hogy erre számtalanszor szükségem volt, ahogy arra is, hogy váratlan szituációkban késlekedés nélkül találjak menekülőutat, mikor a fékezés önmagában már nem volt elegendő elkerülni a bajt.Nem kell venni a lapot, ha nem akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest