Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
Most megint újra.
Milyen az a "ritkán elosztók?"Az előző hozzászólásban is valami megkavarodott, ebben is.
Vagy valami automatikus javítás hatására nem azt írod le, amit szeretnél.Ja, értem. Vesszőt nem raksz.

A Lidl-ben kaphatóak ritkán elosztók (vessző), azok is gagyik? Annó vettem egyet még.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem szimplán nulla műszaki érzéke van ,vette valamit és mardossa a lelkét, hogy neki szüksége volt-e erre...
Sok ilyen van. A lelki problémák enyhítése nem a te feladatod, javasold neki, hogy vigye el egy szervizbe, ha nem ért hozzá, és ne fogjon neki a barkácsnak.
-
Fairy34
kezdő
válasz
szabonagyur
üzenetére
Amit a Lidl is kapható elosztók ritkán az is gagyi? Olyanom van.
-
Voltam egyszer valakinél egy drága gépet beállítani, többször kikapcsolt. Majd rájöttem mozog a hosszabitóban, hol érintkezik hol nem. A hosszabiton sporolnak megáll az eszem. Ha valami el tud b@szni valamit az pont ez az esett.
-
Ne is foglalkozz tovább az üggyel!
Te tökéletesen korrekt voltál, kipróbálták nálad (meg ha jól értem a vevő srác is kipróbálta) minden rendben volt. Garit nem vállaltál rá és eltelt több mint egy hét.
Egy hét alatt ügyes emberek mindent IS el tudnak baszarintani.Én lezárnám az ügyet és vissza sem venném a gépet az fix!
-
totron
addikt
aminek jó oda a csatija, és megfelelő a feszültség-polaritás-terhelhetőség.
Elképzelem amint átlagjúzer lefuttatja ezt így magában.
A csati az látható, kitapintható, addig ér a tudomány, ami vissza is üthet: volt olyan, hogy azért nem lett megvéve egy laoptop, mert nem volt rajta Ethernet... Ma meg már azt sem tudják, hogy valaha is létezett.
#22arabus, akkor és ott kell kimaxolni a teljes körbeszimatolást, a mindenre kiterjedő ismertetést, semmi sumák egyik részről sem és akkor ez így tiszta. Csak hogy nem minden ember ilyen. Távolról, szövegesen még könnyebb nem ilyennek lenni. IRL a lépcsőházi emberek hátrányban. -
Nyugaton sincs gari használt dolgokra,Kleinanzigen-en is beirják ha akarod nézd meg próbáld ki küszöb után csáó.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Fura amúgy.
-
Szirtimorc
senior tag
Sajnos nem tudok kitől. Hozzáférek egy gimnázium összes tápjához, egy se ilyen. Próbáltam persze 18,5-össel (szvsz el kéne indulna vele), a jelenség ugyan az. Megnéztem, úgy ránézésre nem láttam púpot, füstnyomot. Mélységében meg nem értek hozzá. 9e Ft volt, nagyon nem érdemes belebonyolódni.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Az elég kell legyen neki.
Meg nem kell venni. Kölcsönkérni próbára.
Gépet nyisd ki, van-e púpos kondenzátor. -
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Másik táppal?
Amúgy ja, akármiről mennie kell, aminek jó oda a csatija, és megfelelő a feszültség-polaritás-terhelhetőség. -
válasz
Szirtimorc
üzenetére
6 óra, az azért elég gyanús.
Egyáltalán nem indult el többet, vagy csak fagyogatott? Utóbbi esetben azért adta el. -
Szirtimorc
senior tag
Fura dolog ez. Vettem én is itt a HA-n nemrég egy vékonyklienst, ami úgy 6 óra működés után megadta magát. Nem is írtam az eladónak, mikor átvettem, akkor tökéletes volt, egyébként meg használt. Bebuktam, ez van.
-
Simán lehet, hogy olyan felhasználási módra fogta be aminél tényleg hangos. Én egy 3090-nel jártam úgy, hogy játék alatt ugyan atom stabil volt, de AI-os terhelésnél fagyott egy idő után. A memória alrendszerben lehetett a gond, mert azt sokkal jobban terheli az AI, mint a játék. Sajnos van ilyen és ha normális a két fél, akkor lehet kompromisszumot találni.
-
Ignorálni kell az ilyet.
Amire nincs garancia, azokra 3 nap próbagarit szoktam vállalni.
Ő 8. nap problémázott, szóval... -
totron
addikt
Attól, hogy valaki az itteni aprón vásárol, még nem keletkezik műszaki érzéke vagy informatikai ismerete. Az átlag népezet hozzáállásával és előrelátásával kell számolni. Tény, hogy nem mindig egyszerű elválasztani a szarrágást a posztban is vázolt, utólagos ráeszmélésektől, belőni a segítség mélységét, ettől függetlenül az automatikus, arrogáns ignoráció is vállalhatatlan eladói részről. Mitől biztosabb egy szándékosság, mint az őszinte reklamáció?
Nem tudni, hogy a végfelhasználás helyén milyen állapotú az elektromos hálózat, gondolok itt az el nem indulásra. A zaj meg nagy rákfene, lesz is még egy darabig. A vásárlót le kell nyugtatni annyival, hogy adott akusztikai környezetben, ottani alapzaj-szinttel, az ő fülével és idegrendszerével, felhasználási módjával az eladó nem tud érzékelni, ilyen szinten előre látni. Visszafelé is él a sztori: eleve a sorok közötti értelmezés képességével tanácsos olvasni a hirdetés szövegét is... Így amiről messze földön hírlik, hogy az bizony halk nem lesz, azt illik említeni; van annyi rohanás, technika felé való érdektelenség, felületesség és hardverapróba vetett bizalom szerencsére, ugye?, hogy a vásárló nem fog utánaolvasni. Egy fikarcnyival több jóhiszeműséget egymás felé itt most kommentelők. -
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Hosszabbítótól nem lesz sok az áram
Sem a feszültség.Hogy hangos, ha ez valami 3000-es Optiplex, az is tud hangos lenni, meglepő módon terhelés alatt, volt szerencsém pár tíz darabtól hallani ilyet

Kérj róla videót, stb.
@Bambuszpro : Ez mindig vicces, amikor azt se tudja, mit vesz.
Én már minden vevőtől megkérdezem, hogy elolvasta-e a hirdetést, nagy részénél kiderül, hogy nem. És némelyik még be is kamuzza, hogy olvasta, csak akkor lepődik meg, amikor megkérdezem, hogy az amúgy hibásnak árult (ami a címben is ott szokott lenni) cuccot tudja-e javítani
-
Bambuszpro
tag
Küld el a francba. Garanciát nem adtál rá, még ki is próbálta innentől nincs miről beszélni. Főleg nem több mint egy hét távlatából.
Mondjuk egyszer már én is futottam bele ilyenbe. Valami pár ezer forintért adtam el valami régi PC-t ami érdemben csak adatmentéshez használtam. Tökéletesen működött csak elég elavult darab szegény amit a kb ~5k-s ára is tükrözött. Másnap hívott a szerencsecsomag, hogy nem megy rajta ez meg az a legújabb játék és nem működik. Mondtam neki én kimegyek megnézem neked de az 20k lesz kiszállásra + 4k-s óradíj mert ennyiért nem vettél hozzá supportot. Onnantól annyira már nem volt fontos neki

-
Just486
senior tag
Messze túl sokat foglalkozol a dologgal. Semmi morális alapja nincs a vevődnek hogy reklamáljon. Megnézte, megvette. Ha valami elromlott rajta, vigye szervizbe és javíttassa meg.
-
Nekem a kedvencem az volt, aki egy ingyen átvehető mobil esetén is képes volt reklamálni, mert szerinte púposodik (sose volt semmi baja) - és én micsoda gonosz ember vagyok, aki veszélybe akarja őt sodorni...
-
Fairy34
kezdő
Bírom én ia hogy használt,garancia nélküli dolgot eladsz xys-nek és x nap után telefonálnak hogy baj van,az illető nem kapott 0-24 helpdesket örök licenszel......ignorálni kell az ilyet.
-
gabyka
senior tag
Előbb-utóbb betalál egy...küldd el a vérvörös faxba. Használt cucc, kipróbálta, nincs gari...nem 8, hanem 1 nap után sem. Suttyója...az ilyet úgy utálom.
-
janeszgol
félisten
A szokásos szarrágó típus. Minden harmadik ember ilyen. Nem kell velük foglalkoznod, mert sok időd és pénzed fogja bánni. A károd senki nem téríti meg.
Félő, hogy negatívat adnak neked, de nem kell elfogadnod az értékelési kezdeményezésüket. Így is értékelhetnek negatívval hirdetésjelentéssel. Szóval megszívtad így vagy úgy sajnos. -
ezt tudnám nekik ajánlani. 0:54-től mondja a rájuk vonatkozó részt.
-
Lehet megmókólták, vagy volt egy selejtes darabuk és ügyeskednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most ebben is kereshetnék hibát, de ez csak az anyanyelvünk..
.

Vagy valami automatikus javítás hatására nem azt írod le, amit szeretnél.