Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcleod
tag
válasz andrew-msi #29260 üzenetére
Köszi, akkor bízok benne, hogy jó lesz, esetleg majd én is elpasszolom, hogy ha veszek egy jobbat. Nagy volt a különbség a FullHD-ra váltáskor az új géppel?
Köszi.Csak egy maradhat!!
-
Mcleod
tag
válasz andrew-msi #29248 üzenetére
Köszönöm. Jó kis gép így elsőre az biztos. A tiéddel mi lett végül, továbbadtad?
Csak egy maradhat!!
-
rol33
aktív tag
válasz andrew-msi #29002 üzenetére
köszi szépen
ha jól értem, itt akkor nem lehet váltani a kimenetek közt hanem automatikusan kitolja mindkét irányba?nem mintha gond lenne csak kérdezem®
-
Rick4
félisten
válasz andrew-msi #19042 üzenetére
Az nem lesz túl problémás dolog, ugyanis az Algyői út végénél lakom, Szegeden.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Norbi 72
veterán
válasz andrew-msi #19041 üzenetére
Remek.
Másnak lehet problémája 15 méteren,jó ha tudjuk melyik kütyü működik normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz andrew-msi #19038 üzenetére
Nem, még sosem használtam, egyszer megvettem, el volt téve a szekrénybe, most vettem elő, hogy mégsem az lesz amire eredetileg szántam volna (egyik szobában a kisgépem, a hosszú kábel a falon átvezetve, a HDMI-n keresztül erősítőre dugva, rendszertávval a tévé menüjéből CEC-cel vezérelve a másik szobában médialejátszóként funkcionálna) gondoltam kipróbálom, ha az erősítős állvány fölé akarok szemből vetíteni, akkor el kell a szemben lévő falig vinnem a HDMI jelet, na erre tökéletesen alkalmas lett volna.
Köszi a tippet, ki kellene azért próbálni egy ilyet megvétel előtt, hátha megmihálylott a kábel a szekrényben...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Norbi 72
veterán
válasz andrew-msi #19038 üzenetére
És miért nem azt linkeled,amit használsz?
-
Rick4
félisten
válasz andrew-msi #19033 üzenetére
Én csak arról tudok beszélni, ami nekem van, egy HDMI-s erősítő, aminek a pontos típusa Pioneer VSX 520K.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz andrew-msi #19031 üzenetére
Kipróbálom úgy is, de minden más kábel jól teszi a dolgát ugyanabban a rendszerben, amúgy egy Pioneer VSX 520K, nem egy régi darab.
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #18718 üzenetére
Igen, már én is azt gondolom, hogy folyamatosan nézné, csak arra kíváncsi muszáj-e szünetet tartani időközönként.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #18653 üzenetére
Nekem itt azt írták a szakik, hogy 20 perc feletti "nem nézés" esetén már inkább kapcsoljam ki
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Dyrg
aktív tag
válasz andrew-msi #12292 üzenetére
Próbálkoztam az összes opcióval, de csak függőleges mód van, egy mese előadásra kéne és csak oldalt tudom berakni, mert a gyerekek eltakarnák a projektort. Arra is gondoltam, hogy 90° elforgatom a projektort és a menüjében el lehet forgatni a képet, így már a függőleges korrekcióval be lehetne lőni. de hogyan rögzítem így elforgatva, hogy ne essen le az passz. Fentről lenne jó belógatni, de azt most nem lehet kivitelezni sajnos, ezért lenne jó egy program amivel tudom korrigálni...
Megvenni és megszerelni...
-
bcs74
újonc
válasz andrew-msi #12042 üzenetére
Lehet úgy gondolja hogy a vászonra való beállításnál jöhet esetleg jól, ha pl.: 260 a belmagasság, és mondjuk a vásznat lejjebb szeretné tenni, stb. De akkor nem számít a magasság állítás ilyen esteben (?).
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz andrew-msi #12009 üzenetére
létezik az amazonon egy nem túl drága tipus. Viszont fel kell készülni arra az esetre, hogy két napig szereli az ember, mert ismerősé pl gyárilag rosszul volt összerakva.
-
Gabesz87
veterán
válasz andrew-msi #11977 üzenetére
Optoma EX530. Nem tudom, mióta lehet ott, de régen nem tűnt fel. Most este filmeztünk teljes sötétben, általában napközben függönyt behúzva szoktam Xbox-ozni (ilyenkor azért nyilván egy kis fény még bejut), szóval lehet, hogy csak nem vettem még észre.
Először azt hittem, hogy valami belelóg a képbe, vagy tükröződik a fény valamin. Tisztára úgy néz ki az a világos sáv, mint egy gyertyaláng, vízszintesen
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
bajnokpityu
félisten
válasz andrew-msi #11924 üzenetére
Ma végre megnéztük a planes rajzfilmet Kissé overkill a lánc ezért a remekműért,de azért jó volt ez is.
HIJ: Grandview CNV 234cm széles, 50es kifutó. (egyébként sztem több,mint 50cm a kifutó)
Szepi: minden jó, ha vége jó. Köszönöm még egyszer a segítséget.
Turbo73:igen, talán tényleg jobb egy kicsit a JVC feketéje ettől, de nem durván, és összességében nekem ez jobban tetszik. DE ha JVCm lenne, akkor meg azt szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
AVhelper
senior tag
válasz andrew-msi #11864 üzenetére
Nem hibátlan ez a kalkulátor. Pont most nézem, hogy az EH-TW5200 esetében felcseréli a "a vászon alsó szélétől a padlóig" és a "mennyezettől a vászon felső széléig" paramétereket.
-
c4
őstag
válasz andrew-msi #11848 üzenetére
Ez a "jobb fekete" kérdés azért nem ennyire egyszerű. DC2 chip vagy DC3 (ennek van jobb feketéje), LCD-nél a Deep Black paneles gépek már verik manapság a belépő és középkategóriás DLP projektorok feketéit. Ennek ellenére a DLP még mindig dinamikusabb képpel rendelkezik. Az utolsó emlékem egy JVC DLA-X55-ről van. Nekem annak a képe sem jött be úgy igazán. Kissé laposka.
-
Turbo73
tag
válasz andrew-msi #11848 üzenetére
Ezt a 'DLP szebb fekete' felejtsd már el. A mai LCD/LCOS/D-ILA gépeknek sokkal jobb a feketéjük, a fekete részletességük, mint a DLP-knek. Amiben a DLP még mindig jobb, az az 50%-os ANSI kontraszt (sakktábla ábra), itt a jobb DLP-k 500-800+:1 kontrasztot tudnak, míg a többiek az 500:1-hez körül mozognak (csak a magasabb kategóriás LCD-k, Deep Black-el). Viszont natív kontrasztban a DLP-k 2000-3000:1 tudnak, míg egy LCD/LCOS 8000-10000:1, D-ILA 50000-80000:1. És ez a valós kontraszt írisz trükközés nélkül. Természetesen ami neked van az Epson 3500 (amerikában 8100) az egy belépő gép, ami nem tud Deep Black-et, és ilyen jó kontrasztot sem. Nem sokkal drágábban kaptál volna egy Epson 2000-est, vagy Epson 5000-est. Na azok már sokkal jobbak.
-
Hooper
őstag
válasz andrew-msi #11839 üzenetére
Nekem mindegy hogy LCD vagy DLP, nem húzok egyik felé sem. Azt a típust szeretném amelyiknek jobb képe van, ha abban mókusok rohangálnak elemlámpával az sem érdekel.
bajnokpityu - na erről specifikációt nem láttam sehol
-
Norbi 72
veterán
válasz andrew-msi #11761 üzenetére
-
Imi91
aktív tag
válasz andrew-msi #11729 üzenetére
még mindig várom a válaszokat ERRE a kérdésemre
Még annyival kibővíteném, hogy DLP projektorból ha Natív 800x600-ast egy Natív 1280x720-ast egymás mellé tennék akkor szemmel láthatóan lenne a képük közti különbség pl egy 100"-os kép vetítésénél?Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
RoyalFlush
őstag
válasz andrew-msi #11717 üzenetére
cecil: Mi a pontos típusa?
(#11729) andrew-msi: nem, elnéztem.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
spiky03
veterán
válasz andrew-msi #11717 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem egy liga a kettő.Azért kíváncsian várom, hogy miben és mennyivel jobb amint az elődje.
Szerintem én azért elégetett lennék a 1070-el is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nagyúr
válasz andrew-msi #11673 üzenetére
vagy egy mitsu HC8000 vagy egy pana PT-AT6000E kaliberben gondolkodok
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Hooper
őstag
válasz andrew-msi #11640 üzenetére
Egy kicsit. néha ha észre veszed akkor fura, de aztán meglehet feletkezni róla és akkor fel se tűnik.
szerencsére nem tiszta tükör hanem szürke, szóval nem olyan éles.
Még gondolkozom a megoldáson.. legrosszabb esetben eltolom, szabadon mozognak.Spuri2000 - van pár sajnos, és midig az tűnik el ami éppen kell
-
DigitXT
nagyúr
válasz andrew-msi #11640 üzenetére
Sztereó.
-
Hooper
őstag
válasz andrew-msi #11611 üzenetére
köszi!
tw1000 nem egy nagy szám ha jól sejtem.
TW3000es érdekes lehet csak az a 2000H kicsit soknak tűnik.
sim2 nagyon jó, kár h nem 1080 :ScyDon benq 1200-asa eddig esélyes. alternatíva esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
c4
őstag
válasz andrew-msi #11623 üzenetére
Te csak azt gondolod.
-
c4
őstag
válasz andrew-msi #11617 üzenetére
Csak ez inkább haccá, mint öt.
-
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11580 üzenetére
"Sajnos a BD50-re nekem sincs portom. "
Ezt nem értem .Letöltöm a bd50-et ,és a mede vagy az asus lazán lejátssza.[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11566 üzenetére
Tegnap film alatt a talpa alá raktam 1cm támaszt.Így low lámpánál hőmérővel 1óra után 45 fokos volt.Utána gyorsra kapcsoltam a ventilátort ,és a film végén 35 fokot mértem a legg melegebb résznél.
Azt nem tudom hogy ez így normális vagy nem.
A lámpát kiszedtem ,de port sehol nem láttam ,tehát az miatt nem lehet a melegedés. -
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11514 üzenetére
A belső portól lehet a melegedés ?
Nektek kb hány fokos lehet a legg melegebb részen a gép? -
t.zolka
aktív tag
válasz andrew-msi #11514 üzenetére
Csak t.zolka, ha megkérhetném! Így közel a negyvenhez már nem annyira szeretem, ha lezolikáznak!
-
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11506 üzenetére
Ezeket gondolom nem lehet úgy takarítani ,ahogy mindent szoktam.Szétszedem, kompresszort meg porszívót neki ,egy pici ecseteléssel.
-
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11497 üzenetére
Pár mp megy aztán le áll a venti .De tűz forrón hagyja a gépet.Kipróbáltam,hogy feljebb állítottam a ventilátort ,és úgy már elfogadhatóbb 40 fok környékén lehet filmet nézni,csak egy kicsit hangos.A szerviz menü szerint is 680-óra van benne,de a résekben, hézagokban látok pórt rendesen , de ennyi óránál belül elvileg nem lehet túl sok.
[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11482 üzenetére
Rendes vagy de sikerül egy picit elöbb.
Köszi
És tényleg 680 volt benne. -
robi222
senior tag
válasz andrew-msi #11472 üzenetére
Köszi, de nem működött
-
bajnokpityu
félisten
válasz andrew-msi #11437 üzenetére
Kácsáról egyik ember ezt mondta, másik meg, hogy túlszaturálja a szineket, irreális lesz a kép.
Közben megnéztem az AQ árakat, elég durvák.
olcsóbban repeater [link]
1.65gbps elég elvileg a 3d-hez? 3D esetén milyen jel megy át?[ Szerkesztve ]
-
LSzilagyi
csendes tag
válasz andrew-msi #11397 üzenetére
Köszönöm szépen a véleményt!
-
deedee
őstag
válasz andrew-msi #11310 üzenetére
elvagyok a proji gombjainak nyomkodásával is, nem vészes.
legalábbis a tesztelésnél, amikor beüzemeltem a projit, nem volt annyira gáz a távirányító hiánya.
csak hát hosszútávon azért mégiscsak jobb a távvezérléses módi
ma írok a benq szerviznek az online üzenőfalukon.
telószámuk nincs fent az oldalon.
írásban kommunikálnak csak. -
Gyeptegla
tag
válasz andrew-msi #11289 üzenetére
Én mostanában kérdeztem, csak felső kategóriás gépei vannak most, Barco, Sim2.
-
t.zolka
aktív tag
válasz andrew-msi #11268 üzenetére
Az X10 jól hangzik, de már a második izzót eszi... A 4805 kb. 10 éves modell és a 854x480-as felbontása visszalépés lenne. (most egy Sony VPL-EX7 van a plafonon)
Közben találtam egy ilyet: Optoma HD72, izzó, 610 óra 65e-ért, vélemény? -
c4
őstag
válasz andrew-msi #11228 üzenetére
Vászonhoz: Jobb feltekerni, a por, dohányfüst kikezdi a "fehér" felületet. Tisztításuk macerás, pláne a speciálisabb felületűeké, foltosodhat még a tiszta víztől is. Alapjaiban erősített anyag az alapjuk, így nyúlni már csak a nagyon gagyik nyúlhatnak, ha még egyáltalán gyártanak olyat.
[ Szerkesztve ]
-
deedee
őstag
válasz andrew-msi #11222 üzenetére
igazából arra lennék kíváncsi,hogy ha leengedett állapotban hagyom, károsodik e.
nyúlásra gondolok -
Bobolit
aktív tag
válasz andrew-msi #11206 üzenetére
Persze hogy nem komolyan, de egy ilyen vetítőtöl nem várható el, hogy kontrasztja is legyen
Kicsit én is hibás vagyok, mert utálok teljes sötétségben filmezni, játszani. -
Bobolit
aktív tag
válasz andrew-msi #11191 üzenetére
Ez csak a kiindulási alap, a két fehér szekrény ki lesz onnan paterolva, fekete lesz helyette.
-
devil-k
nagyúr
válasz andrew-msi #11089 üzenetére
Ebben a kábelt végig lehet a csőben vezetni? Úgy emlékszem, hogy vannak olyan típusok is.
- mozi bolondéria -
-
deedee
őstag
válasz andrew-msi #11081 üzenetére
a típus engem is érdekelne
-
f8enter
aktív tag
válasz andrew-msi #11081 üzenetére
És ez melyik típus?
-
Osynho
addikt
válasz andrew-msi #11062 üzenetére
Nem én intéztem az ablakokat, sajnos. De sok mindent elfelejtettek az illetékesek...
-
zolikzolik
csendes tag
válasz andrew-msi #11036 üzenetére
Szia! Néztem a honlapot, ahonnan rendelted, de nem találtam szállításról bővebb infót. Le tudod írni, hogy mennyi volt és milyen gyorsan jött meg? Köszi!
PSN: pzolii
-
elodman
aktív tag
válasz andrew-msi #11049 üzenetére
ily' "filmektől" én se tudnék aludni, igaz, más okokból.
(hmm, e megjegyzésem idejére biztos elnézően megfeledkeztem saját horror-survival játék hódolatomról.
Ezeknél bizonyára a kacsa(liba?)bőr, háj (haj?) erekció, újramosható alsó és egyéb vegyi folyamatok reményében gúvadunk) -
StLui
veterán
válasz andrew-msi #11038 üzenetére
Én ezt rendeltem végül lassan két hete, remélem rendben lesz, majd beszámolok róla.
-
devil-k
nagyúr
-
Spuri2000
senior tag
És látsz "különbséget"?
-
devil-k
nagyúr
Hány méter új Kácsa kábel kellett és mennyi lett a végösszeg?
Milyen közösítőd van most?- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz andrew-msi #11036 üzenetére
Csak így tovább! Drakula! Esetleg jöhetnek még képek!
- mozi bolondéria -
-
Spuri2000
senior tag
válasz andrew-msi #11029 üzenetére
Pedig az oldalt feszített jól nézett ki!
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #11029 üzenetére
Volt hasonló szerkezetű vásznam és szenzációs képet lehetett vele csinálni....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
devil-k
nagyúr
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #11027 üzenetére
Az jó, ha átlátszik, mert akkor benyeli a fényt....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Pro Koryak
addikt
válasz andrew-msi #11014 üzenetére
hol vetted a vásznat, új v használt? nem hullámos???
kösz
-
DjKoxi
senior tag
válasz andrew-msi #11016 üzenetére
Jól néz ki, gratula!
Amúgy nem értem a vászongyártókat, hogy az alsó csövet, meg magát a tokozatot is miért ilyen világosra csinálják
Az enyémről leszedtem a csövet, és átfestettem feketére, sokkal jobban mutat, nem világít ott alul feleslegesen. -
spiky03
veterán
Menő.
Jól néz ki.
Gratula hozzá!Milyen projektorral is van kiszolgálva ez a vászon?
-
devil-k
nagyúr
Szuper!
Kalibrálva van a vetítő?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
xtremetuning
addikt
Ez már a bőven elég nagy kategória....
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #11004 üzenetére
Évekig néztem ekkora méretet 4 méterről. Teljesen használható. Persze nem mondom, hogy a mostani nem jobb (320 széles), de kihozza a hibákat a nagyobb méret erőteljesen. Kellett is vele dolgozni sokat, hogy a 266-on megszokott minőség megmaradjon.
-
devil-k
nagyúr
válasz andrew-msi #11004 üzenetére
Én meg pont azon gondolkozom, hogy nem lesz-e "túl nagy" egy 12-15 m2-es szobába egy 125 x 221 cm-es vászon (3 méterről nézve).
A 46"-os TV-hez képest ez NAGY ugrás lesz.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #11000 üzenetére
Mindent hamar meg lehet szokni... Azért ez elég nagy ugrás az előzőről....
-
spiky03
veterán
válasz andrew-msi #11000 üzenetére
Képet, képet. képet.
-
tomee007007
őstag
válasz andrew-msi #10995 üzenetére
esetleg még a Benq MW523 beleférhet...
az elvileg wxga....mondjuk 1,5x annyiba is kerül... -
tomee007007
őstag
válasz andrew-msi #10988 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, hozzászólásokat!
Mivel többet nem szánok rá, valószínűleg ez a gép lesz, szerintem ezen az árszinten ennél nincs jobb (de cáfoljatok meg, ha nincs így )
Ha lesz rá igény megosztom a tapasztalataimat!Még egyszer köszönöm!
-
tomee007007
őstag
válasz andrew-msi #10983 üzenetére
értem....
valós felbontásnak svga-t írja, max felbontásnak pedig az 1600x1200-at...ez azt jelenti, hogy felskálázza?nagyon nem vagyok járatos projekt témában, első sorban filmnézésre szeretném használni és xbox-ozni
a felbontás annyira nem is izgat, van fullhd-s tv-m, inkább a méret miatt kellene a projektor, de maradnék ebben az alsó kategóriában, inkább a fényerő érdekel, hogy egy 3000 lumennél mennyire lesz "fakó" a kép, kontrasztos, stb... -
c4
őstag
válasz andrew-msi #10966 üzenetére
Neki a normál élet is 2D-ben megy.
-
kabar
senior tag
válasz andrew-msi #10966 üzenetére
Sajnos ez rossz szemére vak. Ki kellene nyomni a másik szemét.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10911 üzenetére
Akkor muti, milyen lett.... , emlékeim szerint elég mélyen benne van a vésés...
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10909 üzenetére
Ha egy Lexicon procin van, egye-fene, fent hagyhatod...
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10907 üzenetére
Erősítőkön ez ma már csak pénz kérdése, sajnos....Lyukas bácsi felett is eljárt az idő.....a sztárvárszt is eladta jópénzért......
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10895 üzenetére
Ha jól emlékszem, a thx 80 centire ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
c4
őstag
válasz andrew-msi #10823 üzenetére
És 20 mp alatt kihűl? Az izzó vissza se gyújthatna ennyi szünet után. Ha pedig igen, elég hanyag konstrukció... Lehet az izzó xar. Ha garos, azonnal elküldeni a szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
aldababa
csendes tag
válasz andrew-msi #10817 üzenetére
Igen.Minden filmnél
-
kssthomas
csendes tag
válasz andrew-msi #10688 üzenetére
Az a baj, hogy annyival meg nem jobb, amennyivel többe kerül.
Optoma HD72i ... Sanyo PLV-Z700 ... Sanyo PLV-Z700 ... Epson EH-TW5000 ... Epson EH-TW5910 ... Optoma HD33 ... Epson EH-TW5910 ... Epson EH-TW5900 ...
-
kssthomas
csendes tag
válasz andrew-msi #10682 üzenetére
Már amikor megvettem akkor hullámos volt, azóta 2 év eltelt és hullámosabb lett.
De film közben nem észrevehető, na jó, néha igen.
Youtube
Youtube[ Szerkesztve ]
Optoma HD72i ... Sanyo PLV-Z700 ... Sanyo PLV-Z700 ... Epson EH-TW5000 ... Epson EH-TW5910 ... Optoma HD33 ... Epson EH-TW5910 ... Epson EH-TW5900 ...
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10683 üzenetére
Ha jól gondolom a közösítőbe a bemenetekre rákötöm a forrásokat, a kimenetet továbbkötöm az elosztóra, és onnan megy a megjelenítőkbe, ezek mennyibe kerültek? Jobb vagy olcsóbb ez mint amit linkeltem? Abban mintha a kettő egybe lenne integrálva.
Köszi!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Sefter
veterán
válasz andrew-msi #10660 üzenetére
Mármint mikor kell várni 1-2 órát
Nem lehet egymás után 2 filmet megnézni..
Nem okoskodni akarok, csak nem értek hozzá...Psn ID: sefter_hun
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10660 üzenetére
Kikapcs után még megy a ventillátor. Én monitoroztam már őket, 15-20 perc után semmi gáz nem lehet.
-
kssthomas
csendes tag
válasz andrew-msi #10640 üzenetére
Van egy fullHd sanyo gépem. Hibátlan, új izzóval, 4 méterről 300cm-es kép.
Sanyo Plv-Z700[ Szerkesztve ]
-
Gyeptegla
tag
válasz andrew-msi #10640 üzenetére
Szépen ballag az ára lefelé
-
Gyeptegla
tag
válasz andrew-msi #10638 üzenetére
egy terjedelmesebb cikk, itt azt írják ha jól értelmezem, hogy igen.
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10629 üzenetére
A gép nincs tökéletes vízszintesen most ez az egy gondom van, egy alátét megoldaná szerintem, majd este próbálkozom. A képet ebből a részletből nem értem, rémlik, hogy láttam valahol teljes egészében, de nem ilyen oldalt eltolásos gondom van, hanem a gép nem vízszintes a vászon meg mondjuk az, de csak nagyon pici amit a gépet mozdítani kéne, kár hogy semmi ilyen finomhangoló állítás nincs ezeken a konzolokon.
Xtremetuning, igen az jó lenne, már kb az is, de a végső rögzítést nem tudom még megoldani, mert nem tudom belőni a vízszintest, talán a fentebb írt alátétezéssel. De ha fellazítom a három kart akkor annyit mozog, hogy esélytelennek érzem a beállítást. (szóval bénázok egyelőre) Ugye közben meg menni kell a vetítőnek is, hogy lássam a képet is, Szóval inkább csak este tudom csinálgatni, tegnap is délután csak a nagyja rögzítést csináltam, képet csak este 10 után néztem
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10627 üzenetére
Köszi, most épp a konzol finomhangolásával küzdök.
A vetített, 235cm széles kép ferde picit, magát a projit épp hogy megnyomom egyik irányba oldalt és kiegyenesedik. De nagyon picit kell csak mozdítani, mert a vetített kép bal oldla van feljebb összesen 2-3cm-t, ez simán lehet a mennyezet egyenetlensége is. Ti is ennyit pöcsöltetek vele? Vagy csak béna vagyok. Ráadásul még nncs fix 220 (240), ezért ki-be dugdosom a csatlakozót, persze elmozdul az egész től, itt már csak a tárcsa és a 3 kar csatlakozása nem elég fix, de ezt még nem is erőltettem, pont a ferdeség miatt.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10621 üzenetére
Sikerült mindenhol rögzíteni, a toldásnál beszorítottam egy gyorskötözőnek a végét ami elég lapos volt és addig toltam míg meg nem feszült. Maga a két rúd egymásban 1mm-t mozog, csak a projinál már legalább 1-2 cm-ben nyilvánul meg, de így jó esz szerintem, csak ki időt kellett volna rászánnom elsőre is
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10619 üzenetére
Csak mert azt a fehér gyári konzolt elég közelről ismerem... ;-)
[ Szerkesztve ]
-
andrew-msi
aktív tag
válasz andrew-msi #10607 üzenetére
Jogos, sajnos nem az én Mozim.
-
StLui
veterán
válasz andrew-msi #10609 üzenetére
Megnézem, köszi!
xtremetuning:most is megnéztem, előre hátra is mozgathatom a projektort 2-3cm-t mert ennyit enged a közepe, ahol egymásba csúszik a két "cső"
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10607 üzenetére
Nem netes vagy : nem, netes......mert nem mindegy
-
sgery
őstag
válasz andrew-msi #10601 üzenetére
oké, köszönöm a tanácsokat, akkor lógatni fogom.
A festékre visszatérve elírtam, nem 3l hanem ~0,5l a mennyiség
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
xtremetuning
addikt
válasz andrew-msi #10601 üzenetére
Nocsak-nocsak....ez nálad van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest