- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a telefon menüje használat közben, nem akadozik? szaggat?
-
vence
aktív tag
válasz
ghiottone #35 üzenetére
Azért a 30 wattos már nem egy sima töltő!
és az ugreen is jó márka.
Pár éve pedig még a 10 wattost is gyorstöltőként reklámozták ...Én nem látom értelmét 30 W körülitől gyorsabb töltő használatát, amikor fél óra alatt már bent van egy napi adag.
Fél óra pedig szinte bármikor adódik, "menetközben" is,
kaja-szünet stb.Nem is használom csak a 33 W-ost,
pedig vagy 2 db 68 wattos is ott pihen orig. a dobozokban. -
ghiottone
nagyúr
Júniusi security patch érkezett 35 mega körüli.
-
ghiottone
nagyúr
30 wattos ugreen pd töltővel 30 perc alatt 3%-ról 55%-ra felhúzta a telót. 1 óra 5 percnél már 100% volt. Ez nem rossz egy 6000-es aksitól és egy sima töltőtől.
Az aksi is szépen bírja - 1,5 nap alatt 8 óra feletti kijelző idő. Az antutu az beleharapott rendesen, mert 16%nál indítottam és 3%ra ledarálta 1 teszt alatt:
Ez némileg erősebb nálam, mint a Honor 200 Pro Snapdragon 8s Gen3-asa és hasonló, mint az Edge 50 Ultra volt.
Eddig azt kell mondjam megfelelően kiegyensúlyozott egy készülék az Edge 60 Pro.
-
-
-
ghiottone
nagyúr
Beszéltem tegnap Razr 60 Ultra tulajjal - ott nincs ez. Úgy néz ki az kiváltságos ebből a szempontból. Amúgy így 1 nap után még nem akarom visszaküldeni, vagy eladni, szóval ez nálam már nagy szó 😅
Aki pwm érzékeny - , mint én - annak jelzem, hogy alapból 720hz az érték, de 25-30 %-os fényerő alatt már rosszabbodik a helyzet, viszont a "villogás megelőzése" ha be van kapcsolva akkor jó, szinte zéró lesz az érték forrás. Talán az Edge 30 Fusion esetén volt az, hogy 700x hz volt a pwm legutóbb, ha jól emlékszem. -
ghiottone
nagyúr
Eddig elég szépen működik. Honor 200 Prot akarom leváltani. Ami előtt Edge 50 Ultra volt. - ebben a 2-ben Snapdragon 8s gen 3 van és ez a Dimmensity 8350 Extreme teljesítményben kb. az a szint.
- Hanghívások nagyon jó minőségűek. Holnap -holnapután arra leszek kíváncsi hogy birja majd a nyári időszakot.
- fóliával a kis kínaiak megszívattak, mert edge 60 stylushoz való picit nagyobb és a tok azért nyomja fel a széleknél + a kamera lencse kivágása fel van húzódva rajta.1 frissítést kapott eddig, nem néztem a méretét. Szerintem 20. után jön majd a következő patch.
Ami nem tetszik, hogy alapból ezek a játékok rajta vannak:
+ Még Temu, tiktok, LinkedIn, callapp. És az 1weather - ez Edge 50 Ultra esetén is ott volt és marhára idegesített, hogy a gyári widgeten az időjárás appnak ezt dobta be. Itt fura volt hogy nem, hanem a normál felület fogadott. Aztán jött a csavar, lefrissítette a play áruházból az alkalmazásokat és már ott is az 1Weather benne a temu és egyéb reklámokkal. Mondom remek, de letiltva megjelent a normál, beépített AccuWeather.
Viszont a plusz appokat el lehet távolítani, vagy letiltani
-
ghiottone
nagyúr
Na, akkor nézzük:
-
Phoenixy
senior tag
Nekem az Ultra van, ha a kamera fontos, akkor abban sokkal jobb (specifikáció alapján, mert tesztek még nincsenek a 60 Proról).
Teljesítményben egyezik a kettő. Dimensity 8350E nagyjából megegyezik a 8s Gen 3-mal, RAM és tárhely is ugyanaz (12/512, vagy 16/1, szerintem mindegy), viszont mindkettő LPDDR5X és UFS 4.
Viszont az Ultra tud néhány extrát. Pl. Wifi 7, eggyel több mikrofon, UWB.
Ultra hátránya: 4500-as akksi 6000 helyett és csak IP68 és nincs katonai szabvány sem. -
Srácok segítsetek már, most megjelent az edge 60 pro vagy nem jelent meg? Sehol egy teszt, az alza milyen régiót árusít?
-
macilaci23
csendes tag
Tud valaki boltot Budapesten ahol a zöld(shadow) Pro-t meg lehet nézni?
-
vence
aktív tag
Ez nem US bemutató volt elsősorban?
Lehet az EU-ra más fog vonatkozni, egyébként is elsősorban az egyes modellek piaci sikeréstől függ leginkább a frissítés, esetleges hosszabbítás, gyorsabb terítés stb.
Kommunikációban nem a legjobb a Motorola.
A GSM Arena pár modellt tesztel, ill. a Razr Ultra review már a bemutató napján online volt!
A R Ultra-nak nem igazán van konkurense ...
de egyébként sem rossz. -
realist
őstag
Tesztekre kivancsi leszek, főleg üzemidő és fotó szempontból. Azt olvastam műanyag körbe a keret. 260e ft magasságában ez azért zavaró apróság...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Köszi. Meg is néztem a videóját. A Razr 60 Ultra esetén is csak ennyit vállalnak - ezt azért nem értem az Edge 50 Neo 5 főverziójának tükrében.
-
realist
őstag
Lesz egyáltalán idén ultra (+ilyen a méretben)?
Edge 50 ultra nagyon jó telefon, kivéve az akku. Ami miatt részemről ki is esik. Pedig leginkább ilyen méretet és kerekített kijelzőt keresek.Viszont az edge 60 pro esetében rendben van az akku méret. A nyers teljesítmény és a kamera viszont lehetne acélosabb.
Egyszerűen semmi sem tökéletes. -
-
vence
aktív tag
Csak azt nem értem, miért lenne érdemes ezt venni, amikor ennyiért
(esetleg kicsivel még olcsóbban is) elérhető az
Edge 50 Ultra - 16GB - 1 TB memóriával -
tetszés szerint akár exkl. fa-hátlappal is,
125 W-os töltővel inkl.,
... 50 W wireless, UWB stb.
- Ok, jóval kisebb az akkuja,
de úgy egyébként nem egy kategória! -
ghiottone
nagyúr
Az Utra meg sehol.... Jöhetne az is lassacskán.
Érdekes, hogy dobták az omnivision lencsét a Pro esetén az elődhöz képest + az ultraszéles jobb lett. Frissítve vajon meddig lesz? -
Elit3Zotya
addikt
Nem sokat változott a külső, de nem is baj, szerintem nagyon jól néznek ki.
-
Milka 78
nagyúr
A sima Edge szériát sikeresen lebutították és bizonyos szempontból full értelmetlen a Fusion miatt, ezen felül irgalmatlan nagy a szakadék a sima és a Pro között.
Az is beszédes, hogy az Edge 30 soc-ja megeszi a 60-at vacsira, de az amúgy jóárasított Edge 40 is erősebb picit és még vezeték nélküli töltése is van. -
-
elmepocok
tag
Most akkor mi a különbség a sima edge 60 és a Fusion között?
-
kbyte1024
veterán
Vegyek?
esetleg pinkiben???
Amúgy nekem is tetszenek... -
Pro kifejezetten tetszik ,és a színek is jók .
-
tms+
aktív tag
kifejezetten szeretem, ahogy a Moto a színekkel és anyagokkal bánik, szurkolok nekik
-
Phoenixy
senior tag
260-ért már kapható az Edge 60 Pro az Alzában (simát nem néztem), mindhárom színben (512/12-es kivitel, UFS 4.0, 6000-es akksi).
-
roli543
őstag
Ezek a Motok baromi jók, a design pedig nagyon tetszetős. Nagyon összekapta magát a gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest