Hirdetés
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
De ha adná 3-400e magyar Forintért, azt mondanám, uff, béka lenyelve, Sony meg mondaná, hogy srácok, jó lett VOLNA, de ELCSESZTÜK a raw-t, ergo szarért hugyért adjuk, hogy pörögjön, e van, profitot nem sokat hoz, de a semminél több.De nem. Az A7R II konkrétan aranyáron fog kijönni egy kompromisszumos obiparkkal (mondjuk én megtaláltam a főbb darabjaimat benne) - és egy szétcseszett RAW-val. Wáááh. Ezek tuti kapnak vmi kenőt CaNikontól, ami több, mint amit kaszálnának a vázzal, ha rendes raw-ja lenne
Épeszű Sony-s mérnök szerintem ott ordított volna a buta managementnek, hogy hééééé, nemááááár ... 
@ Merci: ezen múlik. Mármint most így lehet kövezni, de tényleg. Akkor is, ha ismét csak vagy 20 képet csinálok 42 megapixelen és nem többet. (Bár egy ilyen pontos AF-el, kereken 50%-al
kevesebbet berázó mechanikával lehet többet lőnék, azaz lőttem volna, ha).. Buták, na. Miféle marketing az, ami egy ilyen váznál ilyen algoritmusonra rábólint, hogy de jó, pár megával kisebbek így a fájlok. Ütném a fejét a betonfalba, orrába tolva a korábbi évek pénzügyi bukó Exceleit kinyomtatva, törölje fel azzal. Huh, szar CEO lennék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Back-illuminated überisten duplastabis AA filter nélküli nemberázós csilivili váz és a raw...

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ha adná 3-400e magyar Forintért, azt mondanám, uff, béka lenyelve, Sony meg mondaná, hogy srácok, jó lett VOLNA, de ELCSESZTÜK a raw-t, ergo szarért hugyért adjuk, hogy pörögjön, e van, profitot nem sokat hoz, de a semminél több.
Épeszű Sony-s mérnök szerintem ott ordított volna a buta managementnek, hogy hééééé, nemááááár ... 
kevesebbet berázó mechanikával lehet többet lőnék, azaz lőttem volna, ha).. Buták, na. Miféle marketing az, ami egy ilyen váznál ilyen algoritmusonra rábólint, hogy de jó, pár megával kisebbek így a fájlok. Ütném a fejét a betonfalba, orrába tolva a korábbi évek pénzügyi bukó Exceleit kinyomtatva, törölje fel azzal. Huh, szar CEO lennék
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)