Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz madgie #65733 üzenetére

:K De ha adná 3-400e magyar Forintért, azt mondanám, uff, béka lenyelve, Sony meg mondaná, hogy srácok, jó lett VOLNA, de ELCSESZTÜK a raw-t, ergo szarért hugyért adjuk, hogy pörögjön, e van, profitot nem sokat hoz, de a semminél több.

De nem. Az A7R II konkrétan aranyáron fog kijönni egy kompromisszumos obiparkkal (mondjuk én megtaláltam a főbb darabjaimat benne) - és egy szétcseszett RAW-val. Wáááh. Ezek tuti kapnak vmi kenőt CaNikontól, ami több, mint amit kaszálnának a vázzal, ha rendes raw-ja lenne :)) Épeszű Sony-s mérnök szerintem ott ordított volna a buta managementnek, hogy hééééé, nemááááár ... :(((

@ Merci: ezen múlik. Mármint most így lehet kövezni, de tényleg. Akkor is, ha ismét csak vagy 20 képet csinálok 42 megapixelen és nem többet. (Bár egy ilyen pontos AF-el, kereken 50%-al :DD kevesebbet berázó mechanikával lehet többet lőnék, azaz lőttem volna, ha).. Buták, na. Miféle marketing az, ami egy ilyen váznál ilyen algoritmusonra rábólint, hogy de jó, pár megával kisebbek így a fájlok. Ütném a fejét a betonfalba, orrába tolva a korábbi évek pénzügyi bukó Exceleit kinyomtatva, törölje fel azzal. Huh, szar CEO lennék :D ;]

Back-illuminated überisten duplastabis AA filter nélküli nemberázós csilivili váz és a raw... :( :(( :((( :W

Új hozzászólás Aktív témák