Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
na, mivel nincs idő kimenni, itthon lőttem egy kis összehasonlítást:
pana awb:

olympus awb:

pana manuális wb:

olympus manuális wb:

bocs a gáz képekért, most nincs lehetőség "rendeset" lőni... ahogy alnézem az awb meg a gyári sémák nagyon sz*rok a panasonic-on, annyira eltolják a képet magentába vagy zöldbe, hogy rosszabb esetben helyre sem tudom hozni
, de a manuális wb úgy tűnik jól műkszik, ennyit tanultam legalább ebből is...bár kíváncsi vagyok valós körülmények között is ilyen szépen műkszik-e a manuál wb, pl amikor egy fa van a háttérben, vagy bármilyen természetes, zöld dolog, rendszerint arra a legkényesebb. na meg a "lapos" képi világ is kültéri képeknél látszik igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de a manuális wb úgy tűnik jól műkszik, ennyit tanultam legalább ebből is...bár kíváncsi vagyok valós körülmények között is ilyen szépen műkszik-e a manuál wb, pl amikor egy fa van a háttérben, vagy bármilyen természetes, zöld dolog, rendszerint arra a legkényesebb. na meg a "lapos" képi világ is kültéri képeknél látszik igazán...