-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
Akkor viszont a webshop is rendesen béna, hogy nincs gyártói link.

Mostanában már az ilyen bénák is hirdethetnek itt?

Esik az a színvonal, de rendesen...
Legközelebb csak egy gugglis keresés linkje lesz bedobva a cikkbe?

-
jonekk
csendes tag
Elég érdekes, hogy miért is nem a gyártói honlap lett linkelve???

Ez valami bújtatott promóció a linkelt webshopnak?
Máshol talán nem kapható az egér?
A még érdekesebb, hogy a guggli se ad értékelhető találatot a cikkben említett típusra, meg a gyártói oldalon se találni.
Biztos én vagyok béna, kérnék egy pontos gyártói linket az egérhez.
Nem is bújtatott promóció
Konkrétan ezzel kezdődik a cikk előtti dőlt betűvel szedett "előszó":Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze.
-
csibe1
veterán
Elég érdekes, hogy miért is nem a gyártói honlap lett linkelve???

Ez valami bújtatott promóció a linkelt webshopnak?
Máshol talán nem kapható az egér?
A még érdekesebb, hogy a guggli se ad értékelhető találatot a cikkben említett típusra, meg a gyártói oldalon se találni.
Biztos én vagyok béna, kérnék egy pontos gyártói linket az egérhez.
-
csibe1
veterán
Attól függ mire használod, meg mennyit.
Átlag felhasználónak lehet 2 hétig bírja, játékra meg 5 napot ha kibír.
Nemrég néztem az EWEADN A5 egereket, és ott is érdekes, mert az A5 és az A5 Pro az 500mAh akksival van, az Ultra meg 800mAh akksival van szerelve.
Kinézetre, méretre teljesen ugyanaz. [link]Nézegettem ezeket az ATK egereket is, de valamiért nem fogott meg a 8000 Hz-es mintavételezés.

Ha valaki ettől játszik jobban (már ha egyáltalán), akkor ott szerintem
valami más gond is van.
Eddig elég volt az 1000Hz is, de ugyanúgy a 26 ezres dpi-t se értem, hogy minek kell. -
törölt tag
Szerintem 300 mAh-os az egér akksija.
Az nem marha kevés?
-
Janika(1982)
senior tag
-
csibe1
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
TeeBee73
veterán
-
csibe1
veterán
Jár a keksz!
Köszi!

Remélem mogyorókrémes!

-
Janika(1982)
senior tag
-
csibe1
veterán
Azért,hogy keresgessél.
Azta, tényleg?

Micsoda megállapítás. Egyedül sikerült vagy súgtak?
-
TeeBee73
veterán
-
Janika(1982)
senior tag
-
Low Noise
senior tag
Ezek a kocka házak szerintem borzasztó ízléstelenek.
-
slayer006
addikt
MX-7 teszt, a szakértőknek is
-
himpike
aktív tag
-
Akula
őstag
-
hokuszla
senior tag
1 TB-os méretben, 5 év jótállással 55 500 forintért elhozható Klevv Cras C910-et, x4-es PCI Express 4.0 interfésszel
maga az álom
-
jonekk
csendes tag
Ja hogy már van MX-7? Ki ne próbáljam
-
Janika(1982)
senior tag
-
nLali
őstag
Hamarosan meglesz a kétszázadik "bezsákolható" szó.
-
Janika(1982)
senior tag
Szerintem 300 mAh-os az egér akksija.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- új Lenovo M90a Pro Gen 4 All-in-One (AIO) PC 27" 2K / QHD képernyő - Core i5 13500 - 32GB DDR5 - 1TB
- Szép állapotú, fóliás Samsung Galaxy Watch 7 40mm, GPS, 12 hónap garanciával!
- Garanciális Új Gigabyte UD1000GM PG5 V2 táp
- Újszerű állapotú Honor 90 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Új, Gamer félgép - SAPPHIRE PURE B850A WiFi7 + Ryzen 7 9800X3D + Patriot RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B650M R5 7500X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100 750W
- DJI Avata Pro-View Combo drón szett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 128GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Konkrétan ezzel kezdődik a cikk előtti dőlt betűvel szedett "előszó":