Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lassú Víz
üzenetére
nem bántam meg, hogy váltottam, de azért én egészen biztosan visszatérek még valamikor majd oly-ra
nálam az van, hogy hiába kényelmes a lufi design, az ilyen plastic-like gyurma style vázakat hosszú távon számomra nem akkora öröm használni. most lehet kapok a fejemre ezért, de a szögletes, érzetre, ránézésre is vas oly téglákat jó érzés kézbevenni (kivéve télen
), ráadásul a kipotyogó képekre is nagyobb öröm ránézni
szal engem az "oly életérzéssel" megvettek... mondjuk a g3 is fém, de absz nem látszik rajta, és iso 1600-on hiába köpköd tisztább képeket, mint az öreg oly-m 800-on, ha nem tetszik annyira a végeredmény.. szal valahol én a "sznob" leicásokat is megértem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nálam az van, hogy hiába kényelmes a lufi design, az ilyen plastic-like gyurma style vázakat hosszú távon számomra nem akkora öröm használni. most lehet kapok a fejemre ezért, de a szögletes, érzetre, ránézésre is vas oly téglákat jó érzés kézbevenni (kivéve télen
szal engem az "oly életérzéssel" megvettek... mondjuk a g3 is fém, de absz nem látszik rajta, és iso 1600-on hiába köpköd tisztább képeket, mint az öreg oly-m 800-on, ha nem tetszik annyira a végeredmény.. szal valahol én a "sznob" leicásokat is megértem