- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- OLED TV topic
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Monitor hiba topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lassú Víz
üzenetére
nem bántam meg, hogy váltottam, de azért én egészen biztosan visszatérek még valamikor majd oly-ra
nálam az van, hogy hiába kényelmes a lufi design, az ilyen plastic-like gyurma style vázakat hosszú távon számomra nem akkora öröm használni. most lehet kapok a fejemre ezért, de a szögletes, érzetre, ránézésre is vas oly téglákat jó érzés kézbevenni (kivéve télen
), ráadásul a kipotyogó képekre is nagyobb öröm ránézni
szal engem az "oly életérzéssel" megvettek... mondjuk a g3 is fém, de absz nem látszik rajta, és iso 1600-on hiába köpköd tisztább képeket, mint az öreg oly-m 800-on, ha nem tetszik annyira a végeredmény.. szal valahol én a "sznob" leicásokat is megértem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nálam az van, hogy hiába kényelmes a lufi design, az ilyen plastic-like gyurma style vázakat hosszú távon számomra nem akkora öröm használni. most lehet kapok a fejemre ezért, de a szögletes, érzetre, ránézésre is vas oly téglákat jó érzés kézbevenni (kivéve télen
szal engem az "oly életérzéssel" megvettek... mondjuk a g3 is fém, de absz nem látszik rajta, és iso 1600-on hiába köpköd tisztább képeket, mint az öreg oly-m 800-on, ha nem tetszik annyira a végeredmény.. szal valahol én a "sznob" leicásokat is megértem