Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius75

aktív tag

válasz Parci #19749 üzenetére

Azt hiszem, jó pár száz hsz-t visszaolvashatsz, mire találsz még valakit rajtam kívül, aki megköszöni az értelmes hozzászólást. Nos, én megteszem, pont azért, mert hozzáértő, de nem önelégült véleményekre számítok. Sajnos, ilyen ritkán van, ezért is értékelem, ha mégis összejön egy.
    Annak adsz igazat akinek akarsz, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem én voltam, aki favorizálta a 14-40-et a 12-35 ellenében. Én pont a 12-höz ragaszkodnék, és pont a 12mm miatt. Ha nekem szántad az ezzel kapcsolatos megjegyzést, akkor inkább előbb olvass vissza.
    Az meg ne haragudj, teljesen mindegy, milyen képet teszel fel, exiffel vagy sem: egyszer leírod hogy gyenge a 14-42x, rá egy nappal meg elég az.....és ennek semmi köze ahhoz, hogy 40mm-en ki mit lát a képből.... Véleményt alkottál valamiről, amit később teljesen áthúztál egy másik mondattal. Pont. Innentől minden hozzátett mondattal csak rontod a dolgot.
    Szerintem meg azt leírni, hogy leszarom mi van egy 35-100/2.8 alatt, hát ne is haragudj, de ha most azt mondom, hogy sok fingod neked sincs, akkor most sértődsz ugye?

Új hozzászólás Aktív témák