Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Azt hiszem, jó pár száz hsz-t visszaolvashatsz, mire találsz még valakit rajtam kívül, aki megköszöni az értelmes hozzászólást. Nos, én megteszem, pont azért, mert hozzáértő, de nem önelégült véleményekre számítok. Sajnos, ilyen ritkán van, ezért is értékelem, ha mégis összejön egy.
Annak adsz igazat akinek akarsz, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem én voltam, aki favorizálta a 14-40-et a 12-35 ellenében. Én pont a 12-höz ragaszkodnék, és pont a 12mm miatt. Ha nekem szántad az ezzel kapcsolatos megjegyzést, akkor inkább előbb olvass vissza.
Az meg ne haragudj, teljesen mindegy, milyen képet teszel fel, exiffel vagy sem: egyszer leírod hogy gyenge a 14-42x, rá egy nappal meg elég az.....és ennek semmi köze ahhoz, hogy 40mm-en ki mit lát a képből.... Véleményt alkottál valamiről, amit később teljesen áthúztál egy másik mondattal. Pont. Innentől minden hozzátett mondattal csak rontod a dolgot.
Szerintem meg azt leírni, hogy leszarom mi van egy 35-100/2.8 alatt, hát ne is haragudj, de ha most azt mondom, hogy sok fingod neked sincs, akkor most sértődsz ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest