Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz julius75 #19748 üzenetére

miért vágtad félbe, amit írtam? ott az is ott volt, hogy ha vennék egy 35-100/2,8-at, akkor leszarnám, hogy mit teszek alá. akár egy 14-42 x is jó. egy 9-18 meg mégjobb. vagy elég egy 17/1,8. de miért kell leírnom megint, ugyanazt?

sajnos nordnak kell igazat adnom: beesik pár újonc, baromira határozottak, miközben egyes hozzászólásaikból kiderül, hogy fingjuk sincs az egészről, és alapvetően fórumból összeszedett elméleti "tudás" alapján okosak. aki akkora ordas baromságot leír, hogy egy 12-35 helyett egy 14-40 azért sokkal jobb lenne, azzal mit lehet csinálni? szerintem ha felrakok egy képet exif nélkül, élő ember meg nem mondja, hogy 35 vagy 40 mm-en készült. ezzel szemben egy 12 és egy 14 mm között marha nagy különbség van. ezt mindenki tudja, aki valaha próbálta. persze nincs gond azzal, ha valaki még nem, na de akkor az miért pontot tesz a mondatai végére, miért nem kérdőjelet?

egy idő után az "öregeknek" nincs türelme ehhez. mostanra már nekem sem, pedig nem foghatod rám, hogy nem próbáltam meg segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák