Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
julius75
üzenetére
miért vágtad félbe, amit írtam? ott az is ott volt, hogy ha vennék egy 35-100/2,8-at, akkor leszarnám, hogy mit teszek alá. akár egy 14-42 x is jó. egy 9-18 meg mégjobb. vagy elég egy 17/1,8. de miért kell leírnom megint, ugyanazt?
sajnos nordnak kell igazat adnom: beesik pár újonc, baromira határozottak, miközben egyes hozzászólásaikból kiderül, hogy fingjuk sincs az egészről, és alapvetően fórumból összeszedett elméleti "tudás" alapján okosak. aki akkora ordas baromságot leír, hogy egy 12-35 helyett egy 14-40 azért sokkal jobb lenne, azzal mit lehet csinálni? szerintem ha felrakok egy képet exif nélkül, élő ember meg nem mondja, hogy 35 vagy 40 mm-en készült. ezzel szemben egy 12 és egy 14 mm között marha nagy különbség van. ezt mindenki tudja, aki valaha próbálta. persze nincs gond azzal, ha valaki még nem, na de akkor az miért pontot tesz a mondatai végére, miért nem kérdőjelet?
egy idő után az "öregeknek" nincs türelme ehhez. mostanra már nekem sem, pedig nem foghatod rám, hogy nem próbáltam meg segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest