Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Én is az AE lock-ot programoztam, csak először nem vettem észre hogy van olyan beállítás, ahol nem kell folyamatosan nyomva tartani hanem elég csak egyszer megnyomni, úgy meg kényelmetlen volt. Az eget akartam szépen megjeleníteni a képen és ez volt a legegyszerűbb módja.
Lehet nem pont ez a topic témája, de tudtok ajánlani valami boltot ahol ND grad szűrőt találok? Az a megoldás tetszene, ahol az 52mm-es szűrőmenetes objektívre rakok egy átalakítót és abba rakhatom bele a négyzet szűrő lapokat és a google még a magyar szavakra is szinte csak angol oldalakat dob ki. Vagy inkább menjek be egy fotós boltba? Ilyen átalakítóba lehet kapni sima ND szűrőket is? Tetszene, mert amit kinéztem következő objektívnek, annak is 52mm-es a szűrőmenete, így elég lenne ezeket mind csak egyszer megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs