Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
rumos14
üzenetére
Az első benyomásom, hogy hogy tudtak egy ennyire bűn ronda gépet összerakni.

Az egyik véglet mikor egy mirrorless kínosan DSLR-nek akar látszani, na erre van példa bőven a m43 vonalon. A másik véglet meg ez, mikor úgy néz ki mint egy ronda igénytelen szappantartó kompakt. Ebből is jól látszik eddig miért halogatta mindezt a Canon és mintha még most is azt üzenné ezzel a gyártó, hogy a DSLR A fényképezőgép.

Ettől függetlenül lehet ez még egy nagyon jó fényképezőgép.
Nagy kérdés lesz a szenzor mérete. Állítólag APS-C, de én ezt nehezen tudom elképzelni látva ezt az obit. APS-C-re nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire pici 22/2 obit tudtak fejleszteni. Persze lehet kitolja majd az orrát, de frontlencséje még így is túl picinek tűnik ehhez a szenzormérethez és fényerőhöz. Elég csak a Fuji X100-ra gondolni, amin szintén ilyen obija van amit ott az eltolt mikrolencséknek köszönhetően nagyon picire össze tudták hozni, de érzésre még az is nagyobb ennél.
Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ez az obi a Canon G1X-el bevezetett szenzormérethez igazodik. Így már mindjárt okés lenne a mérete is.
Ahogy korábban is írtam az APS-C lapkát nem zárom ki a Canon mirrorless-nél, de elsősorban úgy hogy a rátervezett obik a kicsit kisebb G1X méretre tervezettek, azaz ilyen obiknál nem használna a szenzor egész felületét, ellenben lehet multi-aspect-es mint a Pana GH modellek. Plusz mikor adapterrel DSLR EOS obik kerülnek rá, akkor meg használhatná a szenzorának egész felületét.
Hamarosan kiderül az igazság. Ha netán kiderül hogy ez a pici 22/2 tényleg APS-C-re lett kitalálva akkor..

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest