Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Autó vásárlás után az átíratásnál volt egy kis gikszer. Motorkód nem egyezik a forgalmiban lévővel. Valószínüleg ez adminisztrációs hiba lehetett behozatakor.
Azt mondták az okmányirodában, hogy el kell vinni egy szemlére, hogy tudják a hibát orvosolni. Ennek mi a menete, ez hogy néz ki? Az ügyintéző rettentő volt, alig tudott bármi infót adni. Annyit mondott még, hogy ez csak pár ezer Ft. Kíváncsi vagyok, hogy Ti jártatok már így és mi lett a megoldás.
-
Villa7
tag
válasz
grizlisandor #337895 üzenetére
ez a videó arról szól, hogy vásárlás előtt kéne tájékozódni, másik szempontból meg használt autót akarunk venni újként.
-
grizlisandor
veterán
Emberünk vett egy autót, majd elviszi állapotfelmérésre, első hiba.
Volvo service szerint locsolni kell rá pénzt, mert hiányzik a szívósorból egy csavar, szemre nem fúj ki mellette, így ki tudja mióta nincs ott az a csavar, de valaki megkókányolta a levegőcsövet rendesen azt tényleg cserélni kell. Ebből kell videót csinálni? -
Qru
MODERÁTOR
Az autó kilincsének a szerkezetét mivel érdemes megkenni? Gyárilag vmi zsír van/volt ott. Volt egy tempósabb menetem erős esőben és után láttam, hogy ilyen sárgás/fehéres zsírszerű cucc mosódott ki a kilincs mögül. Azt szeretném visszapótolni.
-
válasz
szőröscica #337886 üzenetére
Itt-ott kátyú, ill. sok helyen dobálós, töredezett aszfalt a Pilisszántó - Pilisszentkereszt - Esztergom szakaszon. Én is hanyagolom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #337885 üzenetére
AliExpress: Erick's wiper neven keresd.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok #337882 üzenetére
Most tuti megugrik a nezettsege, vevo meg sehol. Majd magyarazd el neki, hogy miert. #nyalcsorgatos
-
válasz
Tsebacsi #337878 üzenetére
Ez is nagyon szép, de az alap kék színek közül nekem továbbra is a Portimao Blue a favorit. Az Individual színekből pedig sokáig a Yas Marina Blue volt az abszolút kedvencem. Haveromnak öt-hat éve volt egy M4 kabriója, konkrétan ez a példány. A képek nem adják vissza, de élőben elképesztően ütős az autó.
cOxeR : Ez nagyon jól néz ki! Jaja, nagyon észnél kell lenni az ilyen autókkal. Nekem a hátsó kipufogódob is veszélyeztetett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #337877 üzenetére
Apropó! Megjött ma az ablaktörlö lapát. Lyon-i raktárból de made in China nyilván. Az első kettőn még élvédő is van. A hátsón nincs de méretpontos mind.
Rendeltem még egy kefét beltéri portalanításhoz, az sajnos nem elég puha sörtéjű de a szellőzőrácshoz vettem (jó hosszú sörtés) oda pont jó lesz. Az üléshez rendelt tartó perfekt, kotta méretpontos. A pohártartóba az alátét kicsi lett sajnos. Pedig direkt lemértem mekkora kellene.
Beltéri led: meglátjuk, mert nem jó évjárathoz valót rendeltem. Piros pont, hogy mellékeltek szerszámot is amivel ki tudom majd pattintani a búrát. Manual csavarhúzózt ír de az kicsit durva sztem...
Egyelőre leállok a rendelgetéssel. -
Estoril kék a legszebb szvsz. 2012 körül majdnem lett egy ilyenem...
-
Esztergomban volt dolgom délután, én balga a Pilisen keresztül mentem az eddig 20 (húsz) kilométert futott nyári gumikon. Volt ott hózápor, fehér aszfalt és 2°C. @szőröscica nehezen vállalható minőségű az aszfalt 19"-on.
Visszafelé M1 aprószemű jéggel, de asszem nem sóztak. Ettől függetlenül lemostam Budaörsön, a Mazdát holnap veszem elő. -
-
Emunem
őstag
válasz
bulikavagyok #337859 üzenetére
gyerkőc kedvenc autója. -
hobizoli
nagyúr
válasz
szép szín
Ladá-knál "strandkorlátkék" volt a neve ennek
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Emunem #337857 üzenetére
Azt értem csak ezt a szenzort ha nem kalibrálod semmire sem jó.
Direkt van egy X vastag fémlap és Y vastag plexi lap a csomagban, lépésről lépésre leírva az első használatot. ~1,76 +/- 0,02mm a kalibráció, az első mérést követően a fémlapon utána kell állítsd majd megismételd a kontrol lappal.Ha elmarad, eldobható az egész eszköz mert amíg nem kalibrálod be újra rendesen addig kuka.
radi8tor
ez komoly?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szép kék valóban. Akkut töltötte ott?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Olyan jók ezek a bejegyzések. [link]
Azt senki nem kritizálja miért tart másfél órába a lopóautónak odaérni? Vagy hogy a buszvezető miért szorította oda a buszt? -
Ma voltam kötelező szervizen a Rack Autónál, ott láttam ezt a gyönyörűséget (M4 CS). Riviera Blue metál fényezés... a Porschénál ez a kedvenc színem (náluk Mexico Blue).
-
tboldi
nagyúr
Ez is megvan.
-
Micsurin
nagyúr
Látom TikTokon jönnek az első ldil vastagságmérő videók, kíváncsi lennek hányan voltak képesek rendesen kalibrálni a mérő padokkal amik jöttek hozzá. Eddigi videók alapján egyse, láthatóan…
Autokommandot elnézve… ójaj. Nem lep meg mert nekem is kellett 5-10p felfogni mit akar a manual. Nem valami magyaros… az angol legalább értelmes volt.
-
Qru
MODERÁTOR
Végetért a Közút-nál a téli üzem. Már nem kell a sótól tartanunk.
101,5 ezer tonna sót, több mint 7,2 millió liter kálcium-klorid oldatot és 175,5 tonna érdesítőanyagot juttattak ki a 31 ezer kilométernyi országos közúthálózatra.
Mondjuk az enyhe tél ellenére nem spóroltak a sóval...
-
hobizoli
nagyúr
-
Szevam
senior tag
válasz
ArthurShelby #337809 üzenetére
Nem tudtam leállni vele a mélygarázsba. Főni már elment.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337821 üzenetére
A Quadlock-nak van olyan feje, ami mágnes és perem is van.
Kínáltak is szellőzőre valót, de elutasítottam, hogy nem akarom kínozni a csavargatással is a rácsot. (A motoros tartóra 45°-ban elforgatott telefonnan kell közelíteni és pattintott függüleges/vízszintes irányba.) De nem, az autós tartóra nem kell forgatni, mágnes húzza oda.De mivel a gyári szilikontok amúgysem tetszik, csak szükségből használom, így nem vettem meg.
De szert tettem egy Android Auto kütyüre a motorra, hozzá Quadlock kar, már csak be kell kötni. Valahogy...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #337818 üzenetére
Az új 21-eshez meg M2-höt vagyok szokva látod el vagyok kényeztetve.
M1-en jó rég nem jártam és remélem így is marad egy darabig.
-
válasz
macilaci78 #337814 üzenetére
Ez meg nem hogy érdesített, hanem műbőr hatású, ezen szerintem nem tapadna meg akkor sem, ha nem lenne kitámasztója.
Igen, van ott egy másik sík felület, csak összecsukva viszonylag nehéz lenne használni ha oda ragasztanám a külső kijelzőre
Csak mágnesesben nem bízok, nem is értem miért nincsenek olyanol hogy mágnes + egy körvonal véd a lecsúszástól. Ez egy extra nehéz és extra törékeny telefon, 231g -
-
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337812 üzenetére
Egészen pontosan 3M VHB 4926 a ragasztó, amit a Quad Lock használ.
Nálam másfél év után elengedett ez a QL tartó, de egyrészt kicsi felületen tapadt csak a rádióhoz, másrészt a telefon messze volt a ragacstól, volt egy arasznyi erőkar, harmadrészt az acélvázas iPhone 14 Pro Max sem épp a legkönnyebb telefon a piacon.
Azóta ilyenem van, bár neked megint csak nem lenne jó. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #337816 üzenetére
Km szelvény szinten meg nem mondom neked hol, de az M3 outlet fele menet volt egy szakasz ahol eléggé dobált.
-
6030D
addikt
válasz
Sexy a bömbin a vonóhorgos rendszám. A Lambo orrán pont roppantott volna ugyanaz a horog.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Nekem Xiaomi Redmi Note 13 Pro (kb 20 dkg) van, gyári szilikontokon az univerzális fej, tükörszáron, semmi szélárnyék nincs és 110-nél még nem fújta le a szél.
Igen, 3M ragasztó.
Sajnos a Nilkin tok hátlapja érdesített, azon nem állt meg a ragasztótappancs. Csak a barázdák hegyén kicsi a felület.Ahogy látom, nyitott állapotban, ahogy használnád, van ott még összefüggő sík felület.
A kocsiban a Nilkin tokot használom egy mágneses Baseus tartóval szellőzőrácson. Nagyon rossz úton le tud pottyanni a telefon, de amúgy rendben van. Így nyugodtabb vagyok, hogy a telefon pottyan le és nem a szellőzőrács lamellája.A tok és a kijelzővédő fólia a telefont megfelelően védi, alatta kb 40 centivel meg ott a kardánalagúton, a sebváltó előtt azon a részen nincs gomb, vagy más fontos dolog.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
A QuadLock univerzális feje nálam 2 éve van rajta az excéges Iphone 8-on. Elég jól tart... 2 évet lehúzott motoron na meg megjárta Szlovákiát, Ausztriát, Szlovéniát.
-
válasz
macilaci78 #337799 üzenetére
Köszönöm!
Viszont ilyen gyári féltok van a hátulján támasszal:
Nem hiszem, hogy erre fel tudnám erősíteni a Quadlock univerzális fejet. Mi tartja azt a tokon gyébként? 3M ragasztó? Elég stabil az?
Amúgy annyira erősen nincs benne a tokban, mint egy rendes tokban egy rendes telefon, bár ki nem esne, azért erősen tart. -
Micsurin
nagyúr
válasz
...jah, ma például vonattal mert a fehér Astra foglalt volt.
Megszoktam, hogy 8:27-kor elindulok és 9:00-kor a mélygarázsban vagyok. Hidegzuhany volt hétfő reggel a 6:27-es vonattal 8:40-re beérni. Jó ez az elővárosi MÁV... -
Szevam
senior tag
válasz
Az első az enyém
-
ArthurShelby
addikt
Mindenki máshogy megy be dolgozni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
macilaci78 #337800 üzenetére
Anyagnedvesség mérőt nem is vennék, sokkal bonyolultabb a felépítése mint egy rétegvastagság mérőnek…
-
tutis
őstag
budapest és vonzáskörzetében keresek szakit kétfajta munkára (két különböző szakembert)
Golf 4-es beázás javítása (valszeg kédergumi elöregedés vagy tömítetlenség miatt)
Vizesek az ülések, a padló, ezt kellene elhárítani, kiszárítani, tömítetlenséget javítani.
Erre kellene az első szaki, bár otthoni javításra is elfogadok tanácsot. Szétszedni szét tudok bármit, összerakni is, de pl alkatrészt, tömítőanyagot nem tudom mit célszerű venni, ezért is első körben a szakembert keresem.Második a tetőkárpit csere, mert mindenhol lóg már. Erre kellene szakember, aki nem horror áron dolgozik.
-
6030D
addikt
Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja most az átírásnak? Megírjuk az advétet, online kötelező. Eredetvizsgára gondolom be kell fáradni. Átírás online? Egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest