Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
A biztosító által küldött kgfb ajánlat a bömbire, és az újra ugyanahhoz a biztosítóhoz kalkulált között 70ezer ft különbség van...
Úgy, hogy nem okoztam balesetet (rossz a bonus-malus-om) drágább az ajánlat, mint a tavalyi... -
Micsurin
nagyúr
Ez a parkside nyomatékkulcs meglepően jó. ...évek óta először nem érzésre húztam le a hátsótengely lánccsere után a motoron.
Szoktak ebből árulni kisebbet is? -
tboldi
nagyúr
(#337993) ArthurShelby
Feltöltésnél be szoktam pipálni a nagy felbontás megtartását, valszeg ez lesz a bibi. -
Simivok
senior tag
Valaki találkozott már olyannal hogy full led a hátsó lámpa és a bal index nem működik helyette a pirosat villogtatja? Az index 2 lámpatestre van osztva. Infiniti Q30
-
-
6030D
addikt
válasz
bulikavagyok #337984 üzenetére
Fogyioptimalizált a váltóprogram.
-
tboldi
nagyúr
válasz
-
válasz
cOxeR #337985 üzenetére
Hja, ez már öt számjegy!
Nálad más a helyzet, mert te több évre vetted - ha jól emlékszem. Plusz ezeknél az autóknál eladáskor különösen fontos az alacsony futásteljesítmény.
Mindegy, most már 20k-ig nyugi lesz. Úgy döntettem, h idén megmarad, jövő tavaszig meg megpróbálom 20k alatt tartani. Sok esély nincs rá, de hátha sikerül.
-
válasz
10e km?
Nálam lassan meglesz a 40e, 21-el vettem.
-
-
Blindmouse_
senior tag
Na, benzintank fedél-saga újabb fejezet (már ha bárkit is érdekel):
Lehomokoltattam, kiderült rézzel van eredetileg beforrasztva a cső. viszont a mellette lévő műanyaggal bezárt kábelcsatlakozás miatt ez az út kizárva, mert elolvadna mint a sicc..Szóval kipucoltam belőle a régi csövet, és beleragasztottam egy másikat.. kívül-belül körbekentem. ezzel a ragasztóval motorblokkot ragasztanak meg a leírás szerint simán szóval kíváncsi leszek mit bír, és meddig, érdekes kísérlet mindenesetre..
Még vissza kell vágni a csövet a piros vonalig, ráperemezni a hollandert, aztán majd a helyén még kicsit hajtani kell a csövön hogy rendesen találkozzon a gumicső szekcióval.
Azért jó hogy nem a saját autóimon kell ezt kikísérletezni. -
válasz
radi8tor #337965 üzenetére
Én most dobtam az Alfát mert a hócipőm tele volt hogy minden évben újra kötetnek, hiába van náluk egy rakás szerződés. Mondjuk a kötelezőn+ cascon kb 150et hoztam így rav4-el csak kényelmetlenebb (posta+signal, két helyen van, a sok kártörténet/igazolás papírozásból is elegem van már).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #337809 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Steve_Brown #337972 üzenetére
Az anno az előző helyen megtörtént ~6 hónap teljes állással való hitegetés után... azóta tudom hol a határ. Április elejéig most mókus üzem aztán csillapszik a sztori.
-
Peter.70
addikt
válasz
Blindmouse_ #337970 üzenetére
És tényleg
-
tboldi
nagyúr
válasz
Steve_Brown #337952 üzenetére
Pasziánsz.
-
aktív tag
válasz
willhaben.at
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Túlórázunk...
edit.: azt mondják egyszer elfogy a lelkesedés. De eddig 1-1,5 éve kitart. -
válasz
Alszunk.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
nalam muxik a Hahu
-
válasz
Mobile.de -t nézegetjük
-
Steve_Brown
senior tag
Ti mit csináltok most, hogy nincs hahu?
-
tboldi
nagyúr
-
szebe
addikt
válasz
MrSealRD #337943 üzenetére
Tényleg kell ez egyáltalán? - Kell
Hol lehet megcsináltatni? - google segít a hozzád legközelebb eső, eredetvizsgát végző műhely fellelésében
Láttam olyan leírást is ahol mindkét fél papírjait is kérik hozzá? Ez is valid? - adásvételi, forgalmi, (törzskönyv), személyi, lakcím, de ha odacsörögsz megmondják pontosan. -
szkrtms
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam róla infot neten, ezért itt kérdezek
Tavaly vásárolt autó (tehát az idei gépjárműadó engem illet már) után nem kaptam semmit a navtól, app szerint nincs fizetendő adóm. Ez lehet amiatt hogy kb január 15 óta ki van vonva az autó ideiglenesen? Vagy csak szimplán van aki később kapja? -
Micsurin
nagyúr
válasz
MrSealRD #337943 üzenetére
Kell.
Beviszed az autót, kifizeted, elvégzik -> mehetsz az okmányba akár rögtön utána. Mi speciel mindig próbáljuk egynap alatt letudni ezeket egyszúszra.
Vizsgaállomást meg kell keress, lesz jelölve melyik végezheti el.Arra figyelj, hogy átírás előtt legyen biztosítás már megkötve.
szkrtms Majd jön, még mi se kaptuk meg egyik motorra vagy autóra se.
-
Sziasztok!
Próbáltam tájékozódni autó adás-vétel témában az adminisztratív részét illetően, hogy nehogy valami kimaradjon...
Most beleakadtam abba a részbe, hogy a kormányablakba mielőtt berohanok minden amúgy meglévő papírral... előtte még kell egy eredetvizsga. Mert anélkül nem írják át...
Két magánszemély között cserél gazdát az autó. Tényleg kell ez egyáltalán? Hol lehet megcsináltatni? Láttam olyan leírást is ahol mindkét fél papírjait is kérik hozzá? Ez is valid? -
-
pit stop
addikt
válasz
barnam_ #337935 üzenetére
Közgazdászként azt értem, ha mind elkaszálja...
De arányokat feltételezve eladott eddig 150k-t, most meg majd elad 100k-t. Ugyan annak az autóalapnak a költsége így a 100-ra osztódik szét, így jó, hogy drágábban tudom eladni, de az egy modellre jutó költségem is nő, így a hajamra kenhetem (nem viszi el a és B a költség egy részét)Az logikusabb, ha azt mondom, hogy tokkal-vonóval ott hagyom a kis szegmenst - ekkor Kecskeméten felordítanak btw. (Tudom, ők olcsók, ezért valószínű lenne más munkájuk). Lehet errefelé az első lépés ez.
(Vagy van egyéb költség ami túl drágává teszi alapon kívül) -
pit stop
addikt
[Megszűnik az A és B osztályú Mercedes]
Nyereségességre hivatkoznak, de cla/gla marad, az nem ugyanazon az alapon vannak?
Így csak elfordulnak Európától -
-
válasz
bulikavagyok #337923 üzenetére
Szilárdtest akkuval vajon?
-
A BYD azt állítja, 5 perc lesz feltölteni az autóikat - Magyarországon 55 perc
-
426os
őstag
válasz
iceQ! #337908 üzenetére
Nekem volt ugyanilyen sztorim sok évvel ezelőtt, ott "természetes elhasználódás" miatt volt olvashatatlan. Elmentem egy vidéki NKH-ba (ott hamarabb volt időpont), 10perc volt az egész. Fickó kijött, a parkolóban rápillantott a motortérre, hogy van-e bent motor (a számot nem nézte, azt mondta, azt minek nézegesse, megnézték már az eredetvizsgán
), írt egy papírt, aztán mehettem átíratni. Motorkódos lett, nem volt semmi macera (ezzel legalábbis, a plusz kitérőn kívül).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
iceQ! #337913 üzenetére
Maga az adásvételi szerződés aláírásával már tulajdonos vagy. Attól kezdve szabadon rendelkezel vele, tovább adhatod akár már 1 perccel később is.
Az, hogy az állami adatbázisban még ez nincs rögzítve tulajdonjogilag irreleváns. Azért van a szűk határidő átírásra, hogy az adatbázis viszonylag naprakész legyen.
-
válasz
Petyyyyy #337907 üzenetére
Eredet vizsga után jött ez:
Minősítés
A jármű egyedi azonosító adatai és a járműokmányon szereplő egyedi azonosító adatok egymástól való eltérését megállapítom. Megállapítom továbbá, hogy az eltérés adminisztrációs, illetve gyártási hiba miatt következett be. A jármű egyedi azonosító adataiban külső erő hatására elváltozás állt be, de külső jogtalan beavatkozás nyoma nem látható. -
aktív tag
válasz
macilaci78 #337902 üzenetére
Mild-Hybrid rendszer 48V-os akkumulátorral.
- [link] -
macilaci78
nagyúr
Most engedtem ki egy ismerőst a mélygarázsból. Hyundai i30, az első sárvédőív mögött 48V felirat. Reméltem, hogy hallhatom, ahogy a 12 henger mozgásba lendül, de csalódnom kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest