- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Emunem #344867 üzenetére
közben összekevertem a nickeket.. bocs, szóval: "Mondom én..." arra vonatkozott, és akkor itt a folytatás: ha az osztrák autós sok magyarban, akkor valszeg itt már csak a részegek vannak itthon, azaz ünnepnap van.
Ahogy te is észrevetted, hogy indokolatlanul megnőtt az österreichische autók száma M.o.-n. És ezt igazolja az a tény is, hogy mi is magyarban voltunk, osztrák autóval vásárolni.
Szóval, mondom én... -
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #344722 üzenetére
Gondolom lassan…
-
Emunem
őstag
válasz
macilaci78 #344718 üzenetére
Vannak ilyen aukciós oldalak, csak oda csókosan lehet bejutni. Nincs is nagy dobra verve, igy a tűzhöz közeliek jól járnak.
Valamelyik nepper ismerős mondta, hogy ugyanez van külföldi tejelős oldalakon is, benfentesek kerülhetnek csak be. -
Emunem
őstag
válasz
426os #344424 üzenetére
Azért én már töltöttem ki kék-sárgát. Néni hátsó ajtót a kutyának nyitotta, aztán bumm. Kb 850€ tétel volt a biztosító szerint, azzal a horpadással adtam is el a piros turit. Csak megpöttyöztem.
de volt hogy a helyszínen kifizetett a tag, kb 100-200 euró attól függően, mekkora kár volt. Csak ugye nem lehet az ember mindig az autó mellett, autóban. -
Emunem
őstag
válasz
426os #344405 üzenetére
Vösendorfban (SCS) a Spritkönig amúgy árul teljesen bio mentes, tiszta dízelt. Nagyon fincsin megy a 2.0 Tádé vele.
Azzal egy mérésre én is kiváncsi lennék…
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #344388 üzenetére
Van OMV és leányvállalatai…
-
Emunem
őstag
kint van külön női parkoló rész a Milleniumtower-ben (Bécs)... kb 15% szélesebb (mint a családi) és full pink színü a fal meg a parkoló rész aszfaltja is. Én régebben ott parkoltam 3x, aztán többet nem (akkora rányitást csináltak az A4-esemre, hogy soha többet.) Másik alkalommal rózsát kaptam nőnap alkalmából a szélvédőmre...
Csak most nem találom a képet, az még nokia c300 koromban volt...
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #344270 üzenetére
egyirányú utcában halszálkában nem nagyon van más opció...
-
Emunem
őstag
válasz
=WiNTeR= #344184 üzenetére
részben, ... részben meg ittas /drogos (itt ez a nagyobb baj) amúgy máskor full normális, mindennap arra közlekedő egyén... (akinek nincs is jogsija, mert eltiltották, lejárt, stb.. berki 2 esetek)
Schlusszpoén: Néha komolyabb rendöri eset nem is lesz belöle, hanem "Végre lement a pályáról" atitüddel le van tudva a dolog... na ezért hallani mindig hetente többször, hogy Geisterfahrer van...
-
Emunem
őstag
Nem hiszem, hogy 'barmilyen'. Ha 2 ora lenne autoval bemenni dolgozni, tomegkozlekedessel meg 30 perc, akkor szerintem tomegkozlekednel
Egyenlőre mindennek pont az ellenkezője igaz, emiatt ül annyi ember autóba (kint is ugyanez a szitu, bár lassan egálban lesznek a sok 3 sávból 1, meg 70% parkoló lefaragások után...)
-
Emunem
őstag
A masik modszer meg az, hogy az parkol, akinek tobb penze van. Nem allitom, hogy az utobbi jobb, mint az elobbi, de a piacgazdasag az elet tobbi teruleten viszonylag elfogadhatoan szokott mukodni
Eddig is ez volt, nem értem mi az új ezen? Mivel akinek eddig is pénze volt, az eddig is a "céges" autóval járt, fizetett garázsban tartva,, a saját vasa meg foglalta valszeg szezonokon át ugyanazt a helyet azok elöl, akiknek napi járós autóik vannak. Ezt tapasztalatból mondom, korábban említettem vaterék kerülete kapcsán a könyvelő családot. (3 fö / 5 autó
ebböl 2 aktív)
-
Emunem
őstag
válasz
Reggie0 #344036 üzenetére
Ha megvan az ok, mondjuk élőbe megy, valaki felnyomta, hogy “követik, filmezik őt”, nagyobb az SD kártya, mint pl 32 GB, nagyobb snittekben dolgozik a kamera, mint 3 perc, 0-24-be van kötve (ez tilos), már megosztott valahol egy olyan tartalmat (és azonosítható a személy/autó aki tette, és akit felvett) amit nem lett volna szabad, a kamerában nincs eseményfelvétel, hanem folyamatosan ment ( nem írja felül a szükségtelen adatot) és ez csak amit hirtelen meló közben eszembe jutott.
Én bementem a rendőr őrsre, és megmutattam a kamerát, ők mondtak hogy maguk sem tudják mivan, menjek az Öamtc-hez, ott szinten se kép-se hang, küldtek valami cikkhez egy linket, vagy adnak egy Termint (szent termin, a kopasz után szabadon) hogy beszéljek (1 hónap múlva) egy jogtudóval tőlük, csak most éppen nyaral valahol. (Én még szaktudót ilyen “nyilvános” információs helyen még a munkába nem láttam/találtam, csak nyaralni, betegszabin tudott lenni…)
Aztán vissza a Bécsi rendőrségi központba, ott nagyjából azt mondták, amit írtam, a többire meg egy váll húzás volt a válasz, hogy függ az intézkedő rendőrtől, és a helyzettől.na ezt rakd össze.
-
Emunem
őstag
válasz
szabonagyur #343990 üzenetére
sokáig fog menni, ott szárad meg nekik a pénz a boltba...
-
Emunem
őstag
-
Emunem
őstag
Az helyi indítványozás volt, mert parkoló helyek elvéve, és lett cserébe sok Taxi hely. Nagyon nem jó amúgy az irány, nagyon agresszív… szerencsére falun még minden ok. Itt meg olyan nehezen tudnak egy nyomorult bicikli utat összehozni, hogy az valami varázslatos. Kajak nem értem már ezt a zöld logikát…
-
Emunem
őstag
válasz
MrSealRD #343921 üzenetére
Ez azért érdekes.
És mennyi lakásra mennyi parkoló jut nálatok? Elvileg annak is van egy kvótája… Most Bécs ugyanez, csak ott a helyeket bicikli útnak, ülőpadoknak, “zöld területnek” (ami amúgy full kavicsos dudvás, a bogarak miatt ugye) meg a halálom: az éttermek/kocsmák/kávézók kiülős standjának adják. Eddig legalább utóbbinál volt téli lebontás, tartós kint létnél fizetés, most semmi, egyszeri befizetés, aztán örökre csá a parkolóhelyeknek… Vater saját kerületében nem talál helyet ott lakóknak szánt zónában sem. Garázs árak ennek megfelelően mennek fel mint a space-x rakéta az űrbe. Múltkor volt mini tüntetés a valamelyik kerületben a parkoló helyek elvétele ellen, kiváncsi vagyok, mi lesz a vége…
-
Emunem
őstag
válasz
enginev3.0 #343859 üzenetére
Meg olyankor szokták felírni, amikor meg akarják nézni mennyi ideig maradsz ott, kb 15 perc után büntet meg, vagy ha visszafordul. Sztem lehet nem lesz belőle semmi. (Reméljük)
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #343740 üzenetére
külföldi autókat, de amúgy ha megállít, mindig oka van...
nem védeni akarom, csak tapasztalat.... -
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #343532 üzenetére
valahol a 2 kép között van a metszéspont.
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #343483 üzenetére
Na, én 17- re érek, volt sokminden…
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #342029 üzenetére
csak a mihez tartás végett. valaki levette a kitüzést.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343356 üzenetére
Most találtam, és eszembe jutottál.
Nem akarok vitát robbantani, csak úgy beraktam.
-
Emunem
őstag
válasz
JoolsNOS #343343 üzenetére
nem dohányzok, de nagyon jó dolog. Passat-on nem sípol. Kédert nyomja, de 1 hét nyári meleg, és vissza áll minden a helyére. (tapasztalat, turin levettem eladás elött, 2 hét után jól állt már a kéder.) Saját tapasztalat: nekem halkabb a rés szellözés, mint elötte, kb 1/3-al halkabb.
-
Emunem
őstag
válasz
szőröscica #343257 üzenetére
Az én fiaim is ezt csinálják, elég sokat kitalálnak, de az ujjabaknál már nehezebb nekik is. A kicsi meg is jegyezte, hogy sok márka biztosan “testvérek”
Mondom, majdnem… Nekem is néha nehéz kitalálni , markán belül a szériákat, annyira el van mosva a határ.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343241 üzenetére
eskügyári, vagy mókolt?
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343226 üzenetére
nem
Köszönöm. Azt hiszem erre mondják azt, hogy aki kitartóan veri felebarátja ajtaját, az ráveri az ajtót...
Na ez már sminkes motortér, mert meg van mosva. Mennyi az annyi a motornál, esetleg györbe nem jössz?
-
Emunem
őstag
válasz
Eugene Roe #343194 üzenetére
nem lenne szabad baja legyen!
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343181 üzenetére
tehát....?
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #343173 üzenetére
rúzst neki!
nekem e-végett van is egy a céges autóban, ezt azoknak tartogatom, akik a rakodó terünkre parkolnak, de nincs idöm rendört / lopós autót hívni. Ugyanaz az autó még egyszer oda nem állt eddig.
-
Emunem
őstag
sok az idegbeteg echte osztrák amúgy, csak itt minél hülyébb vagy, annál biztosabb, hogy egy jó ügyvéd is van a háta mögött...
Lásd korabbi esetem egy közuti karen-el, amit végre ejtettek. A rechtschutz miatt sikerült felvilágosítani a döntéshozót, hogy a másik volt szabálytalan (2x brékingcsekk), aztán engem meg egy villogásért, meg egy dugóban általános szük besorolásért, nem is a sértett autója elé, autópályán, mert azt hazudta, hogy elé vágtam be, akart egy pert a nyakamba akasztani, vicc volt... -
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #343134 üzenetére
tipikus karen, ha belóg a tükör a járdára, itt is van egy két önérzetes latol, aki behajtja "bosszúból", hogy " NNa! Most jól megkaptad kocog!!" Pont láttam, amikor a céges autó tükrét ugyanígy egzaltálták a billa elött (a parkoló rész lejtett a járda felé, ezért a méretes tükör ha akarom, ha nem, belógott kb 2 cm-re), te, az a határozott fejbólintás, ami a tükör kihajtása után volt,
kb ilyen.
Addig örülj, amíg nem rajzolja telibe rúzzsal...
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343132 üzenetére
igen-nem-talán,.... ráadás: elfelejtettem?
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343008 üzenetére
arról nincsen kép?
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #342923 üzenetére
öszinte motortér.
-
Emunem
őstag
Ezt csak úgy itt hagyom a kapuba állás elleni védelmet.
FB Videó alert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest