Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #340544 üzenetére
én már biztos nem, rugócsere mára /holnapra lett áttéve (várok egy hívást ezzel kapcsolatban) a mostani kedd helyett, no meg asszony dolgozik
esetleg a következőre, ha nem szerdán lesz.
-
Emunem
senior tag
válasz
macilaci78 #340502 üzenetére
én nagyon szeretem, ha kicsit fáj a hátam, és nincs kint 15 fok fölött, akkor bekapcsolom, kb 20 perc múlva múlik a fájdalom.
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #339763 üzenetére
és hol van a nyári rezidencia?
Ez? -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #339753 üzenetére
én igen, 6 hónapja nem használt fükasza (2 ütemü) , meg 1 éve álló kis traktor (4 ütem).
Azóta a kerti gépeimben csak adalékos (stabilizáló) benya mehet. Télen kiveszem, rántok egyet és már megy, szomszéd még mindig hallom, ahogy németül próbál káromkodni, de a vége angol szavakba torkollik.Hétvégén kell menjek át ránézni a fünyírójára, addig is vett egy akksisat. Bár nekem lenne annyi pénzem "addig is" címszó alatt venni egy 1000 eurós "ideiglenes megoldást". Ha minden jól megy, valszeg fél év után megvehetem töle, mint mást is, 100-200 euróért...
-
Emunem
senior tag
danke!
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #339746 üzenetére
abban, igen, tk felesleges.
Most látom, hogy Qru-nak volt címezve, mind1.Micsurin írt a kocsonyás benyáról, én meg elbambultam.
Ahogy ismerös használja (hetente, 2 hetente) arra jó. -
Emunem
senior tag
válasz
426os #339697 üzenetére
azzal tisztába voltam, (a mostani idöjárás pont olyan, a környéken volt hóesés is
) de néha fel kell mennem olyan helyekre is, ahol nagyobb valószínűséggel lehet hó. (munka/privát) Olyankor inkább a "kötelezö" kategória nálam (a lánc májusig van bent), nem csak a saját biztonságom miatt, hanem hogy ne kapcsoljanak le arrafelé, vagy balesetnél ne legyek meghurcolva.
amúgy is cserés 2,5 év után, annyi km ment bele, meg lassan jelzönél vagyok.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #339646 üzenetére
ez jó volt.
-
Emunem
senior tag
válasz
radi8tor #339538 üzenetére
nálam a következö a menet ilyenkor:
Ha van, akkor saját felni tisztító, utána mosóból aktív hab felfúj, utána kb 1-2 perc várás. (mondjuk matatok az apró után, meg hasonlók) utána mosószeres lándzsa, zárásképpen meg lágyvizes, viaszos öblítés gyorsban. kb 2-3 ejuró.
A vicces az, hogy ugyanúgy 3 euróból megvan az alapos mosás is (vödrös+kendős) -
Emunem
senior tag
Na autómosás megvolt, csak érintésmentesen, szaharai homok lett rajta az elmúlt 2 napban. (vagy a megnövekedett agrár tevékenységek miatt) Felnit is szépen tisztította a mosó új felnimosó szere, kislibafos sárga színü volt most a szer, nem halvány rózsaszín...
Vajon mekkora kárt csinál a felni tisztító szer a lakkozáson, müanyagon? Kicsit ráment aktív habozás közben (maradék a csöben) a jobb oldalára is...Eddig nem látok maradandó foltokat...
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #339362 üzenetére
Azok a rendszámok amúgy kellékes darabok, vagy valódi, saját szerzemény?
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #339152 üzenetére
nem csak az agresszív kommentért? (olyankor is max a bill. bánja
)
-
Emunem
senior tag
válasz
norrberth #339120 üzenetére
gondolom macskanyelvvel....
-
Emunem
senior tag
válasz
barnam_ #339089 üzenetére
Én úgy láttam, hogy nem kell, (max amikor csavart lazítok, de arra jó egy motor tartó is nem? Amúgy szereld magad garázst akarok kivenni arra az időre, ott csak lesz ez-az ami kell) kinyílik akkorára a lengőkar. Csak a kis szenzoroktól félek, nehogy valamelyiket elfelejtsem. (LED mátrix lámpám van)
De ma alá bújok, aztán meglátjuk, hogy magam csinálom, vagy még várok vele 1 hónapot, aztán szakemberre bízom. (Futómű esetleges beállítás, csak 250k km van benne) Szeretek szerelgetni, régebbi autóknál nincs is bennem félsz, ennél kicsit igen, a sok elektromos kütyü miatt, amit el lehet törni, rontani…amúgy köszönöm mindenkinek a tippeket, eibach lesz. Veszek pogácsát is, ha nem nagy tétel…
-
Emunem
senior tag
Hali, magamnak fogom kicserélni (SoS) a hátsó spirál rugókat. Van valami ajánlott, vagy jó a sachs / eibach vonal?
-
Emunem
senior tag
válasz
Szoszo94 #339063 üzenetére
Én is azt vettem meg, 3 éve hibátlanul működik, bőröd felé ne nyomasd, nekem ujjaim megjárták már 1x… Mindenre elég, gondolom te is a K3 home csomagot vetted. Betont is bontja, ha kitartó vagy.
Meg egy 10m-es forgó fejes csőtisztítót (görény??) is vegyél, aztán többet nem fogsz vízszerelőt hívni.
Most vettem még barkácsoláshoz WD3 P szériás porszívót (extra konnektor vezérlés), de szivócső karcher-hez nem méltóan merev, nézek is valami tartósabb, lazább csövet hozzá. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #338599 üzenetére
felnin belül? problem solved...
-
Emunem
senior tag
válasz
Vismajor01 #338445 üzenetére
vagy azt hiszik fakabátot láttál...
-
Emunem
senior tag
válasz
tboldi #338431 üzenetére
Alfát nem mertem eddig, motort meg asszony nem engedi..
Apropó, a minap jött egy alfás (Gulietta) aztán olyan természet ellenesen integetett, aztán mikor közelebb jött, megláttam, hogy nem is saját keze van fent. (Kis kereséssel meglett)
Mondjuk ennyire elszánt nem vagyok. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #338429 üzenetére
ha osztrák rendszámos volt, akkor nem tudom ki lehetett (passat b8)
Amúgy valszeg ha rájössz is, az lesz a vége, hogy nem ismered.
Ez az egész egy IWIW csoportból indult ki, friss jogsisként csatlakoztam oda, buli volt statisztikákat megosztani a visszaintegetésröl... régi szép idök.
-
Emunem
senior tag
válasz
tboldi #338144 üzenetére
volt téma a kabrió becsuk, ablak fel... ebben a merciben sajnos a lopásgátlós ablakot sem tudod felhúzni.
-
Emunem
senior tag
válasz
bulikavagyok #337859 üzenetére
gyerkőc kedvenc autója. -
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz
Micsurin #337791 üzenetére
nem mindegy, milyen whiskey-re...
ilyen volt életem legdrágább whiskey-e, amit próbáltam. Nem vagyok nagy szakembere a témának, de nem éreztem nagy különbséget a drága, és a pár száz eurós között... -
Emunem
senior tag
válasz
Reggie0 #337500 üzenetére
ebben van tapasztalatom, éppen folyik egy tárgyalásom egy ilyen passzív agresszorral, balra tartás ez ilyeneknél a kötelező, meg a büntifékezés, ha haladnál, vagy villogsz 1x, hogy a másik 3 (!!) sávban egyetlen k autó sincs... Na de nem én jelentettem fel, hanem ö engem, hogy villogtam, meg milyen agresszív vagyok. (80-nál 60-al belsö sávban totyorog úgy, hogy 3 másik sáv üres kilómétereken át, kb 3 km után úntam meg, és rávillogtam, meg kicsit közelebb mentem, na erre telefon elövesz, lefotózott, most meg várom, mennyi lesz az annyi, ha az ügyvéd nem tesz csodát, bár szerinte lehet semmi nem lesz, ha normális lesza bíró. (rechtschutz))
Pont az a baj, hogy ahol kéne, nincs konkrétum, no meg az osztrák a piros lámpára azt mondja, hogy "schöne Farbe!
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #337373 üzenetére
én itt leragadtam egy idöre...
-
Emunem
senior tag
válasz
bitpork #337252 üzenetére
én is adom egy jól ültetett autó látványát. Minden csak ízlés kérdése... meg hogy nem-e esünk túlsó oldalra.... (YT)
-
Emunem
senior tag
válasz
Vismajor01 #336920 üzenetére
Ezen itt nincs mit csodálkozni, fél éve megint egy nő több mint 20 autót szét karcolt. Csak úgy, aztán pszicho mókussal ki íratta magát féléves kúrára, és kevéssel megúszta…
-
Emunem
senior tag
válasz
bulikavagyok #336681 üzenetére
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #336627 üzenetére
tudom, ezért írtam.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #336570 üzenetére
de te az 1,5m széles autóddal simán beférsz, még a fotocellás ajtón is bemehetnél, aztán ki se kell szállni.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #336130 üzenetére
de tüzelni még jó lesz.
-
Emunem
senior tag
válasz
grizlisandor #336043 üzenetére
nekem feldobta a yt, de alapból skippeltem, a címe elárulta a tartalmat, amiért nem érdemelt meg 1 másodperc figyelmet se.
Házhoz megyek a pofonért, aztán sírok, hogy miért kaptam... -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #335728 üzenetére
nem, megkérdezem, hogy mit mond az okos órája, mennyi lépésnél jár?...
-
Emunem
senior tag
válasz
stickermajom #335406 üzenetére
gyerek meglátta a képet, azt kérdezi boci szemekkel:
Apa, mi oda tudunk menni?
Egyem a kis szivét, idén nem nagyon jött össze a hegyi havazós út, nagyon be kéne pótolni... -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334698 üzenetére
Megteheted, flúgos vagy…
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334654 üzenetére
Dehogyis… valahogy ez hihetőbb:
”amikor elindultunk érdről, útközben megálltunk egy dízel generátort venni a tescóba, hogy leérjünk a horvát tengerpartra egy seggel, mint a jó ki Tádéval!”
-
Emunem
senior tag
Volt már? (YT alert)
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334362 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #334360 üzenetére
Akkor valaki, aki ajánlott ebben a témában? (ajánlott fényező, akinél nem fog 100 km után lepattogni a lakkréteg)
-
Emunem
senior tag
Hali, ajánlott felni fényezőt ismertek Győr/Sopron környékén? Ismerősnek kellene.
Előre is thnx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest