Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én feladom a mai napot… még nem ebédeltem, háromszor újraterveztem a napot, most meg teljes útzár van a nullásra kifelé… se ki se be.
-
Nem vicc, elkezdett feljönni, pont kitekert kormánynál fotóztam, de ez a fogási pont teteje… garanciában kicserélik a komplett kormányt, típus betegség… az összes fűtött kormányosban szépen leválik.
Nincs igazán bajom a fogással, úgyhogy első körben hagyom had dolgozzanak de köszi a tippeket a bőrözésre… úgy is van más apróság is amit le akarok nyomni rajtuk, szerintem ezekkel kijön házhoz a mobil szerviz. Pl zörög a műszerfal előtt az alváz szám plakett, ez is tipikus jelenség, mikor cserélték a töltő csatlakozó vezetéket, rosszul rakták vissza a borítást a csomagtartóba, ezt ugyan én is meg tudnám csinálni, de nem akarom... törje le a bolhát a szervizes inkább. Rossz úton elől zörög valami, de mivel a szilenteket meg a alsó/felső karokat cserélték, én másra gyanakszom. Kettő lehetőség is van, egyik a felső toronyszilent, itt valami buta anyagból van ami kikeményedik és ropog, vagy a “motortér” fedél nem zár teljesen jól és az ad hangot épp azon az oldalon ahol a terhelés érkezik.Jah nekem nincs kínai szag a kocsimba, pedig nincs benne semmilyen illatosító, vagy én nem érzem.
-
-
válasz
norbert1998 #340166 üzenetére
Az enyémen pl 567 Le-t mertünk… 513 Le a gyári.
-
válasz
ArthurShelby #340024 üzenetére
Amúgy ha valakinek kell esetleg Mazda 6 alkatrész (ha jól emlékszem, a színe fehér) hozzon szerszámot, a totem mellett van egy több hónapja… egy részét már ugyan elcipelték, de még akad cucc bőven.
Én 17 órára biztosan nem érek oda, de igyekszem. -
válasz
bulikavagyok #339869 üzenetére
Totál érthető, no de akkor mi az ami mobilis és jó helyette.
A séta persze, meg van nagykerekű is, mondjuk az meg nem annyira mobilis… meg nem is költenek annyit erre.
Mindegy, megyek a megfelelő helyre ezzel ha előbbre jutok.
Btw lesz valamikor verdikt mikor lesz tali? -
Ma nem tudom mi volt, kvázi egy útszakaszon 2 baleset… kb 900m-re egymástól, mindegyik szemből egymásnak ment neki egyik falun belül Vacrátót, betereltek minket valami poros kis belső útra, kamionos biztos elmondott pár imát mire össze vissza tolatgatva átpréselte magát a kis utcákon… vissza meg épp falu vége tábla után, kanyar domb… ott is félre volt tolva 2 autó.
-
válasz
szőröscica #339604 üzenetére
Én szeretem ha kiesik a tömésem, no nem állandóan, de tudom élvezni.
-
válasz
hobizoli #339582 üzenetére
Remek... akkor kb egy ültetőrugó sokkal olcsóbb megoldás, ha igazából a keménységgel nincs bajom, de magasnak érzem az autót. Persze ettől még más egy komplett szett... Z4-nél is nagyon jó volt, hogy megugrottam, de az ugye nem volt állítható.
Mindegy, szerintem be kell ülnöm egybe megnézni milyen...Reggie0
Na ja, de azzal aztán mennek ide oda, ott nagyon nem mindegy, itt nekem kb két opció van, átlagos autózás, jobb a komfort, illetve ha egyedül akarok kicsit kanyrogni akkor mehet a legkeményebb - az meg igazából relatív könnyen állítható, a magassághoz kell levenni a kerekeket, az ugye időigényes - ergo nem állítgatja senki sűrűn... csak ha giga fanatikus. -
Van akinek van állítható futóműve, bárki is tekergeti azt bárhova is, keménység, magasság szinten?
-
válasz
Micsurin #339519 üzenetére
Én ezért mentem elektromos irányba…a Z4 mellett/után, amíg nem verik szét valahogy az otthoni töltést össze se lehet vetni a két költséget. Ilyen 10 l-es puruttya üzemanyag áras fogyasztáshoz képest kb durván 800e Ft-ot fogtam sima normál 72 Ft-os villannyal számolva, csak az elmúlt 18e km alatt a teslaval. Ráadásul én 100-as benzinnel mentem, ahhoz képest még durvább lenne a matek, főleg ha azt nézem, hogy 90e elektromossal megtett km-nél tartok lassan, de egy 6l-es fogyasztással számolva is közel 4M Ft-al vagyok bentebb.
-
válasz
macilaci78 #339511 üzenetére
Én csak azt láttam, jön a sorok között és csak nem lassul csak nem lassul, miközben ívben közeledik hozzám, én már szinte állok, zebrán meg megindult a forgalom, épp dudálni készültem a gyalogosoknak…
Én kismotoroztam sokat Győrben és környéken, de ilyen autók között “száguldok” dolgot sose csináltam. -
Remélem mindenki hazaért balesetmentesen… igazi péntek délután volt… ennyi süteményt rég láttam a városban.
A Renault nem tudom, hogy került a szembesávba ezen a helyen, de pislogtam rendesen miközben tekergette ide/oda a kormányt most merre menjen, nem kellene a bácsinak jogosítvány már, a Petőfi hídról le kanyarodva végig záróvonal van a lámpáig, vagy 200 méter... Lokalizáció: [link]
Másik kedvencem, Hunyadin kifelé kb a nyári rezidencia vonalában, két sáv lámpa nélküli gyalogos átkelő, belsőben megyek, jobb oldal zebra előtt megáll a sor, fékezek hiszen nem szórakozásból állt meg a jobb sáv, mögöttem alig bírt megállni az autó, na de a motoros a két sáv között na az azt hittem felkenődik a kocsi oldalara a nagy fékezés közben, mikor a gyalogos már szinte pont közepén volt… direkt kigurultam egészen majdnem a zebrára, hogy legyen hely mögöttem megállni minden rohanónak…
Nem véletlenül van ennyi motoros baleset, ha ilyen eszetlenül mennek. Lokalizáció: [link] -
Itt meg egy villamosmegálló:
Fekete amerikai gyártás, enyém kínai, mindegyik Performance 21-es évjárat, pár apró különbség van csak a kettő autó között, a jobb oldali egy prefacelift. (kormányfűtés, meg ajtó fa betét, talán ennyi ami nincs benne)
Enyém koszos mint állat, nem volt időm/kedvem mosogatni. -
A múltkor néztem, bedőlt egy fa az útról az egyik épületre, de az kicsit odébb van talán, csak fél szemmel pislantottam
oda mert szólt a feleségem nézzem meg.
15/16 nekem is jó, akar kiljebb is, Etyek se rossz ötlet, de Biatorbágy/Peca-tó van ott sok szép hely fagyi/kávé pisi hely ilyenek. -
válasz
bandi0000 #339021 üzenetére
Nyáron tuti tárva nyitva kell hagyni, ha jót akarsz… így meg kérdés megéri-e. Én az építettel is küzdök, mert ha felhevült autóval beállok tölteni, ott is megreked a meleg, én egy klímára gyúrok a garázsba… csak olyat lenne jó venni mint ami van, higy ugyanolyan legyen a két kültéri egység, de az 300 felett kezdődik… ezt kellene elengednem kapásból megúsznám 200 alatt beszerelve, csak az ocd nem igazán engedi.
-
válasz
Gergőke88 #338905 üzenetére
Neem, beugrottam ide a bauhausba, nem vagyok puszi viszonyba a nivoval amennyi gondom volt a kerítéssel, mint valami kutyaütő starter cég, meg lesz is még gondom már látom, a motor szét fogja cincálni a kapu modul merevítést. - az általuk javasolt típus
Blindmouse_
Ez egy külön történet…de van szegmens akik sokkal nehezebben viselhetőek, egyik mintapéldány itt lakik pár utcára tőlem, fehér cabriója van. (bár most épp neonződ lesz)
-
Egy kis autós téma is legyen, a 90x200-as kerítés panel befér, koppra előre kellett csúszni az ülésekkel, meg a commfort beszállást kiiktatni ne húzza vissza az ülést a panelra.
Azzal bajban vagyok, hogy kellene hoznom egy 103x250 cm-es táblát is, de csak 96cm-em van szélességben. (hossz nem zavar, elég 2m is, max viszek flexet és levágom) -
Parkside hétvégi akció? Minden termékre -20%?
Pl akciós támasztóbak 7e Ft/2 db így 5900 pénz. - ha az akciós cuccokra is vonatkozik de szerintem igen
Vagy 41e a prémium ütvecsavarozó, az jó vétel már így? -
válasz
Blindmouse_ #338883 üzenetére
Szerintem inkább a 90%-a, ha nem vesszük figyelembe a látogatókat, akikből szintén vannak fent.
Egy barátom van kint fotózni a vip szekcióban, mármint lányokat fotóz amts látogatók előtt. -
válasz
simonjoe #338822 üzenetére
Állandóan online van, illetve itthon kap wifit, de az appban kapom az értesítést ha van valami frissítés (ha fontos leszedi magának bárhol, ha kevésbé inkább wifin) és akkor indítom el amikor akarom természetesen.
Ez most egy új, cucc eddig nem volt ilyen akku teszt, kíváncsi vagyok mit ír a végére. Akku merítés elég nagy süvöltéssel jár remélem utána csendbe ellesz (2%-on van már), beálltam a garázsba ha tudtam volna ennyire zajong kint hagyom, mert behallatszik a hálóba. -
Izé… letettem pihenni…
Jött egy frissítés, akkut lehet vele tesztelni, remélem azért kész lesz holnap 9:30-ig, akkor kellene indulnom.
-
válasz
focvis #338331 üzenetére
Minek, van valami praktikája?
Én vettem többféle tároló táskát, az első csomagtartóba levőt kettőt használom egyedül, mert az igazából hűtőtáska, vallpánttal, hátul össze hajtva cipelgetem a többit.
Nem akarsz bele állandóan valami vizes/koszos cuccot tenni, felesleges pénz/súly. -
válasz
stickermajom #338307 üzenetére
Itt mindenki, ma megint rájöttem, mennyire utalom úgy összességében az embereket.
Ikea - nem akartam menni, hiszen hétvége van - 60 körüli faszi simán kitolta a 2 egy irányba haladó sávba keresztbe a bevasásárlókocsit úgy a parkoló auto mögül és voltam annyira kultúr, hogy rádudáltam egy nagyobb fékezés után, hiszen nem a számtalan felfestett átkelőnél tette hanem csak úgy random… és még neki állt feljebb persze.
Jól nézne ki egy átmenetes fólia: -
-
válasz
Micsurin #338065 üzenetére
Ma épp fogyasztóvédelmi megbeszélésem volt… hibás termék miatt… külföldi gyártó hazai forgalmazó (ugyanaz a kettő cég) cég nem jelentkezett… a vége az lett, hogy ők sajnos nem tudnak segíteni… a legjobb ha visszavonom a kérelmem és tovább próbálok megegyezni velük.
Magyar postával is lesz egy ilyenem jövő héten… igazi élvezet… 2 db 100e Ft körüli cucc esetén, kb kiszolgáltatott a vásárló. Szóval soha semmit nem érnek ezek a papírok az esetek többségében csak ha véletlenül a másik oldal is tisztességes… akkor meg nem kell igazából semmi. -
válasz
BigBlackDog #338026 üzenetére
a sérülésből azért erre tippeltem volna, nem tolatási malőrre.
-
Végülis, az első autóm egy Lada 2101-es volt, közösen vettük 2 haverommal, de az én nevemen volt, meg nálunk parkolt (2000-es évek környékén, mióta meglett a jogsim), de már nem volt rajta műszaki, csak pár hónap, az erdőbe meg a falu mellett szántókba használtuk, nem volt egy életbiztosítás műszakilag már
lejárt a műszaki, eladtuk, igazából véve a mai napig "megvan", mert nem íratták át és valahol rommá törték később... volt is belőle egy jó kis rendőrségi meghallgatásom, meg egy kis bünti.
Amúgy 2107 volt a családi autó - azzal kezdtem el igazából vezetni, aztán meg 1.6 Renault gen1 Megane kombi, meg egy Yaris gen1 literes benzines, ezek megvannak a mai napig. -
válasz
BigBlackDog #338020 üzenetére
Bakker, sajnálom... saját hiba, vagy ráfutásos? Nem néz ki azért katasztrofálisnak, de nem lesz olcsó ennek a javítása se.
-
válasz
bulikavagyok #337986 üzenetére
Persze én minden autót több évre veszek, az I3 volt eddig a legkevesebb ideig meg, az is 3,5 év volt., 70e km, mondjuk a Z4 megvolt tovább majdnem 7 év, de km picit kevesebb ment bele, 60e körül. Focus az 11 évet volt meg abba 270e ment bele, előtte volt egy F Astra, az bő 4 évet volt meg, 90e km ment bele. 500e km felett vagyok amit közlekedtem, mióta jogsim van, de jó lett volna ezt vezetni valahogy
Nem taxi, nem áruszállítás, nem üzletkötés, szerintem ez egy szép szám. -
válasz
bulikavagyok #337984 üzenetére
10e km?
Nálam lassan meglesz a 40e, 21-el vettem.
-
válasz
Steve_Brown #337952 üzenetére
Alszunk.
-
válasz
AsakuraDave #337586 üzenetére
Ez a mindenki ilyenekkel arcoskodjon, egy értelmetlen témakör… bármivel el lehet ütni egy gyalogost, bármivel lehet balesetet okozni… de nem múlik az auto gyorsulásán semmi, csak azon ki vezeti, mennyire figyel és milyen a közlekedési morálja.
-
válasz
Steve_Brown #337565 üzenetére
Legyen annak a baja, aki szereli, vagy ilyenje van.
- eleg szűk réteg lesz ez azt gondolom
-
válasz
bulikavagyok #337494 üzenetére
Siralmas… de nem kell messze mennem a szűk családban van 3 alkohol függő, van is belőle sok nyűg, hullámokban jobb vagy épp rosszabb a helyzet.
-
válasz
=WiNTeR= #337474 üzenetére
Ezt nem bánnám, ez annyira egyszerű iszik nem vezet… nem tudom ez miért nem evidens minden értelmes embernek.
Én is innék kaja közben/után valahol egy sört, pohár bort társaságban, de nem teszem.
Sebesség túllépés másik téma, abban nem vagyok jó… körültekintő vagyok de attól meg ez sajna bejátszik, mondjuk városban nem szoktam túllépni. -
válasz
stickermajom #337471 üzenetére
Magyarországon szerintem az ittas vezetés a toptop, azt nem tudod menetközben kiszűrni (erre is van törekvés auto indítást gátló szonda)… de alapvetően jogos amit írsz, az lenne az igazi mérvadó, ha kiszedegetnék az embereket…
-
válasz
Micsurin #337465 üzenetére
Az, hogy megállít igazoltat miért szivatás? - szerintem azért ilyen a hazai morál, mert engem kb 25 év alatt 5-6 alkalommal állítottak meg… ezért mernek inni, ezért mennek jogsi nélkül… mert a faluba nincs rendőr, meg csak a szomszédba megyek… a szándékos büntetés keresést elítélem, de igenis kellene ellenőrzés.
Ez az új törekvés se rossz, hogy kell majd önvezetést jelző lámpa is a kocsikba… hogy messziről lehessen látni, hogy robot vagy ember vezet. -
Ma reggel 7-kor jött volna a burkoló fugázni a teraszt... 8-kor beszéltünk, hogy nem meri, mert borult az idő és esőt írnak... 10 órától igazából estig sütött nálunk a nap pólóban flangáltam a kertben meg játszótereztünk a lányokkal, fagyiztunk... remélem egy lábgörcs azért kijár az összes időjósnak ma estére.
-
válasz
Micsurin #337389 üzenetére
Nekem pl pozitív tapasztalatom volt valamelyik nap, jöttem-mentem, mértek a szokásos helyükön a sünök, meg a velük szembeérkezőket random ki is szedték.
Lassan mentem, nem volt semmi gond, mikor visszafelé-szembe mentem, már sétált ki a csávóka, nem volt egyértelmű mit is szeretne, mert integetni elfelejtett, már engedtem le az ablakot, meg lassítottam de miután végigmért, hogy relatív új autó, elektromos, hátul gyerek a mögöttem jövő régebbi benzines autóst húzta ki. -
válasz
macilaci78 #337369 üzenetére
Enyémbe van hangos bemondó… külső hangszóróba tudok beszélni.
Megint egy funkció ami lehet néha ertelmes.
-
-
válasz
Blindmouse_ #337353 üzenetére
Nekem 2xx fölött nagyon csavarodott a kasztni, feljebb elkezdett zörögni az ajtó, utána nem volt ilyen. Mondjuk a nullason pattogtam rendesen… de én szeretem.
Tesla hátsó sorban ráz nagyon… ezt aki átvette…mármint a nullást, Gyál-Vecsés melletti szakaszt főleg. -
Kedden Győr környékén leszek, este a környéki brigádnak nincs kedve összefutni? 7-8 óra körül - még nem tudom mikor erek vissza Szentivánra.
Temetésre viszem a szüleimet, apunak nincs épp jogsija, anyu meg jobb ha nem megy nem megszokott terepen, pláne nem sötétben. -
válasz
ArthurShelby #337228 üzenetére
Én oda meg vissza vagyok érte… de egyszerűen nehéz élni vele… ha fix ültetés van akkor városban iszonyat szívás Z4 ugye lent volt rendesen, volt azért fosás vele…, airride meg nagyon drága és nehéz hivatalosan beíratni… nem mellesleg ami tényleg felveszi a versenyt egy minőségi ültetéssel, az megint csillagászati.
Ez pl levegős rendszer…
Amúgy kanyarban is jobb, fogyasztásban is jobb. -
Figyeljetek, mert a héten durván tolják az ellenőrzéseket. 4-5 autóval is kivonultak egy iskola mellé és csesztetik az övek/gyerekülések miatt az összes autóst.
Én mondjuk kényes vagyok rá és betartom mindig, de van az a szitu mikor ki kell venni a gyereket…
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest