Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
2008-as Volvo S40-es autóban szeretnék front szélvédőt cseréltetni. Gyárira kapásból több százezer forintos árat mondtak.
Teljesen laikus vagyok a témában. Ez valóban ennyire drága?
-
6030D
addikt
Tegnap felhajtott előttem az M2-re Dunakeszinél egy fekete Octavia 4-es, néztem is, hogy milyen tiszta, meg milyen sötét rajta a fólia. Óvatosan mellé gurulva láttam a műszerfal tövénél a szélvédőre cuppantott diszkólámpát. Ha jól rémlik, SIF-*** rendszámmal. #szolgálatiközlemény
-
Qru
MODERÁTOR
Most keddtől a benzin és a gázolaj ára is változik 3, illetve 6 forinttal nő.
-
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Depo vállalható?
Jobbos burám erősen repedezett, és nem a lakk mint kiderült. Megpolírozta a srác és lakkozta is de erősen javalta, hogy ez időleges orvoslás lesz mert maga az anyag öregedett már el a naptól és nem csak a felső réteg.Gyári Hellat nem normális árban mérik... Xenon upgrade ha lesz is, nem most.
Ellenben 50-ért lenne akcióban Depo halogén előre. Vehetőek? -
válasz
BigBlackDog #319182 üzenetére
Illetve az Enyaq-on az egész Moszkvics hűtőrács világít. Amit láttam, azon csak egy "gyöngysor" a két fényszóró között.
Oldalról teljesen oké az Enyaq, tetszik.Itt ismét felmerül bennem a kérdés, mit lehet kezdeni a VW-k világító bajszával és logójával??? Fekete duct tape? Széthúzni valami csatlakozót? Gyári diaggal (Odis) ki lehet kapcsolni?
-
válasz
Kodiaq-ba is rendelhető
-
avl
senior tag
válasz
stickermajom #319153 üzenetére
-
válasz
Haladtam az M7-en, ez meg mi a csuda, az első gondolatom hátulról az Enyaq volt, ezért pillantottam vissza a tükörben, hogy zöld-e a rendszáma, ekkor láttam meg a fogszabályzót ami erősen elvonta minden másról a figyelmem, egyből beugrott f4lcon korábbi hsz-e... de a tudatalattim fehér rendszámot súg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #319177 üzenetére
Gyanús is volt nekem az időzítés.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
MasterMark #319160 üzenetére
Nem, a tied kisebb méret lesz ahogy nézem..
-
Peter.70
addikt
válasz
macilaci78 #319173 üzenetére
Ha járdán közlekedhetnének, akkor a gyalogosok köpködnének rájuk. Némák, gyorsak. Elég sok gyalogos gázolás lenne
-
tutis
őstag
tud valaki ajánlani pest vonzáskörzetében kormány légzsák szerelő szakembert? A kormányon lévő légzsáknak van egy fedele, ezt kellene átcserélni. A légzsák kiszedhető, alkatrészt lerendelném, cseréről youtube-on már láttam videót, tehát megoldható. De én házilag nem kezdenék bele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Peter.70 #319172 üzenetére
Azt azért ne. De az autós forgalomnak szánt helyet szánják buszoknak, teherautóknak, kamionoknak is, holt terekkel, tömeggel, féktávval. Egyszerűen ott - szerintem - nincs helye rolleresnek, gördeszkásnak, görkorcsolyásnak, esetleg kerékpárosnak sem, hiába tudna 100-zal is menni. Nekik legyen elég a járda, kerékpárút, ahova meg az autós forgalom nem mehet.
Tényleg: milyen féktávja lehet egy olyan rollernek, ami megy 100-zal egy olyan pilóta alatt, ki kimaxolja a súlykorlátot? Hasonlítsuk már össze ezt egy Ignissel, PCX robogóval.
-
Peter.70
addikt
válasz
macilaci78 #319171 üzenetére
És járjon érte + pont
-
Peter.70
addikt
[Rolleres támadt buszsofőrre Budapesten]
Az a baj, hogy hiába fogják a kresszt módosítani, akkor is le fogják sz@ni -
válasz
stickermajom #319153 üzenetére
Google maps-nál tudsz offline-ba tölteni térképet...pár havonta frissíti is... így tudsz offline navigálni natúr GPS adatokkal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #319152 üzenetére
Jo az! Enyembe bezzeg 91 a minimum. Persze nem a tarcsi miatt, hanem az EU miatt, csak ezzel tudja az Euro4-et.
Olajhofokot nezzel, az sokkal fontosabb. 80-tol 120-ig jo vagy.
-
MasterMark
titán
válasz
Blindmouse_ #319158 üzenetére
De ennél nem nagyobb az se amit 5,5 tonnásként raktál be, az ugyanez.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
MasterMark #319156 üzenetére
Na én ennél egy mérettel nagyobbat akarom.
Jó hát kibírom. amúgy meg személyautókat emelgetek csak, szóval ha 2.5 tonnát bír max nekem az is elég. sőt, néha az 500 mm emelési magasság is kevés nekem.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #319093 üzenetére
Ez biztos? Tábla mindkét irányból ki volt téve: [link] konkrétan itt az 50-es alatt van a trafi tábla a kieg táblával és a digitális táblán az árpádhídihoz hasonló kamera.
...ha véletlen picsán ver akkor még lehet jobban is járok. Van egy ingyen fényezésem... bontott lökös merevítő + elnyelő réteg meg van itthon úgyis bontott autóról.
-
MasterMark
titán
válasz
Blindmouse_ #319154 üzenetére
Igen.
De ez is kamu, hogy mennyit emel. A miénk dobozán 3 tonna volt, az emelőn a matricán meg 4 tonna van.
Itt mutattam: [link]
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
MasterMark #319150 üzenetére
Ja csak van abból is több méret.. amúgy kb ugyanott készül az összes kínában, csak más más színre festik.
meg nekem az 500mm emelési magasság feltétel.
Ilyen kategórában gondolkozom.. -
stickermajom
addikt
válasz
szőröscica #319120 üzenetére
A nyár végi nagy túra után szereztem be egy quebeci Michelin térképet, mert izgi volt hogy 200km-en keresztül nulla a térerő.
Illetve jól fog jönni, ha a látnivalókat keressük az út mellett.
-
stickermajom
addikt
-
válasz
Blindmouse_ #319149 üzenetére
Nekem hobbira kell, 3 autón kereket cserélni. A jelenleg 15-20 ezer forintos kategóriából való alacsony profilúm van, az sajnos nem tartós.
MasterMark: Ilyesmire gondolsz? [link]
Ezzel úgy vagyok, ha már 40-et kifizetek, akkor inkább legyen 50, de tuti. [link]
Persze, honnan tudhatom hogy tuti?
A Beta biztos tuti 240 ezerért... -
MasterMark
titán
válasz
Blindmouse_ #319149 üzenetére
Az ugyanaz csak mást írnak rá. Ezek a két dugattyúsok mind ugyanazok, bármelyik jó amúgy, a miénk jófogásról van ott olyan 30-40 körül vannak, azon van zsírzószem is. A lényeg, hogy két dugattyús legyen.
-
tboldi
nagyúr
Nekem szerencsére az egyik legújabb szerzeményem megfelel a kritériumoknak.
A MiTóra 175 pónit és 300 nyúlmókust ígértek, ebből lett végül 179,8 és 288,4 a nagy kánikulában. Azért kíváncsi lennék egy hűvösebb időben történő mérésre is… Régen volt már linkelve, nem?
-
aktív tag
válasz
MunezXBK #319130 üzenetére
"Előző" nyári setup 19-es Talladega volt 30/30-as ültetéssel (így vettem). [kép]
Kényelmesnek nem mondanám, de lehetett vele élni. Passat inkább a komfortos vonal, elbutítani meg nem akarom, szóval valószínű megállok 18-nál. Fenti kerekek amúgy még megvannak, jól biztosan nem nézne ki velük, de egy pár száz kilométeres tesztet lehet megérne. Tavasszal meglátom.17-es téli is piszkálja a fantáziám, a 16 elveszik alatta.
#319132 Qru: Tulaj nem kért semmi extrát, szóval a szokásos 180-190 közé tenném. Majd kontaktolok az LA chippel, hogy van-e valami emlékük. Talán róluk nem pattanok le, mint a márkaszervizről.
DSG ugyanez, időnként pont jó lenne úgy is, ha nem csinálna semmit, ehelyett elkezd matekozni, pazarolva egy-két pillanatot. Majd úgyis adaptálódik, meg jövőre kap egy olajcserés resetet.
-
válasz
szőröscica #319110 üzenetére
Mikor, délelőtt voltam a városba és pont utánanéztem egy fehér “szarolasznak” még eszembe is jutottál.
-
válasz
Meglepően jó fogyi. (Tboy engem beparáztatott a kollégája produkciójával, 13 liter.)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #319119 üzenetére
Az enyem analog, azt nezhetem.
-
aktív tag
Hoztam én is két képet az "új" szerzeményről.
2015-ös Passat 2.0 TDI 150 Le, DSG6 + LA chip motor és váltóoptimalizálás. [kép] [kép]
Közvetetten egy 2.0 TDI Scirocco utódjaként érkezett, sajnos azt egy az M7 csúcsforgalomban telefonozó ("csak zenét váltottam Spotify-on") kollegina miatt kellett elengednem, átmenetileg pedig egy 1.4 PD Polo teljesített szolgálatot.
Sokminden felmerült ezelőtt (Golf VII, Golf VI GTD, Leon, Octavia RS, Mazda 3, Civic Type-R, Accord), nagyjából csak Passat nem. Végül formára és felszereltségre győzött meg a Passat szedán, no meg sikerült egy ritka rendes eladót is kifogni.
Az első 1500 km tapasztalata, hogy nem lőttem mellé, megérte nem elengedni az újabb MQB platformot. Motor + váltó nagyon más élmény az eggyel korábbi 2.0 CR + manuálhoz képest, illetve az 5,58-as átlag is tetszetős. A DSG lelkivilágára még rá kell jönni, néha nem feltétlen csinálja azt, amit én tennék kézzel, de nyilván ezt nem is várom el. Belső is mindenképpen szintlépés a PQ-hoz képest, bár a Scirocco sem volt fapad, talán csak a fekete tető és oszlopkárpitok hiányoznak. ACC + traffic jam assist jó cucc, erre itt beszéltetek rá.
Pár apróságot még megkap idén, aztán nagyobb dolgokat várhatóan jövőre időzítek (bőven belefér). Télre valószínűleg marad rajt a 16-os felni, jövő nyárra viszont könyörög a 18-as (19-es?) kerekekért. Tetszik, nem csalódtam.
-
van valakinek ilyen iX35-je? vagy ismertek valakit, akinek van?
találtam egy szett szövet szőnyeg garnitúrát (új) és nekiadnám
6 éve adtam el az autót, de most találtam meg a szőnyeg garnitúrát a garázsban
-
tboldi
nagyúr
válasz
Az órádat se nézheted meg
Csak ha mechanikus.
-
brumi1024
veterán
Napi autos kontent kicsit odebbrol:
De a nap meglepetese a varosban jarkalo feher 911 (930) Turbo volt, gyonyoru az a forma. Estere megjelentek a kisse modositott GT-R-ek is, tobb generacioban (egyik lampanal 4 allt egymas utan). -
Blindmouse_
senior tag
válasz
szőröscica #319120 üzenetére
Újra értelmet nyer a "Nézd meg a Michelin-guide-ben!" mondat?
-
szőröscica
addikt
válasz
Igen, marha jo Michelin terkepek vannak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #319117 üzenetére
Marad a papirterkep, mint a kozepkorban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
A bor az tetszik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #319107 üzenetére
Ebben volt akkor varosozas is. 91-es ment bele?
Akksira akarok ratolteni, ezt az utolso hetet birja meg ki.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Peter.70 #319111 üzenetére
Kíváncsi vagyok hányan lesznek akik ettől megrettenve nem találnak majd haza.
Amúgy meg digitális műszerfal bukta, a gyári tablet a műszerfalon bukta, irányjelző használata bukta mert elektronikai eszköz az is. még a műszerfalon az órát se nézheted meg eszerint.ja, villanyautó meg pláne bukta.. ha csak beleülsz, már írhatja is a csekket
-
Peter.70
addikt
[Újabb razzia lesz az utakon, érdemes résen lenni az autósoknak]
Az utolsó bekezdés szerint a waze is " tilos " telefonon? -
szőröscica
addikt
Ma se maradjatok olasz content nelkul, megautoztattam a szuloket, aztan ezeket a kulcstartokat kaptam ajcsyba: [kép]
Megvolt az elso tankolas is, sajnos a fogyit csak becsulni tudom, mert volt egy nullazas akkusaru levetel miatt. 50 litert tankoltam, legalabb 500, max 600 km-re. Ebben azert jopar probalgatas volt, es meg igy is 10 liter alatt maradt, ezzel teljesen elegedett vagyok. Csutortokon kicserelik a hutot. Jovo het utani heten egy nap el akarok menni a Tatraba kanyarogni, ha szep ido lesz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #319108 üzenetére
WagonR-nél én is ugyanígy szoktam, de a Honda sajnos elvesztette a facelifttel az elülsőt a nagyobb hűtő oltárán, csak a hátsó maradt, a digókon meg eleve nem is volt se első, se hátsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest