Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
Watt25 #41695 üzenetére
Megértettem, köszönöm!
(#41696) direwolf: Bocsánat előre is a bamba kérdésekért, de sok minden más mellett ehhez sem értek
Ez a pixelpontos megjelenítés, akkor, ha nem PC van rákötve a TV-re, hanem mondjuk egy lejátszó, akkor mi történik? Pl. egy BR lejátszónál ez számít valamit? Vagy ott nincs is ilyen opció?
-
direwolf
őstag
Az még egy dolog, hogy ha a lejátszó átállítja a filmnek megfelelő képkockafrissítést, de a pixelpontos megjelenítés sem lenne hátrány. Tömörített filmeknél annyira nem zavaró, bár egy megfelelően nagy bitrátával megáldott anyagon ha nagyon akarom észreveszem (nem ezt szoktam sasolni) És még belemehetnénk a vsync kérdéskörbe is, hogy a képkockák tényleg abban a szent pillanatban kerüljenek ki egészben a képre amikor a tv is "vált", de ez már nem ennek a topicnak a témaköre
-
Watt25
veterán
Nekem 2011-es tévém van, annál még úgy működik a dolog, hogy a felvétel pillanatában törli az előzményeket, tehát csak odáig tudok visszamenni, amikor elkezdtem a felvételt, de vissza tudok. Illetve felvétel leállítás után is csak a leállítás pillanatáig tudok visszamenni. Lehet újabb tévénél már jobban működik a dolog.
-
maxcool
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok a két tv közül? LG 32LN5400 v. LG 32LB5610?Ha jól látom az utóbbi 2014es verzió. Nagyon leugrott az ára. Valami gond van vele?
HDMI-vel lenne általában lap-topra és PC-re kötve + 5.1. Filmezésre és esetleg több táblázat, dokumentum megjelenítésére, szerkesztésére egyszerre. Esetleg okostelefont kötnék még hozzá, de nem fontos egyáltalán. (smartot és a 3d-t igazából nem használnám ki.)
Ezekben ugye működik a kép a képben funkció?
Hasonló árkategóriában tudtok még jobb opciót?Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
apszi
őstag
válasz
CyborgX #41685 üzenetére
Ezután én is érdeklődtem, nekem úgy mondták, hogy a hitelkereted összegéből engedik el a 10-15%-ot. Tehát, ha te veszel egy TV-t 300 000. Ft-ért, viszont neked a kártyán a bank csak 100 000 Ft hitelkeretet engedélyezett, akkor csak annak a 100.000 Ft-nak a 10-15%-ával lesz olcsóbb a tv.
-
Watt25
veterán
Ahogy írtam, 2-3 órát tudsz visszamenni az időben, tehát, ha ennél hosszabb ideig van bekapcsolva a tévé, akkor a 2-3 óránál régebbieket törli. Emiatt nem éri el sosem a vinyó kapacitását, mivel dedikált területet használ erre. (20GB körül.)
A régebbi típusú tévék akkor is törölték a TimeShift területét, ha megnyomtuk a Premium gombot, vagy bemenetet váltottunk, az újabbak már nem, de kikapcsoláskor mindenképpen. -
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41686 üzenetére
Konkrétan mondjuk gondoljunk az LB730-ra. Ott ha jól tudom van ez a Time machine(gondolom timshift) funkció.
-
apszi
őstag
válasz
Watt25 #41683 üzenetére
Nem tudom, hogy le akarom-e állítani bármilyen esetben is, mert nem tudom, hogyan működik, és ezt próbálom most összerakni, hogy tiszta jövőképpel indulhassak el egy ilyen tudású tévén.
Tehát akkor összegezve.
1. Engedélyezem valahol a menüben a time machine funkciót. Ilyenkor a tv minden esetben automatice elkezd vinyóra rögzíteni, ha tévét nézek, és nem kel hozzá REC. Ez csak egy sima felvételhez kell.
2. Elvileg bármikor belenyúlhatok, pauzálhatok, visszatekerhetek, miközben szimultán történik tovább a rögzítés a háttérben.
3. A timeshiftelt felvételeket automatikusan törli kikapcsolás után? Mi történik ha eléri a lemez kapacitásának határát? Töröl és megy tovább?
4. Nem akarom én kikapcsolni, ha erre nincs szükség, nem zavar, ha dolgozik a vinyo, ez úgyis csak erre lesz.
Boccs a láma kérdésekért, de tényleg érdekel, és tényleg fingom nincs az egészröl
-
LucasGrant
aktív tag
2014es LG-knél, 3 részre lehet felosztani a PVR-t, webOS, Netcast, bármilyen alap Tv.
-HDD-t csak Netcast esetén formáz, másik 2 esetben nem
-Alap Tv-k csak digitális Tv adást tudnak rögzíteni, és nincs timeshift,
-Netcast es webOS Tv-k, tudnak felvenni, analog es digitalis Tv adast is, es kulso jelforrasrol is, pl.kompozit. -
CyborgX
csendes tag
Hogyis van a cetelemes dolog?hitelre veszem akkor 10-15% kedvezmény az árból de kifizethetem 1honap múlva egyösszegben?
-
Watt25
veterán
És mivel állítom le a timeshift felvételt.
Kérlek, írd le 3 mondatban, hogy melyik az az eset, amikor le akarod állítani a TimeShift-et.
Miért akarod leállítani? Zavar, hogy dolgozik a vinyó? Te is elfáradsz emiatt?
Egyébként igen, úgy működik, ahogy mondod, kivéve azt, hogy a Rec gombot meg kell nyomni. A REC gomb felvételt csinál, annak nincs köze a TimeShift-hez.
TV típustól függően 2-3 órát tudsz visszamenni az időben. -
bibababa
csendes tag
válasz
LucasGrant #41679 üzenetére
50pb5600 .
Azt nem próbáltam . Nem is tudom, hogyan kellene. A leírásban semmi nincs róla. Egy útmutató van hozzá ami az összes PB56 seriában lévő tévéhez van. De nem mindegyik rendelkezik rögzítési funkcióval.
Közben egy korábbi hozzászólásban írt valaki olyat hogy legalább 5 pervig kell rögzíteni. Ilyen lehet ? -
apszi
őstag
válasz
Watt25 #41678 üzenetére
Ezt tudom igen, de ezt elvileg egy lejátszó progi automatice, feltéve ha tudja a 24Hz-es lejátszást, így is kezdi el. Gondolom a tv is ilyen "ütemre vált", de ez filmnézés közben nem okoz gondot...személyes tapasztalatom nincs, asszem te írtad még nekem. A játékok meg amúgy is 60Hz-en működnek. Javítsatok ha baromságokat írok!
-
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #41673 üzenetére
A time machine (timeshift) engem is érdekelne, hogy hogyan is működik a gyakorlatban az LG-n. Gondolom engedélyezni kell a funkciót valahol, és utána simán a rec gombbal el lehet indítani? Majd ezek után akár pillanat álljt is nyomhatok neki, ha mondjuk kimegyek a konyhába, majd ha visszajöttem tovább engedem a lejátszást miközben természetesen a háttérben megy a felvétel? És mivel állítom le a timeshift felvételt. Nyomok egy stop-ot? Ilyenkor automatice törli a timeshift által felvett adatot? Illetve , most kapacitástól függetlenül, mennyit enged timeshift-funkcióban felvenni egyhuzamban. Van ez limitálva? Köszi!
-
bibababa
csendes tag
válasz
LucasGrant #41673 üzenetére
Azt nem tudom. Igazából nem is tudtam, hogy a Time Machine funkció lenne benne. Állítólag tud. Az ügyfélszolgálat szerint.
Viszont Time Macine menüpontot nem találok a tv-n ahol lehetne valamit beállítani.
A távírányítón van egy REC ami a leírás szerint inditja a funkciót. Ha megnyomom el is kezd rögzíteni.
létrejön egy ilyen könyvtár és benne 4 files.
LG_DVR_000000 - >00000001REC - >0000000100000001IDX,0000000100000001STR,0000000100000001THM,00000001PIF
+ még egy LS és TMP könyvtárat.
A tv médialejátszója ezeket nem ismeri fel.
A műsor kábel tv-s digitális adás. -
-
direwolf
őstag
válasz
Mooka-Miki #41664 üzenetére
Szia!
Nekem ue. van, csak 50-es. Én ezeket tapasztaltam ilyen beállításokkal. Egy "összehasonlító" tesztet esetleg tudnál írni? A felhősödés nálam teljesen fehér képnél látható leginkább. Nem a széleken, hanem egyenletesen a panel teljes területén a ledek holdudvart rajzolnak. Nekem nem zavaró, csak észrevehető. A másik ami érdekelne, hogy a tieden is csak 60Hz-en kapcsolja ki teljesen a képjavítókat? Az input lag rendben van ha PC/GAME a beállítás, de ha nem 60Hz-et állítasz be, visszajön pár beállítási lehetőség, és nem lesz pixelpontos a kép.
-
bibababa
csendes tag
Üdv !
Most vettem egy LG televíziót. Igaz plazma. Abban tudna segíteni valaki, hogy az LG készülékeken a TIME MACHINE funkció hogyan működik ?
A rögzítés elindul , mikor befejeződik akkor a merevlemezen megjelennek a könyvtárak de a média lejátszó szerint nincs lejátszható formátum.
Kell itt valahol beállítani valamit, illetve a kézikönyv ír hogy felvtelkor megjelenik egy felvétel menü.
Ez nem jelent meg. -
törölt tag
válasz
Zsmester89 #41661 üzenetére
Érdemes lenne utánajárni a lakásbiztosításnak is (már akinek van), beleszámít-e az új lapos tv, és az ilyen esetek
milyen elbírálás alá esnek. Nehogy két helyen legyen biztosítva a cucc, mert duplán úgyse fizetnék ki a kárt. -
Zsmester89
őstag
válasz
Na ezekre a tényszerű megerősítésekre van nekem is szükségem
köszönöm!
Az input lagtól én is félek, mert az előzőt is pcre kötve (meg PS3) használtam, de ott szerencsére nem jelentkezett.
Én is a nagyobbik unokatesóját 55lb730at néztem ki, remélem egy frissítés azon is megoldja.Azt tudja valaki, h ugyan akkor kapott e frissítést mindegyik lb. szériás termék?
-
törölt tag
válasz
Skillerz #41659 üzenetére
Én itt [link] találtam a legjobb
garanciális, szállítási, és egyéb feltételeket a legjobb árakkal párosítva. Gyári garanciapapírt kaptam, ők vállalják
az esetlegesen meghibábásodott tv-t a szervízbe ,- és vissza szállítani+ cserekészülék is jár. Mellesleg beüzemelik, ha akarod, s le tudod tesztelni azonnal, pixelhiba stb. egyéb dolgokra tekintettel. Mégse egy zsákbamacska dobozt bontasz ki otthon egyedül. Mindezeken felül
be tudtam regisztrálni a gyári számmal az LG honlapon is, ott kijelzi a 24 hó gyári garit, tehát duplán biztosítva vagyok. Később esetleg plusz garit is lehet venni x határidőig.
Javaslom ezeknek a fontos feltételeknek mindenki járjon utána személyesen a webshopok honlapján, s ha valami nem tiszta telefonon kérjen még további információt az adott üzletekről. -
apszi
őstag
válasz
Mooka-Miki #41666 üzenetére
Nekem elég, ha normál körülmények között nem látható...köszönöm a lefekvés előtti kiegészítő tájékoztatást
Jóéccakát! -
Mooka-Miki
senior tag
Szia!
Erre még válaszolok, elcsíptél lefekvés előtt.Az én darabomnál bal felül van egy kis benyúló világosabb rész ami nem a sarokból indul hanem úgy a 300-adik pixeltől és a kiterjedése úgy fél tenyérnyi. Ez csak homogén fekete képnél látszik. Színes képeknél, még filmeknél sem látom. Windowst úgy használom, hogy a háttér fekete, csak az ikonok látszanak, úgy sem látni még ha direkt arra figyelek akkor sem.
Kipróbáltam, hogy lefotózóm teljesen sötét szobában most a monitort nagy záridővel, de az meg nagyon fals képet mutat, olyan mintha ott ragyogna a kijelző.
A fentiek fényében nem tudom az ilyen fotózós teszteknek mennyire lehet hinni, mert én akárhogy használom most ezt a TV-t egyszerűen nem tapasztalom. Aki meg szimpla feketét bámul annak elég egy darab vászon is.Tényszerűen a válaszom: Ha teszteli az ember van felhősödés, ha használja szerintem normál körülmények között nem látható. (Vagy én vagyok vak.)
-
apszi
őstag
válasz
Én köszönöm a részletes leírást, bár nem erre a készülékre pályázom ha Lg lesz a befutó, hanem egy picit fentebbi testvérére. Annyit én kérdeznék, hogy felhősödés sötét képnél, "normális" beállításoknál mennyire jellemző? A tv adást nem kérdezem, mert azt írtad, hogy nincs.
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Ma boldog tulaja lettem egy 47LB650V-nek (jelenleg PC-re kötve megy, majd lesz Xbox karácsony körül), ha valakinek van valami kérdése szívesen megnézem.
Nem nagyon találtam teszteket neten így ha esetleg lenne valami, akkor azt a hétvége folyamán meg tudom nézni, amint felfúrtam a fali konzolt és minden a helyére kerül.Elöljáróban:
- Amikor hazahoztam azt hittem picit sírok mert durva input lag volt hiába volt játék módban és PC-re nevezve a HDMI. Aztán frissítettem a TV szoftverét és ez a gond megszűnt szerencsére.
- A TV képi alapbeállításai siralmasak de -az én szememnek legalább is- a beépített kép varázsló nagyon kellemes egyveleget dobott össze a filmekhez (bőrszín teszt ok).
- WebOS böngészés nekem lassú de hát ugye jó fajta PC-hez vagyok szokva, viszont ha a mobilomhoz (Nokia Lumia 920) hasonlítom akkor a netezés a TV készüléken hasonló tempóban zajlik, a TV kicsit gyorsabb talán de ez éppen függ a "kiváló" szolgáltatómtól is ugyebár.
- Előző TV-m is LG volt (32LH4010) így a fekete/szürke engem nem zavar most sem, de tény hogy egyik barátom Samsungján ez jobb. Erre nem vagyok érzékeny, ellenben a színek itt valósághűbbek számomra.
- Hangzás OK, de mivel erősítőről érkező hullámokra fülelek így erről többet nem is tudok nyilatkozni. Talán annyit, hogy normális forrásból ha a hangerőt csutkára toltam a TV-n akkor sem torzított, zörgött. Mondjuk nem tudom ki az aki így használná a TV-t.
- A fényerő vmi brutális, nagyon le kellett vennem, de ez csak jó azt hiszem, van erő a panelben.
- Szerintem nem kéne ennyire a dizájn oltárán feláldozni a keretet, mert az az érzésem van, hogy úgy kell bánni a TV-vel mint a hímes tojással, nehogy sérüljön a panel már csak attól, hogy megmarkolom.Hirtelen ennyi jutott eszembe, de egész nap rohangáltam így csak 2 órácskát állítgattam-nézegettem a szerzeményt.
Profi mérőműszereim nincsenek, de ha van bármi amit meg tudok nézni vagy ki tudok próbálni akkor szóljatok itt és megpróbálom hétvégén összeszedni az infókat. Annyi hogy digitális TV nincs itthon, analóg éppen lenne de az meg tudjuk milyen (ráadásul nálunk amúgy is kritikán aluli, így klasszikus TV adásokkal kapcsolatban ne kérdezzetek kérlek) főleg, hogy én nem is nézek TV-t. Moziba járok, vagy online stream stb a kenyerem.
Szép álmokat mindenkinek!
Mooka-Miki -
apszi
őstag
válasz
Zsmester89 #41661 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nekem még nem volt jó tapasztalatom biztosítóval. Elolvastam, hogy mikor nem fizet a biztosító (Általános vagyonbiztosítási feltételek X.1-es pontja)...nem akarom elvenni a kedved, de nekem nagyon az jön le, ha akar fizet, ha nem akar nem fizet. És általában utóbbi szokott történni. Ez a szememben csak egy újabb bőrlenyúzása a magyar emberekről, aminek segítségével a nagyfelyű gyökér milliárdosok tömik még jobban a zsebüket. De ne legyen igazam! Az a plusz 1 év garancia részemről inkább megéri a 6000 forintot, így legalább nem neked kell az igazadat szavatosság kapcsán bizonygatni ha gond van, ráadásul az sincs ingyen. Nah, de ez csak egy vélemény, ami alapvetően nem jelent semmit.
-
Warter
addikt
válasz
Zsmester89 #41657 üzenetére
A magyar szerviz garancia se garancia sajnos, a bolti garanciások is sokszor így árulják mostanság. Annyi a különbség, hogy itthon viszik el szervizelni a Cobra Kft-hez. Ahol persze legtöbb esetben rosszabb lesz a Tv, mint volt.
-
Zsmester89
őstag
Rosszat néztél, a kiterjesztett garancia nem érdekel, mert te is írtad a 3 évet
amit itt ki is hangsúlyoznak (mintha extra lenne...bár a szürke importhoz képest az is
) A lényeg a termékbiztosítás, ami az egész termékre vonatkozik, ott nem találtam anyagi korlátot, "házibulin lelökik a tv-t" példát hozzák fel, ők pedig vagy kifizetik, vagy cserélik - javíttatják.
Azt a fület nézd meg.
-
apszi
őstag
válasz
Ez a kiterjesztett garanci nem is annyira rossz. De azt azért olvastad, ha gond van akkor a javítás a vételár 70%-ig, illetve maximum 100.000 forintig megy. Mondjuk ebbe talán egy panelcsere még bele is fér...amire természetesen nem lesz szükség
Viszont már írtam erről a 2 + 1 év garanciáról, vigyáz ezzel ne ugorjál be neki."A hatályos magyarországi törvények értelmében a tartós használati cikkekre (fú de hivatalos voltam
), köztük a televízióra is 3 év a szavatossági idő. Ami annyit jelent, hogy ha a gyártó mondjuk csak 1 év garit is válal, 3 év alatt ha meghibásodik a készülék akkor is ingyé javítani kell. A "csapda" ott van a dologban, hogy ha a készüléked a hivatalos gyári gari lejárta után hibásodik meg, abban az esetben neked kell SAJÁT KÖLTSÉGEN bizonyítani, hogy az eszköz gyári hibás volt. Ha ez megvan, jöhet az ingyen szerviz."
Azaz ezt a +1 évet megkapod, akárhol vásárolod meg a terméket. Kérdés csak az, hogy ez mennyire igaz a szürkeimportos termékekre.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Értem, és tudtok esetleg olyan webshopokat ahol a garancia magyarországi szervízre szól? Mert úgy vettem észre, hogy legtöbb helyen nincs leírva ezzel kapcsolatban semmi. Csupán ezt a termékbiztosítást reklámozzák ezerrel. Itt néztem ki magamnak a készüléket., de itt se nagyon írnak semmit a garanciáról, fentebb viszont azt olvastam hogy megbízható webshop a 220volt.hu, esetleg valakinek tapaszalata? Ha tudtok más alternatívát légyszives küldjetek párat, köszönöm!
-
momesz22
csendes tag
válasz
Köszi szépen sikerült
-
Zsmester89
őstag
370e - 55LB730 - 2+1év gari
380e 55LB730+500gb lg os hdd - 2+1év gari
Termékbiztosítás: 330 001 - 500 000ft termék esetén: 1 évre - 7 500 Ft 2 évre - 14 000 Ft 3 évre - 21 000 Ftweresgyufa:
A 650 az alsó kategória a szériában, jobban megérné az lb671-es. A webOS a jelenlegi legjobb rendszer tvk-re, ez biztos, tetszekben is írják, hogy mivel bánik el, azt még nem tudom. Amúgy az lb széria sem hibátlan, vannak előnyei és hátrányai az la-hoz képest. (szerintem megéri váltani)momesz22:
Ha jól emlékszem - Beaállítások - Biztonságamúgy meg talán az alap jelszó: 0000 de felhasználói kézikönyvben le van írva.
Skillerz:
Sajnos vannak boltok, ahol tényleg gond van a gariztatással. Olvasd el az oldalon az információk között, hogy jelezve van-e a garancia menete. Ha nincs, akkor kétes, ha felvan akkor meg nyitott kártya. Amennyiben az van írva, hogy bolti garancia, az a külföldis tv-knél szokott előfordulni. Az első felében linkelt boltban pl írják, hogy magyar szervíz gari van. -
Skillerz
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem, lenne, hogy ezek a webshop-ból rendelhető TV-k pl: ez. Ezeknek a garanciáztatása itt Magyarországon történik? Szóval ha valami baja lesz a Tv-nek akkor itt a magyarországi szervíz megcsinálja? Mert valahol azt hallotam, hogy ezeket a TV-ket külföldröl hozzák a webshopok, és az itthoni szervíz nem vállalja el őket. Ennek mennyi lehet a valóság alapja? Választ előre is köszönöm.
-
momesz22
csendes tag
Hali.
Van LG LB sorozatú tv nem tudom a csatornákat hangolni mert azt írja hogy írjam be a gyerekzár pin kódját A gyerekzár funkciót hogy tudom feloldani? -
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Szerintetek, megérné váltani LA620-ról LB650-re? Mi az amiben jobb a webOS-es cucc, érdekelne, hogy hogyan birkózik meg mondjuk a Flash videókkal, online filmek pl...
Az is érdekelne hogy HW szinten mi a különbség, esetleg Quad core, RAM eltérések... lehet ezt tudni? -
sapics
csendes tag
válasz
Zsmester89 #41645 üzenetére
Csak az LB870 kamerájának felbontását pontosítanám: 8Mp és zoom-ra is képes. Kamera használatával van lehetőség gesztus vezérlésre. Kikapcsolás, hangerő fel-le, némítás, csatorna fel-le. Ennél többre nem bírtam rávenni, bár máshol rendszeresen írják, hogy a menüben is lehet barangolni kézmozdulatokkal.
-
Laca0
addikt
Én most kaptam a családtól egy 32LN540B (2013-as modell, de 2014-es gyártású) tévét a hálóba, nagyon kellemes meglepetés volt!
Gyönyörű a képe, nincs semmi felhősödés meg foltosodás, szépen viszi az összes filmet, amit néztem eddig rajta. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Smart nincs, majd ha nagyon hiányzik, veszek hozzá egy Android boxot. -
ImI87
őstag
Hello!
A hálóba keresnék 32 colos led tv-t, úgy néz ki a tavalyi modellekről már lecsúsztam.
Elég kicsit az igények, a lényeg, hogy fullhd legyen, legyen benne frankó usb médialejátszó, a kábeles digitv adást box nélkül lehessen használni, és persze legyen jó képe. 3D egyáltalán nem kell, smart funkció sem fontos (de nem baj ha van), ha viszont van smart funkció akkor kell Wifi is. Ebben az olcsó kategóriában van olyan, ami valós 100 hz-es, vagy mind csak kamu 100hz mci ?A fenti igények alapján melyik modelleket tudnátok ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest